- 8 Şubat 2024
- 786
- 1.324
- 33
- 25
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.961
Hepimizin inşallahAyyy odada 2 tane minik IKEA yatakları hayal ettimgönlüne göre, sağlıkla olsun arkadaşım
Canım hiç bilmiyorum ki eşim ilgileniyor valla. Ankara'da bir yer galiba. Arkadaşı ben yaptırırım aynısını demiş. Bir hafta falan oldu istediğim ölçü ve iç tasarımını paylaşalı. Heyecanla bekliyoruz bakalımAy daha bitmedi miii. Nereye yaptırıyorsunuz burda bir yere mi yoksa sehirdisi mi
Kuzu park yatak yanimizda ilk zamanlar icin ama gündüzleri kendi odasinda besiginde uyuturum ben. Gece bizim odamizda park yatakta yatar mesela 6 aydan sonra falan. Odasina yabancilik cekmesin. Bide 1 yaşında alacağıma dogumda alıyım
Geldiginde haber ver banaaCanım hiç bilmiyorum ki eşim ilgileniyor valla. Ankara'da bir yer galiba. Arkadaşı ben yaptırırım aynısını demiş. Bir hafta falan oldu istediğim ölçü ve iç tasarımını paylaşalı. Heyecanla bekliyoruz bakalım
Canım toplam ne kadar tutuyor sizin odaCanım hiç bilmiyorum ki eşim ilgileniyor valla. Ankara'da bir yer galiba. Arkadaşı ben yaptırırım aynısını demiş. Bir hafta falan oldu istediğim ölçü ve iç tasarımını paylaşalı. Heyecanla bekliyoruz bakalım
Canım benim beğendiğim takımın dolap ve şifonyeri için 36bin dediler. Henüz yatak almayı düşünmüyoruz. Eşimin arkadaşının tanıdığı varmış dur ben sorayım dedi o yaptıracak ama yeni fiyat söylemedi. Hediye yaptıracak galibaBu arada oda yaptıranlar şehrinizde ortalama ne kadar fiyat veriliyor
Çok güzelmişCanım benim beğendiğim takımın dolap ve şifonyeri için 36bin dediler. Henüz yatak almayı düşünmüyoruz. Eşimin arkadaşının tanıdığı varmış dur ben sorayım dedi o yaptıracak ama yeni fiyat söylemedi. Hediye yaptıracak galiba
Ya ben biraz internetten mağazaların sitelerine baktım hepsinde beyaz şifonyer, dolap, yatak vardı hemen hemen benzer şeyler ve benim istediğim bu tarz değildi. O yüzden hiiiç mağaza gezmeden direkt mobilyacıya kafamdaki şeyi yaptırmaya karar verdimBu arada benim attığım dolap ve şifonyerde beğendim de kesin onu alıcam diye bişey yok şu an ilk girdiğim mağazaydı daha yatak kesin ikea divanı tarzı olandan olucak ama dolapla şifonyer yine başka mağazalarda başka birler beğenirsem değişebilir
En sevdiğim arkadaşım tipiiiCanım benim beğendiğim takımın dolap ve şifonyeri için 36bin dediler. Henüz yatak almayı düşünmüyoruz. Eşimin arkadaşının tanıdığı varmış dur ben sorayım dedi o yaptıracak ama yeni fiyat söylemedi. Hediye yaptıracak galiba
mutlubahar
Canım ben de 3yqşa kadar park yatakta yatırıp sonra montessoriye geçmeyi planlıyorum. Tamamen içgüdüsel olarak ama bu düşüncemBesikte yatınca uyansa da kendi kendine dönüp dönüp uyuyor bebisler mesela. Ama montessori de kacacak bir yeri var ve uyaninca ışığın oldugu yere gidiyor cocuk demek kiaksamlari mesela.
Tek olumlu yani bence de güvenlik o ayri konu. Ama o yataga 4 yastan sonra anca hazır olur gibi geliyor bana yaonceden halbuki senin gibi düşünürdüm. Cok önceden degil yalniz 7 ay falan once. Bu tecrubeleri dinleyince,birde bir tane instada videoya denk gelmistim buna benzer yorumlar yapiyordu kadin kullanamadik falan diye. Vazgectim bende.
Öyle tabi canim ya. Her bebis farkli. Bakalim bizimkiler kolay uyum saglarlar hayata da koydugumuz yerde uyurlar inşallah
O da çok iyi bir fikir balımYa ben biraz internetten mağazaların sitelerine baktım hepsinde beyaz şifonyer, dolap, yatak vardı hemen hemen benzer şeyler ve benim istediğim bu tarz değildi. O yüzden hiiiç mağaza gezmeden direkt mobilyacıya kafamdaki şeyi yaptırmaya karar verdim
Canım bu aralar o kadar meşgulüm ki hiç bakamadımSunsun9 canım nerelerdesin yaa. Hic yoksuuun
Çok hoşuma gitti kuzum bunu demen teşekkür ederimAnne olmak için doğmuş kadın ya
Başta bende Ikea hemnes şifonyer + dümdüz bir montessori yatak ve dolap isterken konu nasıl buralara geldi hiç bilmiyorumO da çok iyi bir fikir balımben biraz düz şeyler düşündüğüm için ve her mağazada olacağı için artık 3 5 mağaza gezip birine karar vericem inşallah
Bence telefonunu alacak elindenBaşta bende Ikea hemnes şifonyer + dümdüz bir montessori yatak ve dolap isterken konu nasıl buralara geldi hiç bilmiyorum( Pinterest sağ olsun kocam yakında silecek telefonumdan )
Yaaa bende öyleyim anlık fikir değiştirebiliyorumBaşta bende Ikea hemnes şifonyer + dümdüz bir montessori yatak ve dolap isterken konu nasıl buralara geldi hiç bilmiyorum( Pinterest sağ olsun kocam yakında silecek telefonumdan )
Kanka sen onu bunca tecrübeden sonra havada emzirirsinÇok hoşuma gitti kuzum bunu demen teşekkür ederimama emzirme konusunda bebeğim iyiydi şanslıydim onu belirtmek istedim. Bebeğim güzel tutamayabilir ikincide bakalım o zaman uğrasicaz
Zaten o konu da şeyden çıktı en son o işteyken arayıp söylendim sen anca çalış karın zaten her şeyi düşünür biliyorsun kaç saattir burada şampuan içeriği araştırıyorum beynim yandı diye ağlaklandımBence telefonunu alacak elinden
Canım biz aslında bebekler yokken bile ikea hemnes 8 çekmeceli şifonyer istiyorduk. Her ikea ya gittiğimizde çocuğumuzun odasına alırız bunu diyorduk. Sonra baktık ki oradaki şifonyer fiyatına tam takımlar bile var vazgeçtik. Bakınca bu modele denk geldim beğendim. Şifonyerinin çekmecesinin çok olması hoşuma gitti. İkiz bebekler için daha rahat olur dedim. Eşim de arkadaşına söylemiş falan derken bir anda yaptırıyorum beğendiğin takımı dedi. Eee iyi bari dedim ben de. Çok düşününce içinden de çok çıkılmıyor.Çok güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?