- 1 Nisan 2025
- 751
- 1.005
- 28
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.421
Ask olsun kızlarBence de sana katılıyorumsinir bozucu mesajları geçiyorum hızlıca
Canım tekrar çok geçmiş olsunKızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Pazartesi günü döndüm hemen şehir hastanesine gittik ağızdan burundan sürüntü kan tahlili idrar,kültür her bişeyimi aldılar.enfeksiyon çıktı birde kültürde bakteri 3 gün boyunca 2 şer doz iğne olmuştum bakteri çıkınca 7 güne tamamlayacağız dedi 2 2 oluyorum 1 günde o kadar yakıyor ki.küçük kirazımı her gün görüyorum iyi çok şükür.başta çok titremesi ateş oldğu için çok kasılmam oldu o yüzden alttan da muayene ettiler açıklık yokmuş şükür.ama her iğnede içim cız ediyor zararı var mı diye,olmasam ateşin daha çok zararı var tabi el mecbur dr lara güveniyoruz.
Ne sebep oldu bilmiyorum köyüm zaten ankaraya 2 saat mesafede hep gittiğim devamlı suyundan ben dahil her kesin içtiği yer.ama hamilelikte farklı etkilemiş olabilir tabiömrü hayatımda böyle bir ateş yaşamadım ve idrar yolları hiç bir belirti vermedi yanma idrar yapama vs hiç olmadı nasıl böyle yüksek enfeksiyon çıktı şaşkınm
Neredeen nereye dimiiKızlae ben bu siteye silik olan hamilelik kaset testimi atıp acaba hamılemıyım kızlar dıye sormak ıcın uye olmustum ve planlanmıs bır hamılelık degıldı benım kızım o yuzden alelacele şoklar içinde bu ismi yazıp pp yı koymusumdegistirmek şstiyorum ama bu sefer baska bırıyım gıbı gelır dıye dpkunmuyorum
Askım 7. Aya girdin dimi 7 aylık derken kac haftalık ve masallah yok gıbı benımde kız ama topalakKızlar ben şuan 7 aylık hamileyim sanki kilo göbeği gibi değil mi kız bebek karnı neden böyle dağınık niye top gibi değil
Bugün cekindim bu resmi
Evet valla esım cok ıstıyodu ben daha vaktı var dıyordum 1 gece korunmadım sadece onda da kızım geldıNeredeen nereye dimiineyse ki yavrucugun sana sürpriz yapmis da gelmis cok yol beklememissin
Degistir kuşum tanırız yaaalttaki yere asdaf yaz bide alışırız
Canım kız bebis isteKızlar ben şuan 7 aylık hamileyim sanki kilo göbeği gibi değil mi kız bebek karnı neden böyle dağınık niye top gibi değil
Bugün cekindim bu resmi
Ay valla sansliymissiniz. Çünkü bebis yolu beklemek cok yıpratıcıEvet valla esım cok ıstıyodu ben daha vaktı var dıyordum 1 gece korunmadım sadece onda da kızım geldıbızde sok olduk ama ıyıkı gelmıs bebebegım
7 den gün aliyor kuzum tabiki daha 6 aylik hamileAskım 7. Aya girdin dimi 7 aylık derken kac haftalık ve masallah yok gıbı benımde kız ama topalak
kuzum vallah bilmiom ki 26.haftalık hamileyim bazı yerlerde 6 aylık yazıyor bazı yerlerde 7 aylık ama ben aralık ayın ilk haftası doğurcam sence?Askım 7. Aya girdin dimi 7 aylık derken kac haftalık ve masallah yok gıbı benımde kız ama topalak
Evet kuzum cevremde var cok arkadasımAy valla sansliymissiniz. Çünkü bebis yolu beklemek cok yıpratıcı
Askim bende 26. 6 bucuk dıyorum ben 4 haftadan hesaplayıpkuzum vallah bilmiom ki 26.haftalık hamileyim bazı yerlerde 6 aylık yazıyor bazı yerlerde 7 aylık ama ben aralık ayın ilk haftası doğurcam sence?
vallah dışarda beni gören soruyor inanamıyor
senin göbüşün çok güzel yuvarlak bide maşallah taş gibi anasın
yaa çok teşekkür ederiz canımmCanım kız bebis isteeskiler dogru diyor demek ki bu konuda
Cok hoşsunuz hanımefendi
bak ben bile bilmiom şey diye hesaplıyom bende 9.ay 10.ay 11.ay 3 ay kaldı diye 7 aylıkım dedim7 den gün aliyor kuzum tabiki daha 6 aylik hamile
7 aylık 28.haftalıkken mi oluyoruz?Askim bende 26. 6 bucuk dıyorum ben 4 haftadan hesaplayıpbilmşyorum kı valla bende
1 ay 4 hafta pldugu ıcın ben o sekılde soyluyprum kuzum bana en mantıklısı oyle hesaplamak gıbı gelıyor. 26 hafta = 6 ay 2 hafta oyle soyluyorum ben7 aylık 28.haftalıkken mi oluyoruz?aklımda deli sorular
ozaman 2 hafta sonra 7 aylık oluyoruz?1 ay 4 hafta pldugu ıcın ben o sekılde soyluyprum kuzum bana en mantıklısı oyle hesaplamak gıbı gelıyor. 26 hafta = 6 ay 2 hafta oyle soyluyorum ben
Yanı bence evet askozaman 2 hafta sonra 7 aylık oluyoruz?
Canim mesela bak altta hamile günlüğünde yaziyor ya kalan gün sayısı. Senin su an 103 günün var yani en 3 ay en az. Bu durumda 6 aylıksın en basit hesap.yaa çok teşekkür ederiz canımm
bak ben bile bilmiom şey diye hesaplıyom bende 9.ay 10.ay 11.ay 3 ay kaldı diye 7 aylıkım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?