Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Doğru canım banada bu zamana kadar hep öyle denmişti. Ben vurdurmayı düşünüyorum. Çünkü hiç bi yan etkisi yok zaten. Birde şeker testi istedi sıvın fazla dedi. Orda sıra yokmuş yarın başka yere zaten gidicem bunlar için.Normalde 26+4üm şuan 28+2 gözüküyor boyu kilosu dedi hatta kilosuna 1270 gr. Böyle gidersen 1,5 aya sezeryan olursun dedi kafası büyük dedi dedi de dedi yani. Bugün bayağı aksiyonlu geçti. Hangi birinin aklıma takılanı soracağımı şaşırdım şimdi yazdımda aklıma takılanları yatın soracağım

Ay dikkat et kuzuum. Hızlı büyüyor yavrucagin. Şekere dikkat et. Cok mu tatlı besleniyorsun. Beyaz ekmek kesinlikle tüketme..
Tatlidan uzak dur. Meyve falanda yememeye çalış.
Az daha dursun icerde minnos yaa.
Senin bugun muayene günün müydü.

benim başıma gelmedi arkadaşımın gelince merak edip araştırmıştım ama gittiği doktor takip edip yapmamış demeki her doktor farklı müdahale de bulunuyor aynı ameliyatı olduk farklı ilaç kullanıyoruz mesela doktorlar da gördükleri vakaya göre veya risk almamak için yapanda var bazıları sadece takip yapıp uygulamayada bilir. Cerrahpaşa da iyi bir yer yani orada ki doktorun fazlasıyla rh uyuşmazlığı olan gebe gördüğü için belki rahatlıkla bu durumu söyledi tecrübe rahatlatıyor onları bilemiyorum yani sağlıklı doğsunlar da gerisi doktorların bileceği iş

Öyle tabi. Ama tecrübe ettiğim bir konu oldugu için ondan bu kadar net konuştum. Yoksa bende aynı fikirdeyim seninle her dr her konuda farklı düşünüyor. Aşı dedik biri ol diyor biri olma diyor biri 1tane yeter diyor diğeri 4 tane olacaksın diyor.
Ama kan uyuşmazlığı çok tehlikeli bir konu. Benim eczacım beni evleneceğim zaman uyarmıştı ta, hamile kaldığında iğneni vururuz unutma demişti.
Tüm bebişler sağlıklı olsun sağlıkla doğsın bize en lazım olan sağlık

Cherry Mom kiraz ana sen nerdesin yahuu
Kuzum ben fenalardayım Köydeydim ya artık havasından mı suyundan mı idrar yolları olmuşum crp uçmuş kültürde de e.coli bakteri çıktı. Acil geldim ankaraya 14 doz antibiyotik iğne 3 tane munurol şase,serumla vs 4.günüm bugün gözüm açıldı şükür

gecmiş olsun kiraz bacım o köyden evine dön hemen daha bize lazımsın

Ayyy kiraz mamii geçmiş olsun yaaa
Naptın köy suyu mu içtin çeşmeden. Ağrın çok muydu bol sıvı tüket kendini sıcak tut

Oyy binlerce şükür çok sevindim kuzum darısı bu haberi bekleyen tüm annelerin başına

K

Kızlar ben LCW hamile taytı aldım denemek icin o kadar rahat ki anlatamam size sımdı 2 tane daha sıparis verdım hatta tam fp ürünü normalde s giyiyorum s aldım tam oldu
Güle güle kullan canım. Ben de 3 tane LCW taytla tüm hamileliğimi geçirmiştim. Zaten yine kışa gelmişti. Üstüme bol salaş kazaklarimdan giyiyordum. Hiç başka kıyafet ihtiyacım olmadan doğurdum

Güle güle kullan canım. Ben de 3 tane LCW taytla tüm hamileliğimi geçirmiştim. Zaten yine kışa gelmişti. Üstüme bol salaş kazaklarimdan giyiyordum. Hiç başka kıyafet ihtiyacım olmadan doğurdum
Evet kuzum vallahı bayıldım herseyle oluypr allahrtan son aylar yaza denk gelmıyor cok mutşuyum tayt gıyebıldıgım ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…