- 23 Ekim 2024
- 3.974
- 6.284
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.361
66 kgAşkm çöp atmaya indim asansörde çektim süslenmeye halim yok benim
Zayıf hamişleri kıskanıyorum valla ben 63kg olmuşum
hatta hic kimseyi begenmiycek herseyin en dogrusunu en guzelini sen yapıyormussun gibi hissediceksin annelik o kadar guzel birseyKanka görümcem annelik otomatik yükleniyor her şeyi miss gibi yapıyorsun diyor
Ay yok askım 58 falanım ben ama boyum uzun 171Sizi tatlı göbeklilerrrben kalkabilirsem bende atarım bi ara siz süslenip süslenip atiyorsunuz tabiii ben picamalarımla hic podyumlara çıkamıyorum yattigim yerde
45 kilo bi anacok güzelsiniz kızlaaaar
Hadi bakalim simdi sana yeni bir soruerkek bebek mi top gibi olur kız bebek mi
Askım normalde erkek mis ama ınanmıyprum artık cunku benımkıde ouleHadi bakalim simdi sana yeni bir soruerkek bebek mi top gibi olur kız bebek mi
Ay kanka hiç kıskandın mı bebeni başkalarındanhatta hic kimseyi begenmiycek herseyin en dogrusunu en guzelini sen yapıyormussun gibi hissediceksin annelik o kadar guzel birseyhayatim da bebek bezi baglamams biriydim herseyi o kadar guzel yaptim ki o yuzden simdi icim cok cok daha rahat
Askım banada esımın tarafı ıcın yuklendı bu. Kv falan yanı. Bizimkilerden sıkıntı yok ama o taraftan kıskanma yuklendıAy kanka hiç kıskandın mı bebeni başkalarındanbende şimdiden sanki her şeyini kendim yapmak istiyorum kimse dokunmasın duygusu yüklendi
Askin ddoguralım hemen donerız eskı halımızeBoyum 160 benimbakınız geçen yıl ağustos 50 kg ben
Ben kilomu soylemeyim istersen. Kendine sisko mu demeye çalışıyorsunAşkm çöp atmaya indim asansörde çektim süslenmeye halim yok benim
Zayıf hamişleri kıskanıyorum valla ben 63kg olmuşum
Analar yanılmazKanka sivri erkek top kız derler ya prof analarımız
Kanka ben hayatımda bu kiloyu hiç görmedim boyum kısa olduğu için kilo takıntım var benimBen kilomu soylemeyim istersen. Kendine sisko mu demeye çalışıyorsun
58 diyor yaAy yok askım 58 falanım ben ama boyum uzun 171
Boyum 160 benimbakınız geçen yıl ağustos 50 kg ben
Bebisim gercekten hala cok zayifsinnn. Hic kendine yuklenme. Dogumdan sonra epeysi gider zaten.Kanka ben hayatımda bu kiloyu hiç görmedim boyum kısa olduğu için kilo takıntım var benimkendimi göbek değil bebek diye avutuyorum
Sağlıkla gelsinler de verilir bir şekilde biz kilodan değil kilo bizden korksunBebisim gercekten hala cok zayifsinnn. Hic kendine yuklenme. Dogumdan sonra epeysi gider zaten.
Yiaa duygulandim yazdiklarina desemhatta hic kimseyi begenmiycek herseyin en dogrusunu en guzelini sen yapıyormussun gibi hissediceksin annelik o kadar guzel birseyhayatim da bebek bezi baglamams biriydim herseyi o kadar guzel yaptim ki o yuzden simdi icim cok cok daha rahat
kıskanma hic olmadı canım ilk 2 ay bizim icin piskolojik olarak cok zordu oncesi bir kayip oldugu iicn hep birsey olucak korkusuyla gecirdik asla odada yanlz birakmadk kimsenin opmesine iizn vermedik ve alarmla saatli sırayla yatip kalktık esim wc bile gidemezdi beklyceksn ben uyurken gidersen beni uyandır bakaym nefes aliyomu diye hep zorlu gecirdikAy kanka hiç kıskandın mı bebeni başkalarındanbende şimdiden sanki her şeyini kendim yapmak istiyorum kimse dokunmasın duygusu yüklendi
Yiaa duygulandim yazdiklarina desem
Daha hiç bir fikrim yokKızlar hediyelik yaptıracak olanlar var mı? Nasıl bir şey düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?