- 16 Eylül 2024
- 5.603
- 4.985
- 88
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.761
Ayyynen öyle. Bende o yüzden hic kasmıyorumKanka yatalım ya yatmayı ben çok severim, 4 ay sonra 9da kahvaltı yaparız
Uyumadan 2 saat önce son ara öğünü yapıp yemek olayını bitirecekmişiz canım öyle dedi diyetisyen. Ben bir ara öğünde sütlü soğuk kahve ve %85 bitter yesem diye sordum. Bu 10 günde yapmayalım da sonra ekleriz dediHahah benim esimde ayni yaa ben yemeden rahat etmez. Artik careyi bir lokma almakta bulduk biz. Sadece tadimlik minicik bir lokma yiyorum onun yiyecegi seyden sonra o rahatliyor biraz da olsaay onlar içinde zor. Bide ben ennn bastan beri böyleyim. Herseye hasret durumdayim. Bugun inanilmaz çikolata cekti canim ve yedim ilk kez minnakta olsa ama vicdan yaptim iste.. pesinden yogurt fln yedim yine. Ah ahh analikk
Canim diyetisyenin dedigi beslenme sekli aksam 9 en gec bitiyor. Ben 12 1 de anca yataga gidiyorum. Saat 11 12 de birseyler yedigim oluyor bazen çünkü aç uyudugum hergun kilo verdim ben... O yüzden birebir uyulmuyor yani ona. Bir dene bakalim sen basarabilirsen.
10 gun bi guzel yap diyetini canim insallah sonuc alirsin.
Ay insallah benimde sorunsuz gecer yaaa. Zaten hep diyet modundayim..
Canım ama uzun süreli açlık iyi değilmiş. Bizim doktor öyle dediKuzum bende ayniyim. O kadar sorun degil ki. Önemli olan sağlıklı öğün almak. Uyanik kaldigin sürede yedigin seyler besin degeri yuksek olmali. Ara öğün atlamamalisin. Falan filan. Uykuda gecen süreden cokta kisamayiz hamişlikte bence.
Canım 2bin küsur yaptık ikisine deBeyazyasemin canim ikinci seker yuklemesi ne ve diyetisyene ödeme yaptiniz mi merak ettim
Kız okurken diyorum ki aaa ne zaman yazmışım ben bu mesajıAy bende oyleyimm. Hayatta gozumu acar acmaz yiyemem. Uyancam 1 saat gececek kendime gelcem canim biseyler cekecek falan derken ancaa. Bende mesela sabah uyanirim bi esim giderken cis falan derken tiroid ilacimi icerim. Sonra ikinciye saat 11 gibi uyanirim onda da demir ilacimi icerim. Sonra da 12 gibi uyanip kahvalti etmeyi beklerime anca kendime geliuirum ne yapam
Benim ara öğünümde meyve ya da kuruyemiş genelde. Öğünlerimin saatleri de çok düzensiz aşko 11-12 gibi granola yoğurt meyve yiyorum sonra 5-6 gibi akşam yemeği kapanış. Ara öğünü de son 3-4 gündür yapıyorum yani o da çok düzenli değilAşkım bende ara öğün yapıyorum ama muz veya kefir ceviz onlarlaher gün akşam 7 standart akşam yemeği, benim 9 kahvaltı yapabilmem için sabah 7 kalkmam lazım, oda olmayacak bir şey
Bende basta oyle yaptim hep iste. Ama cok kilo kaybettim. Artik doktorum gidip kalori açığını kapatacak liste al diyetisyenden kilo alacagin liste olustursunlar dedi. O nedenle gece ac uyuyamiyorum kilo verme stresinden. Gece de ne yiyorum mesela, salatalik kaşar vs oyle seyler. Meyve ile mutlaka yogurt süt kefir ayran biseyler yemek gerekiyor mesela. Ben tatliyi yiyince de ayni sekilde onlardan destek aliyorum. Insallah canim inşallahUyumadan 2 saat önce son ara öğünü yapıp yemek olayını bitirecekmişiz canım öyle dedi diyetisyen. Ben bir ara öğünde sütlü soğuk kahve ve %85 bitter yesem diye sordum. Bu 10 günde yapmayalım da sonra ekleriz dediAslında sen aşinasın bu şeker olayına. Bak ne güzel yoğurt ile çikolatayı dengelemişsin bile. İnşallah sorun çıkmayacak sende Benimki biraz da ikiz gebelikten galiba
Ya iste buna uyamiyorum ben malesef. İçtiğim ilaclar var. Olmuyor yani. Bide sabah uyanip kahvalti erken yapinca ben gunde 4 5 öğün yapasim geliyor. Oyle de sacma bir durum varCanım ama uzun süreli açlık iyi değilmiş. Bizim doktor öyle dedi8-9 saat okey ama 10-11 saat uyursan olmazmış. Mesela ben 12gibi yatıyorum dedim o zaman 9da kahvaltı yapmalısın dedi.
2 diyetisyene 2 seker yüklemesine miCanım 2bin küsur yaptık ikisine de
AhhaahKız okurken diyorum ki aaa ne zaman yazmışım ben bu mesajıtam aynı 7de tiroid alarmı 10da demir alarmı 11 de progestan fitili bu neymiş ya
Evet ilk 5 ay parol içmemiş biri olarak benim annem de şok oluyorAhhaahya hep ayniyiz gerçekten ben sadece progestani kahvaltidan sonra gönderiyorum içeri
Onla da bitmiyor ki.
Kahvaltida d vitamini.
Aksam magnezyum.
Yatmadan da multivitamin
Annem diyor ki bu ne kadar ilac sen iciyorsun
Geçen eşimde çantamda vitaminlerin hepsini bir arada görünce ninelerin ilaç poşeti gibi çantan dediAhhaahya hep ayniyiz gerçekten ben sadece progestani kahvaltidan sonra gönderiyorum içeri
Onla da bitmiyor ki.
Kahvaltida d vitamini.
Aksam magnezyum.
Yatmadan da multivitamin
Annem diyor ki bu ne kadar ilac sen iciyorsun
Geçen eşimde çantamda vitaminlerin hepsini bir arada görünce ninelerin ilaç poşeti gibi çantan dedidedim olabilir
Ayy bende bastan beri bir zoraki tiroidi iciyorum birde multivitamin. Ama simdi bir sürü. Bugu asmden gelirken eksik ilaclarimida aldik eve yine bi torba ilacla geldik yine ayni tepki, bu ne yav bu kadar ilac mi içilirEvet ilk 5 ay parol içmemiş biri olarak benim annem de şok oluyor
Ben ilk annelerden olurum dıye dusunuyprum hıslerım o yondeBu arada eylül annelerini okuyorum şimdiden baya doğuran oldu, bizdede kasımda doğuran olur mu ki yaokudukça heyecan basıyor
Evet canım aynı tepkiler bizde deAyy bende bastan beri bir zoraki tiroidi iciyorum birde multivitamin. Ama simdi bir sürü. Bugu asmden gelirken eksik ilaclarimida aldik eve yine bi torba ilacla geldik yine ayni tepki, bu ne yav bu kadar ilac mi içiliriyi ama hepsi vitamin nerdeyse
bence sen bana gül cünki kesin daha cok aldımŞu an 5 baştan şimdiyeama delirecem ha bak gülüyorsun bana
Sabah senden beni güldürecek bir mesaj bekleyeceğimbence sen bana gül cünki kesin daha cok aldım
gelicek öyle bi mesaj 6kg kesin geciyor şimdiye kadar aldığım ama daha fazlaysa bende gülerimSabah senden beni güldürecek bir mesaj bekleyeceğim
Göbeğim de şimdi sana gülüyorgelicek öyle bi mesaj 6kg kesin geciyor şimdiye kadar aldığım ama daha fazlaysa bende gülerim
sabah yoklamada yapcam sende dahil tekrar kg takibi bakalım kim kacırmış kim yememişGöbeğim de şimdi sana gülüyorheyecanla bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?