- 1 Nisan 2025
- 751
- 1.004
- 28
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.341
Gün kurusu kayısı filan mı yesen acaba. Ama mısır da işe yaraması
Son cocugum dogmadankı dpgumgunum bunun bı adı var mı acabaYaaa doğum günün kutlu olsun
Ayy çocuk yaşta doğurmuşarkadaş gibi olanlara özendim hep daim olsun kuzum
Heppi de börtdey tu yuCanım ben 25 yasındayım hatta 25 e bugun girdimanneannem 15 yasında dogurmus annemı. O yuzden hepımızın yasları yakın baya arkadas gıbıyız hepımız
İnsallah askkım kocam bebıtom la ınsallahHeppi de börtdey tu yunice sağlıklı yaşlarınız olsun canım ailenle, seneye bu gün bebitonla inşallah
Canım ya kavun falan yesen bolca üstüne de su icsen. Ay cok zor su an kabız olmak eminim ki. Az katı beslensem bende zorlaniyorum ve insani rahatsiz ediyor. Vucudunun kabul etmedigi seyler yok mu yediginde bagirsak mide bozan cinsten. Onlardan yesen.Kızlar tekrar kabızlıgımın 4 günü. Süt mısır yiyip ustune su ıcmek falan aklınıza gelebılcek her seyı denedım. Napıcam
Doğum günün kutlu olsun o zaman 25 lik çıtırCanım ben 25 yasındayım hatta 25 e bugun girdimanneannem 15 yasında dogurmus annemı. O yuzden hepımızın yasları yakın baya arkadas gıbıyız hepımız
“Babaanne oluşum ilk yıl dönümü” caps geldi aklımaSon cocugum dogmadankı dpgumgunum bunun bı adı var mı acabasagol kuzum heoımızın inşallah
Uyandığımda bende bol göbek görürüm diye girmiştim ama kimse oralı olmamışHani bugün göbek show yapılcaktı yapıldı mı kaçırdım mı ben
Sagol askımCanım ya kavun falan yesen bolca üstüne de su icsen. Ay cok zor su an kabız olmak eminim ki. Az katı beslensem bende zorlaniyorum ve insani rahatsiz ediyor. Vucudunun kabul etmedigi seyler yok mu yediginde bagirsak mide bozan cinsten. Onlardan yesen.
Doğum günün kutlu olsun o zaman 25 lik çıtır
Sasiriyoruz ama eskiden 15 18 yasinda evlenip doguruyolarmis hemen. Erken evlenmis erken dogurmuslar suna bak torunlari ile anne kız gibiler
Benım kv nin yapacagı hareketler“Babaanne oluşum ilk yıl dönümü” caps geldi aklımabilenler vardır mutlaka
Hadi ilki benden olsun ama devamı gelmezse atmam bi daha ona göreUyandığımda bende bol göbek görürüm diye girmiştim ama kimse oralı olmamış
Ay ben attom bugun kızlar ama sızıb ıcıb bıdaha eklıyorum aynı fotoyuHani bugün göbek show yapılcaktı yapıldı mı kaçırdım mı ben
Ayyyy bayılırım aşk hikayesi olan evliliklereee. Hele de yaşı ileri ve aşık bir karı koca ise oyyySagol askımay evet bız sasırıypruz hatta her seferınde sorarım nasıl dpgurdun o yasta dıye. Allah o gucu verdı der. Annelerı vermemıs okusun dıye ama o kacmıs dedeme askindan oyle anlatır
Attığımıda silerim deseneHadi ilki benden olsun ama devamı gelmezse atmam bi daha ona göre
Kızlar göbüşlerimiz yuvarlak güzel yaAy ben attom bugun kızlar ama sızıb ıcıb bıdaha eklıyorum aynı fotoyu(26+0)Eki Görüntüle 3636974
Askım kuaforden gelıyorum kızlsr top yutmussun gibi dıyorKızlar göbüşlerimiz yuvarlak güzel yanasılda belli kız anaları olduğumuz
Sizi tatlı göbeklilerrrHadi ilki benden olsun ama devamı gelmezse atmam bi daha ona göre
45 kilo bi anaAy ben attom bugun kızlar ama sızıb ıcıb bıdaha eklıyorum aynı fotoyu(26+0)Eki Görüntüle 3636974
Hadi bakalim simdi sana yeni bir soruKızlar göbüşlerimiz yuvarlak güzel yanasılda belli kız anaları olduğumuz
Aşkm çöp atmaya indim asansörde çektim süslenmeye halim yok benimSizi tatlı göbeklilerrrben kalkabilirsem bende atarım bi ara siz süslenip süslenip atiyorsunuz tabiii ben picamalarımla hic podyumlara çıkamıyorum yattigim yerde
45 kilo bi anacok güzelsiniz kızlaaaar
Kanka sivri erkek top kız derler ya prof analarımızHadi bakalim simdi sana yeni bir soruerkek bebek mi top gibi olur kız bebek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?