- 1 Nisan 2025
- 651
- 872
- 18
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.781
Onlar daha çok baharlık yazlık için gerekli bence, bahara doğru bedenine göre alırsın.Tamam canım 5 tane kısa kollu 5 uzun kollu alırım. Askılı olanlardan da aldın mı
O sırada bebek doğunca kahvaltı yapabileceğini düşünen temiz kalpli sepideKanka yatalım ya yatmayı ben çok severim, 4 ay sonra 9da kahvaltı yaparız
Bende de aynı sorun var çok kötü yaaKızlar bu nefes darlığı neymiş yaaaa nasıl geçer nasıl hafifler bu zıkkım
Kuzum sadece dün ağrıdı. Genelde çok şükür ağrımazdı. Ama sıklaşırsa tavsiyeni dikkate alacağımKuzu bende de çok baş ağrısı oluyor magnezyumu ikiye çıkarıyorum eğer tek içiyorsan ikiye çıkar sende baya fayda ediyor. Baş ağrısı nedir bilmezdim bu oğlan benimde başımı ağrıtıyor sürekli
Oyy sağlıkla gelsin minnoşlarımız yaa düşününce bile heyecan basıyor
Senin aralık başı görünüyor kuzu zaten kasım olabilir dediğin gibiBen ilk annelerden olurum dıye dusunuyprum hıslerım o yonde
Ohhh bak mis misss güzel haberlerle uyandık şükürkızlar kızlarrr canım kızlarr
sabah doktoruma gittim 22+2
cok şükür guzel haberlerle geldim
kilosu gayet iyi dedi 492 gr.
baş çevresi ve karnı sadece 3 gun geri cıktı
boyu 5 gün onde gidiyor
plesenta yukarıda suyu gayet iyi dedi
diyafram henrisi cokkkk sukür ki yok mide idrar torbası herseye baktı cok guzel tablo dedi
kızım sürekli dizini emiyordu
aşırı hareketliydi hersey benim icin yeteri gayet iyi dedi sen kafana taktın geriligi ama sıkıntı yok haftaya ayrıntılıya gir sonra yine gel bana dedi
aşırı içim rahat ve mutlu şekilde geri geldim
destekleriniz icin tekrar teşekkür ederim iyi ki varsınız
Canim benim cok sevindimmkızlar kızlarrr canım kızlarr
boyu 5 gün onde gidiyor
diyafram henrisi cokkkk sukür ki yok mide idrar torbası herseye baktı cok guzel tablo dedi
aşırı hareketliydi hersey benim icin yeteri gayet iyi dedi sen kafana taktın geriligi ama sıkıntı yok haftaya ayrıntılıya gir sonra yine gel bana dedi
evet ya boşuna kızımıda strese soktumCanim benim cok sevindimmboşa canini sıktı radyolog senin. Hic gerek yokmus o kadar strese. Dizlerinin tatliligini simdiden kesfetmis afiyet olsun kızçeye
Canım sıvı alımın nasıl? Çok su içiyor musunKizlar dün aşıya gitmişkenbikac kan degerlerime de bakilsin diye kan vermistim. Kandaki crp 11 cikmis yaakeyfim kaçtı.
Serklajdan sonra 2 kutu antibiyotik ictim. İdrar vermedim sadece kandan bakilmisti. Acaba idrar yolunda mi bisey var kafam karıştı simdi
Canım cokkk sevindim guzel haberlerekızlar kızlarrr canım kızlarr
boyu 5 gün onde gidiyor
Kuzum senin kahvaltida yedigini ben ara ogun olarak yiyorum22. Haftada 60.10 kg çıktım 63 ile başlamıştımaldığımı düşünüyordum niye böyle oldu ki ya karnım da çok büyüdü aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?