Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Günaydın kızlar bu kabızlıkla nasıl baş ediyorsunuz ya giren çıkmıyor arkadaş 3 kilonun 1 kilosu bu gibime geliyo
Sabah aç karna 5 6 tane kuru siyah erik ve 1 bardak ılık su, birde salatalara haşlanmış misir.. başından beri bende onunla uğraşıyorum, Dr probiyotikli vitamin verdi o biraz iyi geldi ama dün bebek önden gidiyor diye vitamini kesti, içinde c, b12, b6 olan demir verdi ,bakalım ne olacak

Günaydın canım Allah hayra yorsun inşallah ben rüyalarını chat GBT yazıyorum Carl Jung a göre yorumla diyorum çok güzel yorumluyor sende deneyebilirsin

Son düzenleme:
Benim bu küvet takımından var oğlum 4 buçuk yaşında hala içinde yıkanmak istiyor

Eklentiler

• 1000021375.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 29
Canım hangi ilaç o ya söyleyebilirmisin benimde tam olarak öyle oluyor kramp giren yer hala ağrıyor doktoruma söylerim gidince inşallah yazar banada

Kısmetse bizimkinin adı da Toprak olacak :) Normalde kız ismi vardı erkek ismi yoktu kafamızda ama cinsiyeti öğrendiğimiz hafta Toprak olsun dedik 11. haftadan beri Toprak diye sesleniyoruz değiştirmiycez muhtemelen artık :)

kızlar bebegimn hareketleri iyi sukur 2 gundur adet olcakmsm gibi hafif sancı oluyor bacaklarıma agrı atıyor sizlerde se boyle sancı var mı baska bir rahatsızlgm yok

bu arada birsey keşfettim
kontrole gitmeden hep tatli birseyler yiyip iciyorum gidince kızım uyuyor seker oranindan bayılıyor heralde
ama tuzlu birseyler yiyince yada sadece yemek cok daha hareketli oluyor dısarıdan hareketlerini goruncek kadar keyifli oluyor
cumartesi gidince sadece kahvalti yapip gidicem tatli birsey yemiycem

kızlar bebegimn hareketleri iyi sukur 2 gundur adet olcakmsm gibi hafif sancı oluyor bacaklarıma agrı atıyor sizlerde se boyle sancı var mı baska bir rahatsızlgm yok
Benimde dün karnıma adet sancısı gibi ağrı girdi bir 15 dk, sonra olmadı çok şükür, yatıp dinlenince geçti, artık büyüyorlar ona bağladım

Benimde dün karnıma adet sancısı gibi ağrı girdi bir 15 dk, sonra olmadı çok şükür, yatıp dinlenince geçti, artık büyüyorlar ona bağladım
cok sukur devam etmiyor baska da sıkıntı olmaynca icim rahat aslında
doktoruma yazsam gel diycek surekli gidiyorum zaten o yuzden de yazmak istmedim

cok sukur devam etmiyor baska da sıkıntı olmaynca icim rahat aslında
doktoruma yazsam gel diycek surekli gidiyorum zaten o yuzden de yazmak istmedim
Aşkım evet devam etse bende gidecektim acile, saat başı takip yaptım ama devam etmedi şükür, sen zaten haftada bir gidiyorsun, senin büyüdüğü için

çok şükür bu zamanlarımıza zaman gecmiyor gibi geliyordu ama geçmiş
ama ben yine de aralıga ışınlanmak istiyorum

Ben ayaklı kullandım canım çok rahat geldi bana. Daha doğrusu ayrıca küvet ayağı satın aldım. İçine de standart bir küvet aldım. Yere eğilerek yıkamak çok zor olur diye düşünüyorum

Canım hangi ilaç o ya söyleyebilirmisin benimde tam olarak öyle oluyor kramp giren yer hala ağrıyor doktoruma söylerim gidince inşallah yazar banada
Beyazyasemin Solgar kalsiyum+magnezyum kullanmıştım ben ilk kızımda.Hamileliğim çok rahat geçmişti kasılma ağrı sızı olmadan. Ondan almayı düşünüyorum yine. Elimdeki magvital bitince ona geçeceğim

Günaydın canım ben de aynı düşüncelerle bundan aldım geldi çok da beğendim. Birçok kadın tek başına bebeği yikayabildiğini yazmıştı bununla.

Anka kuşu en sevdiğim kuştur küllerinden yeniden doğmayı temsil eder hep o yüzden o isim de bana sıcak gelir ama kocam beğenmiyor Kerem nedense çok nahif geliyor, sanki tüm Keremler efendi, akıllı hahaha o yüzden ona yükseğim Toprak da çok güzel ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…