Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
bir şey soracağım (biraz mide bulandırıcı) çok fazla akıntım var, giydiğim tayt ve pantolonlara geciyor nerdeyse. normal mi bu ya? günlük ped mi kullanmalı?

bir şey soracağım (biraz mide bulandırıcı) çok fazla akıntım var, giydiğim tayt ve pantolonlara geciyor nerdeyse. normal mi bu ya? günlük ped mi kullanmalı?
Doktorum gebelikte akıntı miktarının arttığını ama ne olur ne olmaz diye idrar tahlili ve idrar kültürü verdim ben. Dilersen enfeksiyon ihtimaline karşı doktorunla görüş

Çok teşekkür ederim cevabin için canım bebeğim hareket etti çok şükür rahatladim

Kızlar 2 gecedir mide yanması yaşıyorum ya. Yaşayan var mı çözüm bulan daha doğrusu
Canım bende uzun zamandır var Rennie şurup kullanıyorum doktora sormuştum mide rahatsızlıkları bu haftalarda başlayabilir normal demişti. O şurubu içince hemen geçiyor

Annem hiç öyle yapmadı bana, hatta çok kalın giyme çok normal kızım terlemek diyordu, terleyince üşüdüğüm için yelek giy diyordu sadece belini sıcak tutmaya çalışalım dikişlerin sızlamasın derdi

Canım bir tane kordon derken bende de sol uterinde direnc artışı varmis detaylida farkedildi aynı şey mi acaba
evet canım aynı şeye benziyor baktım şimdi benimkiyle aynı galiba ben günde iki hap alıyorum akışkanlık düzgün olsun diye yoksa bebek gelişiminde gerilik olabiliyormuş sendede aynı

Kızlar ben bebeğimi bugün daha aşağıda hissettim hep normal mi siz ne tarafta göbeğimin altlarında
Hissediyorsunuz

evet canım aynı şeye benziyor baktım şimdi benimkiyle aynı galiba ben günde iki hap alıyorum akışkanlık düzgün olsun diye yoksa bebek gelişiminde gerilik olabiliyormuş sendede aynı
Doktor bana hap vermedi ya adi ne canim araştırayım doktora sorayım olmadı detayli biraz sorunlu gecti de bunu konusmaya sıra gelmedi

Hamilelikte akıntı artıyor benimde öyle söylediğin gibi daha önce idrar tahlili yaptirdim temiz çıktı. Icin rahat etsin istersen bi tahlil ver canım. Bide bilmiyorum kullaniyor musun progestan gibi ilaclar da akıntı artışı yapiyor.

Kızlar ben bebeğimi bugün daha aşağıda hissettim hep normal mi siz ne tarafta göbeğimin altlarında
Hissediyorsunuz
Ben gündüz yazmıştım kimse cevap yazmadı ama benim bebegim genital ile kasığın birlesim yerinde hareket ediyor bugun. Hatta az once yine genitalim resmen kıpırdıyordu elimi dokundugumda üst kısmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…