Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Kanka yatalım ya yatmayı ben çok severim, 4 ay sonra 9da kahvaltı yaparız
Ayyynen öyle. Bende o yüzden hic kasmıyorum hamilelikte pilemses olalim dogurunca zaten erken uyanmamiz gerekecek her sekilde. O zaman sabah kalkar minnos yavrularimizla erkenden kahvaltı ederiz 4 ayımız kaldi sadece

Uyumadan 2 saat önce son ara öğünü yapıp yemek olayını bitirecekmişiz canım öyle dedi diyetisyen. Ben bir ara öğünde sütlü soğuk kahve ve %85 bitter yesem diye sordum. Bu 10 günde yapmayalım da sonra ekleriz dedi Aslında sen aşinasın bu şeker olayına. Bak ne güzel yoğurt ile çikolatayı dengelemişsin bile. İnşallah sorun çıkmayacak sende Benimki biraz da ikiz gebelikten galiba

Canım ama uzun süreli açlık iyi değilmiş. Bizim doktor öyle dedi 8-9 saat okey ama 10-11 saat uyursan olmazmış. Mesela ben 12gibi yatıyorum dedim o zaman 9da kahvaltı yapmalısın dedi.

Kız okurken diyorum ki aaa ne zaman yazmışım ben bu mesajı tam aynı 7de tiroid alarmı 10da demir alarmı 11 de progestan fitili bu neymiş ya

Aşkım bende ara öğün yapıyorum ama muz veya kefir ceviz onlarla her gün akşam 7 standart akşam yemeği, benim 9 kahvaltı yapabilmem için sabah 7 kalkmam lazım, oda olmayacak bir şey
Benim ara öğünümde meyve ya da kuruyemiş genelde. Öğünlerimin saatleri de çok düzensiz aşko 11-12 gibi granola yoğurt meyve yiyorum sonra 5-6 gibi akşam yemeği kapanış. Ara öğünü de son 3-4 gündür yapıyorum yani o da çok düzenli değil amaan bebemiz sağlıkla büyüsünde o alıyor alacağını zaten

Bende basta oyle yaptim hep iste. Ama cok kilo kaybettim. Artik doktorum gidip kalori açığını kapatacak liste al diyetisyenden kilo alacagin liste olustursunlar dedi. O nedenle gece ac uyuyamiyorum kilo verme stresinden. Gece de ne yiyorum mesela, salatalik kaşar vs oyle seyler. Meyve ile mutlaka yogurt süt kefir ayran biseyler yemek gerekiyor mesela. Ben tatliyi yiyince de ayni sekilde onlardan destek aliyorum. Insallah canim inşallah cikmasin insallah. Senin tabi bide ikiz bebislerimiz.
Canım ama uzun süreli açlık iyi değilmiş. Bizim doktor öyle dedi 8-9 saat okey ama 10-11 saat uyursan olmazmış. Mesela ben 12gibi yatıyorum dedim o zaman 9da kahvaltı yapmalısın dedi.
Ya iste buna uyamiyorum ben malesef. İçtiğim ilaclar var. Olmuyor yani. Bide sabah uyanip kahvalti erken yapinca ben gunde 4 5 öğün yapasim geliyor. Oyle de sacma bir durum var
Canım 2bin küsur yaptık ikisine de
2 diyetisyene 2 seker yüklemesine mi bol bol aliyorlar vallahi insallah hic gerek kalmaz diyelim yine.

Kız okurken diyorum ki aaa ne zaman yazmışım ben bu mesajı tam aynı 7de tiroid alarmı 10da demir alarmı 11 de progestan fitili bu neymiş ya
Ahhaah ya hep ayniyiz gerçekten ben sadece progestani kahvaltidan sonra gönderiyorum içeri
Onla da bitmiyor ki.
Kahvaltida d vitamini.
Aksam magnezyum.
Yatmadan da multivitamin
Annem diyor ki bu ne kadar ilac sen iciyorsun

Ahhaah ya hep ayniyiz gerçekten ben sadece progestani kahvaltidan sonra gönderiyorum içeri
Onla da bitmiyor ki.
Kahvaltida d vitamini.
Aksam magnezyum.
Yatmadan da multivitamin
Evet ilk 5 ay parol içmemiş biri olarak benim annem de şok oluyor

Onla da bitmiyor ki.
Kahvaltida d vitamini.
Aksam magnezyum.
Yatmadan da multivitamin
Geçen eşimde çantamda vitaminlerin hepsini bir arada görünce ninelerin ilaç poşeti gibi çantan dedi dedim olabilir

Geçen eşimde çantamda vitaminlerin hepsini bir arada görünce ninelerin ilaç poşeti gibi çantan dedi dedim olabilir
ya ama gerçekten öyle bir durumdayiz bol bol ilaçlar iciyoruz. Bugün demir ilacimi icemedim sabah saglik ocagina gidince mmesela. Aksam da magnezyumu da icmeyeyim bugünlük dedim. Arada çılgınlıklar da yapiyor nineler

Evet ilk 5 ay parol içmemiş biri olarak benim annem de şok oluyor
Ayy bende bastan beri bir zoraki tiroidi iciyorum birde multivitamin. Ama simdi bir sürü. Bugu asmden gelirken eksik ilaclarimida aldik eve yine bi torba ilacla geldik yine ayni tepki, bu ne yav bu kadar ilac mi içilir iyi ama hepsi vitamin nerdeyse

Evet canım aynı tepkiler bizde de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…