Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Kızlae ben bu siteye silik olan hamilelik kaset testimi atıp acaba hamılemıyım kızlar dıye sormak ıcın uye olmustum ve planlanmıs bır hamılelık degıldı benım kızım o yuzden alelacele şoklar içinde bu ismi yazıp pp yı koymusum degistirmek şstiyorum ama bu sefer baska bırıyım gıbı gelır dıye dpkunmuyorum

Canım tekrar çok geçmiş olsun
Hamilelikte pek fazla cesmeden su icmeler onerilmiyor. O nedenle sen yinede dikkat etmeye devam et. Kiyamam ya. Kötü olmus o kadar igne ilaç falan
Bol sıvı al yine de sen dikkat et canim benim.

Kızlar ben şuan 7 aylık hamileyim sanki kilo göbeği gibi değil mi kız bebek karnı neden böyle dağınık niye top gibi değil
Bugün cekindim bu resmi

Eklentiler

• IMG_1308.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 33
Neredeen nereye dimii neyse ki yavrucugun sana sürpriz yapmis da gelmis cok yol beklememissin
Degistir kuşum tanırız yaa alttaki yere asdaf yaz bide alışırız

Neredeen nereye dimii neyse ki yavrucugun sana sürpriz yapmis da gelmis cok yol beklememissin
Degistir kuşum tanırız yaa alttaki yere asdaf yaz bide alışırız
Evet valla esım cok ıstıyodu ben daha vaktı var dıyordum 1 gece korunmadım sadece onda da kızım geldı bızde sok olduk ama ıyıkı gelmıs bebebegım

Askım 7. Aya girdin dimi 7 aylık derken kac haftalık ve masallah yok gıbı benımde kız ama topalak
kuzum vallah bilmiom ki 26.haftalık hamileyim bazı yerlerde 6 aylık yazıyor bazı yerlerde 7 aylık ama ben aralık ayın ilk haftası doğurcam sence?
vallah dışarda beni gören soruyor inanamıyor
senin göbüşün çok güzel yuvarlak bide maşallah taş gibi anasın

Askim bende 26. 6 bucuk dıyorum ben 4 haftadan hesaplayıp bilmşyorum kı valla bende

Kızlar ben yine mide yanmasından duramıyorum ya önerileri de denedim ama yok sanırım yarın doktoruma yazacağım ilaç falan isteyeceğim, kaç gündür düzgün uyku yok midemden

yaa çok teşekkür ederiz canımm

bak ben bile bilmiom şey diye hesaplıyom bende 9.ay 10.ay 11.ay 3 ay kaldı diye 7 aylıkım dedim
Canim mesela bak altta hamile günlüğünde yaziyor ya kalan gün sayısı. Senin su an 103 günün var yani en 3 ay en az. Bu durumda 6 aylıksın en basit hesap.
Bir digeri de bu konunun en başındaki hafta ay belirleme bilgilerinde de yazıyor ya mesela 26 hafta 6ay 2 günlük oluyorsun. Su an 6 aylıgim diyebilirsin, mesela 12 gün sonra da 6.bucuk ayligim diyebilirsin. Anlatabildim mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…