Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Kızlar en son cuma günü gittim doktora vajinal bakmıştı, sonra lekelenme şeklinde kahverengi kanamam başladı ama çok az damla damla bugün çarşamba ve hala günde bi kere oluyor çok korkutuyor bu da doktora yazdım ama istirahat et sorun yok dedi yaşayan var mıydı bu durumu

Ya iste bende bu sekilde fazla yazan görüyorum o nedenle vajinal baktirmaktan hep cekiniyorum. Çünkü her dr bence dogru sekilde muayene yapamiyor vajinal.
Progestan vermis miydi canim sana ? Vermediyse eger sorsan kullanabilir miyim diye. En azindan bir destek olur sana.

Yok vermedi gerek görmedi ama vajinal muayene yapıyomuş zaten ve hiçbir zararı yok dedi 30 senelikte doktor içim rahat yaptırmıştım o yüzden bende ilk 3 ay olabiliyomuş artarsa ve kırmızı olursa söyle dedi

Ama oncesinde hic sikayetin olmamasi ve vajinal muayeneden sonra her gün lekelenme görmen tesadüf mü o zaman iyi tarafindan bakalim belki muayene esnasinda bir noktada birikmis kan vardi vucudun onu tahliye ediyordur muayene onu tetiklemistir önemli birsey degildir yani inşallah. Aslinda tedbiren progestan baslayabilirdi. Ben forumda cok okudum perinatolog olup da ilk 3 ay ozellikle vajinal muayene etmemeyi tercih eden doktor. Bu konu cok kafa karistiriyor ne yazik ki..

Canim sen ne yaptin antibiyotige basladin mii

Canim sen ne yaptin antibiyotige basladin mii
Canim bu aksam icecegim ilk dozu galiba. Hala arastiriyorum ayni konuyu. Nerden cikti bu bakteri yaa☹ ben normal hayatimda bile antibiyotik kullanmiyorum mecbur kalmadikca.. migrenden basim catlasa da agri kesici icmiyorum. Ilac almayayim sırf diye. Ama hamilelikte antibiyotik kullan dediler ☹

İçimi kararttınız teşekkür ederim, kistimde mevcut yumurtalama zamanı bırakmış kisti ondanda olabilir o yüzden üzülmemeye çalışıyodum doktora kanama sonrası gitmedim yazdım görüştüm hafta sonu gidicem o zaman gerekeni yapar diye düşünüyorum

Diş ağrısı çekiyorum yaptır yaptır bitmiyor dişlerimin sorunu

Canim lutfen olumsuz dusunme ve uzulme. Ben de biraz okudum bu konuyu vajinal ultrasonun herhangi bir sorun yaratmayacagi her yerde yaziyor. Zaten sorun olacagini dusunse doktorun yapmazdi, doktorlara da guvenmek lazim, 10larca yil okuyorlar dahasi canimizi emanet ediyoruz
Calismiyorsan eger biraz dinlenip kendini gozlemleyebilirsin, lekelenme icin gebelikte cok normal deniyor zaten, asiri agri ve kirmizi kanamaya donmedigi surece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…