Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    158
Canım hiç bilmiyorum ki eşim ilgileniyor valla. Ankara'da bir yer galiba. Arkadaşı ben yaptırırım aynısını demiş. Bir hafta falan oldu istediğim ölçü ve iç tasarımını paylaşalı. Heyecanla bekliyoruz bakalım

Geldiginde haber ver banaa bende yaptircam ya fikir olur

Bu arada benim attığım dolap ve şifonyerde beğendim de kesin onu alıcam diye bişey yok şu an ilk girdiğim mağazaydı daha yatak kesin ikea divanı tarzı olandan olucak ama dolapla şifonyer yine başka mağazalarda başka birler beğenirsem değişebilir

Bu arada oda yaptıranlar şehrinizde ortalama ne kadar fiyat veriliyor
Canım benim beğendiğim takımın dolap ve şifonyeri için 36bin dediler. Henüz yatak almayı düşünmüyoruz. Eşimin arkadaşının tanıdığı varmış dur ben sorayım dedi o yaptıracak ama yeni fiyat söylemedi. Hediye yaptıracak galiba
mutlubahar

Eklentiler

• Screenshot_20250702_205812_Instagram.webp
    41,2 KB · Görüntüleme: 92
Ya ben biraz internetten mağazaların sitelerine baktım hepsinde beyaz şifonyer, dolap, yatak vardı hemen hemen benzer şeyler ve benim istediğim bu tarz değildi. O yüzden hiiiç mağaza gezmeden direkt mobilyacıya kafamdaki şeyi yaptırmaya karar verdim

En sevdiğim arkadaşım tipiii yarın kocamı darlıyorum hemen yok mu şöyle arkadaşları diye ahahaha

Canım ben de 3yqşa kadar park yatakta yatırıp sonra montessoriye geçmeyi planlıyorum. Tamamen içgüdüsel olarak ama bu düşüncem

O da çok iyi bir fikir balım ben biraz düz şeyler düşündüğüm için ve her mağazada olacağı için artık 3 5 mağaza gezip birine karar vericem inşallah

Sunsun9 canım nerelerdesin yaa. Hic yoksuuun
Canım bu aralar o kadar meşgulüm ki hiç bakamadım taşındık, sürekli koşuşturmacayla geçti henüz tam yerleşemedim hala ufak tefek işler var. Bebiş için de alışverişlere başladım. Bugün odasını aldık çok şükür iyiyim dinleniyorum. Sen nasılsın bebişin nasıl

O da çok iyi bir fikir balım ben biraz düz şeyler düşündüğüm için ve her mağazada olacağı için artık 3 5 mağaza gezip birine karar vericem inşallah
Başta bende Ikea hemnes şifonyer + dümdüz bir montessori yatak ve dolap isterken konu nasıl buralara geldi hiç bilmiyorum ( Pinterest sağ olsun kocam yakında silecek telefonumdan )

Başta bende Ikea hemnes şifonyer + dümdüz bir montessori yatak ve dolap isterken konu nasıl buralara geldi hiç bilmiyorum ( Pinterest sağ olsun kocam yakında silecek telefonumdan )
Yaaa bende öyleyim anlık fikir değiştirebiliyorum hepimizin odalarının son halini merakla bekliyorum

Bence telefonunu alacak elinden
Zaten o konu da şeyden çıktı en son o işteyken arayıp söylendim sen anca çalış karın zaten her şeyi düşünür biliyorsun kaç saattir burada şampuan içeriği araştırıyorum beynim yandı diye ağlaklandım o da sana tuşlu telefon alacağım az kaldı dedi

Kızlar ben yatak odası takımını bu şekilde aldım tabi yatağında odayı ayırdıktan sonra yatacak. Anne yanı yatak alacağım ayrıca. Size de fikir olsun. Ben e1 sertifikası olmasına dikkat ettim. Anne yanı park yatak önerisi ve gündüz yatacağı ayrıca ana kucağı tarzında beşik önerilerinize de açığım

Eklentiler

• 6.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20250830_143846.webp
    35 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20250830_143842.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 70
Canım biz aslında bebekler yokken bile ikea hemnes 8 çekmeceli şifonyer istiyorduk. Her ikea ya gittiğimizde çocuğumuzun odasına alırız bunu diyorduk. Sonra baktık ki oradaki şifonyer fiyatına tam takımlar bile var vazgeçtik. Bakınca bu modele denk geldim beğendim. Şifonyerinin çekmecesinin çok olması hoşuma gitti. İkiz bebekler için daha rahat olur dedim. Eşim de arkadaşına söylemiş falan derken bir anda yaptırıyorum beğendiğin takımı dedi. Eee iyi bari dedim ben de. Çok düşününce içinden de çok çıkılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…