Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Canım ben 25 yasındayım hatta 25 e bugun girdim anneannem 15 yasında dogurmus annemı. O yuzden hepımızın yasları yakın baya arkadas gıbıyız hepımız
Heppi de börtdey tu yu nice sağlıklı yaşlarınız olsun canım ailenle, seneye bu gün bebitonla inşallah

Kızlar tekrar kabızlıgımın 4 günü. Süt mısır yiyip ustune su ıcmek falan aklınıza gelebılcek her seyı denedım. Napıcam
Canım ya kavun falan yesen bolca üstüne de su icsen. Ay cok zor su an kabız olmak eminim ki. Az katı beslensem bende zorlaniyorum ve insani rahatsiz ediyor. Vucudunun kabul etmedigi seyler yok mu yediginde bagirsak mide bozan cinsten. Onlardan yesen.
Canım ben 25 yasındayım hatta 25 e bugun girdim anneannem 15 yasında dogurmus annemı. O yuzden hepımızın yasları yakın baya arkadas gıbıyız hepımız
Doğum günün kutlu olsun o zaman 25 lik çıtır
Sasiriyoruz ama eskiden 15 18 yasinda evlenip doguruyolarmis hemen. Erken evlenmis erken dogurmuslar suna bak torunlari ile anne kız gibiler

Sagol askım ay evet bız sasırıypruz hatta her seferınde sorarım nasıl dpgurdun o yasta dıye. Allah o gucu verdı der. Annelerı vermemıs okusun dıye ama o kacmıs dedeme askindan oyle anlatır

Sagol askım ay evet bız sasırıypruz hatta her seferınde sorarım nasıl dpgurdun o yasta dıye. Allah o gucu verdı der. Annelerı vermemıs okusun dıye ama o kacmıs dedeme askindan oyle anlatır
Ayyyy bayılırım aşk hikayesi olan evliliklereee. Hele de yaşı ileri ve aşık bir karı koca ise oyyy dinlemek isterdimmm .. hayalim yaslandığımda da kocamla aşık olabilmek her daim. Ve çocuklarımızı o aşk icinde sevgi icinde buyutebilmek. Önce sevmeyi öğrensinler bizden. Ama tabi okumayip kocaya da kacmasinlar o dönemler icin normal ama simdi hem okul hem aşk hepsini yasyaacak imkan var cocuklarda şükür ki

Sizi tatlı göbeklilerrr ben kalkabilirsem bende atarım bi ara siz süslenip süslenip atiyorsunuz tabiii ben picamalarımla hic podyumlara çıkamıyorum yattigim yerde

45 kilo bi ana cok güzelsiniz kızlaaaar
Aşkm çöp atmaya indim asansörde çektim süslenmeye halim yok benim
Zayıf hamişleri kıskanıyorum valla ben 63kg olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…