- 18 Temmuz 2022
- 6.418
- 10.812
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.841
Yani bıraksan anlaman için bir süre geçecek. Sonra ağrıların olsa etkisini beklemek için yine belli bir süre kullanman gerekecek. Direkt ağrı kesici gibi etki etmiyor sonuçtaBana sabah akşam verdi, sabah bunu içiyorum akşam başka unuttum ismini şimdi ama şimdilik ağrım sızım yok acaba içmesem mi diyorum
Hiç sorma ya bende fiyatları görünce ağzım açık kaldıHic fiyat olarak karşılaştırmamıstım bende ama aklımda prima ile molfix vardı. Molfixin instada baya popüler oldugunu gördüm hatta anneler tarafindan begeniliyor. Ilk kez simdi sen dediginde fiyatlarina baktım da o nasil bir fark
Prima Premium 70 adet 700 ₺
Molfix Premium 72 adet 339 ₺
Bende ilk kez aklıma geldi bir bakayım dedim de neyin farkı acabaAy ben hiç fiyatlara bakmamışım kime sorsam Molfix'in premiumu dedi bana daen son uzman eve var ya o da bunu onerince aldım
Her fırsatta kitap almış bir anneKitap soranlar olmuştu, minik oğlumun kütüphanesi şimdilik böyledevamı geliyor
Yani bıraksan anlaman için bir süre geçecek. Sonra ağrıların olsa etkisini beklemek için yine belli bir süre kullanman gerekecek. Direkt ağrı kesici gibi etki etmiyor sonuçtaBen hala günde tek doz şeklinde devam ediyorum. Doktorun ne diyorsa öyle devam et bence fazlasının zararı da yok zaten
Hep , nasılsa alacaklsr 1000 tl de yapsak mecburlar düşüncesi ile oluyor bunlarHiç sorma ya bende fiyatları görünce ağzım açık kaldı
Hahaha ya arkadaşım iyi ki dizmişim fark etmeden aynı kitaptan 4 tane almışım meselaBende ilk kez aklıma geldi bir bakayım dedim de neyin farkı acaba
Benimde hep önerilerde molfix görmem sonucu aklıma molfix oturmus, zaten prima da bilinen en iyisi diye aklimde iki secenek vardi hep
Her fırsatta kitap almış bir anne
Ben kitaplardan cok onlari nasıl yere dizebildin diye düşündümbakarken yoruldum. Bide toplamasi var
Bizim de ilk kitaplarımız bunlar henüz kendim almadımKitap soranlar olmuştu, minik oğlumun kütüphanesi şimdilik böyledevamı geliyor
Sevgili tecrübeli anniş, bizde gelecegiz senin kıvamına. Sanma ki bu hallerimiz kalıcıBen Prima aktif bebekçiyim. Premium care çok indirimde denk getirmezsem almayı gerekli görmüyorum. Aynı işi görüyorlarBir de bezi mutlaka migrostan alın bence. Hiçbir yerde bu kadar uygun olmuyor. Bir kaç ayda bir süper kampanya yapıyorlar. 1alana 1 bedava ya da %50 indirim gibi
Her iste bir hayır var işteHahaha ya arkadaşım iyi ki dizmişim fark etmeden aynı kitaptan 4 tane almışım meselaliste yapmak için dizdim
Çok güzel bir başlangıç olmuşBizim de ilk kitaplarımız bunlar henüz kendim almadımsizinki kütüphane olmuş harika
Aa gerçekten mi. Daha mi iyiymis acabaKuzenim yenidoğan yoğun bakım hemşiresi o bana sleepy ecologic olanı çok önerdi diye birer paket onlardan aldım. Memnun kalmazsak doğunca değişirim.
Ben evlendikten 9 ay sonra hamilelik haberi aldım çok beklemiyodum o yüzden hazırlığım yoktu hiç ama senim kitapların görselini aldım alırken faydalanayımÇok güzel bir başlangıç olmuşya ben bebek yokken bile alıyordum ondan böyle
Yok kuzum primalar gibi beyaz değil sarı bir bez. Ecologic adı da ordan geliyor sanırım. Önerdi diye aldık ama kullanmadan bilemem tabiAa gerçekten mi. Daha mi iyiymis acaba
Ay sleepy nin bir pedi vardi oda ecologic mi ne biseydi bir kere aldim pedin kendi rengi sapsarı insan kullanmaya kıyamaz
O bez de öyle degildir dimi içi beyazdır
Öyle malesefHep , nasılsa alacaklsr 1000 tl de yapsak mecburlar düşüncesi ile oluyor bunlar
Ay bu kadın pureseedin sahibi çok güveniyorum ürünlerine, tertemiz içerikli
Küvet konuşulurken bu videoyla karşılaştım işe yarar belki
Hic ihtiyacımız olmaz inşallahÖyle malesefbide mama fiyatlarını gör sen geçen markette bı bakim dedim 750 den başlıyor fiyatları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?