- 16 Aralık 2016
- 3.459
- 3.664
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.381
kolonya yaptırcam ben canımKızlar hediyelik yaptıracak olanlar var mı? Nasıl bir şey düşünüyorsunuz?
bunları dusundumKızlar hediyelik yaptıracak olanlar var mı? Nasıl bir şey düşünüyorsunuz?
Canım ben 6 kilo aldım ama karnım çok çıktı benim deBunlar benim de fav listemde ama bedenden emin olamadığım için alamıyorum benim göbek 8 aylık gibi olduotururken kaburgalarım batıyor
O nasıl anneanne maşallahbenim annem 65 yaşında. Gerçi ben de 3. Çocuğuyum
Daha karnimizdayken bu kadar sevgi hissettigimiz bir can, kucağımıza alınca ne mucize hisler yasatacak bize tahmin bile edemiyorum zatendogunca daha iyi anlycaksın
herkez kendini en iyi en guzel anne hisseder
iyi ki variz
Ilk hamilelik olmadığı nasil belliii
Insta kesfetim full hediyelik modelleri önerileriyle doluuuKızlar hediyelik yaptıracak olanlar var mı? Nasıl bir şey düşünüyorsunuz?
Bende aslinda minik kolonya şişeleri alıp üstüne etiketi falan filanla birlikte evde kendimiz yapalim hem bi anısı olur diye düşündüm aslında.bunları dusundum
ay çok tatlı bunlarbunları dusundum
Ben de mi L alayım daha 3 ay var rahat rahat olur sankiCanım ben 6 kilo aldım ama karnım çok çıktı benim deL aldım ben efil efil geniş geniş oldu. Zaten belden ipli. Şu an 71 kiloyum, 168 boyum
Yaa ben kendi nişanımda nikahımda kendim yaptım hediyelikleri bundan da yapabilirim aslında ben de şöyle bişey düşündüm yanına ekleme yapmak istiyordumBen bunların kız bebiş için olanlarından yaptırırım diye düşünüyorum, mumsuz tabi ki
Kanka siz yapıyorsunuz ben yapamıyom öyle şeyler kurban olduğumay çok tatlı bunlar
Ben de mi L alayım daha 3 ay var rahat rahat olur sanki
Yaa ben kendi nişanımda nikahımda kendim yaptım hediyelikleri bundan da yapabilirim aslında ben de şöyle bişey düşündüm yanına ekleme yapmak istiyordum
Malzemeleri al bebişim sana da yapar yollarım nolcakKanka siz yapıyorsunuz ben yapamıyom öyle şeyler kurban olduğumbana elma çiz dendiğinde yuvarlak çizip üstüne çizik atıyorum
Arkadaşlarım bana baby shower organize etmek istiyor ekim ayinin sonuna dogru , hediyelikleri ben orada gelenlere vermeyi dusunuyorum. Aklımda bi kac fikir var , ülkemizdeki bu kadar yangından sonra Tema vakfına bebeğimiz adına bagis yapmayı ve gelenlere de bagis kartlarını vermeyi düşünüyorum, bi Izmirli olarak Izmir agaclandirma calismalarina katkimiz olur. Yanina da bi doğal sabun ve ya kucuk magnetli bi çerçeve koyarım. Ikisini bi tul keseye koyup kombin gibi bisi var aklımda. Hem bebeğimizin dünyaya gelisinde dünyamıza da bi katkisi olur hissi bana iyi hissettiriyorKızlar hediyelik yaptıracak olanlar var mı? Nasıl bir şey düşünüyorsunuz?
Ayy çok mantıklı ben de görmüştüm taş magnetleri onlardan yaptırayımArkadaşlarım bana baby shower organize etmek istiyor ekim ayinin sonuna dogru , hediyelikleri ben orada gelenlere vermeyi dusunuyorum. Aklımda bi kac fikir var , ülkemizdeki bu kadar yangından sonra Tema vakfına bebeğimiz adına bagis yapmayı ve gelenlere de bagis kartlarını vermeyi düşünüyorum, bi Izmirli olarak Izmir agaclandirma calismalarina katkimiz olur. Yanina da bi doğal sabun ve ya kucuk magnetli bi çerçeve koyarım. Ikisini bi tul keseye koyup kombin gibi bisi var aklımda. Hem bebeğimizin dünyaya gelisinde dünyamıza da bi katkisi olur hissi bana iyi hissettiriyor
sagol canımDaha karnimizdayken bu kadar sevgi hissettigimiz bir can, kucağımıza alınca ne mucize hisler yasatacak bize tahmin bile edemiyorum zatensag salim kucağımıza alıp büyütmek nasip etsin Allahım
Iyiki variiiiz
Ilk hamilelik olmadığı nasil belliiicok gücelsinis
bence 1 hediye yap canımBende aslinda minik kolonya şişeleri alıp üstüne etiketi falan filanla birlikte evde kendimiz yapalim hem bi anısı olur diye düşündüm aslında.
Bide magnet eklesek yanına dedim. Sonra 2 hediye çok mu olur düşüncesi geliyor.
Sonra da az ondan az ondan olsun herkes payına düşeni alır artik diyorum
evet cok hos atlı karinca arakadsmda almsti dogum gununde dagıtmısti cok begeniyorum guzel fikirBen bunların kız bebiş için olanlarından yaptırırım diye düşünüyorum, mumsuz tabi ki
canim magnet mi bu attıgnay çok tatlı bunlar
Yaa ben kendi nişanımda nikahımda kendim yaptım hediyelikleri bundan da yapabilirim aslında ben de şöyle bişey düşündüm yanına ekleme yapmak istiyordum
aayyy canım cok guzel bir dusunceArkadaşlarım bana baby shower organize etmek istiyor ekim ayinin sonuna dogru , hediyelikleri ben orada gelenlere vermeyi dusunuyorum. Aklımda bi kac fikir var , ülkemizdeki bu kadar yangından sonra Tema vakfına bebeğimiz adına bagis yapmayı ve gelenlere de bagis kartlarını vermeyi düşünüyorum, bi Izmirli olarak Izmir agaclandirma calismalarina katkimiz olur. Yanina da bi doğal sabun ve ya kucuk magnetli bi çerçeve koyarım. Ikisini bi tul keseye koyup kombin gibi bisi var aklımda. Hem bebeğimizin dünyaya gelisinde dünyamıza da bi katkisi olur hissi bana iyi hissettiriyor
burada süreç tamamıyla anne ve babanın uzerinde donuyor. hastanede , dogumda baba surecin icinde hep, daha once dogum yapan arkadaşlarımdan gözlemleyip cok hosuma gittiği bi durumdu babanın bu kadar dahil edilmesi. Cunku baba anca bu sekilde babaligi anlayabilecek bence :)Ki bence bu bize özgü bir şey yayurt dışında yaşayan arkadaşlarım sizde de böyle ilk günden ziyaret olayı var mı hayır bırakın anne-baba-bebek birbirine alışsın, kaçıyor muyuz bir salın
Evet magnet valla söylenilen her şey şu an aşırı mantıklı geliyo banasagol canım
evet kocaman oldu artık göbegim
bence 1 hediye yap canım
daha mevlut dis bugdayi birsuru hediye dagitilcak gunler gelicek insallah
evet cok hos atlı karinca arakadsmda almsti dogum gununde dagıtmısti cok begeniyorum guzel fikir
canim magnet mi bu attıgn
bende magnet begeniyorum ama arkadaslrm cevrem magneti yaptirma herkez baska isim yazılı yada resimli dolaba yapistirmk zorunda degil dediler diye hep soguk baktm magnete yaptiramadm hicbir ozel gunde
Ay tam olarak bu paylastigin modelden bende baktim alıp yapayim diye. Her parçasını siparisle gönderiyorlar zaten evde yapmak cokta keyifli olur. Bende bunlara baktim bide iste. Magnet olarak bundan ve minik kolonyalar yine evde yapmalı olanlardanay çok tatlı bunlar
Dogru ya daha cok hediyelik dağıtırız diyorum ama bi yandan da herkesi toplayamam ya her defa diyorsagol canım
evet kocaman oldu artık göbegim
bence 1 hediye yap canım
daha mevlut dis bugdayi birsuru hediye dagitilcak gunler gelicek insallah
evet cok hos atlı karinca arakadsmda almsti dogum gununde dagıtmısti cok begeniyorum guzel fikir
canim magnet mi bu attıgn
bende magnet begeniyorum ama arkadaslrm cevrem magneti yaptirma herkez baska isim yazılı yada resimli dolaba yapistirmk zorunda degil dediler diye hep soguk baktm magnete yaptiramadm hicbir ozel gunde
Ya ama anısı da olsunn magnet gibi bisiler de olsunnnEvet magnet valla söylenilen her şey şu an aşırı mantıklı geliyo banaevet kimse dolabına yapıştırmak zorunda değil ben bağış olandan devam edeyim en iyisi
Xanım bende öagnet dusunuyprum. Nısanımda da magnet yaptırmıstım hpsuma gıdıyor ablamda kolonya yaptırmıstı bebesıneAyy çok mantıklı ben de görmüştüm taş magnetleri onlardan yaptırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?