Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Tulum giydirmek daha kolay oluyor yastık tulum şapka eldiven yaptırmıştım ben yine öyle yaptırırım ama hstanede ilk gün leke oluyor o biraz dikkat gerektiriyor
Birde ilk kakası diye bir şey varmış aşkım siyah diyorlar bildiğin, üstündeki kıyafetler direk çöp oluyormuş ensesine kadar taşıyormuş

Tulum giydirmek daha kolay oluyor yastık tulum şapka eldiven yaptırmıştım ben yine öyle yaptırırım ama hstanede ilk gün leke oluyor o biraz dikkat gerektiriyor
Ne bileyim bende batma kirlenme durumlarinda cocugu komple soymak istemem yaaa. Alt kirlenirse altı cikar temiz giydir diye düşünmüştüm ama tabi bir dusuneyim yine de sagol canım

Neden canım yaa çok mu şey olur hani abartı yani
Bilmem ki yaa tercih etmiyorum açıkçası böyle biraz daha Müslin olan puset örtüsü tarzinda almak istiyorum ben daha bebis desenli falan. Isimli olunca sanki çocuğum cok resmi oluyor dümdüz kumas üstüne isim. Tamamen tercih meselesi balım sen istiyorsan tabiki yaptır

Aşkım ben istiyorum eşim istemiyor o daha kesin değil yani diğerleri kesin ama
Sen nasılsın kuzum daha iyisin inşallah

Aşkım ben istiyorum eşim istemiyor o daha kesin değil yani diğerleri kesin ama
Sen nasılsın kuzum daha iyisin inşallah
Daha vakit var karar verirsiniz ama dedigin dogru ilk cocukkkk o kadar forsu olsun yaaağni
Sagol kuzum bende idare ediyorum sagolsun aşı çarptı bu defa da. Yeni yeni kendime gelmeye çalışıyorum. Onun dışında annnca yatiyorum evin içinde ufak ufak geziyorum wc gidiyorum ve yatiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…