Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Hahaha dün kitaplar, bugün kıyafetler ya liste yapıyorum böyle böyle ki ne eksik ne fazla bileyim diye az sonra tecrübeli annelere sayıları yazayım da bir yorum yapın
Bende aldığımda aynen böyle dizcem bakma sana takıldığıma not alcaz ki aynı şeyleri alıp durmayalım

Kızlaar size soruyla geldim. Doğum sonrasında yanınızda kimse kalacak mı , kalacaksa kaç gün kalacak , napacaksınız ?

Bende aldığımda aynen böyle dizcem bakma sana takıldığıma not alcaz ki aynı şeyleri alıp durmayalım
Ay markalarda bedenler farklı olunca anca böyle ayırabildim bir bakın bakalım 3 aya kadar fazlasıyla yeter gibi inşallah insanlar da alacaksa bile 4 aydan sonra alırlar kıyafeti

Eklentiler

• 1000129432.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 57
  • 1000129433.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 53
Kızlaar size soruyla geldim. Doğum sonrasında yanınızda kimse kalacak mı , kalacaksa kaç gün kalacak , napacaksınız ?
Canım daha dün akşam ablalarımla bunu konuştuk, şimdiden her detayı tembihliyorum ki o an halim olmazsa onlar el atsın diye vajinal doğum yaparsam ve kötü durumda değilsem sadece eşimi istiyorum. Sezaryen olursa eşim + bir ablam. Ben anneleri falan istemiyorum. Hatta iki anneme de dedim eve geçince de bebeği görmeye gelin ama kalmalı bana bakacağınız bir durum yok, ihtiyacım olursa çağırırım. Siz sadece yemek yapıp yollayın dedim. Temizliğe de bir yardımcı abla geliyor o her hafta gelecek artık. Eşim minimum 20 gün evde olacak zaten. En başından üç kişilik ailemize alışalım istiyorum. Tabiki afaki bir durum olmazsa planım bu

Ay markalarda bedenler farklı olunca anca böyle ayırabildim bir bakın bakalım 3 aya kadar fazlasıyla yeter gibi inşallah insanlar da alacaksa bile 4 aydan sonra alırlar kıyafeti
Bence yeterli sadece 0-3 için bir iki alt üst alabilirsin ya takım yada pantolon diyorlar ya öyle ve üzerine de uygun üstler.

Bence yeterli sadece 0-3 için bir iki alt üst alabilirsin ya takım yada pantolon diyorlar ya öyle ve üzerine de uygun üstler.
Ya 2-4 çok çok almışım ya benzer aylar gibi geldi bana. Aslında direk birleştirip yazsam olurdu bu arada çocuğumun dışarda giyebileceği 1-2 şey var hep eve çalışmış anası

Şahane plan keşke benimde bir ablam bir kız kardeşim olsaydı. Hiçbir anneyi katmadan lardeşim kalsın yanımda der konuyu kapatırdım. Kimse de küsmezdi
İyi valla sen kurtarmışsın kendini.
Benim anneler kalacak yüksek ihtimal. Bende çok uzun uzun kalınsın istemiyorum. Ama nasıl halledeceğiz bilmiyorum. Bende hep diyorum çekirdek ailemle baş başa olmak istiyorum diye ama

Ya 2-4 çok çok almışım ya benzer aylar gibi geldi bana. Aslında direk birleştirip yazsam olurdu bu arada çocuğumun dışarda giyebileceği 1-2 şey var hep eve çalışmış anası
Dışarı için alırsın daha yaa önemli olan ilk etapta kullanacaklarınız. Hepsini de almışssın zaten lazımları. Sen yine çalışmışsın benim yavrumun anası hiç bişey almamış yatmakla meşgul

Kuzum sanırım ben bu konuda net ve sertim. Hatta ablamlar bile dün o kadar da değil boyutuna geldiler mesela akraba falan hastaneye gelmesin istemiyorum diyorum sadece 2 ailem ve birkaç yakın dostum (onlar gelme desem de gelir çünkü ) ama ablalarım birkaç yakın akrabamız gelme desen de gelir biliyorsun ama biz 5 dakikadan fazla tutmaz çıkarırız vs. dedi. İşte diyorum bir süre eve kimse gelmesin aileler dışında kabul etmem ya çünkü mesela doğumdan çıkmışım tecrübesizim, emzirmeye çalışacağım, kanamam var, halim yok, bebek desen yepyeni bir dünyaya gelmiş zaten kuru kalabalık istemem. Ben, eşim, bebeğimiz ten tene temas halinde olalım isterim her an. Eee ordan amca, dayı vs. çıkacak onlar için kendi konforumu bozamam. Küsen küsebilir

Ki bence bu bize özgü bir şey ya yurt dışında yaşayan arkadaşlarım sizde de böyle ilk günden ziyaret olayı var mı hayır bırakın anne-baba-bebek birbirine alışsın, kaçıyor muyuz bir salın

Valla bu sert duruşu bende başarabilsem keşkeee
Bende çok herkesin gelmesi taraftarı değilim ama dediğin gibi haberi duyunca hastaneye gelme desem de gelecek arkadaşlarımız var , aile bireylerimiz de aynı şekilde gel demeyiz ama gelenler olur.
Ama iştee iki tarafın aileleri de gelmek isterler durmak isterler yanımızda. Onlara da git diyemem ki nasıl diyeyim yaaa oy oyy.. zaten yanımda durmayın gidin desemde dururlar eve gelince yani. Hadi hastaneyi bir şekilde atlatırız da. Evde yatılı kalmalar falan
Zaten hastanede o ilk tecrübesiz halimle emzirme aşamasında ben sadece hemşire destegi ile ilerlemek isterim mesela. Ama simdi kv de gelir kesin, annem de o an yardıma diye ah ahh

Katılıyorum yaa. Bi bizde var bu durum.
Herkes üşüşüyor. Bide hemen bebek doğar doğmaz gelmeye çalışan bebek görme adı altında onlar var.
Ayyy hepsi uzak dursun

Herkes üşüşüyor. Bide hemen bebek doğar doğmaz gelmeye çalışan bebek görme adı altında onlar var.
Ayyy hepsi uzak dursun
Kuzum bence bu 1 kere olan bir şey ve bebeğin > akrabalar o yüzden kırılan kırılsın. Ben şimdiden kayınvalidemlere ve aileme de söyledim istemediğimi. Bak dün şöyle bir yazı gördüm eve de onu asacağım hatta anlamlara atınca verdiği tepkiye bak şimdi

Eklentiler

• 1000129436.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 40
  • 1000129438.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 43
Ayyy hepsi uzak dursun
Bir de hastane ile konuşup 1+1 odaları soracağım çok afaki fark istemezlerse öyle bir oda ayarlayıp kimseyi yanıma sokturmam

babylovee aşkım ben şimdiden herkese söyledim sadece eşim kalacak yanımda başka kimseyi istemiyorum diye hastanede, bize özel olacak ilk günümüz, benim hastanede zaten hemşireler her şeyi yapıyorlar, kadına ihtiyaç olmuyor

Ama tabi gelenimiz gidenimiz gündüz olur hastaneye, eşim evde annem yanımızda kalsın ilk hafta falan dedi, gerek yok gündüzleri gelip yardım etmek isteyen gelsin akşamları herkes kendi evinde kalsın dedim

çok sükür canım cook sevindim
ilk 3 gun annem yanimda kalıcak
bu 3.sezeryanım olucak saglık olarak nasıl olurum bilmiyorum
ve okula giden bir cocugumda oldugu icin ilk 3 gun annem 5 gun eşim dursa yeterli benim icin canım

çok geçmiş olsun canım Allahım şifa versin inşallah
köyün suyu etkilemistir seni
eve mi gectin koyemi gittin tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…