- 23 Ekim 2024
- 3.913
- 6.185
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.021
Kim bilebilir kiYoksa üçümüz de ben miyimcümlenin de saçmalığı
Ah kuzum ah sormaaAy kuzu sende de olmayan yok
Kanka şu an 5 yıl saklama anlaştık, 3 doğuracam Allah sağlık verirse, diğer 4 düşünüyorumKanka cidden diğer bebisleri de doguracak mısın. Şaka bir yana
Hadi şey olsun diye
Illa vurgula illaaaTam olarak onu yazacaktım, bu kız durduk yere bayılmıyor
Çoklu kişilik bozukluğu yaşayan bir hasta miyim neyim. Gerçekten siz ben değilsiniz dimiKim bilebilir ki
Benim dilime düşeceğine kör kuyuya düşIlla vurgula illaaa
Hamile oldugumu öğrendik ertesi gün hastaneye kostuk iste acil kan uyuşmazlığı ignesi ol dediler kanamalardan dolayı falan.
Ikinciyi de amniyosentezden sonra yaptirdim.
3.yü de bakalim doktorum ne zaman derse.
Duruma göre belki 4.de olabilirim.
Ve gerekirse dogumdan sonra da olabilirim 5.yi oglusumla kan grubumuz farklı olursa.
annabelica
Ay hadi bakalimKanka şu an 5 yıl saklama anlaştık, 3 doğuracam Allah sağlık verirse, diğer 4 düşünüyorum
Kanka kızçen uyudumu gündüzÇoklu kişilik bozukluğu yaşayan bir hasta miyim neyim. Gerçekten siz ben değilsiniz dimi
Ben emin degilim su anÇoklu kişilik bozukluğu yaşayan bir hasta miyim neyim. Gerçekten siz ben değilsiniz dimi
Ay yazdın mı bunu ben hatırlamıyorum. Sen cidden aramızdaki en zor hamişsin asko. Süper anneIlla vurgula illaaa
Hamile oldugumu öğrendik ertesi gün hastaneye kostuk iste acil kan uyuşmazlığı ignesi ol dediler kanamalardan dolayı falan.
Ikinciyi de amniyosentezden sonra yaptirdim.
3.yü de bakalim doktorum ne zaman derse.
Duruma göre belki 4.de olabilirim.
Ve gerekirse dogumdan sonra da olabilirim 5.yi oglusumla kan grubumuz farklı olursa.
annabelica
Yallah babaanneyeAy hadi bakalimilk çocuk bir daha cocuk yapmaya tövbe ettirmezse
Bir tanıdığım ilk kızından o kadar cekti ki, ilk kizi 9 10 yaşında iken falan anca 2.ye cesaretini topladi
Deli kızBenim dilime düşeceğine kör kuyuya düş
Kanka o neye göre oluyor? Senin ve eşinin grubu farklı olduğu için mi? Aydınlat hiç bilmiyorum
Ah aşkımDeli kız
Kanka şöyle oluyor, ben negatif kan grubuyum eşim pozitif. bu durumda bebegim eger pozitif kan grubunda ise , benim bedenim bebegi tehlike görebiliyor ve onu yok etmeye ugrasabiliyormus. Onu engellemek icin vucuduma antikorlu igne yapılıyor iste. Normalde kanama vs yasamayan hamileler 28.haftada 1 doz oluyor igneyi. Ve dogumdan sonra da anne negatif bebis pozitifse 2.bir doz da o zaman yapiliyor igne.
Ama benim bastan beri biliyorsunuz durumlari ya. O nedenle ben 2 kez oldum bile igne simdiye kadar.
Ah kuzum ah.. yavrum sağlıklı olsun iste gerisi gelir Allahın izniyle. Biraz zor oluyor gerçekten ama sonunu düşünüyorum vee hepsine değer Allahım yavrumu saglikla kucagimiza alalım onu büyütelim de diyorum hep . CanımsınAy yazdın mı bunu ben hatırlamıyorum. Sen cidden aramızdaki en zor hamişsin asko. Süper anne
30 yaşındayım 2 sene önce bana şey güncellemesi geldi sade Türk kahvesi ve Beypazarı soda hahahBöyle sorunca da simdi
Yok aşko keyfin nasil isterse onu ye iç yaa.
Bence kahve güncellemesi belli bir yaştan sonra özellikle daha cok geliyor. Herkesin o yaşı farkli bir yaş. O zaman gelince sende icersin belkiii
Mesela sade Türk kahvesi ağır gelebilir herkes icemez, dibek kahvesinile karıştır. 1 kasık Türk kahvesi 1 kasık dibek kahvesi. Bir sans ver
Ama hamişken icmedigin daha iyi olmus. Normalde ben icerdim de hic icmedim bebisim dogsun öyle içerim
Amin kuzucum aminnAh aşkımAllahtan çaresi var böyle şeylerin teknoloji ne güzel bir şey, çok iyi zamanlara denk geldik tıp konusunda, hepimiz bir oh çeksek inşallah sağlıcakla aralıkta
30 yaşındayım 2 sene önce bana şey güncellemesi geldi sade Türk kahvesi ve Beypazarı soda hahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?