Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Kuzum sadece dün ağrıdı. Genelde çok şükür ağrımazdı. Ama sıklaşırsa tavsiyeni dikkate alacağım

kızlar kızlarrr canım kızlarr
sabah doktoruma gittim 22+2
cok şükür guzel haberlerle geldim
kilosu gayet iyi dedi 492 gr.
baş çevresi ve karnı sadece 3 gun geri cıktı
boyu 5 gün onde gidiyor
plesenta yukarıda suyu gayet iyi dedi
diyafram henrisi cokkkk sukür ki yok mide idrar torbası herseye baktı cok guzel tablo dedi
kızım sürekli dizini emiyordu
aşırı hareketliydi hersey benim icin yeteri gayet iyi dedi sen kafana taktın geriligi ama sıkıntı yok haftaya ayrıntılıya gir sonra yine gel bana dedi
aşırı içim rahat ve mutlu şekilde geri geldim
destekleriniz icin tekrar teşekkür ederim iyi ki varsınız

Eklentiler

• 20250823_103024.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 40
Ben ilk annelerden olurum dıye dusunuyprum hıslerım o yonde
Senin aralık başı görünüyor kuzu zaten kasım olabilir dediğin gibi
Ohhh bak mis misss güzel haberlerle uyandık şükür

Canim benim cok sevindimm boşa canini sıktı radyolog senin. Hic gerek yokmus o kadar strese. Dizlerinin tatliligini simdiden kesfetmis afiyet olsun kızçeye

Kizlar dün aşıya gitmişkenbikac kan degerlerime de bakilsin diye kan vermistim. Kandaki crp 11 cikmis yaa keyfim kaçtı.
Serklajdan sonra 2 kutu antibiyotik ictim. İdrar vermedim sadece kandan bakilmisti. Acaba idrar yolunda mi bisey var kafam karıştı simdi

Canım sıvı alımın nasıl? Çok su içiyor musun

Canım cokkk sevindim guzel haberlere insallah bundan sonra da guzel guzel buyusun kizimiz

22. Haftada 60.10 kg çıktım 63 ile başlamıştım aldığımı düşünüyordum niye böyle oldu ki ya karnım da çok büyüdü aslında
Kuzum senin kahvaltida yedigini ben ara ogun olarak yiyorum ilk 3 aydan sonra ne durumdaydi kilon, onunla kiyaslasan daha iyi olur sanki senin bulantilar cok kotuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…