Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Bende senın gıbı ıstedım canım ama benım esım vardıyalı calısıyor gece bebısle yalnız kalamam dıye bende sadece anneannemı ıstedım en azından bşr sure

Bende senın gıbı ıstedım canım ama benım esım vardıyalı calısıyor gece bebısle yalnız kalamam dıye bende sadece anneannemı ıstedım en azından bşr sure
Benim de eşim öyle kuzum çok haklısın benimkinin 1 hafta doğum izni sonra da yıllık izni vs var minimum 20 gün yanımızda şükür

Bak ya ya bende uyuyacagimi cok düşünmüyorum amaa iste olur ya gece uykuya yenilirim. Gerci ben alarm falan kurarım mecbur uyanırım o zaman ama ne bilim ya..
Oy ben kurban olurum oğluşumaaaa annem kalır canım yüksek ihtimal o yüzden ilk bir iki hafta kalsa yeter diyorum. Bakalim nasil yöneteceğiz o günleri

15\20 gub kadar annem yada anneannem kalacak canım. Anneannem kalır muhtemelen. Ama adı anneanne kendısı daha 58 yasında
Biz 58 yasina geldik kiz o nasil anane
Bende bu sekil ilerleyecegim galiba canım aynen. Ilk 15 20 gün annem kalır yanımda belki daha kısa. Sonra kapatırız bu yaninda kalma defterini diyorum ama bakalim kabul ederlerse.

Kanka görümcem annelik otomatik yükleniyor her şeyi miss gibi yapıyorsun diyor

Biz 58 yasina geldik kiz o nasil anane
Bende bu sekil ilerleyecegim galiba canım aynen. Ilk 15 20 gün annem kalır yanımda belki daha kısa. Sonra kapatırız bu yaninda kalma defterini diyorum ama bakalim kabul ederlerse.
Ederler canim mrrak etme sen

Kanka görümcem annelik otomatik yükleniyor her şeyi miss gibi yapıyorsun diyor
Ya bende nedense Görümcenin dedigi gibi düşünüyorum. Gecen bir inf.izledim diyor ki hic bebek bakimiyla ilgili birsey bilmezdim sadece okudum araştırdım ama simdi bebegim dogduktan sonra daha o uykudayken onun uyanip aglayacagini hissediyorum göğüslerim sızlıyor bir iki dakika gecmiyor bebegim uyaniyor aç sekilde diyor. Yani bunlar gercekten bebek dogdugunda yüklenen seyler yaa

Kızlar tekrar kabızlıgımın 4 günü. Süt mısır yiyip ustune su ıcmek falan aklınıza gelebılcek her seyı denedım. Napıcam

Ay insallah askim en istedgm sey
Kanka ilk ateşi çıktığında ağlamış acile koşmuş, şu an direk ılık duşa sokuyorum geçer diyorum diyo
Ama tam olarak ne zaman o evreye geliriz bilmiyorum, annabelica kafasında oda, çokta pimpirikli olma sonra çok zorlanırsın diyor, pamukla ilk ay sil sonra direk ıslak mendile geç, emzik düştüğü zaman suyun altında tut ver tekrar kaynatma, bağışıklık kazanması lazım diyor

Bunlar benim de fav listemde ama bedenden emin olamadığım için alamıyorum benim göbek 8 aylık gibi oldu otururken kaburgalarım batıyor
15\20 gub kadar annem yada anneannem kalacak canım. Anneannem kalır muhtemelen. Ama adı anneanne kendısı daha 58 yasında
O nasıl anneanne maşallah benim annem 65 yaşında. Gerçi ben de 3. Çocuğuyum

Kızlar tekrar kabızlıgımın 4 günü. Süt mısır yiyip ustune su ıcmek falan aklınıza gelebılcek her seyı denedım. Napıcam
Aşko acaba demir ilacını mı değiştirse doktor, böylede çok şişersin rahatsız hissedersin kendini

Avokado denedin mi canım? Birde aç karna bir kaşık zeytinyağı içmekte kabızlıkta iyiymiş

Canım ben 25 yasındayım hatta 25 e bugun girdim anneannem 15 yasında dogurmus annemı. O yuzden hepımızın yasları yakın baya arkadas gıbıyız hepımız

Canım ben 25 yasındayım hatta 25 e bugun girdim anneannem 15 yasında dogurmus annemı. O yuzden hepımızın yasları yakın baya arkadas gıbıyız hepımız
Yaaa doğum günün kutlu olsun
Ayy çocuk yaşta doğurmuş arkadaş gibi olanlara özendim hep daim olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…