Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Çocuk kitaplarını okuyacağım canım. Kendi kitaplarımı uzun uzun okuyamam ya
Canım ben bununla ilgili bir doktorun paylaşımına denk gelmiştim. Gerekirse borsa haberleri okuyun ama her fırsatta çocuğun yanında sesli şekilde birşeyler okuyun diyordu. Bebeklik dönemini kastediyordu gerçi o doktor ama bence hamileyken de okunabilir. Çocuk kitabı da sürekli okunmuyor hamileyken kendi kitabımı sesli okuyordum ben açıkçası

Bende canım. Su son 1 saate 4 kere kasılma oldu. Anlam veremıyorum bazen yasayan var mı bu kadar sık merak edıyorum
Benim o şekilde olmuyor kuzum. Ayakta çok durdum mesela semsert oluyor karnım. Uzanıp biraz dinlenince yumuşuyor. Senin sık oluyormuş. Acaba başka bir doktora daha mı sorsan. O da sorun yok derse rahatlarsın artık

Yaa beklicez daha demekki. Ama güzel bir tarih olmuş. Bitsin de kocaman bir oh çekelim artık senin için de

Bız Halk oylaması yaptık eşim buradayken Deniz koyacaktik değiştirdik oylama sonucu farklı çıktı malesef
Kızım olsa benim de net Denizdi unisex aslında ama ben erkekte sevmiyorum diye arayışa girdik %90 Kerem olacak ben rüyamda görmüştüm daha cinsiyet belli değilken çünkü ama daha içimize sinen bulur muyuz diye beklerken çocuğum adsız kaldı

Bebeğim rüyanda gorduysen bı hikmeti vardır bence Kerem koymalisin yanına alternatif bseler koyabilirsin

Bebeğim rüyanda gorduysen bı hikmeti vardır bence Kerem koymalisin yanına alternatif bseler koyabilirsin
Kuzu ya 2 isim sevmiyorum yoksa Kemal Ata koyardım malum bizim soyisim çirkin olunca uyum aradım ama hiçbiri olmuyor haha.
Bu arada erkek anneleri için şunlar da listemdeydi :
Marsel, Atlas, Pamir, Pars, Milan, Yaman, Anka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…