Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Tam olarak onu yazacaktım, bu kız durduk yere bayılmıyor
Illa vurgula illaaa
Hamile oldugumu öğrendik ertesi gün hastaneye kostuk iste acil kan uyuşmazlığı ignesi ol dediler kanamalardan dolayı falan.
Ikinciyi de amniyosentezden sonra yaptirdim.
3.yü de bakalim doktorum ne zaman derse.
Duruma göre belki 4.de olabilirim.
Ve gerekirse dogumdan sonra da olabilirim 5.yi oglusumla kan grubumuz farklı olursa.
annabelica

Benim dilime düşeceğine kör kuyuya düş

Kanka o neye göre oluyor? Senin ve eşinin grubu farklı olduğu için mi? Aydınlat hiç bilmiyorum

Kanka şu an 5 yıl saklama anlaştık, 3 doğuracam Allah sağlık verirse, diğer 4 düşünüyorum
Ay hadi bakalim ilk çocuk bir daha cocuk yapmaya tövbe ettirmezse

Bir tanıdığım ilk kızından o kadar cekti ki, ilk kizi 9 10 yaşında iken falan anca 2.ye cesaretini topladi

Ay yazdın mı bunu ben hatırlamıyorum. Sen cidden aramızdaki en zor hamişsin asko. Süper anne

Benim dilime düşeceğine kör kuyuya düş

Kanka o neye göre oluyor? Senin ve eşinin grubu farklı olduğu için mi? Aydınlat hiç bilmiyorum
Deli kız

Kanka şöyle oluyor, ben negatif kan grubuyum eşim pozitif. bu durumda bebegim eger pozitif kan grubunda ise , benim bedenim bebegi tehlike görebiliyor ve onu yok etmeye ugrasabiliyormus. Onu engellemek icin vucuduma antikorlu igne yapılıyor iste. Normalde kanama vs yasamayan hamileler 28.haftada 1 doz oluyor igneyi. Ve dogumdan sonra da anne negatif bebis pozitifse 2.bir doz da o zaman yapiliyor igne.
Ama benim bastan beri biliyorsunuz durumlari ya. O nedenle ben 2 kez oldum bile igne simdiye kadar.

Ah aşkım Allahtan çaresi var böyle şeylerin teknoloji ne güzel bir şey, çok iyi zamanlara denk geldik tıp konusunda, hepimiz bir oh çeksek inşallah sağlıcakla aralıkta

Ay yazdın mı bunu ben hatırlamıyorum. Sen cidden aramızdaki en zor hamişsin asko. Süper anne
Ah kuzum ah.. yavrum sağlıklı olsun iste gerisi gelir Allahın izniyle. Biraz zor oluyor gerçekten ama sonunu düşünüyorum vee hepsine değer Allahım yavrumu saglikla kucagimiza alalım onu büyütelim de diyorum hep . Canımsın hepimiz süper anneyiz

30 yaşındayım 2 sene önce bana şey güncellemesi geldi sade Türk kahvesi ve Beypazarı soda hahah

Ah aşkım Allahtan çaresi var böyle şeylerin teknoloji ne güzel bir şey, çok iyi zamanlara denk geldik tıp konusunda, hepimiz bir oh çeksek inşallah sağlıcakla aralıkta
Amin kuzucum aminn hepimiz Aralik ayinda bir rahatlayalim Allahın izniyle hersey her zaman yolunda olsun inşallah

Kızlar aranızda catlayan var mı varsa ne kıllanmanıza ragmen catladınjz ve kacıncı haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…