Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Kanka görümcem annelik otomatik yükleniyor her şeyi miss gibi yapıyorsun diyor
hatta hic kimseyi begenmiycek herseyin en dogrusunu en guzelini sen yapıyormussun gibi hissediceksin annelik o kadar guzel birsey hayatim da bebek bezi baglamams biriydim herseyi o kadar guzel yaptim ki o yuzden simdi icim cok cok daha rahat

hatta hic kimseyi begenmiycek herseyin en dogrusunu en guzelini sen yapıyormussun gibi hissediceksin annelik o kadar guzel birsey hayatim da bebek bezi baglamams biriydim herseyi o kadar guzel yaptim ki o yuzden simdi icim cok cok daha rahat
Ay kanka hiç kıskandın mı bebeni başkalarından bende şimdiden sanki her şeyini kendim yapmak istiyorum kimse dokunmasın duygusu yüklendi

Yiaa duygulandim yazdiklarina desem

Ay kanka hiç kıskandın mı bebeni başkalarından bende şimdiden sanki her şeyini kendim yapmak istiyorum kimse dokunmasın duygusu yüklendi
kıskanma hic olmadı canım ilk 2 ay bizim icin piskolojik olarak cok zordu oncesi bir kayip oldugu iicn hep birsey olucak korkusuyla gecirdik asla odada yanlz birakmadk kimsenin opmesine iizn vermedik ve alarmla saatli sırayla yatip kalktık esim wc bile gidemezdi beklyceksn ben uyurken gidersen beni uyandır bakaym nefes aliyomu diye hep zorlu gecirdik
o yuzden simdi keyif alarak vakit gecirmek istiyorum
nerdeyse piskolojik destek alıcaktm hic iyi degildm o surecte cok sukur gecti buyudu okula gidiyor
kafam suan rahat ne yapacagımı biliyorum keyfini cıkarark buyutmek istiyorum korkuyla degil
o yuzden sakınmam da heralde zaten insanlarn anlayıslı olması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…