Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Ben de bunları aldım bir de yataş yatak aldım içine toplam 45 bin civarı tuttu pazarlıkla tanıdıkla 40a almış olduk
Hayırlı olsun canım yataşın hangi yatağını hangi ölçüde aldın ? Yatak konusunda kafam karışık 15 cm den yüksek olmasın diyorlar ama o kadar alçak yatak bulamadım ben

Bana da 3 yaşına kadar yanımda yatırırmışım gibi geliyor park yatağa sığar mı acaba

Biraz daha açarmısın
Bu arada gerçekten faydalı bir bilgi benim izlediğim videolar gibi anlatmışsın

O kadar sana katılıyorum ki aslında. Ama iste benim yegenlerim henüz 3 4 aylikken kendi odalarinda uyuyorlardi. Ve büyüdükçe oda ayırma süreci vs olmadı o gecis cok kolay oldu. Bakalim ya bebisimin istegine göre hareket edicem bende

1 buçuk 2 ay sürer dediler canım. Yerel bir mağaza. Doktor aklımda var ama nasıl olur memnun kalır mıyım hiç bilmiyorum o da ayrı bir stres konusu
Gönlüne göre bir doktor bulursun canım inşallah. Hersey yolunda gitsin hepimiz icin

Kanka ben 7 tane yapacam için, o zaman kocayı odadan ayırayım

Bana da 3 yaşına kadar yanımda yatırırmışım gibi geliyor park yatağa sığar mı acaba
Bence çocuğa göre degisiyordur ya. Hazır olduğunda o sinyalleri görürüz bence. Hiç bir yaş yok kafamda akışına bıraktım. Sonsuza dek annesiyle uyumuyor kimse sonuçta valla kuzum ben çok yazdim bu konuyu. Kızım emekledikten sonra park yatakta uyuyamadi. Sadece 6 ay kullandık. Umarım sizinkiler uzun uzun kullanır da boşa gitmez yataklarınız

Şahane anlatım az daha yazabilirsin ben okurum valla

Ya aslında odayı erken ayırmak en çok anneyi yoruyor gece defalarca git gel vs bide aklın kalıyor napıyor nasış diye ben tam 2 yaşında ayırdım bir gece de halloldu emzirme bitmeden ayırmak bence gereksiz. Ama tabi peşpeşe iki bebekse mecbur ilki erken büyümek zorunda kalabilir

Ben atlamışım heralde canım görmedim yazdığını. Öyle bir ihtimal de mi var ben ne güzel yatırırım uyur diye düşünüyordum sen nasıl çözdün bu işi

Hayırlı olsun canım yataşın hangi yatağını hangi ölçüde aldın ? Yatak konusunda kafam karışık 15 cm den yüksek olmasın diyorlar ama o kadar alçak yatak bulamadım ben
Canım 90/190 yatak ölçüsü ama modelini hatırlamıyorum ki hiç. Yarın bi bakayım yazıyor mu sağında solunda. Yüksek değil alçak bile sayılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…