Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Çok güzelll aynı ilk defa bu ismi beğenip koyan birisine denk geldim. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz

Ay kızlar bende rüyamda bebeğimi gördüm doğum yapmıştım, siyah kıvırcık saçları vardı emziriyorum böyle hissettim resmen o anı ve hamileliğimin başından beri 2. Kez bu rüyayı görüyorum. İlkinde daha cinsiyeti belli değildi ve tüm belirtiler kızdı ama ben erkek çocuk gördüm rüyamda emzirirken erkek olacak dedim öyle de oldu hepsi zamanında gelsin ama sanırım ilk çocuğun heyecanı ile ve uzun zamandır istiyoruz diye böyle hemen koklamak istiyorum ya içim kaynıyor, kalbim taşıyor sanki

Cinsiyetini öğrenmeden önce bende aynı rüyayı görmüştüm bebeğim beyaz tenli sarışın renkli gözlü çok güzeldi uyandığımda hala gördüğüm bebeğin güzelliğinin etkisindeydim çok merak ediyorum doğduğunda rüyamda gördüğüm bebeğe benzicek mi acaba

Ay nasıl güzelmiş bence yine öyle olacak ya benimki de esmer, kıvırcık saçlı böyle sessiz sakindi umarım sonuncu özellik tutar haha

Ay nasıl güzelmiş bence yine öyle olacak ya benimki de esmer, kıvırcık saçlı böyle sessiz sakindi umarım sonuncu özellik tutar haha
Doğduktan sonra yine hatırlatırız birbirimize bakalım hangimizin rüyası çıkacak benim bebiş Renkli gözlü olabilir çünkü küçük oğlumun gözleri maviydi 1 buçuk yaşından sonra yeşile döndü şuan 4 buçuk yaşında değişmedi

Bende iki aydır Solgar kalsiyum magnezyum kullanıyorum hiç ağrım sizim kasilmam olmuyor çok şükür çok rahatım o konularda

Canım bende egzersiz yapmak istiyorum ama korkuyorum bebeğe bişey olur diye. İyice hantallaştım bu düşünceden dolayı sadece akşam yürüyüşü yapıyorum gündüz çok sıcak oluyor diye.
Canım ben doktorumun izniyle 18. Haftadan beri yapıyorum eğer doktorun sakınca görmüyorsa başlayabilirsin

Topraklar çoğalıyor bizimde ismimiz Toprak olacak

Çok güzelll aynı ilk defa bu ismi beğenip koyan birisine denk geldim. Sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Benim de çevremde hiç Toprak yok ve Toprak İsmi Soyadımızla çok çok uyumlu o yüzden karar kıldık bu isimde :))
Canım ben doktorumun izniyle 18. Haftadan beri yapıyorum eğer doktorun sakınca görmüyorsa başlayabilirsin

Topraklar çoğalıyor bizimde ismimiz Toprak olacak
Yaaa gerçekten mii :)) Ben kısmetse Ocak annesi olacağım sizin Toprak bizim Topraktan biraz büyük olmuş olacakk :))

Merhaba bende bir hafta önce detaylı ultrason yaptırmıştım normalde o gün 23. haftaya yeni girmistim doktor gelişimini takip ederek 22+2 demisti önemli olan ölcümde hepsinin aynı haftayı göstermesi gerekiyor bir problem yok gayet saglıklı demisti cuma günü normalde 25. haftaya girmem gerekiyor 24. haftasına mı girmis olucak onu bi netlestiremedim kafam karısık sistemde suan 24. hafta olarak gözüküyor

24+0dan itibaren 24 haftalık oluyorsun canım 25ten gün almaya basliyorsun 25+0da 25 haftalık oluyorsun

24+0dan itibaren 24 haftalık oluyorsun canım 25ten gün almaya basliyorsun 25+0da 25 haftalık oluyorsun
ya ben de öyle biliyorum ama doktor ölçümlerde hani bir hafta öncesini söylediği için bana benim kafam karıştı ama normalde sistemde bugün mesela 24 + 5 im ben 24 ten devam edeyim dimi

Kuzum bir caps vardı instada kara kaşımdan Kara gözümden utanmadan hayalini kurduğum çocuk diye biz karı koca esmer, kara kaşlı kara gözlüyüz yani çıkacak belli

ya ben de öyle biliyorum ama doktor ölçümlerde hani bir hafta öncesini söylediği için bana benim kafam karıştı ama normalde sistemde bugün mesela 24 + 5 im ben 24 ten devam edeyim dimi
Aynen kuzu 24 bitiyor işte benim de bebişim 3 aydır 1 hafta önde ne diyeceğini hala sasiriyorum sat i baz aldım artk amaaaan

Aynen kuzu 24 bitiyor işte benim de bebişim 3 aydır 1 hafta önde ne diyeceğini hala sasiriyorum sat i baz aldım artk amaaaan
kendi doktorum da 2 - 3 ay önce bugün şu haftaya girdin ama aslında söyle demisti anlamamıstım onların kendi hesabı heralde biz pese pese ya da aynı zamanlarda alcaz kucaklarımıza insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…