- 23 Ekim 2024
- 3.829
- 6.029
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.701
Kanka soğuk süt, elma, havuç, karpuz iyi geliyor diye biliyorumKızlar 2 gecedir mide yanması yaşıyorum ya. Yaşayan var mı çözüm bulan daha doğrusu
Normalde 70canim 90 b takiyorum siyahta 90 c aldm yeterli geldi ama krem olanin kalibi daha kuuck diye 95 aldm sen kac takiyorsan onu al ama c al c kalıp bir tık daha bol
Şimdi süt içtim kuzu inşallah iyi gelir, çok fenayımKanka soğuk süt, elma, havuç, karpuz iyi geliyor diye biliyorum
Bende kararsızım ya o konudaNormalde 70(şaka değil maalesef ) hadi olsa olsa 75 olmuştur şu an 80c ya da 85c mi alsam
Evet onlar da hoşuma gitti ebebekte modal olanlar var onlar da güzel ama beden benim için büyük soru işaretiBende kararsızım ya o konuda
H&M güzel ikili emzirme sütyenleri var
Doktorum gebelikte akıntı miktarının arttığını ama ne olur ne olmaz diye idrar tahlili ve idrar kültürü verdim ben. Dilersen enfeksiyon ihtimaline karşı doktorunla görüşbir şey soracağım (biraz mide bulandırıcı) çok fazla akıntım var, giydiğim tayt ve pantolonlara geciyor nerdeyse. normal mi bu ya? günlük ped mi kullanmalı?
Çok teşekkür ederim cevabin için canım bebeğim hareket etti çok şükür rahatladimCanım benim eşim yanlışlıkla karnımdan güç alarak kalkmıştı 12.haftamdaydım, günlerce ağladım, doktora gittim birde şey olmaz dedi. Detaylıda da doktoruma güç uygulama ben panik olurum sonrasında demiştim. "İkinci kattan düşsen ancak zarar gelme ihtimali olur, o kadar hassas bir şey değil, çok ciddi koruma altında onlar merak etme" dedi. Ama tabi aldığın darbeyi, yaşadığın ağrıyı sen biliyorsun. Endişe ediyorsan mutlaka doktoruna görün için rahatlasın.
Teşekkür ederim canım Allahim hepimizin bebeklerini korusun çok şükür hareket etti bebeğim ama çokta korktum o zamana kadarDetaylıdan önce olsaydı bu konuya bende panik olurdum ama doktorlar öyle bir bastırıp sallıyor ki, bence bebeğimiz iyi korunuyor
Gaviscon un hamileler için olanı var pembe. İçip yatağa geçene kadar yanması geçşyor canım muhakkak al bulundurKızlar 2 gecedir mide yanması yaşıyorum ya. Yaşayan var mı çözüm bulan daha doğrusu
ahh canım ne 2 gecesi bayadır midem cok kotu maden suyu iciyorum yada ılık sütKızlar 2 gecedir mide yanması yaşıyorum ya. Yaşayan var mı çözüm bulan daha doğrusu
80 al bence canim cok rahat olur sanaNormalde 70(şaka değil maalesef ) hadi olsa olsa 75 olmuştur şu an 80c ya da 85c mi alsam
Canım bende uzun zamandır var Rennie şurup kullanıyorum doktora sormuştum mide rahatsızlıkları bu haftalarda başlayabilir normal demişti. O şurubu içince hemen geçiyorKızlar 2 gecedir mide yanması yaşıyorum ya. Yaşayan var mı çözüm bulan daha doğrusu
Ay benim annem temmuzun ortasında sen lohusasın uzun giy üşütürsün diye beni öyle darlıyodu ki lohusa terlemesi eziyet zaten hemde sıcakta korkup uzun giyiyodumşimdi de kışın ortasında don atlet gezesim var inadına
evet canım aynı şeye benziyor baktım şimdi benimkiyle aynı galiba ben günde iki hap alıyorum akışkanlık düzgün olsun diye yoksa bebek gelişiminde gerilik olabiliyormuş sendede aynıCanım bir tane kordon derken bende de sol uterinde direnc artışı varmis detaylida farkedildi aynı şey mi acaba
Doktor bana hap vermedi ya adi ne canim araştırayım doktora sorayım olmadı detayli biraz sorunlu gecti de bunu konusmaya sıra gelmedievet canım aynı şeye benziyor baktım şimdi benimkiyle aynı galiba ben günde iki hap alıyorum akışkanlık düzgün olsun diye yoksa bebek gelişiminde gerilik olabiliyormuş sendede aynı
Hamilelikte akıntı artıyor benimde öyle söylediğin gibi daha önce idrar tahlili yaptirdim temiz çıktı. Icin rahat etsin istersen bi tahlil ver canım. Bide bilmiyorum kullaniyor musun progestan gibi ilaclar da akıntı artışı yapiyor.bir şey soracağım (biraz mide bulandırıcı) çok fazla akıntım var, giydiğim tayt ve pantolonlara geciyor nerdeyse. normal mi bu ya? günlük ped mi kullanmalı?
Ben gündüz yazmıştım kimse cevap yazmadı ama benim bebegim genital ile kasığın birlesim yerinde hareket ediyor bugun. Hatta az once yine genitalim resmen kıpırdıyordu elimi dokundugumda üst kısmı.Kızlar ben bebeğimi bugün daha aşağıda hissettim hep normal mi siz ne tarafta göbeğimin altlarında
Hissediyorsunuz
böyle bi sorunun varsa önlem amaclı yazmaları lazım ilacı sor kesinlikleDoktor bana hap vermedi ya adi ne canim araştırayım doktora sorayım olmadı detayli biraz sorunlu gecti de bunu konusmaya sıra gelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?