Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Sağlıkla gelsin canlarımız eşimle evlendiğimizden beri eşime bir hitap şeklim var hatta oyunlarda nick olarak bile kullandığımız bişey, toprak ismini düşündükten sonra farkettik ki benim hitap şeklim üçümüzün isimlerinin harflerinden oluşuyor. Aşırı etkilendik bundan o yüzden dedik ki biz yıllardır Toprağımızı çağırıyormuşuz

Yaaa çok iyi gerçekten isimleriyle sağlıklı huzurlu mutlu yaşasınlar inşallaah

Ayyy ne güzel. Sağlıkla gelsinler inşallah

Çok romantik denk gelmişş

kızlar bebegimn hareketleri iyi sukur 2 gundur adet olcakmsm gibi hafif sancı oluyor bacaklarıma agrı atıyor sizlerde se boyle sancı var mı baska bir rahatsızlgm yok
Canım malum günlerin yakinlarda mı. O dönemlerde kasık ve bacak ağrısı oluyor genelde.
Dün benimde karnım kasıklarım dedigin gibiydi. Hafif sancilar batmalar oldu. Hatta sık sık wc kontrole gittim. Büyüme haftalari da olabilir bebislerimizin.

Ay benim de dün gece sancım oldu kasıklarımda adet sancısı gibi baya stres oldum ama beraber yaşamamiz rahatlatti simdi
Kanka chgt eğer anlık olduysa rahim büyümesiyle alakalı demiş, takip edin saatte 4 kereden fazlaysa bele vuruyorsa kan yada akıntı çoksa acil müdahale edilmesi gerekiyor yazıyordu, o yüzden sonra takmadım

Canım ben de magvital kullanıyorum, başka özel de aldım ama sanki magvital içtiğim günler midem bulanıyor

Kızlar bu konu konuşuldumu bilmiyorum ama bebeğinize hangi marka bez düşünüyorsunuz acaba

Kızlar bu konu konuşuldumu bilmiyorum ama bebeğinize hangi marka bez düşünüyorsunuz acaba
Canım ben Prima premium care kullanıyordum ama fiyatları uçtu resmen bu Molfix in bezini alıcam yorumlarıda iyi

Eklentiler

• 1000021513.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 39
Bende iki aydır Solgar kalsiyum magnezyum kullanıyorum hiç ağrım sizim kasilmam olmuyor çok şükür çok rahatım o konularda
Şimdi baktım canım magvital 365 mg magnezyum içeriyormuş. Solgar 133 mg magnezyum diyor. Ama bende daha etkili olmuştu. Ya da ilk bebeğimde daha sağlamdı bünyem bilmiyorum

Canım ben Prima premium care kullanıyordum ama fiyatları uçtu resmen bu Molfix in bezini alıcam yorumlarıda iyi
Hic fiyat olarak karşılaştırmamıstım bende ama aklımda prima ile molfix vardı. Molfixin instada baya popüler oldugunu gördüm hatta anneler tarafindan begeniliyor. Ilk kez simdi sen dediginde fiyatlarina baktım da o nasil bir fark
Prima Premium 70 adet 700 ₺
Molfix Premium 72 adet 339 ₺

Canım ben de magvital kullanıyorum, başka özel de aldım ama sanki magvital içtiğim günler midem bulanıyor
Mide bulantısı yapmıyor kuzum bende ama etkili mi değil mi onu anlayamıyorum. Doktorum çok erken başlattı zaten. Bel bacak ağrım olmuyor ama vücudumda genel bir ağırlık hissediyorum. Magnezyumdan da çok mu şey bekliyorum acaba. Hani hamileyim ya sonuçta

Ay ben hiç fiyatlara bakmamışım kime sorsam Molfix'in premiumu dedi bana da en son uzman eve var ya o da bunu onerince aldım

Bana sabah akşam verdi, sabah bunu içiyorum akşam başka unuttum ismini şimdi ama şimdilik ağrım sızım yok acaba içmesem mi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…