- 23 Ekim 2024
- 3.729
- 5.826
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #26.861
KoptummmmmmmmCok akıllıcavallahi hic boyle düşünmemiştim o zaman ben bir iki hafta daha bekleyeyim siz zaten herseyi tamam edersiniz o zamana
Ya bence biberon avent guzelyaa. Hem ulasilabilir hem de yprumlar cok güzel. Bende avent alcam mesela biberon. Cikoto muydu neydi sizin diger dediginiz ona baktim da pek bi dandik görünüyor tipijapon pazarindan alınmış gibi fiyati da nerdeyse 2 bin o ne
Hepimiz online dan devam bence. Zaten bende online dan bakip magazadan canlisini goreyim diye gittigim hicbiseyi magazada bulamadim stok bitti kalmadi diyorlar. Ne ugrascaksiniz magaza magaza gezmeyleYa hadi sen evdesin ben her gün dışarda geziyorum bir parça bişey almadımdün h&m girdim astronot tulum almaya ama yaz diye heralde yoktu mağazada yine başarısız bir girişimm neyse online alışverişe düşmem lazım da bakalım
Off gerçekten benimde o huyum var ya, verdiğim kararların arkasında duramıyorum birisi daha iyisi var desin hemen alırımHer duyduğunuzu alıyorsunuz sonra stok kalmıyor diye ağlıyorsunuz ah yeni anneler
Kanka ben mağazada bir şey bulamıyorum ya, online benim için daha verimli oluyorYa hadi sen evdesin ben her gün dışarda geziyorum bir parça bişey almadımdün h&m girdim astronot tulum almaya ama yaz diye heralde yoktu mağazada yine başarısız bir girişimm neyse online alışverişe düşmem lazım da bakalım
HahahahKoptummmmmmmmcikoto yıktı beni şu an (comotomo)
9.aya serinleşir kuzum son 3 ayda alırsın artık öğünlerini cuvaltYa belki tartım bozukturiyimser olmaya çalışalım şaka bir yana günde 3 öğüne çıkmam lazım kuzum farkındayım ya ama sıcaklardan hiçbir şey yenmiyor azıcık havalar serinlese çok mutlu olacağım
Avent de kapat konuyu dimiHahahahartık onun adı cikoto
O nasil marka öyle uzatmislar da uzatmislar upuzun isim
Elimde bogaz köprüsü var satayim sanaOff gerçekten benimde o huyum var ya, verdiğim kararların arkasında duramıyorum birisi daha iyisi var desin hemen alırım
Fetal ne zaman verdin canım. Hepimiz etkilendik dün haklisin ama sonuçta çoğumuzda temiz geldi testlerimiz detaylılarımız. Senin de güzel gelecek biliyorum. Tek bulguda hemen kötü senaryo gelmesin aklınaCanım benimki de 16.haftada ilk kez görüldü 18.haftada gitmiştim en son o zaman da vardı. ikili test temiz çıkınca fetal dna yaptırmamıştık ama kist mevzusunu öğrenince fetal yaptıralım dedik o da henüz çıkmadı detaylı günümüz de 29ağustos içim içimi yiyo zor geçiyo günlerbir de dün bazı arkadaşlar hakkında kötü haberler alınca daha da bi endişe kapladı içimi
HicccAvent de kapat konuyu dimi
kanka beyinsizim demedimElimde bogaz köprüsü var satayim sanaindirimli
Askim estağfurullah o ne demekkanka beyinsizim demedim
8 ağustosta verdik bakalım az kaldı gibi beklemek çok zorFetal ne zaman verdin canım. Hepimiz etkilendik dün haklisin ama sonuçta çoğumuzda temiz geldi testlerimiz detaylılarımız. Senin de güzel gelecek biliyorum. Tek bulguda hemen kötü senaryo gelmesin aklına
Wbc 15 çıktıSenin kac çıktı canim enfeksiyon degerin?
Benzer seyleri yasiyormusuz tamda.
Aşkım biliyorum gülelim dedim yaAskim estağfurullah o ne demek
Takıldım
Hepimiz bebislerimiz icin en iyisini istiyoruz seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bide zaten fiyat algimiz da kalmadim ne fiyata ne verseler alir olduk. Cok haklisin yani
Bende normalde onlinecıyım ama çıkınca bakayım demiştim bide garip bişekilde bebek mağazalarını gezmek hoşuma gidiyorKanka ben mağazada bir şey bulamıyorum ya, online benim için daha verimli oluyor
Börek çörek filan yiyim azcık dimi9.aya serinleşir kuzum son 3 ayda alırsın artık öğünlerini cuvalt
Aşkım kiyafet falan bende acele etmeyecem ekimde yapacam aliş veriş, eğer aklında bebek araban, ana kucağı modelin hazırsa onları alabilirsin şimdiden yavaş yavaş, hepsini birden yüklersen yorulmaAskim estağfurullah o ne demek
Takıldım
Hepimiz bebislerimiz icin en iyisini istiyoruz seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bide zaten fiyat algimiz da kalmadim ne fiyata ne verseler alir olduk. Cok haklisin yani
Az önce aynı bataklığa dusmustum instagramda bunlara bakiyordum ama icime sinen biseye rastlamadim ben deKızlar benim instagram hesabım yok instagram da isimli yeni doğan takımı yapıyorlarmış beğendiğiniz olup alırsanız buraya da atabilir misiniz sayfasının adıyla etrafımda instagram kullanan birinden sipariş veririm en azından trendyolda seçenek çok yok ondan oraya bağlı kalmak istemiyorum. Mesela bunu beğendim ama kışa ince gelir gibime geldi
Bu işlerde görümcemin üstüne yok, bayılıyor öyle antin kuntin isimli şeyler araştırmayaKızlar benim instagram hesabım yok instagram da isimli yeni doğan takımı yapıyorlarmış beğendiğiniz olup alırsanız buraya da atabilir misiniz sayfasının adıyla etrafımda instagram kullanan birinden sipariş veririm en azından trendyolda seçenek çok yok ondan oraya bağlı kalmak istemiyorum. Mesela bunu beğendim ama kışa ince gelir gibime geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?