- 8 Eylül 2021
- 1.895
- 2.903
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.781
Sabah aç karna 5 6 tane kuru siyah erik ve 1 bardak ılık su, birde salatalara haşlanmış misir.. başından beri bende onunla uğraşıyorum, Dr probiyotikli vitamin verdi o biraz iyi geldi ama dün bebek önden gidiyor diye vitamini kesti, içinde c, b12, b6 olan demir verdi ,bakalım ne olacakGünaydın kızlarbu kabızlıkla nasıl baş ediyorsunuz ya giren çıkmıyor arkadaş 3 kilonun 1 kilosu bu gibime geliyo
Günaydın canım Allah hayra yorsun inşallah ben rüyalarını chat GBT yazıyorum Carl Jung a göre yorumla diyorum çok güzel yorumluyor sende deneyebilirsinKızlar günaydın çok değişik bi rüya gördüm Allah hayırlara çıkarsın rüyamda gördüğüm kişileri şimdiye kadar hiç rüyalarımda görmemiştim iki tane doğum yapmış arkadaşımı gördüm ve bir de doğum yapmak üzere olan gelinimizi gördüm çok etkilendim açıkçası hepsini aynı rüyada görünce anlamı ne acaba dedim yorumlamayı bilen var mıdır
Deneyeyim kuzum sağolasınGünaydın canım Allah hayra yorsun inşallah ben rüyalarını chat GBT yazıyorum Carl Jung a göre yorumla diyorum çok güzel yorumluyor sende deneyebilirsin
Benim bu küvet takımından var oğlum 4 buçuk yaşında hala içinde yıkanmak istiyorHerkese günaydıınn güzel bir gün olur umarım
Kızlar yıkama seyi olarak ne almayı düşünüyorsunuz?
Katlanan küvet takımlarının içi su doluyken taşıyamayıp katlandığını okuyorum sıklıkla, ayaklı olan küvetlerden de ben korkuyorum açıkçası bebeği o kadar yüksekte yıkama düşüncesi beni tedirgin ediyo kayar elimden düşer diye korkuyorumsizin fikriniz ne, ne almayı düşünüyorsunuz?
Baktm da bişe anlamadımGünaydın canım Allah hayra yorsun inşallah ben rüyalarını chat GBT yazıyorum Carl Jung a göre yorumla diyorum çok güzel yorumluyor sende deneyebilirsin
Bende Instagram keşfetinde görmüştüm bunuBaktm da bişe anlamadımneyse eyi olur zaar ki
Canım hangi ilaç o ya söyleyebilirmisin benimde tam olarak öyle oluyor kramp giren yer hala ağrıyorCanım bu hafta başında her sabah uyanınca baldırıma çok fena kramp girip sertleşiyordu. Sertliği geçse bile tüm gün kramp giren yer ağrıyordu. Zaten gece yatmadan magnezyum saşe kullanıyordum. Doktoruma yazdım içinde kalsiyum ve magnezyum olan başka bir ilaç daha önerdi. Şimdi onu da kullanıyorum. İkisini birlikte ile yaradı sanki bir kaç gündür olmuyor
Kısmetse bizimkinin adı da Toprak olacak :) Normalde kız ismi vardı erkek ismi yoktu kafamızda ama cinsiyeti öğrendiğimiz hafta Toprak olsun dedik 11. haftadan beri Toprak diye sesleniyoruz değiştirmiycez muhtemelen artık :)Aaa Anka’yı ilk defa duydum. Ben Kerem ile Toprak arasında kalıyordum. Kerem çok fazla tercih edilmiş bu iki yıl içerisinde 10 çocuktan 3 ü Kerem neredeyse ama çok çok güzel bir isim erkekte tabi. Bende farklı bişey arayışına girdim. Toprak olsun dedim oğluşumun adı.
Benimde dün karnıma adet sancısı gibi ağrı girdi bir 15 dk, sonra olmadı çok şükür, yatıp dinlenince geçti, artık büyüyorlar ona bağladımkızlar bebegimn hareketleri iyi sukur 2 gundur adet olcakmsm gibi hafif sancı oluyor bacaklarıma agrı atıyor sizlerde se boyle sancı var mı baska bir rahatsızlgm yok
cok sukur devam etmiyor baska da sıkıntı olmaynca icim rahat aslındaBenimde dün karnıma adet sancısı gibi ağrı girdi bir 15 dk, sonra olmadı çok şükür, yatıp dinlenince geçti, artık büyüyorlar ona bağladım
Aşkım evet devam etse bende gidecektim acile, saat başı takip yaptım ama devam etmedi şükür, sen zaten haftada bir gidiyorsun, senincok sukur devam etmiyor baska da sıkıntı olmaynca icim rahat aslında
doktoruma yazsam gel diycek surekli gidiyorum zaten o yuzden de yazmak istmedim
Uff çok kötü yaaçok şükür bu zamanlarımıza zaman gecmiyor gibi geliyordu ama geçmiş
ama ben yine de aralıga ışınlanmak istiyorum
Ben ayaklı kullandım canım çok rahat geldi bana. Daha doğrusu ayrıca küvet ayağı satın aldım. İçine de standart bir küvet aldım. Yere eğilerek yıkamak çok zor olur diye düşünüyorumHerkese günaydıınn güzel bir gün olur umarım
Katlanan küvet takımlarının içi su doluyken taşıyamayıp katlandığını okuyorum sıklıkla, ayaklı olan küvetlerden de ben korkuyorum açıkçası bebeği o kadar yüksekte yıkama düşüncesi beni tedirgin ediyo kayar elimden düşer diye korkuyorumsizin fikriniz ne, ne almayı düşünüyorsunuz?
Canım hangi ilaç o ya söyleyebilirmisin benimde tam olarak öyle oluyor kramp giren yer hala ağrıyordoktoruma söylerim gidince inşallah yazar banada
Günaydın canımHerkese günaydıınn güzel bir gün olur umarım
Anka kuşu en sevdiğim kuşturAaa Anka’yı ilk defa duydum. Ben Kerem ile Toprak arasında kalıyordum. Kerem çok fazla tercih edilmiş bu iki yıl içerisinde 10 çocuktan 3 ü Kerem neredeyse ama çok çok güzel bir isim erkekte tabi. Bende farklı bişey arayışına girdim. Toprak olsun dedim oğluşumun adı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?