- 23 Ekim 2024
- 3.775
- 5.897
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.141
Birde ilk kakası diye bir şey varmış aşkımTulum giydirmek daha kolay oluyoryastık tulum şapka eldiven yaptırmıştım ben yine öyle yaptırırım ama hstanede ilk gün leke oluyor o biraz dikkat gerektiriyor
buna ihtiyacım vardı kuzum sağol caf caflı tam benlikhttps://www.instagram.com/mels.designn?igsh=ODVwdWdkdTJ0Y3o1
Size caf caflı lohusa takımları atıyorum
En gösterişli dantelli tüylüsündenbuna ihtiyacım vardı kuzum sağol caf caflı tam benlik
Yani o taşma bir kez olmuyor öyle diyeyimBirde ilk kakası diye bir şey varmış aşkımsiyah diyorlar bildiğin, üstündeki kıyafetler direk çöp oluyormuş ensesine kadar taşıyormuş
Ennn ennn ennn asortiği olsun havamız olsun azcıkEn gösterişli dantelli tüylüsünden
Ben puset örtüsünde bebemin adı yazsin istemiyorum yaBen baya baktım araştırdım. Alt üst şapka takı yastığı puset örtüsü bide patik istiyorum
Hayaller ve hayatlarEnnn ennn ennn asortiği olsun havamız olsun azcıkayy düşünsene bunları düşünüp paspal halimle orda olduğumu
Arabayada yazdıracaz kankaBen puset örtüsünde bebemin adı yazsin istemiyorum ya
Ne bileyim bende batma kirlenme durumlarinda cocugu komple soymak istemem yaaa. Alt kirlenirse altı cikar temiz giydir diye düşünmüştüm ama tabi bir dusuneyim yine de sagol canımTulum giydirmek daha kolay oluyoryastık tulum şapka eldiven yaptırmıştım ben yine öyle yaptırırım ama hstanede ilk gün leke oluyor o biraz dikkat gerektiriyor
Neden canım yaa çok mu şey olur hani abartı yaniBen puset örtüsünde bebemin adı yazsin istemiyorum ya
Bebek arabasina sey yazalim miras degil alın teri imza ....bebekArabayada yazdıracaz kanka
Yok canım ne alakası var tamamen algı operasyonuNeden canım yaa çok mu şey olur hani abartı yani
En özlüsündenBebek arabasina sey yazalim miras degil alın teri imza ....bebek
Bilmem ki yaa tercih etmiyorum açıkçasıNeden canım yaa çok mu şey olur hani abartı yani
Kesinlikle kanka bunu bi şekilde belli etmem lazımYok canım ne alakası var tamamen algı operasyonu
İlk çocuk olduğu başka türlü belli olmaz
Aşkım ben istiyorum eşim istemiyor o daha kesin değil yani diğerleri kesin amaBilmem ki yaa tercih etmiyorum açıkçasıböyle biraz daha Müslin olan puset örtüsü tarzinda almak istiyorum ben daha bebis desenli falan. Isimli olunca sanki çocuğum cok resmi oluyor dümdüz kumas üstüne isim. Tamamen tercih meselesi balım sen istiyorsan tabiki yaptır
Sizinde olsun sizde gösterinKesinlikle kanka bunu bi şekilde belli etmem lazımhem lohusa takımım olsun hem puset örtüm olsun
Kızz şaka bi yana ben galiba abartıyı da seviyorum, azcık gösteriş olsun
Daha vakit var karar verirsiniz ama dedigin dogru ilk cocukkkk o kadar forsu olsun yaaağniAşkım ben istiyorum eşim istemiyor o daha kesin değil yani diğerleri kesin ama
Sen nasılsın kuzum daha iyisin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?