- 7 Şubat 2025
- 550
- 443
- 18
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.841
Özelde vermedik üniversite hastanesine gittik orada verdik 2 hafta oldu şuan genelde 4-5 haftada çıkıyomuş ama benimkine acil yazıldı haftam ileride ve kist problemi olduğundan dolayı bakalım 3 haftada çıkan olmuş acil yazılanlardan bekliyoruz işteHangi firmaya ne zaman verdin test canım?
Temiz gelir inşallah kalbini ferah tut. Ikili testte düşük mü çıkmıştı degerler.
Stres bebise zarar bak stres yapmamaya çalış.
İnşallahSen panikleme gerçekten bak geçecek 10 bebekten 8inde görünen bseymis bana o zmn doktorum geçecek geçmezse de doğunca ya da hayatı boyunca sıkıntı çıkaran bse değil bende de varmış hala var gecmedi demişti normal yaşıyorum demişti fetal verdiğiniz iyi olmuş o da temiz gelecektir bebeğine güven
Anladım canım. Ben özele verdigim halde bekleme süresi inanılmaz zordu. Simdi senin icin de beklemek zor gelecektir eminim. İmkanınız varsa keske özele verseydinizÖzelde vermedik üniversite hastanesine gittik orada verdik 2 hafta oldu şuan genelde 4-5 haftada çıkıyomuş ama benimkine acil yazıldı haftam ileride ve kist problemi olduğundan dolayı bakalım 3 haftada çıkan olmuş acil yazılanlardan bekliyoruz işte
İlk 3 aydan sonra yola 60 la devam ettim kuzum hala aynıyımKuzum senin kahvaltida yedigini ben ara ogun olarak yiyorumilk 3 aydan sonra ne durumdaydi kilon, onunla kiyaslasan daha iyi olur sanki senin bulantilar cok kotuydu
Ahahah dimi yaaAnnelerin hayalı, karnım büyüsün ama kilo almıyım
Çıkmak istemiyorsan idrar için eşin gidip doktorundan giriş yaptırsın, tahlil kabını getirsin, sen yapınca gönder hemen hastaneye, tabii çok uzak değilse.Kuzum dikişler varya asagida ondan kaynakli agri batma hissediyorum bazen. Ben enf. Oldugumda da benzer belirtiler yasarim genelde crp asiri yuksek degilse.
O yüzden belki karıştırmış olabilirim. Olmadi bide idrar verecegim. Doktor disari cikmak yasak dedikce böyle şeyler cikmasi da can sıkıcı malesef ama ..
sorcam kuzucum sagol canimdaha once hamilelikte bazen bir miktar yukselmeler normal olur demisti ama simdi serklaj var ya bakalim ne diyecek
Aşko haklısın valla ya nasıl oluyo anlamıyorum bendecanom gayet güzel endişe etme bi 16 haftan kaldı ve 8kg almıssın sadece
güzel gidiyorsunn böyle devam
ikiz annesi olarak az bile cok yee annesi yoksa
süpersin sende bacım onay verildi
birazdaha ye kuzum bidaki ay yine kontrolde sni sorcamama şimdilik onay
pamloook bacım napıyosun onay nasıl veriym sana kilo almalıydınneyse buda benden olsun bidaki ay almış ol
bidaki ay bi +5 senden bekliyorum güzel bacım
Benimde aklimdan bu gecti kuzum aklın yolu bir. Asmde vermistim zaten bu testleri asm yakın. Doktorumla konuştuktan sonra dedigin gibi yapmayi düşünüyorumÇıkmak istemiyorsan idrar için eşin gidip doktorundan giriş yaptırsın, tahlil kabını getirsin, sen yapınca gönder hemen hastaneye, tabii çok uzak değilse.
Bende de durumlar farkli degil. Son muayeneye gittigimde dedim ki tamam bu defa aldım ve artik durduramayacagiz duba olcam derkenn tartiya bir ciktim -500gr daha gitmisİlk 3 aydan sonra yola 60 la devam ettim kuzum hala aynıyımya aslında geçen hafta eşimin memleketine gittik orada aşırı yedim hatta herkes farketti 2 günde karnım büyüdü sksks neyse ya eninde sonunda alıcam nasıl olsa
Ahahah dimi yaa
mecburen pratik şeyler düşünmeye çalışıyoruzBenimde aklimdan bu gecti kuzum aklın yolu bir. Asmde vermistim zaten bu testleri asm yakın. Doktorumla konuştuktan sonra dedigin gibi yapmayi düşünüyorumcanımsın fikirlerimiz birbirimize hep destek oluyor gercekten
Kız ne güzel işte zayıflıyorsunuz keşke ben zayıflasamBende de durumlar farkli degil. Son muayeneye gittigimde dedim ki tamam bu defa aldım ve artik durduramayacagiz duba olcam derkenn tartiya bir ciktim -500gr daha gitmis
Normal zamanda olsa havalara ucacagim bir durumken simdi stres yapiyor bu durum bende...
Vallahi dogru diyorsun pratik çözümler üretmeye baslar oldukmecburen pratik şeyler düşünmeye çalışıyoruzinş enfeksiyon yoktur canım, idrar vermekten zarar gelmez
Ya kuzum iste haftalar ilerledikce doktor bebegin gelisimi etkilenir kg kaybetme en azindan demisti. Az da olsa almak lazimKız ne güzel işte zayıflıyorsunuz keşke ben zayıflasamo duba gibi olma hissi ödemden oluyor bence hep
Kanka daha iyi yapıyorsun herkes alsın araştırsın en son al, bak ben koşa koşa avent aldım sanki bebek aralık değil ağustosta doğacakmış gibi taaa temmuz ayında, şimdide başka şeyler bakıyorumYa ben daha hic bisey almadim siz çocukların çeyizini dizdiniz vallatoplu fotiler atsaniza neler neler aldınız. Bende baslayayim mı artik napayim
Ya ben daha hic bisey almadim siz çocukların çeyizini dizdiniz vallatoplu fotiler atsaniza neler neler aldınız. Bende baslayayim mı artik napayim
Aşkım bi sen bi ben kaldık bebeye bişey almayan napsak cidden başlasak mı yaBende de durumlar farkli degil. Son muayeneye gittigimde dedim ki tamam bu defa aldım ve artik durduramayacagiz duba olcam derkenn tartiya bir ciktim -500gr daha gitmis
Normal zamanda olsa havalara ucacagim bir durumken simdi stres yapiyor bu durum bende...
Aşkım bi sen bi ben kaldık bebeye bişey almayan napsak cidden başlasak mı yakilo da alamadık püüü alma verme dengemiz şaştı biraz almamız lazım
Ya belki tartım bozuktur
Her duyduğunuzu alıyorsunuz sonra stok kalmıyor diye ağlıyorsunuz ah yeni annelerAy ne bileyim kanka herkes övünce almam gerekiyor diye düşündüm
Cok akıllıcaKanka daha iyi yapıyorsun herkes alsın araştırsın en son al, bak ben koşa koşa avent aldım sanki bebek aralık değil ağustosta doğacakmış gibi taaa temmuz ayında, şimdide başka şeyler bakıyorumaceleye gerek yok
Ya hadi sen evdesin ben her gün dışarda geziyorum bir parça bişey almadımbizde bi karışıklık söz konusu valla kuzum kilo almamiz lazim , bebek alisverisine başlamamız lazım ama hala yan gel yat modundan çıkamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?