- 16 Eylül 2024
- 5.711
- 5.135
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #27.961
Yiaaa baya dolabi hazır ogluşkonuuuunHa beeeeele bse yaptım çekmeceleri DHA duzenlemedim o yüzden gostermiciiimzibinlar da poşetlerde yıkayıp dizcem
Ben şüphe ediyordum da dile getiremiyordumsiz benim normal olmadığımı hala anlamadınız mı
Balıkesirde şubesi yok da o yüzden sordum canım. Ben de mail atayım bakalımMail attım canım burda şubesi var mı bilmiyordum şansımı denedim 1 ay sonra filan geldi. Şimdi yapıkredinin eğitimlerini alıyorum sonra oradan da kitap seti gelicek
Kanka nasıl getiriyorsunuz bu kıvamaO sırada benim ütülerimi bile yapan kocam
Denedim olmuyorBen şüphe ediyordum da dile getiremiyordum
Kahve sevilmez mi bea
Kafamızda yeterince kuruyoruz ona ihtiyacımız yok o konudaAhhah dogru diyor. Google dan daha fazla kullanir olduk gerçektenaman kötü şeyler demesin daha bize. Komple silerim
Evet ya haklısın çişli görünüyorAy onlarda insana sanki pismiş hissi veriyor ya
Ama aklimda olsun sagol kuzum
Başarabilirsin sana inanıyorumDenedim olmuyor
Anneleri dinlemek lazımBana da yeterli geldi 2 haftada büyür diyor annem geri kalanı 3 aylık al diyor sizede sorayım dedim
Sence içmeyince çok şey kaybediyor muyum kanka? Ona göre zorlayacağım kendimiBaşarabilirsin sana inanıyorum5 -7 yılda bir dil üzerindeki tat seyleri degisiyormus. Yillarca yiyip icemedigin şeyleri yiyip icmeye baslayabiliyormussun.
Ben 9 yasindan beri ıspanak yemezdim. Bu bilgiyi okuduktan sonra 5 yıl kadar oldu ispanak yiyebiliyorum artik
Yelek büyük almak cok mantıklı. Belini sımsıkı örtüsün sıcacık olsun kuzularBen bunu 6 aylık aldım üste giydircem bi tık büyük olsun dedim canım
Ama yapmamak lazım, sadece dinlemekAnneleri dinlemek lazım
Hicc. Cok haklisinKafamızda yeterince kuruyoruz ona ihtiyacımız yok o konuda
Evet ya haklısın çişli görünüyor
Yenidoğan da giyer canım. Örgü hiç sevmiyorum çocuk boynunu tutamiyor yüzüne değiyor. Ama penye yelek çok kullanışlı. Bana göre olsa kendime de alcamKızlar penye yelek ilk doğduğu zamandan itibaren giydirilir mi? Ona göre hem 1-3 hem 3-6 alacam
Böyle sorunca da simdiSence içmeyince çok şey kaybediyor muyum kanka? Ona göre zorlayacağım kendimi
Değil tabi kuzum ama beyaz renkte boya oladığı için tercih ediliyor. Doğrudan tenine değecek diyeKızlar ya bir merak ettigim konuya cevap verin
Hani bu iç zıbınlar varya. Askılı kısa kollu vs alınanlar. Bunların beyaz olmasi şart mı yaa
kim diyor anlamadık diyesiz benim normal olmadığımı hala anlamadınız mı
Ben hafiften bi şüpheleniyordumsiz benim normal olmadığımı hala anlamadınız mı
Kanka ilk türk kahvesi içtiğimde içine 3 küp şeker attığımı hatırlıyorumBöyle sorunca da simdi
Yok aşko keyfin nasil isterse onu ye iç yaa.
Bence kahve güncellemesi belli bir yaştan sonra özellikle daha cok geliyor. Herkesin o yaşı farkli bir yaş. O zaman gelince sende icersin belkiii
Mesela sade Türk kahvesi ağır gelebilir herkes icemez, dibek kahvesinile karıştır. 1 kasık Türk kahvesi 1 kasık dibek kahvesi. Bir sans ver
Ama hamişken icmedigin daha iyi olmus. Normalde ben icerdim de hic icmedim bebisim dogsun öyle içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?