Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ben Prima aktif bebekçiyim. Premium care çok indirimde denk getirmezsem almayı gerekli görmüyorum. Aynı işi görüyorlar Bir de bezi mutlaka migrostan alın bence. Hiçbir yerde bu kadar uygun olmuyor. Bir kaç ayda bir süper kampanya yapıyorlar. 1alana 1 bedava ya da %50 indirim gibi

Bana sabah akşam verdi, sabah bunu içiyorum akşam başka unuttum ismini şimdi ama şimdilik ağrım sızım yok acaba içmesem mi diyorum
Yani bıraksan anlaman için bir süre geçecek. Sonra ağrıların olsa etkisini beklemek için yine belli bir süre kullanman gerekecek. Direkt ağrı kesici gibi etki etmiyor sonuçta Ben hala günde tek doz şeklinde devam ediyorum. Doktorun ne diyorsa öyle devam et bence fazlasının zararı da yok zaten

Hiç sorma ya bende fiyatları görünce ağzım açık kaldı

Ay ben hiç fiyatlara bakmamışım kime sorsam Molfix'in premiumu dedi bana da en son uzman eve var ya o da bunu onerince aldım
Bende ilk kez aklıma geldi bir bakayım dedim de neyin farkı acaba
Benimde hep önerilerde molfix görmem sonucu aklıma molfix oturmus, zaten prima da bilinen en iyisi diye aklimde iki secenek vardi hep
Kitap soranlar olmuştu, minik oğlumun kütüphanesi şimdilik böyle devamı geliyor
Her fırsatta kitap almış bir anne
Ben kitaplardan cok onlari nasıl yere dizebildin diye düşündüm bakarken yoruldum. Bide toplamasi var

Haklısın canım aslında ama şu son zamanlarda bütün vitaminleri kullanıyorum bu sefer stres oluyorum sanırım karaciğerim zarar görecek korkum oluyor, kaşınıyorum stresi oluyor ben de, bunalıyorum, sonra saçmalama diyorum kendime böyle şeyler yaşıyorum son zamanlar da

Hahaha ya arkadaşım iyi ki dizmişim fark etmeden aynı kitaptan 4 tane almışım mesela liste yapmak için dizdim

Eklentiler

• 1000129023.webp
    76,1 KB · Görüntüleme: 44
Kitap soranlar olmuştu, minik oğlumun kütüphanesi şimdilik böyle devamı geliyor
Bizim de ilk kitaplarımız bunlar henüz kendim almadım sizinki kütüphane olmuş harika

Eklentiler

• IMG_7342.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 44
  • 737654DC-DBEA-4C1E-82DF-06C8FD8ABECB.webp
    57,5 KB · Görüntüleme: 44
Ben ilk 2 ay için prima harmonie aldım sonrasında premium care ile devam etmeyi düşünüyorum, 6 aydan sınra da aktif bebeğe geçerim belki ama emin değilim
Cildi dünyaya alıştıkça hassasiyeti azalır gibime geliyor

Sevgili tecrübeli anniş, bizde gelecegiz senin kıvamına. Sanma ki bu hallerimiz kalıcı
Simdi bilmedigimizden piremium öneriliyor diye alıyoruz
Bize böyle onerilerle gel istee. Artik birbirimize bez indirimi haberlerini paylaşırız araliktan sonra

Kuzenim yenidoğan yoğun bakım hemşiresi o bana sleepy ecologic olanı çok önerdi diye birer paket onlardan aldım. Memnun kalmazsak doğunca değişirim.
Aa gerçekten mi. Daha mi iyiymis acaba
Ay sleepy nin bir pedi vardi oda ecologic mi ne biseydi bir kere aldim pedin kendi rengi sapsarı insan kullanmaya kıyamaz
O bez de öyle degildir dimi içi beyazdır

Çok güzel bir başlangıç olmuş ya ben bebek yokken bile alıyordum ondan böyle
Ben evlendikten 9 ay sonra hamilelik haberi aldım çok beklemiyodum o yüzden hazırlığım yoktu hiç ama senim kitapların görselini aldım alırken faydalanayım
Aa gerçekten mi. Daha mi iyiymis acaba
Ay sleepy nin bir pedi vardi oda ecologic mi ne biseydi bir kere aldim pedin kendi rengi sapsarı insan kullanmaya kıyamaz
O bez de öyle degildir dimi içi beyazdır
Yok kuzum primalar gibi beyaz değil sarı bir bez. Ecologic adı da ordan geliyor sanırım. Önerdi diye aldık ama kullanmadan bilemem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…