- 16 Aralık 2016
- 3.459
- 3.655
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.301
canım sen yanlış birşey yazmamışsn ki zatenÜzüldüm yani şu an bu kadar basit şeylerin üyelik pasifleşmesine kadar gitmesine, tek nedeni benim yazdığım değildir diye düşünmek istiyorum.
Bundan sonra ağzımı açarsam
Ya bence de öyle herkesten öncelikli tabiki bebegim. Ama işte benin eşim tek çocuk baska kardesi falan yok. Anne babasini istesemde cok uzak tutamam.. ama iste ilk zamanlar icin biraz anlayis bekliyorum artik nasil olacak bilmiyorum ama. Simdiye kadar basimdan bircok olay gecti esim hep yanimda oldu, en son ameliyat oldugumda da eşim kalsin kimseye gerek yok dedim kimse birsey diyemedi bile. Ama simdi bebis var merak var heyecan var kimsenin hevesini kırmak da istemiyorum.Kuzum bence bu 1 kere olan bir şey ve bebeğin > akrabalaro yüzden kırılan kırılsın. Ben şimdiden kayınvalidemlere ve aileme de söyledim istemediğimi. Bak dün şöyle bir yazı gördüm eve de onu asacağım hatta anlamlara atınca verdiği tepkiye bak şimdi
Bu benimde aklimda daha dün konustuk eşimle. Dedim emzirme anımda en fazla annem olur yanimda diye. Gelen orda durup gitsin. Ben zaten dogum yapmis dağılmış olacağım. Millete guler yüz dagitacak halim yokBir de hastane ile konuşup 1+1 odaları soracağım çok afaki fark istemezlerse öyle bir oda ayarlayıp kimseyi yanıma sokturmam
Ya evet bende bunu istiyorum ama annem kalmak isteyecektir muhtemelen ilk gün. Bilmiyorum ya nasil yöneteceğiz o günü. Ailelerimizi kırmak istemiyorum ama o günler bize özel olsun da istiyorum. Zaten eve gelince birakmayacaklar yalniz. Belki bende hastanede ilk gün esimle kalmak istiyorum derimbabylovee aşkım ben şimdiden herkese söyledim sadece eşim kalacak yanımda başka kimseyi istemiyorum diye hastanede, bize özel olacak ilk günümüz, benim hastanede zaten hemşireler her şeyi yapıyorlar, kadına ihtiyaç olmuyor
Kuzum böyle bir durumda anlayış göstermeyenin de hayatlarımızda yeri yoktur zatenYa bence de öyle herkesten öncelikli tabiki bebegim. Ama işte benin eşim tek çocuk baska kardesi falan yok. Anne babasini istesemde cok uzak tutamam.. ama iste ilk zamanlar icin biraz anlayis bekliyorum artik nasil olacak bilmiyorum ama. Simdiye kadar basimdan bircok olay gecti esim hep yanimda oldu, en son ameliyat oldugumda da eşim kalsin kimseye gerek yok dedim kimse birsey diyemedi bile. Ama simdi bebis var merak var heyecan var kimsenin hevesini kırmak da istemiyorum.
Ama 2 aylık olana kadar misafir kabul etmeyi düşünmüyorum. Ailelerimiz gelir gider o kadar. Baska kimseyi kabul etmeyecegim.
Bu benimde aklimda daha dün konustuk eşimle. Dedim emzirme anımda en fazla annem olur yanimda diye. Gelen orda durup gitsin. Ben zaten dogum yapmis dağılmış olacağım. Millete guler yüz dagitacak halim yok
Bizimde gelen gidenimiz olur onlara engel olamayiz bir sekilde duyulur çünkü gizlesemde. Benim tek avantajim bir tık sevmedigim ama yakin olan akrabalarim hastane uzak diye gelmezlerAma tabi gelenimiz gidenimiz gündüz olur hastaneye, eşim evde annem yanımızda kalsın ilk hafta falan dedi, gerek yok gündüzleri gelip yardım etmek isteyen gelsin akşamları herkes kendi evinde kalsın dedim
Senin okula giden oglusun var sen bence de en azindan gündüz uzun bir sure destek al kuzu. Çünkü minik bir bebisle okul yolu zor olur basta. Biraz idare edersin artik.çok sükür canım cook sevindim
ilk 3 gun annem yanimda kalıcak
bu 3.sezeryanım olucak saglık olarak nasıl olurum bilmiyorum
ve okula giden bir cocugumda oldugu icin ilk 3 gun annem 5 gun eşim dursa yeterli benim icin canım
Orasi öyle kuzum haklısın. Kimse bize itiraz etmez ille kalcaz diyen olmaz ama o an onu nasil dile getircem kısmı azcik sıkıntı iste. Kv ler zaten ısrar etmezler.Kuzum böyle bir durumda anlayış göstermeyenin de hayatlarımızda yeri yoktur zaten
Emzirme sütyeni sipariş verdim bu gün aşko hm’denBir de H&M emzirme atleti alacak varsa bence kalıpları büyük ona göre alın
Aşkım ben senin uyuyacağını bile düşünmüyorumBizimde gelen gidenimiz olur onlara engel olamayiz bir sekilde duyulur çünkü gizlesemde. Benim tek avantajim bir tık sevmedigim ama yakin olan akrabalarim hastane uzak diye gelmezler
Bende iste 15 20 gün max yanimizda kalmali kalan gunleri esimle halletmeli gecirelim diyorum. Tecrubem yok sonucta belki ihtiyac duyarim anneme. Ama belki bu 1 haftaya bile düşebilir kolay alışırsam.
Benim tek destek isteme sebebim gece uykum derin olursa yavrumu duymazsam diye agladiginda. Simdi tüy kipirdasa uyaniyorum ama o zaman lohusalik yorgunluk uykusuzluk birlesince uykuya yenilebilirim. O yüzden ilk hafta en azindan bir kulak daha olsun yanimizda diyorum
Kuzu valla sütyeni bilmiyorum ama atlet bana büyük geldi iade edip küçüğünü alacağımEmzirme sütyeni sipariş verdim bu gün aşko hm’den
Hm genelde kalıpları büyük kanka dikkat ettin mi ben bir beden büyük alsam 2 beden büyük geliyorKuzu valla sütyeni bilmiyorum ama atlet bana büyük geldi iade edip küçüğünü alacağımbir de şu Catherine mi ne vardı ya pijamalar su gibi incecik yumuşacık fiyatına göre çok beğendim ben
Zurnanın zırt dediği konularKızlaar size soruyla geldim. Doğum sonrasında yanınızda kimse kalacak mı , kalacaksa kaç gün kalacak , napacaksınız ?
Buda guzelmıs canım ama ıspanyol paca. Kim hangısını ıstıyorsa alıp lullansın benim dar tercihim. gercekten bende memnunum ama dedıgım gıbı ben lcw sıtesınden aldım canım marka aynnı ama anladıgım kadarıylaCanım bende dün burdaki arkadaş trendyoldan Artış diye bi firma yı söyledi ordan sipariş verdim bende yorumları da güzeldi. Eki Görüntüle 3636891
Bunu aldım beğendim kuzu f/p ince efil efil rahatHm genelde kalıpları büyük kanka dikkat ettin mi ben bir beden büyük alsam 2 beden büyük geliyorpijamada linkle aşko
Cok saskınım aekadasımız duygusaldı sanırım bugun. Cokta yzgunum canım taöamen senlık oldugubh dusunmuyorumÜzüldüm yani şu an bu kadar basit şeylerin üyelik pasifleşmesine kadar gitmesine, tek nedeni benim yazdığım değildir diye düşünmek istiyorum.
Bundan sonra ağzımı açarsam
Sonda resimdekine düştümBunu aldım beğendim kuzu f/p ince efil efil rahat
Catherines Comfort Mood Hamile Pijama Takımı - Fiyatı, Yorumları
Catherines Comfort Mood Hamile Pijama Takımı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bunlarda da beden bekliyorum
Aşkım herhalde bende öyle düşünüyorumCok saskınım aekadasımız duygusaldı sanırım bugun. Cokta yzgunum canım taöamen senlık oldugubh dusunmuyorum
15\20 gub kadar annem yada anneannem kalacak canım. Anneannem kalır muhtemelen. Ama adı anneanne kendısı daha 58 yasındaKızlaar size soruyla geldim. Doğum sonrasında yanınızda kimse kalacak mı , kalacaksa kaç gün kalacak , napacaksınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?