- 16 Eylül 2024
- 5.805
- 5.244
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.401
ayy seninde fikrini etkilemis gibi oldumEvet magnet valla söylenilen her şey şu an aşırı mantıklı geliyo banaevet kimse dolabına yapıştırmak zorunda değil ben bağış olandan devam edeyim en iyisi
Biz inci koyacagız ya ısmını. Bunlarda inci hedıyelık tesbıh kızlar bize uyumlu oldu
Kız fikir almak için sordum ya zaten her an değişebilitesi varayy seninde fikrini etkilemis gibi oldum
Biz inci koyacagız ya ısmını. Bunlarda inci hedıyelık tesbıh kızlar bize uyumlu oldu
cok guzelmis bayildm eger mevlut yapma dusuncen varsa o zaman dagitsan cok daha guzel olur sankiBiz inci koyacagız ya ısmını. Bunlarda inci hedıyelık tesbıh kızlar bize uyumlu oldu
Evet canım bende oyşe dusundum dusuncem var ama mevlut cok kalabalık olacak memlekette yapacagım o zamab daha farklı seuler dagıtırım yuksek ıhtımalcok guzelmis bayildm eger mevlut yapma dusuncen varsa o zaman dagitsan cok daha guzel olur sanki
Ben TEGV, TEMA gibi yerlere bağış düşünüyorumKızlar hediyelik yaptıracak olanlar var mı? Nasıl bir şey düşünüyorsunuz?
Evet canım dar olanı da vardıBuda guzelmıs canım ama ıspanyol paca. Kim hangısını ıstıyorsa alıp lullansın benim dar tercihim. gercekten bende memnunum ama dedıgım gıbı ben lcw sıtesınden aldım canım marka aynnı ama anladıgım kadarıyla
Canım soylenmez ama bagıs ı bence genel olarak herkes yapmalı zaten ozel gunler harıci biz esımle her sene bır kuruma yaparız. Ozellıkle hayvanlara ve cpcuklaraYeni okuyabildim mesajları kızlarben naçizane açacak, magnet gibi şeyleri sevmiyorum yani başkası verince de dolabıma asmıyorum öyle " x 1 yaşında" gibi şeyleri. Bu arada hediyelik gibi şeyler de elimden çok gelir, mesleğin verdiği avantaj sanırım arkadaşımın doğumunda ona kedi köpek maması yapmıştım, kart basıp güzel bir yazı yazdım, minik paketlere mama koydum çok sevdi herkes. Naçizane fikrim işe yarar şeyler olması Türkiye'de bunca orman yangını varken Tema'ya bağış bana çok mantıklı geliyor ya da kız çocukları için TEGV'e bağış yapmak
Çok haklısın canımCanım soylenmez ama bagıs ı bence genel olarak herkes yapmalı zaten ozel gunler harıci biz esımle her sene bır kuruma yaparız. Ozellıkle hayvanlara ve cpcuklaraama dpgumda Bebegimiz icin bize de hatıra kalsın ısteriz bunlar ekstra zaten
Ay hep aynı sayfaları takip ediyoruz sankiTam olarak bu evreye ne zaman geçeriz
Walla bende uyuyamam sen horul horul uyuyacağını mı sanıyorsunAşkım ben senin uyuyacağını bile düşünmüyorum(gülmemeliyim), sen şu an o kadar anne olmaya hazırsın ki endişelisin, bebek doğduğu zaman 2 gözün 4 olur, ama yinede kendi annen kalacaksa kalsın, benimki burda olsa kesinlikle isterdim yanımda olmasını
Hepiniz örnek alınMalzemeleri al bebişim sana da yapar yollarım nolcak
Bence de sana katılıyorum58 diyor yasusun ya 3 kurus psikolojim kalmisti onu da siz yerle bir edeceksiniz
Bu arada senin karnin tam erkek karniben diycektim sen dedin
Yok kanka ne uyuması, en son zombiWalla bende uyuyamam sen horul horul uyuyacağını mı sanıyorsunbebeğimin heyecanını ve ona bişey olur endişesini duyan annelerin her zaman ki gibi uyuyacağını ben sanmıyorum
gecmiş olsun kiraz bacımo köyden evine dön hemen daha bize lazımsın
Ayyy kiraz mamii geçmiş olsun yaaa
Naptın köy suyu mu içtin çeşmeden. Ağrın çok muydubol sıvı tüket kendini sıcak tut
Offf aşkım çok geçmiş olsun yaadr ne diyor, bu aldığın şeyler geçirecek mi, yada başka evde dikkat etmen gereken şeyler varmı, minik kiraz iyimi?
Kız naptın sen aman dikkat etNiye öyle olmuş ki ya neyse ki teşhis edilmiş şifa olsun ilaclarin Ağrın sızın olmadı mı bu kadar artana kadar. Ya bizim de varsa nasıl anlicaz de bakalım
Ay cok gecmiş olsın csnımkendıne ofaklsn sadece bu ara
Çok geçmiş olsun canım
Kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.çok geçmiş olsun canım Allahım şifa versin inşallah
köyün suyu etkilemistir seni
eve mi gectin koyemi gittin tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?