Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Evet magnet valla söylenilen her şey şu an aşırı mantıklı geliyo bana evet kimse dolabına yapıştırmak zorunda değil ben bağış olandan devam edeyim en iyisi
ayy seninde fikrini etkilemis gibi oldum

cok guzelmis bayildm eger mevlut yapma dusuncen varsa o zaman dagitsan cok daha guzel olur sanki
Evet canım bende oyşe dusundum dusuncem var ama mevlut cok kalabalık olacak memlekette yapacagım o zamab daha farklı seuler dagıtırım yuksek ıhtımal

Yeni okuyabildim mesajları kızlar ben naçizane açacak, magnet gibi şeyleri sevmiyorum yani başkası verince de dolabıma asmıyorum öyle " x 1 yaşında" gibi şeyleri. Bu arada hediyelik gibi şeyler de elimden çok gelir, mesleğin verdiği avantaj sanırım arkadaşımın doğumunda ona kedi köpek maması yapmıştım, kart basıp güzel bir yazı yazdım, minik paketlere mama koydum çok sevdi herkes. Naçizane fikrim işe yarar şeyler olması Türkiye'de bunca orman yangını varken Tema'ya bağış bana çok mantıklı geliyor ya da kız çocukları için TEGV'e bağış yapmak

Evet canım dar olanı da vardı

Canım soylenmez ama bagıs ı bence genel olarak herkes yapmalı zaten ozel gunler harıci biz esımle her sene bır kuruma yaparız. Ozellıkle hayvanlara ve cpcuklara ama dpgumda Bebegimiz icin bize de hatıra kalsın ısteriz bunlar ekstra zaten

Çok haklısın canım ama zaten dediğim bağış hediyelikleri diye geçiyor hani bebeğimiz oldu şu kadar bağış yapalım değil gelenlere minik kartlar hazırlanıyor işte bebegimizin gelişiyle sizin adınıza şuraya bağış yaptık gibi ben belki yanına fidan ekleyebilirim diyorum.

Kızlar bu arada geçen sene yakın arkadaşım doğum yaptı. Bir teyze sepeti hazırlamıştım ona içine de böyle misafirleri için hediyelik yaptırmıştım tohum topları ismi de Güneş fikir olur belki size de, çok güzel bahar çiçekleri açtı

Eklentiler

• 1000129522.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 32
  • 1000129524.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 33
Walla bende uyuyamam sen horul horul uyuyacağını mı sanıyorsun bebeğimin heyecanını ve ona bişey olur endişesini duyan annelerin her zaman ki gibi uyuyacağını ben sanmıyorum

gecmiş olsun kiraz bacım o köyden evine dön hemen daha bize lazımsın

Ayyy kiraz mamii geçmiş olsun yaaa
Naptın köy suyu mu içtin çeşmeden. Ağrın çok muydu bol sıvı tüket kendini sıcak tut

Offf aşkım çok geçmiş olsun yaa dr ne diyor, bu aldığın şeyler geçirecek mi, yada başka evde dikkat etmen gereken şeyler varmı, minik kiraz iyimi?

Kız naptın sen aman dikkat et Niye öyle olmuş ki ya neyse ki teşhis edilmiş şifa olsun ilaclarin Ağrın sızın olmadı mı bu kadar artana kadar. Ya bizim de varsa nasıl anlicaz de bakalım

Ay cok gecmiş olsın csnım kendıne ofaklsn sadece bu ara

Çok geçmiş olsun canım

çok geçmiş olsun canım Allahım şifa versin inşallah
köyün suyu etkilemistir seni
eve mi gectin koyemi gittin tekrar
Kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Pazartesi günü döndüm hemen şehir hastanesine gittik ağızdan burundan sürüntü kan tahlili idrar,kültür her bişeyimi aldılar.enfeksiyon çıktı birde kültürde bakteri 3 gün boyunca 2 şer doz iğne olmuştum bakteri çıkınca 7 güne tamamlayacağız dedi 2 2 oluyorum 1 günde o kadar yakıyor ki.küçük kirazımı her gün görüyorum iyi çok şükür.başta çok titremesi ateş oldğu için çok kasılmam oldu o yüzden alttan da muayene ettiler açıklık yokmuş şükür.ama her iğnede içim cız ediyor zararı var mı diye,olmasam ateşin daha çok zararı var tabi el mecbur dr lara güveniyoruz.
Ne sebep oldu bilmiyorum köyüm zaten ankaraya 2 saat mesafede hep gittiğim devamlı suyundan ben dahil her kesin içtiği yer.ama hamilelikte farklı etkilemiş olabilir tabi ömrü hayatımda böyle bir ateş yaşamadım ve idrar yolları hiç bir belirti vermedi yanma idrar yapama vs hiç olmadı nasıl böyle yüksek enfeksiyon çıktı şaşkınm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…