Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    146
Koptummmmmmmm cikoto yıktı beni şu an (comotomo)

Hepimiz online dan devam bence. Zaten bende online dan bakip magazadan canlisini goreyim diye gittigim hicbiseyi magazada bulamadim stok bitti kalmadi diyorlar. Ne ugrascaksiniz magaza magaza gezmeyle(kendimi avutma seklim)
Aliriz daha 4 ayımız var kuzum dert etme

Kanka ben mağazada bir şey bulamıyorum ya, online benim için daha verimli oluyor

9.aya serinleşir kuzum son 3 ayda alırsın artık öğünlerini cuvalt

Fetal ne zaman verdin canım. Hepimiz etkilendik dün haklisin ama sonuçta çoğumuzda temiz geldi testlerimiz detaylılarımız. Senin de güzel gelecek biliyorum. Tek bulguda hemen kötü senaryo gelmesin aklına

Avent de kapat konuyu dimi
Hiccc
Ya bilmiyorum ama bence bu tarz ürünlerde devamliligi olan kolay ulasilabilir bir marka secmek önemli. Mesela olduda biberonun emzigi yirtildi baska bisey oldu ne bileyim. Yenisini almak icin stok bekle yok yurtdisindan siparis et bekle.
Ama ulssilabilir bir marka olunca git tüm bebek magazalarindan bulursun.
Sonucta git bilinmedik bisey al demiyoruz Avent gayet güzel bir marka bence daha ne olsun mesela.

Fetal ne zaman verdin canım. Hepimiz etkilendik dün haklisin ama sonuçta çoğumuzda temiz geldi testlerimiz detaylılarımız. Senin de güzel gelecek biliyorum. Tek bulguda hemen kötü senaryo gelmesin aklına
8 ağustosta verdik bakalım az kaldı gibi beklemek çok zor

Askim estağfurullah o ne demek
Takıldım
Hepimiz bebislerimiz icin en iyisini istiyoruz seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bide zaten fiyat algimiz da kalmadim ne fiyata ne verseler alir olduk. Cok haklisin yani
Aşkım biliyorum gülelim dedim ya
Gerçekten bebek olunca söz konusu öyle takıntılı oldum, acaba yanlış bir şeymi aldım, doğrusu bumuydu dedi, tamamen acemilik

Kanka ben mağazada bir şey bulamıyorum ya, online benim için daha verimli oluyor
Bende normalde onlinecıyım ama çıkınca bakayım demiştim bide garip bişekilde bebek mağazalarını gezmek hoşuma gidiyor
9.aya serinleşir kuzum son 3 ayda alırsın artık öğünlerini cuvalt
Börek çörek filan yiyim azcık dimi

Askim estağfurullah o ne demek
Takıldım
Hepimiz bebislerimiz icin en iyisini istiyoruz seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bide zaten fiyat algimiz da kalmadim ne fiyata ne verseler alir olduk. Cok haklisin yani
Aşkım kiyafet falan bende acele etmeyecem ekimde yapacam aliş veriş, eğer aklında bebek araban, ana kucağı modelin hazırsa onları alabilirsin şimdiden yavaş yavaş, hepsini birden yüklersen yorulma benim şu an aldıklarım:
Bebek arabası
Ana kucağı
Biberon
Emzik
Ateş ölçer
burun aspiratörü
Çöp kovası meşhur
Alt açma örtüsü
Bebek bezi
Şampuan
Tarak/fırça
Tırnak seti
Banyo süngeri aklıma gelen bunlar şu an aldıklarımdan
Tekstil bir iki parça aldım daha ağırlı vermedim

Kızlar benim instagram hesabım yok instagram da isimli yeni doğan takımı yapıyorlarmış beğendiğiniz olup alırsanız buraya da atabilir misiniz sayfasının adıyla etrafımda instagram kullanan birinden sipariş veririm en azından trendyolda seçenek çok yok ondan oraya bağlı kalmak istemiyorum. Mesela bunu beğendim ama kışa ince gelir gibime geldi

Eklentiler

• IMG_9509.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 24
Az önce aynı bataklığa dusmustum instagramda bunlara bakiyordum ama icime sinen biseye rastlamadim ben de normalde boyle seyler almam diyordum ama analik fena yuklendi bana aman biseyi eksik olmasin diye her seye saldiriyorum

Bu işlerde görümcemin üstüne yok, bayılıyor öyle antin kuntin isimli şeyler araştırmaya benim için bakacak aşkım, o zaman beğendiğim olursa atarım burayada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…