Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Üzüldüm yani şu an bu kadar basit şeylerin üyelik pasifleşmesine kadar gitmesine, tek nedeni benim yazdığım değildir diye düşünmek istiyorum.
Bundan sonra ağzımı açarsam
canım sen yanlış birşey yazmamışsn ki zaten

Ya bence de öyle herkesten öncelikli tabiki bebegim. Ama işte benin eşim tek çocuk baska kardesi falan yok. Anne babasini istesemde cok uzak tutamam.. ama iste ilk zamanlar icin biraz anlayis bekliyorum artik nasil olacak bilmiyorum ama. Simdiye kadar basimdan bircok olay gecti esim hep yanimda oldu, en son ameliyat oldugumda da eşim kalsin kimseye gerek yok dedim kimse birsey diyemedi bile. Ama simdi bebis var merak var heyecan var kimsenin hevesini kırmak da istemiyorum.
Ama 2 aylık olana kadar misafir kabul etmeyi düşünmüyorum. Ailelerimiz gelir gider o kadar. Baska kimseyi kabul etmeyecegim.
Bir de hastane ile konuşup 1+1 odaları soracağım çok afaki fark istemezlerse öyle bir oda ayarlayıp kimseyi yanıma sokturmam
Bu benimde aklimda daha dün konustuk eşimle. Dedim emzirme anımda en fazla annem olur yanimda diye. Gelen orda durup gitsin. Ben zaten dogum yapmis dağılmış olacağım. Millete guler yüz dagitacak halim yok

Ya evet bende bunu istiyorum ama annem kalmak isteyecektir muhtemelen ilk gün. Bilmiyorum ya nasil yöneteceğiz o günü. Ailelerimizi kırmak istemiyorum ama o günler bize özel olsun da istiyorum. Zaten eve gelince birakmayacaklar yalniz. Belki bende hastanede ilk gün esimle kalmak istiyorum derim

Kuzum böyle bir durumda anlayış göstermeyenin de hayatlarımızda yeri yoktur zaten

Bir de H&M emzirme atleti alacak varsa bence kalıpları büyük ona göre alın

Ama tabi gelenimiz gidenimiz gündüz olur hastaneye, eşim evde annem yanımızda kalsın ilk hafta falan dedi, gerek yok gündüzleri gelip yardım etmek isteyen gelsin akşamları herkes kendi evinde kalsın dedim
Bizimde gelen gidenimiz olur onlara engel olamayiz bir sekilde duyulur çünkü gizlesemde. Benim tek avantajim bir tık sevmedigim ama yakin olan akrabalarim hastane uzak diye gelmezler
Bende iste 15 20 gün max yanimizda kalmali kalan gunleri esimle halletmeli gecirelim diyorum. Tecrubem yok sonucta belki ihtiyac duyarim anneme. Ama belki bu 1 haftaya bile düşebilir kolay alışırsam.
Benim tek destek isteme sebebim gece uykum derin olursa yavrumu duymazsam diye agladiginda. Simdi tüy kipirdasa uyaniyorum ama o zaman lohusalik yorgunluk uykusuzluk birlesince uykuya yenilebilirim. O yüzden ilk hafta en azindan bir kulak daha olsun yanimizda diyorum

Senin okula giden oglusun var sen bence de en azindan gündüz uzun bir sure destek al kuzu. Çünkü minik bir bebisle okul yolu zor olur basta. Biraz idare edersin artik.

Kuzum böyle bir durumda anlayış göstermeyenin de hayatlarımızda yeri yoktur zaten
Orasi öyle kuzum haklısın. Kimse bize itiraz etmez ille kalcaz diyen olmaz ama o an onu nasil dile getircem kısmı azcik sıkıntı iste. Kv ler zaten ısrar etmezler.
Annem nasil olacak nasil halledeceksiniz fln deyip beni tetiklemezse annemi de gönderirim. Eve gelince gelceksiniz zaten derim. Hastaneden çıkarken de gelsinler tamam iste .
Ay Allahım biz Türklere has cidden bunlar yaa. Millet doguruyor 2 3 gun hastanede emzirmeyi basarana kadar tutuyorlar. Emzirince kucagina verip yolluyolar. Bizim ülkede hepsi ayri bir kaos

Aşkım ben senin uyuyacağını bile düşünmüyorum (gülmemeliyim), sen şu an o kadar anne olmaya hazırsın ki endişelisin, bebek doğduğu zaman 2 gözün 4 olur, ama yinede kendi annen kalacaksa kalsın, benimki burda olsa kesinlikle isterdim yanımda olmasını

Emzirme sütyeni sipariş verdim bu gün aşko hm’den
Kuzu valla sütyeni bilmiyorum ama atlet bana büyük geldi iade edip küçüğünü alacağım bir de şu Catherine mi ne vardı ya pijamalar su gibi incecik yumuşacık fiyatına göre çok beğendim ben

Kuzu valla sütyeni bilmiyorum ama atlet bana büyük geldi iade edip küçüğünü alacağım bir de şu Catherine mi ne vardı ya pijamalar su gibi incecik yumuşacık fiyatına göre çok beğendim ben
Hm genelde kalıpları büyük kanka dikkat ettin mi ben bir beden büyük alsam 2 beden büyük geliyor pijamada linkle aşko

Canım bende dün burdaki arkadaş trendyoldan Artış diye bi firma yı söyledi ordan sipariş verdim bende yorumları da güzeldi. Eki Görüntüle 3636891
Buda guzelmıs canım ama ıspanyol paca. Kim hangısını ıstıyorsa alıp lullansın benim dar tercihim. gercekten bende memnunum ama dedıgım gıbı ben lcw sıtesınden aldım canım marka aynnı ama anladıgım kadarıyla

Eklentiler

• 1000129469.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 22
  • 1000129468.webp
    32 KB · Görüntüleme: 22
  • 1000129465.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 22
Üzüldüm yani şu an bu kadar basit şeylerin üyelik pasifleşmesine kadar gitmesine, tek nedeni benim yazdığım değildir diye düşünmek istiyorum.
Bundan sonra ağzımı açarsam
Cok saskınım aekadasımız duygusaldı sanırım bugun. Cokta yzgunum canım taöamen senlık oldugubh dusunmuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…