Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Canim tuvalette falan rahatsizligin var mi?
İçiyorum canim ya. Ama biraz daha artirayim. Canim sıkıldı durduk yere. Enfeksiyon hissim de yok ama ne bileyim. Gerçi sarı akintim oluyor arada o bir şüpheye düşürmüştü beni ama
Sen yine de bi doktoruna da soyle belki baska bi takviye verir cranberry icerikli seyler oneriyorlar genelde

Canim tuvalette falan rahatsizligin var mi?

Sen yine de bi doktoruna da soyle belki baska bi takviye verir cranberry icerikli seyler oneriyorlar genelde
Yok kuzum yanma vs olarak soruyorsan. Öyle bir sikayetim yok yada varda ben serklajdan dolayi vajinal batmalarla mı karıştırıyorum bilmiyorum simdi
Ay doktoruma da hiç söylemek istemiyorum resmen yaa. Artik sorunsuz ilerleyelim istiyorum hep
Ama tabiki soylemem lazım haklısın. Cranbery icerikli seyler hamilelikte kullaniliyor mu oeki canim ?

Askim kullanilabilenleri var diye biliyorum ama tabi senin durumun biraz daha ozel simdi, doktor daha iyi karar verir ona

Askim kullanilabilenleri var diye biliyorum ama tabi senin durumun biraz daha ozel simdi, doktor daha iyi karar verir ona
Çok sagol kuzum. Sorarim doktora bakalim ne diyecek. Bide idrar vermek lazim tabi idrar yolu enfeksiyonu mu diye anlamak icin. Ama heralde oyledir diye düşünüyorum.

Aşkım o idrarın enfeksiyon yanmasını hiç bir batma kapatamaz ya gerçekten, ergenken inanılmaz sık başıma geliyordu, soğuk denize gireyim ayaklarım üşüsün hemen sistit olurdum, sen yinede bir sor bence

Çok sevindim canım benim sağlıkla gelsin inşallah detaylıya yine aynı adama gitmeyeceksin dimi?

Kuzum dikişler varya asagida ondan kaynakli agri batma hissediyorum bazen. Ben enf. Oldugumda da benzer belirtiler yasarim genelde crp asiri yuksek degilse.
O yüzden belki karıştırmış olabilirim. Olmadi bide idrar verecegim. Doktor disari cikmak yasak dedikce böyle şeyler cikmasi da can sıkıcı malesef ama ..
sorcam kuzucum sagol canim daha once hamilelikte bazen bir miktar yukselmeler normal olur demisti ama simdi serklaj var ya bakalim ne diyecek

Evet aşko bende bir yerde okudum ama nerde bilmiyorum hamilelikte yükselmeler oluyormuş diye
İnşallah o kadar ciddi bir şey değildir

Bu arada takip ettiğim bir çocuk dr paylaşmış kızlar covid vakası artmış yine dikkatli olun

Oooyyy maşallah prensese iyi olmasına çok sevindim canım kendini boşuna üzdün bidaha üzme annesi bebişinde etkilenmesin

İnsallah kuzucum çok sagol hersey yolunda olsun artik her zaman

Ay ne diyorsun yaa yine nerden hortladı bu hastalik aman maskesiz cikmayalim o zaman kizlar

Canım benim miyom ağrım olduğu zaman crp 93tü ve doktor olabilir demişti. Antibiyotik de vermemişti. Seninki zaten öyle çok yüksek değil. Doktorla paylaş ama çok da canını sıkma. Bol su iç.

Çok sevindim canım. Cihazdan cihaza farkediyor işte demek ki. Ama gerçekten doktorların da empatik olması lazım bunu bir kere daha anlamış olduk. Hep böyle sağlıklı devam etsin selvi boylu kızın

Güncel 8 kilo aldım kızlar 24 üncü hafta dikkat etmiyorum ki ilk günden beri iştah açık bir baş ağrım var karnımda çok genişleyip büyümedi direk ortadan incelerek çıktı
canom gayet güzel endişe etme bi 16 haftan kaldı ve 8kg almıssın sadece
Günaydın kızlaar
Harika haberler aldığımız bir hafta sonu olsun Güncel 25. hafta 6 kilo devam ediyorum.
güzel gidiyorsunn böyle devam
Günaydın kızlar
Kilo raporu vermeye geldim
24+5im bugün. 66 ile başladığım yolculuğunma 73 ile devam ediyorum. +7
ikiz annesi olarak az bile cok yee annesi yoksa
24. Hafta, 6 kilo ile devam ediyorum göbeğim bu hafta büyüdü ya geçen haftalarda hamile olduğım belli olmuyordu
süpersin sende bacım onay verildi
Günaydıın
Bugün tam 24+2
58.5 la başlamıştım, bu sabah 62 çıktım
+3.5 ile devam ediyorum
birazdaha ye kuzum bidaki ay yine kontrolde sni sorcam ama şimdilik onay
22. Haftada 60.10 kg çıktım 63 ile başlamıştım aldığımı düşünüyordum niye böyle oldu ki ya karnım da çok büyüdü aslında
pamloook bacım napıyosun onay nasıl veriym sana kilo almalıydın neyse buda benden olsun bidaki ay almış ol
Kızlar 25+2 bizde
60 kg yim +3 kg ile devam
Artık hamile görünğmüne kavustum
bidaki ay bi +5 senden bekliyorum güzel bacım

Canım cokkk sevindim guzel haberlere insallah bundan sonra da guzel guzel buyusun kizimiz

Çok sevindim canım benim sağlıkla gelsin inşallah detaylıya yine aynı adama gitmeyeceksin dimi?
kadın dı doktorcumartesi randevum var ona gidicem sonra perinatologa gidicem ayni gun o randevumda boşa gitmesin dedim
Oooyyy maşallah prensese iyi olmasına çok sevindim canım kendini boşuna üzdün bidaha üzme annesi bebişinde etkilenmesin

Çok sevindim canım. Cihazdan cihaza farkediyor işte demek ki. Ama gerçekten doktorların da empatik olması lazım bunu bir kere daha anlamış olduk. Hep böyle sağlıklı devam etsin selvi boylu kızın
çok sagolun kızlar doktorum zaten cok halden piskolojiden anlayan birisi kafam rahat geldim evime şükür kızımda kıpır kıpır

İçiyorum canim ya. Ama biraz daha artirayim. Canim sıkıldı durduk yere. Enfeksiyon hissim de yok ama ne bileyim. Gerçi sarı akintim oluyor arada o bir şüpheye düşürmüştü beni ama
Balım bende de öyle dün kan verdim idrarda verdim enfeksiyon var pazartesi uğrayacağım doktora yanmam yok su cok içiyorum sadece akıntım var bende merak ediyorum ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…