- 23 Ekim 2024
- 3.821
- 6.014
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.601
Maşallah canım benimKızlarımmm biz geldik
Kızım kocaman olmuş teyzeleri herşeyi çok güzel dedi doktorum o minik ellerinin hareketlerini gördüm eridim
Boyu bir hafta önden gidiyormuş kızımın uzun boylu olcak dedi aynı oğlum gibi
Babasının genleri baya iyimiş dedi baya güldük doktorumla
Kilosu 850gram
30.haftamda tekrar rutin kontrol randevusu verdi
Valizlerim cıktı biraz benim sağ bacağımda onun için valiz corabı ve sıvı ilacı yazdı onları aldım
Ve çalışma yasağı koydu artık calışmak yasak çok şükür cok güzel gecti şimdi resimleri atıcam size
Oy kuzusu ya maşallah 1 kiloya yaklaşmış güzeller güzeliKızlarımmm biz geldik
Kızım kocaman olmuş teyzeleri herşeyi çok güzel dedi doktorum o minik ellerinin hareketlerini gördüm eridim
Kilosu 850gram
Valizlerim cıktı biraz benim sağ bacağımda onun için valiz corabı ve sıvı ilacı yazdı onları aldım
Ve çalışma yasağı koydu artık calışmak yasak çok şükür cok güzel gecti şimdi resimleri atıcam size
Oy oy maşallah 1 kilo olmuş nerdeysee yaa maşallah kuzuyaKızlarımmm biz geldik
Kilosu 850gram
Maşallah maşallahpremsese
Maşallah canım benimmanken kız
Oy kuzusu ya maşallah 1 kiloya yaklaşmış güzeller güzeli
Onu hastanede vermiyorlar mıselam kızlar
perşembe günü şeker yüklemesi yaptıracağım. eczaneden almam gereken tozu aldım ancak evde mi yapıp içmem gerek, doktorda mı içiliyor? son randevumda söylemişlerdi ancak unuttum. tekrar arayıp soracağım en kötü
Canım Almanyadaki prosedürleri bilmemiz mümkün değil ama almanyada yaşayan arkadaşlarımız var onlar yorum yapacaklardır mutlakaben almanyadayım, burda öyledir belki:)
Kızlarımmm biz geldik
Kilosu 850gram
Yok canım bizde özel hastanelerde sıvı formda içecek veriliyor. Devlet hastanelerini bilemiyorum ama farklı uygulama varsaOnu hastanede vermiyorlar mıbiz mi alacaz tozu mozu
amin canım hepimizin bebeleri sağlıkla gelsinMaşallah canım, sağlıkla gelsin prensesimiz
evet kızım birtane kordonuma rağmen güzel büyüyor besleniyor güclü kızcem teyzoşuOy oy maşallah 1 kilo olmuş nerdeysee yaa maşallah kuzuya
Allahımmm bu ne yicem ismin güzelliğiBakın bakın neyimiz geldi az önce
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun çok üzücü bir durum. Bende amniyosentez yaptırdım nipt testinde y kromozumu üzerinde atopik bulguya denk gelindi, tek yumurta ikizine hamileyim. Testi nerede yaptırdınız ve kaç günde çıktı bilgi verebilir misiniz
Anlık iç sesimOnu hastanede vermiyorlar mıbiz mi alacaz tozu mozu
Geçmiş olsun, bolca dinlenerek geçirin günleri riskli bir dönemden gecmissiniz, uzun ayakta kalmayin olabildigince dinlenme halinde olun. Dediginiz gibi herkesin bünyesi farklı. Herkes ayakta hop oturup hop kalkan canının istedigi gibi gezip tozan yiyip icen hamilelik gecirmek ister. Ama bazen işler planlandığı gibi gitmeyebiliyor istesen de dikkat et yorma kendini bol bol dinlen. Ben kendimi bebek alışverişine kaptırmıştım son 1 haftadır fazla yoruldum sanırım. Rahim kısalmasının sebebini kesin olarak bilmiyorum ama dinlenmek ve kendimizi fazla zorlamamak lazım. Bazı gebeler çok aktif ama herkesin bünyesi bir olmuyor. Tedbirli olmakta fayda var.
Oiyy severim kilosunuKızlarımmm biz geldik
Kilosu 850gram
sıvı ilacım valizlerim için kuzumOiyy severim kilosunu
Maşallah prensesimizeeherseyin yolunda olmasi cok güzel.
Sıvı ilacı nedir canım?
HahshahOnu hastanede vermiyorlar mıbiz mi alacaz tozu mozu
Anladim canım şifa olsunsıvı ilacım valizlerim için kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?