- 4 Ekim 2024
- 3.229
- 1.558
- 48
- 28
- Konu Sahibi annabelica
-
- #2.861
Yakınız o zaman ben çağlayandayımBende Kağıthanedeyim merkezde şelale evlerinin oradayım
Aa evettYakınız o zaman ben çağlayandayım
Aa bende orda oturuyorum :)Bende Kağıthanedeyim merkezde şelale evlerinin oradayım
Aa neresindeAa bende orda oturuyorum :)
HamidiyeAa neresinde
Anladım Hangi hastaneye gidiyorsunHamidiye
Ya iste bende bu sekilde fazla yazan görüyorum o nedenle vajinal baktirmaktan hep cekiniyorum. Çünkü her dr bence dogru sekilde muayene yapamiyor vajinal.Kızlar en son cuma günü gittim doktora vajinal bakmıştı, sonra lekelenme şeklinde kahverengi kanamam başladı ama çok az damla damla bugün çarşamba ve hala günde bi kere oluyor çok korkutuyor bu da doktora yazdım ama istirahat et sorun yok dedi yaşayan var mıydı bu durumu
Canım inşallah Seninde görünürAyy ne güzel maşallah inşallah bende de görünür, 5+6 olucam dr gittiğim gün
Bana da prilam yazdı doktorum bu akşam içsem mi acabaBen bugün doktoruma sordum, prilam kullanabilirsin dedi. Başlıcam sanırım, çünkü yapamıyorum bu şekilde.
Yok vermedi gerek görmedi ama vajinal muayene yapıyomuş zaten ve hiçbir zararı yok dedi 30 senelikte doktor içim rahat yaptırmıştım o yüzden bende ilk 3 ay olabiliyomuş artarsa ve kırmızı olursa söyle dediYa iste bende bu sekilde fazla yazan görüyorum o nedenle vajinal baktirmaktan hep cekiniyorum. Çünkü her dr bence dogru sekilde muayene yapamiyor vajinal.
Progestan vermis miydi canim sana ? Vermediyse eger sorsan kullanabilir miyim diye. En azindan bir destek olur sana.
Medipole gidiyorumAnladım Hangi hastaneye gidiyorsun
Ama oncesinde hic sikayetin olmamasi ve vajinal muayeneden sonra her gün lekelenme görmen tesadüf mü o zamanYok vermedi gerek görmedi ama vajinal muayene yapıyomuş zaten ve hiçbir zararı yok dedi 30 senelikte doktor içim rahat yaptırmıştım o yüzden bende ilk 3 ay olabiliyomuş artarsa ve kırmızı olursa söyle dedi
Canim sen ne yaptin antibiyotige basladin miiAma oncesinde hic sikayetin olmamasi ve vajinal muayeneden sonra her gün lekelenme görmen tesadüf mü o zamaniyi tarafindan bakalim belki muayene esnasinda bir noktada birikmis kan vardi vucudun onu tahliye ediyordur muayene onu tetiklemistir önemli birsey degildir yani inşallah. Aslinda tedbiren progestan baslayabilirdi. Ben forumda cok okudum perinatolog olup da ilk 3 ay ozellikle vajinal muayene etmemeyi tercih eden doktor. Bu konu cok kafa karistiriyor ne yazik ki..
Canim bu aksam icecegim ilk dozu galiba. Hala arastiriyorum ayni konuyu. Nerden cikti bu bakteri yaa☹ ben normal hayatimda bile antibiyotik kullanmiyorum mecbur kalmadikca.. migrenden basim catlasa da agri kesici icmiyorum. Ilac almayayim sırf diye. Ama hamilelikte antibiyotik kullan dediler ☹Canim sen ne yaptin antibiyotige basladin mii
İçimi kararttınız teşekkür ederim, kistimde mevcut yumurtalama zamanı bırakmış kisti ondanda olabilir o yüzden üzülmemeye çalışıyodum doktora kanama sonrası gitmedim yazdım görüştüm hafta sonu gidicem o zaman gerekeni yapar diye düşünüyorumAma oncesinde hic sikayetin olmamasi ve vajinal muayeneden sonra her gün lekelenme görmen tesadüf mü o zamaniyi tarafindan bakalim belki muayene esnasinda bir noktada birikmis kan vardi vucudun onu tahliye ediyordur muayene onu tetiklemistir önemli birsey degildir yani inşallah. Aslinda tedbiren progestan baslayabilirdi. Ben forumda cok okudum perinatolog olup da ilk 3 ay ozellikle vajinal muayene etmemeyi tercih eden doktor. Bu konu cok kafa karistiriyor ne yazik ki..
Diş ağrısı çekiyorum yaptır yaptır bitmiyor dişlerimin sorunuKızlar diş eti ağrısı çeken var mı?? Hamileliği öğrendiğimden beri dişlerim dökülecek gibi ağrıyor, çıldırcamm. Hamilelikte hormonların değişmesiyle normal diyorlar ama ilk defa yaşıyorum böyle bi şeyi, yok mu bunun çaresini bilen
Canim lutfen olumsuz dusunme ve uzulme. Ben de biraz okudum bu konuyu vajinal ultrasonun herhangi bir sorun yaratmayacagi her yerde yaziyor. Zaten sorun olacagini dusunse doktorun yapmazdi, doktorlara da guvenmek lazim, 10larca yil okuyorlar dahasi canimizi emanet ediyoruzİçimi kararttınız teşekkür ederim, kistimde mevcut yumurtalama zamanı bırakmış kisti ondanda olabilir o yüzden üzülmemeye çalışıyodum doktora kanama sonrası gitmedim yazdım görüştüm hafta sonu gidicem o zaman gerekeni yapar diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?