- 18 Temmuz 2022
- 6.418
- 10.816
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.001
Sen anneni dinleme bile o zamanKanka annem sen 50 günlükken sana havuç püresi yedirmiştim dediğinde kendime gelmem günlerimi aldı
Ama yaaa niye açıkladık ki bu bilgiyi puffEvet babylove da benim
Ben tekim aşko ama annem sağolsun tek bırakmadıHay maşallah
Bende sorcaktim kardeslerin mi diye
Yaaa tek çocuk musun seeennnBen tekim aşko ama annem sağolsun tek bırakmadı
Kanka annem hala mide yanmasının saçtan olduğuna inanıyorSen anneni dinleme bile o zaman
Evet kanka o yüzden 7 doğuracam diye geziyorum ortalardaYaaa tek çocuk musun seeennn
Ya deme oylebenim annemde öyle diyoKanka annem hala mide yanmasının saçtan olduğuna inanıyor
Evet kanka o yüzden 7 doğuracam diye geziyorum ortalarda
Geçen tokaları anneme attım inşallah kızım kel olmaz dedim, ilk sorduğu şey miden yanıyormu dediKanka annem hala mide yanmasının saçtan olduğuna inanıyor
Tabikiii BEEEEENSelam kızlar kan uyuşmazlığı iğnesi için dr giden var mı acaba
Kanka oda var birde çocuklarım embriyo olmuş bekliyor atamam yaYa deme oylebenim annemde öyle diyo
tek cocuk olmanin her türlü zorlugunu tatmış biri olarak 7 cocuga tesvikci olarak geziyorsun desenee. Bende diyorum bu kadar dogurma aşkı nerden
Annene chat gpt indir yapay zekayi delirtirGeçen tokaları anneme attım inşallah kızım kel olmaz dedim, ilk sorduğu şey miden yanıyormu dedicanım anam
Allahtan telefon kullanıp yazmayı biliyorAnnene chat gpt indir yapay zekayi delirtir
Ay kuzu sende de olmayan yokTabikiii BEEEEEN
Bu haftaya kadar 2 kez oldum kuzum kan uyuşmazlığı iğnesi. Galiba 3.yü de yaptırırım birkac haftaya
Tam olarak onu yazacaktım, bu kız durduk yere bayılmıyorAy kuzu sende de olmayan yok
Yoksa üçümüz de ben miyimTam olarak onu yazacaktım, bu kız durduk yere bayılmıyor
Kanka cidden diğer bebisleri de doguracak mısın. Şaka bir yanaKanka oda var birde çocuklarım embriyo olmuş bekliyor atamam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?