- 10 Şubat 2024
- 1.014
- 1.368
- 53
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.821
Canım panik yapma. Tabi en iyisini doktorun bilir ama. Benimde 7 çıkmıştı bende korkmuştum. İdrarım temizdi ama. Bazen işte biz farkında olmasakda işte çok hafif bi gribal tarzı bişey geçiriyor olabiliyoruz demişti. Yani panik yapacak yada müdahale edilecek bir değer değil demişti benimkiKizlar dün aşıya gitmişkenbikac kan degerlerime de bakilsin diye kan vermistim. Kandaki crp 11 cikmis yaakeyfim kaçtı.
Serklajdan sonra 2 kutu antibiyotik ictim. İdrar vermedim sadece kandan bakilmisti. Acaba idrar yolunda mi bisey var kafam karıştı simdi
Bende şimdi sepetime ekledim büyük boyunu, 0-3 uç alana kadar sepetimden gitmişKızlar
Comotomo Türkite trendyol mağazasında biberonlar stoğa gitmiş. Bekleyen varsa diye atmak istedim. Ben avent almıştım zaten ama burada sanki muhabbeti geçmişti. 3 gün içinde kargodaymış.
Şükürler olsun kuzum o kadar sevindim ki. Boşuna canını sıkmışsın aman neyse giden üç gün olsunkızlar kızlarrr canım kızlarr
sabah doktoruma gittim 22+2
cok şükür guzel haberlerle geldim
kilosu gayet iyi dedi 492 gr.
baş çevresi ve karnı sadece 3 gun geri cıktı
boyu 5 gün onde gidiyor
plesenta yukarıda suyu gayet iyi dedi
diyafram henrisi cokkkk sukür ki yok mide idrar torbası herseye baktı cok guzel tablo dedi
kızım sürekli dizini emiyordu
aşırı hareketliydi hersey benim icin yeteri gayet iyi dedi sen kafana taktın geriligi ama sıkıntı yok haftaya ayrıntılıya gir sonra yine gel bana dedi
aşırı içim rahat ve mutlu şekilde geri geldim
destekleriniz icin tekrar teşekkür ederim iyi ki varsınız
Avent de iş görür ya napcaksin o kadar biberonuBende şimdi sepetime ekledim büyük boyunu, 0-3 uç alana kadar sepetimden gitmişstoku güncellenen bir şey demek ki, bir daha yakalarız bende avent almıştım ama bunu bilmiyordum o zaman bir tane atayım kenarda dursun
Ay ne bileyim kanka herkes övünce almam gerekiyor diye düşündümAvent de iş görür ya napcaksin o kadar biberonu
Kız sanki 150ml de 250ml de stokta hala. Senin sepetten nasıl gitmiş kiBende şimdi sepetime ekledim büyük boyunu, 0-3 uç alana kadar sepetimden gitmişstoku güncellenen bir şey demek ki, bir daha yakalarız bende avent almıştım ama bunu bilmiyordum o zaman bir tane atayım kenarda dursun
Şimdi tekrar gelmişKız sanki 150ml de 250ml de stokta hala. Senin sepetten nasıl gitmiş ki
Kilo alsınlar haksızlık vallahi bucanom gayet güzel endişe etme bi 16 haftan kaldı ve 8kg almıssın sadece
güzel gidiyorsunn böyle devam
ikiz annesi olarak az bile cok yee annesi yoksa
süpersin sende bacım onay verildi
birazdaha ye kuzum bidaki ay yine kontrolde sni sorcamama şimdilik onay
pamloook bacım napıyosun onay nasıl veriym sana kilo almalıydınneyse buda benden olsun bidaki ay almış ol
bidaki ay bi +5 senden bekliyorum güzel bacım
Ay önemsiz olsun lütfen yaaCanım benim miyom ağrım olduğu zaman crp 93tü ve doktor olabilir demişti. Antibiyotik de vermemişti. Seninki zaten öyle çok yüksek değil. Doktorla paylaş ama çok da canını sıkma. Bol su iç.
Senin kac çıktı canim enfeksiyon degerin?Balım bende de öyle dün kan verdim idrarda verdim enfeksiyon var pazartesi uğrayacağım doktora yanmam yok su cok içiyorum sadece akıntım var bende merak ediyorum ne diyecek
Canımm çok sağolCanım panik yapma. Tabi en iyisini doktorun bilir ama. Benimde 7 çıkmıştı bende korkmuştum. İdrarım temizdi ama. Bazen işte biz farkında olmasakda işte çok hafif bi gribal tarzı bişey geçiriyor olabiliyoruz demişti. Yani panik yapacak yada müdahale edilecek bir değer değil demişti benimki
Canım benimki de 16.haftada ilk kez görüldü 18.haftada gitmiştim en son o zaman da vardı. ikili test temiz çıkınca fetal dna yaptırmamıştık ama kist mevzusunu öğrenince fetal yaptıralım dedik o da henüz çıkmadı detaylı günümüz de 29ağustos içim içimi yiyo zor geçiyo günlermorceylan ozuzun canlar benim oğlumda vardı iki tarafta iki kist vardı biri 5.4mm diğeri 5 mm'lik erken dönemde sanırım 14.haftada ortaya çıkmıştı 19.haftada felan geçmişti zaten 28.haftaya kadar geçer demişlerdi çünkü başka bı sorun yoktu bebeğimde eğer ikili dörtlü ya da fetal dna sonucunuz temiz geldiyse o oluşan kistler bebeğin beyni geliştiği aşamada oluşuyor sonra geçiyor sorun etmeyin ben çok paniklemistim bosaymis
Hangi firmaya ne zaman verdin test canım?Canım benimki de 16.haftada ilk kez görüldü 18.haftada gitmiştim en son o zaman da vardı. ikili test temiz çıkınca fetal dna yaptırmamıştık ama kist mevzusunu öğrenince fetal yaptıralım dedik o da henüz çıkmadı detaylı günümüz de 29ağustos içim içimi yiyo zor geçiyo günlerbir de dün bazı arkadaşlar hakkında kötü haberler alınca daha da bi endişe kapladı içimi
Canım doktora yazmaktan da bu kadar çekinme ya. İlk randevuda doktor bana whatsappım hep açık aklına bir şey takılırsa yaz, senin için önemli olmayan bir şey benim için önemli olabilir demişti. Bir öğretmen olarak da şöyle düşünüyorum. Velilerim beni habersiz arayınca rahatsız hissediyorum ama mesaj atınca hiç öyle hissetmiyorum. Sonuçta biz de aramıyoruz dank diye mesaj atıyoruzmüsait olunca dönüyor. O yüzden bu kadar kasma kendini iletişime geçmekte bence.Ay önemsiz olsun lütfen yaabiraz degerlerim düzelmiş iyi derken crp girdi araya. Bi sorcam doktora henüz yazmadim ama bakalim ne diyecek su biraz daha artirayim evet insallah hersey yolunda gider hepimiz icin sagol canım iyi geldi mesajin
Yok kuzum bu sefer cekinmekten degil, test sonuclarimizin tamami çıkmamış hepsi cikar belki diye oyalaniyorum ondanCanım doktora yazmaktan da bu kadar çekinme ya. İlk randevuda doktor bana whatsappım hep açık aklına bir şey takılırsa yaz, senin için önemli olmayan bir şey benim için önemli olabilir demişti. Bir öğretmen olarak da şöyle düşünüyorum. Velilerim beni habersiz arayınca rahatsız hissediyorum ama mesaj atınca hiç öyle hissetmiyorum. Sonuçta biz de aramıyoruz dank diye mesaj atıyoruzmüsait olunca dönüyor. O yüzden bu kadar kasma kendini iletişime geçmekte bence.
Sen panikleme gerçekten bak geçecek 10 bebekten 8inde görünen bseymis bana o zmn doktorum geçecek geçmezse de doğunca ya da hayatı boyunca sıkıntı çıkaran bse değil bende de varmış hala var gecmedi demişti normal yaşıyorum demişti fetal verdiğiniz iyi olmuş o da temiz gelecektir bebeğine güvenCanım benimki de 16.haftada ilk kez görüldü 18.haftada gitmiştim en son o zaman da vardı. ikili test temiz çıkınca fetal dna yaptırmamıştık ama kist mevzusunu öğrenince fetal yaptıralım dedik o da henüz çıkmadı detaylı günümüz de 29ağustos içim içimi yiyo zor geçiyo günlerbir de dün bazı arkadaşlar hakkında kötü haberler alınca daha da bi endişe kapladı içimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?