Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Hangi firmaya ne zaman verdin test canım?
Temiz gelir inşallah kalbini ferah tut. Ikili testte düşük mü çıkmıştı degerler.
Stres bebise zarar bak stres yapmamaya çalış.
Özelde vermedik üniversite hastanesine gittik orada verdik 2 hafta oldu şuan genelde 4-5 haftada çıkıyomuş ama benimkine acil yazıldı haftam ileride ve kist problemi olduğundan dolayı bakalım 3 haftada çıkan olmuş acil yazılanlardan bekliyoruz işte

İnşallah

Anladım canım. Ben özele verdigim halde bekleme süresi inanılmaz zordu. Simdi senin icin de beklemek zor gelecektir eminim. İmkanınız varsa keske özele verseydiniz
Insallah guzel haberler alırsın. Detaylıda da belli olur zaten. Güzel haberler alir gelirsin rahat edersin

Kuzum senin kahvaltida yedigini ben ara ogun olarak yiyorum ilk 3 aydan sonra ne durumdaydi kilon, onunla kiyaslasan daha iyi olur sanki senin bulantilar cok kotuydu
İlk 3 aydan sonra yola 60 la devam ettim kuzum hala aynıyım ya aslında geçen hafta eşimin memleketine gittik orada aşırı yedim hatta herkes farketti 2 günde karnım büyüdü sksks neyse ya eninde sonunda alıcam nasıl olsa
Annelerin hayalı, karnım büyüsün ama kilo almıyım
Ahahah dimi yaa

Çıkmak istemiyorsan idrar için eşin gidip doktorundan giriş yaptırsın, tahlil kabını getirsin, sen yapınca gönder hemen hastaneye, tabii çok uzak değilse.

Aşko haklısın valla ya nasıl oluyo anlamıyorum bende

Çıkmak istemiyorsan idrar için eşin gidip doktorundan giriş yaptırsın, tahlil kabını getirsin, sen yapınca gönder hemen hastaneye, tabii çok uzak değilse.
Benimde aklimdan bu gecti kuzum aklın yolu bir. Asmde vermistim zaten bu testleri asm yakın. Doktorumla konuştuktan sonra dedigin gibi yapmayi düşünüyorum canımsın fikirlerimiz birbirimize hep destek oluyor gercekten

Bende de durumlar farkli degil. Son muayeneye gittigimde dedim ki tamam bu defa aldım ve artik durduramayacagiz duba olcam derkenn tartiya bir ciktim -500gr daha gitmis
Normal zamanda olsa havalara ucacagim bir durumken simdi stres yapiyor bu durum bende...

Benimde aklimdan bu gecti kuzum aklın yolu bir. Asmde vermistim zaten bu testleri asm yakın. Doktorumla konuştuktan sonra dedigin gibi yapmayi düşünüyorum canımsın fikirlerimiz birbirimize hep destek oluyor gercekten
mecburen pratik şeyler düşünmeye çalışıyoruz inş enfeksiyon yoktur canım, idrar vermekten zarar gelmez

Kız ne güzel işte zayıflıyorsunuz keşke ben zayıflasam o duba gibi olma hissi ödemden oluyor bence hep

Kız ne güzel işte zayıflıyorsunuz keşke ben zayıflasam o duba gibi olma hissi ödemden oluyor bence hep
Ya kuzum iste haftalar ilerledikce doktor bebegin gelisimi etkilenir kg kaybetme en azindan demisti. Az da olsa almak lazim alamiyor olmanin stresi de ayri. Cok almanin stresi de.
Dogru valla ödemden oluyor bencede. Yoksa midem karnim fln sisiyor mesela hep yemekten sonralari

Ya ben daha hic bisey almadim siz çocukların çeyizini dizdiniz valla toplu fotiler atsaniza neler neler aldınız. Bende baslayayim mı artik napayim
Kanka daha iyi yapıyorsun herkes alsın araştırsın en son al, bak ben koşa koşa avent aldım sanki bebek aralık değil ağustosta doğacakmış gibi taaa temmuz ayında, şimdide başka şeyler bakıyorum aceleye gerek yok

Ya ben daha hic bisey almadim siz çocukların çeyizini dizdiniz valla toplu fotiler atsaniza neler neler aldınız. Bende baslayayim mı artik napayim

Aşkım bi sen bi ben kaldık bebeye bişey almayan napsak cidden başlasak mı ya kilo da alamadık püüü alma verme dengemiz şaştı biraz almamız lazım

Aşkım bi sen bi ben kaldık bebeye bişey almayan napsak cidden başlasak mı ya kilo da alamadık püüü alma verme dengemiz şaştı biraz almamız lazım
bizde bi karışıklık söz konusu valla kuzum kilo almamiz lazim , bebek alisverisine başlamamız lazım ama hala yan gel yat modundan çıkamıyoruz

Cok akıllıca vallahi hic boyle düşünmemiştim o zaman ben bir iki hafta daha bekleyeyim siz zaten herseyi tamam edersiniz o zamana
Ya bence biberon avent guzelyaa. Hem ulasilabilir hem de yprumlar cok güzel. Bende avent alcam mesela biberon. Cikoto muydu neydi sizin diger dediginiz ona baktim da pek bi dandik görünüyor tipi japon pazarindan alınmış gibi fiyati da nerdeyse 2 bin o ne

bizde bi karışıklık söz konusu valla kuzum kilo almamiz lazim , bebek alisverisine başlamamız lazım ama hala yan gel yat modundan çıkamıyoruz
Ya hadi sen evdesin ben her gün dışarda geziyorum bir parça bişey almadım dün h&m girdim astronot tulum almaya ama yaz diye heralde yoktu mağazada yine başarısız bir girişimm neyse online alışverişe düşmem lazım da bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…