- 1 Nisan 2025
- 751
- 1.004
- 28
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.321
Bende senın gıbı ıstedım canım ama benım esım vardıyalı calısıyor gece bebısle yalnız kalamam dıye bende sadece anneannemı ıstedım en azından bşr sureCanım daha dün akşam ablalarımla bunu konuştuk, şimdiden her detayı tembihliyorum ki o an halim olmazsa onlar el atsın diyevajinal doğum yaparsam ve kötü durumda değilsem sadece eşimi istiyorum. Sezaryen olursa eşim + bir ablam. Ben anneleri falan istemiyorum. Hatta iki anneme de dedim eve geçince de bebeği görmeye gelin ama kalmalı bana bakacağınız bir durum yok, ihtiyacım olursa çağırırım. Siz sadece yemek yapıp yollayın dedim. Temizliğe de bir yardımcı abla geliyor o her hafta gelecek artık. Eşim minimum 20 gün evde olacak zaten. En başından üç kişilik ailemize alışalım istiyorum. Tabiki afaki bir durum olmazsa planım bu
Benim de eşim öyle kuzum çok haklısınBende senın gıbı ıstedım canım ama benım esım vardıyalı calısıyor gece bebısle yalnız kalamam dıye bende sadece anneannemı ıstedım en azından bşr sure
Bak yaAşkım ben senin uyuyacağını bile düşünmüyorum(gülmemeliyim), sen şu an o kadar anne olmaya hazırsın ki endişelisin, bebek doğduğu zaman 2 gözün 4 olur, ama yinede kendi annen kalacaksa kalsın, benimki burda olsa kesinlikle isterdim yanımda olmasını
Zurnanın gercekten zırt dedigi konular. Bunlari da planlamamiz lazimZurnanın zırt dediği konular
Biz 58 yasina geldik kiz o nasil anane15\20 gub kadar annem yada anneannem kalacak canım. Anneannem kalır muhtemelen. Ama adı anneanne kendısı daha 58 yasında
Kanka görümcem annelik otomatik yükleniyor her şeyi miss gibi yapıyorsun diyorBak yaya bende uyuyacagimi cok düşünmüyorum amaa iste olur ya gece uykuya yenilirim. Gerci ben alarm falan kurarım mecbur uyanırım o zaman ama ne bilim ya..
Oy ben kurban olurum oğluşumaaaaannem kalır canım yüksek ihtimal o yüzden ilk bir iki hafta kalsa yeter diyorum. Bakalim nasil yöneteceğiz o günleri
Ederler canim mrrak etme senBiz 58 yasina geldik kiz o nasil anane
Bende bu sekil ilerleyecegim galiba canım aynen. Ilk 15 20 gün annem kalır yanımda belki daha kısa. Sonra kapatırız bu yaninda kalma defterini diyorum ama bakalim kabul ederlerse.
Ay insallah askim en istedgm seyKanka görümcem annelik otomatik yükleniyor her şeyi miss gibi yapıyorsun diyor
Ya bende nedense Görümcenin dedigi gibi düşünüyorum. Gecen bir inf.izledim diyor ki hic bebek bakimiyla ilgili birsey bilmezdim sadece okudum araştırdım ama simdi bebegim dogduktan sonra daha o uykudayken onun uyanip aglayacagini hissediyorum göğüslerim sızlıyor bir iki dakika gecmiyor bebegim uyaniyor aç sekilde diyor. Yani bunlar gercekten bebek dogdugunda yüklenen seyler yaaKanka görümcem annelik otomatik yükleniyor her şeyi miss gibi yapıyorsun diyor
Kanka ilk ateşi çıktığında ağlamış acile koşmuş, şu an direk ılık duşa sokuyorum geçer diyorum diyoAy insallah askim en istedgm sey
Bunlar benim de fav listemde ama bedenden emin olamadığım için alamıyorum benim göbek 8 aylık gibi olduBunu aldım beğendim kuzu f/p ince efil efil rahat
Catherines Comfort Mood Hamile Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları
Catherines Comfort Mood Hamile Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bunlarda da beden bekliyorum
O nasıl anneanne maşallah15\20 gub kadar annem yada anneannem kalacak canım. Anneannem kalır muhtemelen. Ama adı anneanne kendısı daha 58 yasında
Aşko acaba demir ilacını mı değiştirse doktor, böylede çok şişersin rahatsız hissedersin kendiniKızlar tekrar kabızlıgımın 4 günü. Süt mısır yiyip ustune su ıcmek falan aklınıza gelebılcek her seyı denedım. Napıcam
Gün kurusu kayısı filan mı yesen acaba. Ama mısır da işe yaraması lazımdı yaKızlar tekrar kabızlıgımın 4 günü. Süt mısır yiyip ustune su ıcmek falan aklınıza gelebılcek her seyı denedım. Napıcam
Avokado denedin mi canım? Birde aç karna bir kaşık zeytinyağı içmekte kabızlıkta iyiymişKızlar tekrar kabızlıgımın 4 günü. Süt mısır yiyip ustune su ıcmek falan aklınıza gelebılcek her seyı denedım. Napıcam
Canım ben 25 yasındayım hatta 25 e bugun girdimBunlar benim de fav listemde ama bedenden emin olamadığım için alamıyorum benim göbek 8 aylık gibi olduotururken kaburgalarım batıyor
O nasıl anneanne maşallahbenim annem 65 yaşında. Gerçi ben de 3. Çocuğuyum
Valla bauılcam askım ben mahvoldum evet hatta mesaj atayım mı ya hemen yarın degısitrsemAşko acaba demir ilacını mı değiştirse doktor, böylede çok şişersin rahatsız hissedersin kendini
Canım benim avokado ile aram hic yokAvokado denedin mi canım? Birde aç karna bir kaşık zeytinyağı içmekte kabızlıkta iyiymiş
Yaaa doğum günün kutlu olsunCanım ben 25 yasındayım hatta 25 e bugun girdimanneannem 15 yasında dogurmus annemı. O yuzden hepımızın yasları yakın baya arkadas gıbıyız hepımız
Kanka avokadoya limon sıkıp labneyle falan yemeyi dene, tadını daha bastırırCanım benim avokado ile aram hic yokama zeytinyagı içmedim onu deneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?