- 15 Mayıs 2022
- 1.781
- 2.280
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.821
Sağlıkla gelsin canlarımızBenim de çevremde hiç Toprak yok ve Toprak İsmi Soyadımızla çok çok uyumlu o yüzden karar kıldık bu isimde :))
Yaaa gerçekten mii :)) Ben kısmetse Ocak annesi olacağım sizin Toprak bizim Topraktan biraz büyük olmuş olacakk :))
Yaaa çok iyi gerçektenSağlıkla gelsin canlarımızeşimle evlendiğimizden beri eşime bir hitap şeklim var hatta oyunlarda nick olarak bile kullandığımız bişey, toprak ismini düşündükten sonra farkettik ki benim hitap şeklim üçümüzün isimlerinin harflerinden oluşuyor. Aşırı etkilendik bundan o yüzden dedik ki biz yıllardır Toprağımızı çağırıyormuşuz
Ben de normal bebek yıkama küveti alıp içine bunu kullanmak istiyorum yükseltici olarak ama pratik olur mu bilemedim. Küvet üstü fileleri beğenmiyorum bebek üşüyor diyorlar.
Ayyy ne güzel. Sağlıkla gelsinler inşallahSağlıkla gelsin canlarımızeşimle evlendiğimizden beri eşime bir hitap şeklim var hatta oyunlarda nick olarak bile kullandığımız bişey, toprak ismini düşündükten sonra farkettik ki benim hitap şeklim üçümüzün isimlerinin harflerinden oluşuyor. Aşırı etkilendik bundan o yüzden dedik ki biz yıllardır Toprağımızı çağırıyormuşuz
Çok romantik denk gelmişşSağlıkla gelsin canlarımızeşimle evlendiğimizden beri eşime bir hitap şeklim var hatta oyunlarda nick olarak bile kullandığımız bişey, toprak ismini düşündükten sonra farkettik ki benim hitap şeklim üçümüzün isimlerinin harflerinden oluşuyor. Aşırı etkilendik bundan o yüzden dedik ki biz yıllardır Toprağımızı çağırıyormuşuz
Canım malum günlerin yakinlarda mı. O dönemlerde kasık ve bacak ağrısı oluyor genelde.kızlar bebegimn hareketleri iyi sukur 2 gundur adet olcakmsm gibi hafif sancı oluyor bacaklarıma agrı atıyor sizlerde se boyle sancı var mı baska bir rahatsızlgm yok
Kanka chgt eğer anlık olduysa rahim büyümesiyle alakalı demiş, takip edin saatte 4 kereden fazlaysa bele vuruyorsa kan yada akıntı çoksa acil müdahale edilmesi gerekiyor yazıyordu, o yüzden sonra takmadımAy benim de dün gece sancım oldu kasıklarımda adet sancısı gibibaya stres oldum ama beraber yaşamamiz rahatlatti simdi
@Beyazyasemin Solgar kalsiyum+magnezyum kullanmıştım ben ilk kızımda.Hamileliğim çok rahat geçmişti kasılma ağrı sızı olmadan. Ondan almayı düşünüyorum yine. Elimdeki magvital bitince ona geçeceğim
AminnAyyy ne güzel. Sağlıkla gelsinler inşallah
Öyle oldu gerçekten yaa bizde farkedince şaşırdıkÇok romantik denk gelmişş
Canım ben prima premium care aldım, burdada çoğu anne diğer markaların sızdırdığını yazmıştıKızlar bu konu konuşuldumu bilmiyorum ama bebeğinize hangi marka bez düşünüyorsunuz acaba
Canım ben prima premium care aldım, burdada çoğu anne diğer markaların sızdırdığınıBende bu markada üzerinde düşündüm birde sizlere sorayım dedim
Canım ben Prima premium care kullanıyordum ama fiyatları uçtu resmen bu Molfix in bezini alıcam yorumlarıda iyiKızlar bu konu konuşuldumu bilmiyorum ama bebeğinize hangi marka bez düşünüyorsunuz acaba
Ben Molfix premium yenidoğan aldım canım 1 paket 1, 1 paket 2 aldım bebeğin sevip sevmemesine göre devamını alır ya da değiştiririm dedimKızlar bu konu konuşuldumu bilmiyorum ama bebeğinize hangi marka bez düşünüyorsunuz acaba
Şimdi baktım canım magvital 365 mg magnezyum içeriyormuş. Solgar 133 mg magnezyum diyor. Ama bende daha etkili olmuştu. Ya da ilk bebeğimde daha sağlamdı bünyem bilmiyorumBende iki aydır Solgar kalsiyum magnezyum kullanıyorum hiç ağrım sizim kasilmam olmuyor çok şükür çok rahatım o konularda
Hic fiyat olarak karşılaştırmamıstım bende ama aklımda prima ile molfix vardı. Molfixin instada baya popüler oldugunu gördüm hatta anneler tarafindan begeniliyor. Ilk kez simdi sen dediginde fiyatlarina baktım da o nasil bir farkCanım ben Prima premium care kullanıyordum ama fiyatları uçtu resmen bu Molfix in bezini alıcam yorumlarıda iyi
Mide bulantısı yapmıyor kuzum bende ama etkili mi değil mi onu anlayamıyorum. Doktorum çok erken başlattı zaten. Bel bacak ağrım olmuyor ama vücudumda genel bir ağırlık hissediyorum. Magnezyumdan da çok mu şey bekliyorum acaba. Hani hamileyim ya sonuçtaCanım ben de magvital kullanıyorum, başka özel de aldım ama sanki magvital içtiğim günler midem bulanıyor
Ay ben hiç fiyatlara bakmamışım kime sorsam Molfix'in premiumu dedi bana daHic fiyat olarak karşılaştırmamıstım bende ama aklımda prima ile molfix vardı. Molfixin instada baya popüler oldugunu gördüm hatta anneler tarafindan begeniliyor. Ilk kez simdi sen dediginde fiyatlarina baktım da o nasil bir fark
Prima Premium 70 adet 700 ₺
Molfix Premium 72 adet 339 ₺
Mide bulantısı yapmıyor kuzum bende ama etkili mi değil mi onu anlayamıyorum. Doktorum çok erken başlattı zaten. Bel bacak ağrım olmuyor ama vücudumda genel bir ağırlık hissediyorum. Magnezyumdan da çok mu şey bekliyorum acaba. Hani hamileyim ya sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?