- 25 Şubat 2025
- 1.359
- 1.832
- 48
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.481
İyi bari cezeryem farketmiş
yaaa iyi yapmışsın ben de alıcam tosunumaAz önce su oyun matı aldım inşaallah işe yarar bı aktivite olur cocigim için
Canım ben bununla ilgili bir doktorun paylaşımına denk gelmiştim. Gerekirse borsa haberleri okuyun ama her fırsatta çocuğun yanında sesli şekilde birşeyler okuyun diyordu. Bebeklik dönemini kastediyordu gerçi o doktor ama bence hamileyken de okunabilir. Çocuk kitabı da sürekli okunmuyor hamileyken kendi kitabımı sesli okuyordum ben açıkçasıÇocuk kitaplarını okuyacağım canım. Kendi kitaplarımı uzun uzun okuyamam ya
Çok yorulduğum zaman oluyor kuzum sert şekilde kalıyor. Uzaninca geçiyor. Zaten dinlenince geçmesi gerekiyor yalancı kasılmalarınKızlar karın sertlesmesini ne sıklıkla yasıyorsunuz
Benim o şekilde olmuyor kuzum. Ayakta çok durdum mesela semsert oluyor karnım. Uzanıp biraz dinlenince yumuşuyor. Senin sık oluyormuş. Acaba başka bir doktora daha mı sorsan. O da sorun yok derse rahatlarsın artıkBende canım. Su son 1 saate 4 kere kasılma oldu. Anlam veremıyorum bazen yasayan var mı bu kadar sık merak edıyorum
Aynı benim kocamBizim de ismimiz yok, çünkü babası hiçbir şeyi kabul etmiyor
Bi tanesin. İyi ki bizim grubumuzdasınah ahh adım çıktı görüyor musun
Canımsınnnn
Yaa beklicez daha demekki. Ama güzel bir tarih olmuş. Bitsin de kocaman bir oh çekelim artık senin için deGünaydın kızlar
Ben artık tatildeyim, biraz dinleyim bakalım, buralara bakmaya çalışacağım
Kızlar ne güzel alışveriş yapıyorsunuz, benim normalde detaylı yarındı ama doktorumun yönlendirdiği doktoru çok övdü, ona gitmeye karar verdim, zaten kendi istediğim doktorun sekreteri de arayıp hoca yurt dışına çıkacak daha erken gelseniz olur mu dedi, tevafuk etti dedim ve iptal ettim haftaya Çarşamba’ ya ertelenmiş oldu yani, inşallah vardır bir hayır, doğum günüme denk gelecek bu arada, inşallah güzel bir hediye olacak bana inanıyorum
Alışverişe de o zamandan sonra başlayacağım inşallah seri bir şekilde
Bız Halk oylaması yaptık eşim buradaykenAynı benim kocamkendi fikir vermiyor bana listeyi arttır diyor
Dün etiket yapmayı düşündüm ama işleri çok herhalde bikac gün daha bekleyeyim dedim geldinGünaydın kızlarr kaç gündür yoktum buralarda, farkedilmemiş çaktırma
Kızım olsa benim de net DenizdiBız Halk oylaması yaptık eşim buradaykenDeniz koyacaktik değiştirdik oylama sonucu farklı çıktı malesef
Deniz de mi değişti anlamadımBız Halk oylaması yaptık eşim buradaykenDeniz koyacaktik değiştirdik oylama sonucu farklı çıktı malesef
Bebeğim rüyanda gorduysen bı hikmeti vardır bence Kerem koymalisin yanına alternatif bseler koyabilirsinKızım olsa benim de net Denizdiunisex aslında ama ben erkekte sevmiyorum diye arayışa girdik %90 Kerem olacak ben rüyamda görmüştüm daha cinsiyet belli değilken çünkü ama daha içimize sinen bulur muyuz diye beklerken çocuğum adsız kaldı
Üç isim sundum ibrahimin yanına Deniz Kayra Eren oylama yaptık ben deniz istiyordum eşim Eren istemişti ama Kayra çıktı demokratik yollardan adımız İbrahim Kayra olduDeniz de mi değişti anlamadım
Kuzu ya 2 isim sevmiyorum yoksa Kemal Ata koyardımBebeğim rüyanda gorduysen bı hikmeti vardır bence Kerem koymalisin yanına alternatif bseler koyabilirsin
Aynı benim kocamkendi fikir vermiyor bana listeyi arttır diyor
Ay ne koyarsak koyalım dünyanın en güzel ismi gibi gelecek zaten bizeEvet kendi fikir de vermiyor doğru diyorsun, tutturuyor manası güzel olsunanlamlı olacakmış yahu her ismin ayrı bir güzelliği var işte, ı ı yok
Yaa beklicez daha demekki. Ama güzel bir tarih olmuş. Bitsin de kocaman bir oh çekelim artık senin için de
Ay ne koyarsak koyalım dünyanın en güzel ismi gibi gelecek zaten bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?