Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ha beeeeele bse yaptım çekmeceleri DHA duzenlemedim o yüzden gostermiciiim zibinlar da poşetlerde yıkayıp dizcem
Yiaaa baya dolabi hazır ogluşkonuuuun sağlıkla kullanmak nasip olsun hepimizin yavrularina aldıklarımızı
Hepsi cok guzel kuzucum

Mail attım canım burda şubesi var mı bilmiyordum şansımı denedim 1 ay sonra filan geldi. Şimdi yapıkredinin eğitimlerini alıyorum sonra oradan da kitap seti gelicek
Balıkesirde şubesi yok da o yüzden sordum canım. Ben de mail atayım bakalım

Başarabilirsin sana inanıyorum 5 -7 yılda bir dil üzerindeki tat seyleri degisiyormus. Yillarca yiyip icemedigin şeyleri yiyip icmeye baslayabiliyormussun.
Ben 9 yasindan beri ıspanak yemezdim. Bu bilgiyi okuduktan sonra 5 yıl kadar oldu ispanak yiyebiliyorum artik

Sence içmeyince çok şey kaybediyor muyum kanka? Ona göre zorlayacağım kendimi

Sence içmeyince çok şey kaybediyor muyum kanka? Ona göre zorlayacağım kendimi
Böyle sorunca da simdi
Yok aşko keyfin nasil isterse onu ye iç yaa.
Bence kahve güncellemesi belli bir yaştan sonra özellikle daha cok geliyor. Herkesin o yaşı farkli bir yaş. O zaman gelince sende icersin belkiii
Mesela sade Türk kahvesi ağır gelebilir herkes icemez, dibek kahvesinile karıştır. 1 kasık Türk kahvesi 1 kasık dibek kahvesi. Bir sans ver
Ama hamişken icmedigin daha iyi olmus. Normalde ben icerdim de hic icmedim bebisim dogsun öyle içerim

Kızlar ya bir merak ettigim konuya cevap verin
Hani bu iç zıbınlar varya. Askılı kısa kollu vs alınanlar. Bunların beyaz olmasi şart mı yaa
Değil tabi kuzum ama beyaz renkte boya oladığı için tercih ediliyor. Doğrudan tenine değecek diye Gerçi ben renkli de giydirdim takıntılı değilim malum

Kanka ilk türk kahvesi içtiğimde içine 3 küp şeker attığımı hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…