- 16 Eylül 2024
- 5.794
- 5.233
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.281
Bende aldığımda aynen böyle dizcem bakma sana takıldığımaHahaha dün kitaplar, bugün kıyafetlerya liste yapıyorum böyle böyle ki ne eksik ne fazla bileyim diye az sonra tecrübeli annelere sayıları yazayım da bir yorum yapın
Ay markalarda bedenler farklı olunca anca böyle ayırabildimBende aldığımda aynen böyle dizcem bakma sana takıldığımanot alcaz ki aynı şeyleri alıp durmayalım
Canım daha dün akşam ablalarımla bunu konuştuk, şimdiden her detayı tembihliyorum ki o an halim olmazsa onlar el atsın diyeKızlaar size soruyla geldim. Doğum sonrasında yanınızda kimse kalacak mı , kalacaksa kaç gün kalacak , napacaksınız ?
Bence yeterli sadece 0-3 için bir iki alt üst alabilirsin ya takım yada pantolon diyorlar ya öyle ve üzerine de uygun üstler.Ay markalarda bedenler farklı olunca anca böyle ayırabildimbir bakın bakalım 3 aya kadar fazlasıyla yeter gibi inşallah insanlar da alacaksa bile 4 aydan sonra alırlar kıyafeti
Ya 2-4 çok çok almışım ya benzer aylar gibi geldi bana. Aslında direk birleştirip yazsam olurduBence yeterli sadece 0-3 için bir iki alt üst alabilirsin ya takım yada pantolon diyorlar ya öyle ve üzerine de uygun üstler.
Şahane planCanım daha dün akşam ablalarımla bunu konuştuk, şimdiden her detayı tembihliyorum ki o an halim olmazsa onlar el atsın diyevajinal doğum yaparsam ve kötü durumda değilsem sadece eşimi istiyorum. Sezaryen olursa eşim + bir ablam. Ben anneleri falan istemiyorum. Hatta iki anneme de dedim eve geçince de bebeği görmeye gelin ama kalmalı bana bakacağınız bir durum yok, ihtiyacım olursa çağırırım. Siz sadece yemek yapıp yollayın dedim. Temizliğe de bir yardımcı abla geliyor o her hafta gelecek artık. Eşim minimum 20 gün evde olacak zaten. En başından üç kişilik ailemize alışalım istiyorum. Tabiki afaki bir durum olmazsa planım bu
Dışarı için alırsın daha yaa önemli olan ilk etapta kullanacaklarınız. Hepsini de almışssın zaten lazımları. Sen yine çalışmışsın benim yavrumun anası hiç bişey almamış yatmakla meşgulYa 2-4 çok çok almışım ya benzer aylar gibi geldi bana. Aslında direk birleştirip yazsam olurdubu arada çocuğumun dışarda giyebileceği 1-2 şey var hep eve çalışmış anası
Amin canım inşallahAlla alla
Canım biraz meyveye dikkat et. Başka şekerli yemiyorsan meyve tetikliyor demek ki. Beyaz ekmeğe de ara ver. Tam buğdaya geç. Biraz daha sağlıklı beslen. Yoluna girer merak etme
Kuzum sanırım ben bu konuda net ve sertim. Hatta ablamlar bile dün o kadar da değil boyutuna geldilerŞahane plankeşke benimde bir ablam bir kız kardeşim olsaydı. Hiçbir anneyi katmadan lardeşim kalsın yanımda der konuyu kapatırdım. Kimse de küsmezdi
İyi valla sen kurtarmışsın kendini.
Benim anneler kalacak yüksek ihtimal. Bende çok uzun uzun kalınsın istemiyorum. Ama nasıl halledeceğiz bilmiyorum. Bende hep diyorum çekirdek ailemle baş başa olmak istiyorum diye ama
Valla bu sert duruşu bende başarabilsem keşkeeeKuzum sanırım ben bu konuda net ve sertim. Hatta ablamlar bile dün o kadar da değil boyutuna geldilermesela akraba falan hastaneye gelmesin istemiyorum diyorum sadece 2 ailem ve birkaç yakın dostum (onlar gelme desem de gelir çünkü ) ama ablalarım birkaç yakın akrabamız gelme desen de gelir biliyorsun ama biz 5 dakikadan fazla tutmaz çıkarırız vs. dedi. İşte diyorum bir süre eve kimse gelmesin aileler dışında kabul etmem ya çünkü mesela doğumdan çıkmışım tecrübesizim, emzirmeye çalışacağım, kanamam var, halim yok, bebek desen yepyeni bir dünyaya gelmiş zaten kuru kalabalık istemem. Ben, eşim, bebeğimiz ten tene temas halinde olalım isterim her an. Eee ordan amca, dayı vs. çıkacak onlar için kendi konforumu bozamam. Küsen küsebilir
Katılıyorum yaa. Bi bizde var bu durum.Ki bence bu bize özgü bir şey yayurt dışında yaşayan arkadaşlarım sizde de böyle ilk günden ziyaret olayı var mı hayır bırakın anne-baba-bebek birbirine alışsın, kaçıyor muyuz bir salın
Kuzum bence bu 1 kere olan bir şey ve bebeğin > akrabalarKatılıyorum yaa. Bi bizde var bu durum.
Herkes üşüşüyor. Bide hemen bebek doğar doğmaz gelmeye çalışan bebek görme adı altında onlar var.
Ayyy hepsi uzak dursun
Bir de hastane ile konuşup 1+1 odaları soracağım çok afaki fark istemezlerse öyle bir oda ayarlayıp kimseyi yanıma sokturmamKatılıyorum yaa. Bi bizde var bu durum.
Herkes üşüşüyor. Bide hemen bebek doğar doğmaz gelmeye çalışan bebek görme adı altında onlar var.
Ayyy hepsi uzak dursun
Ben öyle yapıcamBir de hastane ile konuşup 1+1 odaları soracağım çok afaki fark istemezlerse öyle bir oda ayarlayıp kimseyi yanıma sokturmam
Ama tabi gelenimiz gidenimiz gündüz olur hastaneye, eşim evde annem yanımızda kalsın ilk hafta falan dedi, gerek yok gündüzleri gelip yardım etmek isteyen gelsin akşamları herkes kendi evinde kalsın dedimbabylovee aşkım ben şimdiden herkese söyledim sadece eşim kalacak yanımda başka kimseyi istemiyorum diye hastanede, bize özel olacak ilk günümüz, benim hastanede zaten hemşireler her şeyi yapıyorlar, kadına ihtiyaç olmuyor
çok sükür canım cook sevindimKızlar hatırlar mısınız bilmiyorum 2li test temiz gelince fetal yaptırmamıştım ama kist görüldü diye 18.haftada fetal dna vermiştim bizim fetal dna sunucumuz çıktı çok şükür hepsi düşük risk içim çok rahatladıyarın da detaylı ultrason var inşallah o da güzel geçer
ilk 3 gun annem yanimda kalıcakKızlaar size soruyla geldim. Doğum sonrasında yanınızda kimse kalacak mı , kalacaksa kaç gün kalacak , napacaksınız ?
çok geçmiş olsun canım Allahım şifa versin inşallahKuzum ben fenalardayım Köydeydim ya artık havasından mı suyundan mı idrar yolları olmuşum crp uçmuş kültürde de e.coli bakteri çıktı. Acil geldim ankaraya 14 doz antibiyotik iğne3 tane munurol şase,serumla vs 4.günüm bugün gözüm açıldı şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?