- 4 Ekim 2024
- 3.244
- 1.579
- 48
- 28
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.001
Hayırlı olsun canımBen de bunları aldım bir de yataş yatak aldım içine toplam 45 bin civarı tuttu pazarlıkla tanıdıkla 40a almış olduk
Bana da 3 yaşına kadar yanımda yatırırmışım gibi geliyor19 aylık şu an kuzum. Hala çok küçük ya. 1 yaşta ayırırız odasını falan diyorsunuz ya benim içim bir titriyor açıkçası. Ki ben rahat bir anneyim aslında. Ama iç güdülerim asla ayrılmak istemiyor bebeğimden. Hala bezli çıtçıtlı bodyle süt kokulu uyuyor yanımda. İmkansız şu an ayrılmak. Hele ki 1 yaş aşırı aşırı küçük. 1 yaş bir bebek hala memede kucak bebeği oluyor
Bizim anksiyete saati gelmistirKanka göbek deliği yanındamı yoksa daha yukarımı
Biraz daha açarmısınYa aslında ne yaparsan yap bir şekilde tahriş oluyoriki önemli şey var birincisi nemli tutmak ikincisi hava almasını sağlayıcı ürünler takıp iç çamaşırıyla teması kesmek. Emzirirkende erken doğan bebekler biraz daha zorlanıyor annenin göğüs ucu da önemli faktör. Makas işareti ile eski usül kesinlikle tutulmamalı o yara yapan ilk şey alttan kavrayıp baş parmak üstte olacak şekilde tutarak bebeğin ağzına yerleştirilmeli ne kadar çok koyu kısmı kavrarsa o kadar verimli çekiyordur ve tahriş az olacaktır.. ilk emzirirken bebek hafif dik olmalı ten teması ve bebekle etkileşim ne kadar çok olursa süt o yoğunlukta artacak Hemşirelerde çok yardımcı oluyor youtube videolarıda var bir sürü. He bide ilk zamanlar 2 saati aşarsan bebeğin şekeri düşüyor güçsüzleşip çekemiyor onlar uyuyacak biz zorla uyandıracağız uyanmazsa hemşireler gelip uyandırıyor Gılgamış destanımı halâ okuyorsanız teşekkür ediyorum hahah
Kız cevap yazmaya korkuyor ankastrem tutacak diyeBizim anksiyete saati gelmistir
O kadar sana katılıyorum ki aslında. Ama iste benim yegenlerim henüz 3 4 aylikken kendi odalarinda uyuyorlardi. Ve büyüdükçe oda ayırma süreci vs olmadı o gecis cok kolay oldu. Bakalim ya bebisimin istegine göre hareket edicem bende19 aylık şu an kuzum. Hala çok küçük ya. 1 yaşta ayırırız odasını falan diyorsunuz ya benim içim bir titriyor açıkçası. Ki ben rahat bir anneyim aslında. Ama iç güdülerim asla ayrılmak istemiyor bebeğimden. Hala bezli çıtçıtlı bodyle süt kokulu uyuyor yanımda. İmkansız şu an ayrılmak. Hele ki 1 yaş aşırı aşırı küçük. 1 yaş bir bebek hala memede kucak bebeği oluyor
Gönlüne göre bir doktor bulursun canım inşallah. Hersey yolunda gitsin hepimiz icin1 buçuk 2 ay sürer dediler canım. Yerel bir mağaza. Doktor aklımda var ama nasıl olur memnun kalır mıyım hiç bilmiyorum o da ayrı bir stres konusu
Daha açamıyorum aksjsjBiraz daha açarmısın
Bu arada gerçekten faydalı bir bilgi benim izlediğim videolar gibi anlatmışsın
Kanka ben 7 tane yapacam için, o zaman kocayı odadan ayırayım19 aylık şu an kuzum. Hala çok küçük ya. 1 yaşta ayırırız odasını falan diyorsunuz ya benim içim bir titriyor açıkçası. Ki ben rahat bir anneyim aslında. Ama iç güdülerim asla ayrılmak istemiyor bebeğimden. Hala bezli çıtçıtlı bodyle süt kokulu uyuyor yanımda. İmkansız şu an ayrılmak. Hele ki 1 yaş aşırı aşırı küçük. 1 yaş bir bebek hala memede kucak bebeği oluyor
Gönlüme göre olan doktoru doğurana kadar bulabilirim inşallahGönlüne göre bir doktor bulursun canım inşallah. Hersey yolunda gitsin hepimiz icin
tam aralık grubumuzun üstüne şıp diye dökiym diyom ekim kasım grubun nazarı deycek diye korkuyom adminimNereye dökeceksin kurşunu ona bağlı
Bence çocuğa göre degisiyordur ya. Hazır olduğunda o sinyalleri görürüz bence. Hiç bir yaş yok kafamda akışına bıraktım. Sonsuza dek annesiyle uyumuyor kimse sonuçtaBana da 3 yaşına kadar yanımda yatırırmışım gibi geliyorpark yatağa sığar mı acaba
Şahane anlatım az daha yazabilirsin ben okurum vallaYa aslında ne yaparsan yap bir şekilde tahriş oluyoriki önemli şey var birincisi nemli tutmak ikincisi hava almasını sağlayıcı ürünler takıp iç çamaşırıyla teması kesmek. Emzirirkende erken doğan bebekler biraz daha zorlanıyor annenin göğüs ucu da önemli faktör. Makas işareti ile eski usül kesinlikle tutulmamalı o yara yapan ilk şey alttan kavrayıp baş parmak üstte olacak şekilde tutarak bebeğin ağzına yerleştirilmeli ne kadar çok koyu kısmı kavrarsa o kadar verimli çekiyordur ve tahriş az olacaktır.. ilk emzirirken bebek hafif dik olmalı ten teması ve bebekle etkileşim ne kadar çok olursa süt o yoğunlukta artacak Hemşirelerde çok yardımcı oluyor youtube videolarıda var bir sürü. He bide ilk zamanlar 2 saati aşarsan bebeğin şekeri düşüyor güçsüzleşip çekemiyor onlar uyuyacak biz zorla uyandıracağız uyanmazsa hemşireler gelip uyandırıyor Gılgamış destanımı halâ okuyorsanız teşekkür ediyorum hahah
Ya aslında odayı erken ayırmak en çok anneyi yoruyor gece defalarca git gel vs bide aklın kalıyor napıyor nasış diyeO kadar sana katılıyorum ki aslında. Ama iste benim yegenlerim henüz 3 4 aylikken kendi odalarinda uyuyorlardi. Ve büyüdükçe oda ayırma süreci vs olmadı o gecis cok kolay oldu. Bakalim ya bebisimin istegine göre hareket edicem bende
Ben atlamışım heralde canım görmedim yazdığını. Öyle bir ihtimal de mi var ben ne güzel yatırırım uyur diye düşünüyordumBence çocuğa göre degisiyordur ya. Hazır olduğunda o sinyalleri görürüz bence. Hiç bir yaş yok kafamda akışına bıraktım. Sonsuza dek annesiyle uyumuyor kimse sonuçtavalla kuzum ben çok yazdim bu konuyu. Kızım emekledikten sonra park yatakta uyuyamadi. Sadece 6 ay kullandık. Umarım sizinkiler uzun uzun kullanır da boşa gitmez yataklarınız
Canım 90/190 yatak ölçüsü ama modelini hatırlamıyorum ki hiç. Yarın bi bakayım yazıyor mu sağında solunda. Yüksek değil alçak bile sayılırHayırlı olsun canımyataşın hangi yatağını hangi ölçüde aldın ? Yatak konusunda kafam karışık 15 cm den yüksek olmasın diyorlar ama o kadar alçak yatak bulamadım ben
Öğretmenliğin bana verdiği yetkiye dayanarak bir paragraf daha yazasım geliyor diyormuşumŞahane anlatım az daha yazabilirsin ben okurum valla
Kanka bizim ankastre de tutmaya yer arar oldu bu araKız cevap yazmaya korkuyor ankastrem tutacak diye
Yazarsan çok iyi olur canım ben de ona göre bakarımCanım 90/190 yatak ölçüsü ama modelini hatırlamıyorum ki hiç. Yarın bi bakayım yazıyor mu sağında solunda. Yüksek değil alçak bile sayılır
Henüz hic video izlememis bu konuyla alakali bir satır birsey araştırmamis bana cok iyi geldi valla örtmenimÖğretmenliğin bana verdiği yetkiye dayanarak bir paragraf daha yazasım geliyor diyormuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?