- 16 Eylül 2024
- 5.750
- 5.167
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.981
Ay ama renkli birsuru sey aliyoruzDeğil tabi kuzum ama beyaz renkte boya oladığı için tercih ediliyor. Doğrudan tenine değecek diyeGerçi ben renkli de giydirdim takıntılı değilim malum
E bebek kalıpları küçük oluyorAşkım yenidoğana 3-6 ay biraz büyük olur düşündüm
Aşko Türk kahvesine öyle dan diye sade den baslanmazKanka ilk türk kahvesi içtiğimde içine 3 küp şeker attığımı hatırlıyorum
Biz niye aynı şeyleri yazıyoruz ya. Tam bişey yazıyorum benden önce yazmışsınBen şüphe ediyordum da dile getiremiyordum
Kahve sevilmez mi bea
Demek ki birbirimize ne kadar benziyorsakBiz niye aynı şeyleri yazıyoruz ya. Tam bişey yazıyorum benden önce yazmışsın
Bunu anneme soylicem çok sevdimAma yapmamak lazım, sadece dinlemek
Ben de öyle düşünüyorum kuzum ama düz beyaz olmasini o yüzden tercih edenler oluyor diye dedim. Bence de rengarenk daha güzelAy ama renkli birsuru sey aliyoruzbenim kriterim %100 pamuk olması.
Bende alırım renklilerden ya çok tatlılar
Hele böyle minik bebek göbekleri çıkıyor ya o zıbının icinde kıpır kıpır göbekleer
Demek ki birbirimize ne kadar benziyorsak
CanımsınKargola kankaçok severim terapi gibi geliyor bana çorap hariç her şeyi ütülerim
2 hesap kullanıyorsun galibaBiz niye aynı şeyleri yazıyoruz ya. Tam bişey yazıyorum benden önce yazmışsın
Kanka annem sen 50 günlükken sana havuç püresi yedirmiştim dediğinde kendime gelmem günlerimi aldıBunu anneme soylicem çok sevdim
Dimi amaa. Zaten büyüdükçe siyah ve beyaza geciyoruz hepBen de öyle düşünüyorum kuzum ama düz beyaz olmasini o yüzden tercih edenler oluyor diye dedim. Bence de rengarenk daha güzel
Sende ne göbek düşkünü çıktın aşko yakızlar yarın hamiş göbek check yapalım herkez göbüşünü atsın heycanlı güzel bi anı olur bizim için geriye bakınca
Travma kaldı bana 100%Aşko Türk kahvesine öyle dan diye sade den baslanmazbu neydi başıma geldi dedirtir.
Önce şekerli sonra az sekerli sonra sadeye gecilirdamak alışacak. Normal o zaman sevememis olmann
Sen benim verdigim tarifi dene bi
50 günlükken ne acelesi varmış kizKanka annem sen 50 günlükken sana havuç püresi yedirmiştim dediğinde kendime gelmem günlerimi aldı
Travma kaldı bana 100%
Kanka 100%50 günlükken ne acelesi varmış kizanne sütünün kıymetini anla diye yaptı kesin
Dünyanın her yerinde süt kardeşlerim olabilirKanka 100%ben hariç 5 çocuk emzirmiş maşallah
Hay maşallahKanka 100%ben hariç 5 çocuk emzirmiş maşallah
Bende sorcaktim kardeslerin mi diyeDünyanın her yerinde süt kardeşlerim olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?