- 23 Ekim 2024
- 4.322
- 6.911
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.981
Benimkine her şeyi ben buluyorum sen bişey yapmıyorsun diyince herkesin bir görevi var, benimki finanse etmek diyorZaten o konu da şeyden çıktı en son o işteyken arayıp söylendim sen anca çalış karın zaten her şeyi düşünür biliyorsun kaç saattir burada şampuan içeriği araştırıyorum beynim yandı diye ağlaklandımo da sana tuşlu telefon alacağım az kaldı dedi
Erkolar kapatılsın bana da aynısını dedi "eee bu alacağın şeylere para lazım sonuçta" o sırada benim de çalışıyor olmam dışında bir sorun yokBenimkine her şeyi ben buluyorum sen bişey yapmıyorsun diyince herkesin bir görevi var, benimki finanse etmek diyorsana kablolu ev telefonu geliyore
Zaten bence de olmasi gereken bu. Tamamen içgüdüsel hareket etmekCanım ben de 3yqşa kadar park yatakta yatırıp sonra montessoriye geçmeyi planlıyorum. Tamamen içgüdüsel olarak ama bu düşüncem
Senin paran seninki, kocaninki ikinizinkiErkolar kapatılsın bana da aynısını dedi "eee bu alacağın şeylere para lazım sonuçta" o sırada benim de çalışıyor olmam dışında bir sorun yok
Evet katılıyorum canım. Her bebek de bir olmuyor. Ben de biraz aklı kesince birlikte alıp sahiplensin istiyorum. Kervan yolda düzülür mantığı biraz da bebişler büyüdükçe karar vereceğiz artıkZaten bence de olmasi gereken bu. Tamamen içgüdüsel hareket etmekbebisler dogduktan sonra bakicaz mesela yanımızdan ayrilmaya hazir degillerse zorla da ayiramayiz ya
Bende alırım belki montessori ama simdi degil. Yani dedigin gibi 3 yastan sonra belki. Yeni dogmus bebise montessori cok cok büyük geliyor gözüme.
Ikeanin büyüyen yatakları var mesela onlar da cok hosuma gidiyor. Belki de onlardan alırım. Cok sevimli minik insan yataklari
Canım zorunu gecmissin taşınma bitmis. Gerisi yavas yavas hallolur. Hic yoksun merak ettim bende. Hersey yolunda olsun da gerisi önemli degil. Sen sehir mi degistirdin ayni sehirde mi tasinma yaptiniz.Canım bu aralar o kadar meşgulüm ki hiç bakamadımtaşındık, sürekli koşuşturmacayla geçti henüz tam yerleşemedim hala ufak tefek işler var. Bebiş için de alışverişlere başladım. Bugün odasını aldık çok şükür iyiyim dinleniyorum. Sen nasılsın bebişin nasıl
Ya tam istediğim renklerde almissin. Bende bu renklerde istiyorumKızlar ben yatak odası takımını bu şekilde aldım tabi yatağında odayı ayırdıktan sonra yatacak. Anne yanı yatak alacağım ayrıca. Size de fikir olsun. Ben e1 sertifikası olmasına dikkat ettim. Anne yanı park yatak önerisi ve gündüz yatacağı ayrıca ana kucağı tarzında beşik önerilerinize de açığım
Yok kuzu ben direkt park yataktan yere aldım. Montessori almadım ben muhtemelen daha biraz daha zamanımız var ayrılmak içinAyniannabelica nın kizcesi gibi o da montessori sevememisti napsin cocik
Bide montessori baya tek kisilik koca bir yatak yaa. 10 kilo bebislere gerek var mi o kadar büyük yataga bilemedim
Nereye dökeceksin kurşunu ona bağlı
Iste bende bu dusuncedeyim aslinda odasina da besik alacagim ama orda gündüz falan uyumasi icin odasini benimsemesi icin anca 6 aydan sonra gece yatirmayi denerim odasinda onun dışında sadece gündüzleri yatırırım 2 aydan falan sonra.Evet katılıyorum canım. Her bebek de bir olmuyor. Ben de biraz aklı kesince birlikte alıp sahiplensin istiyorum. Kervan yolda düşülür mantığı biraz da bebişler büyüdükçe karar vereceğiz artık
Biliyorum kuzu, demek istedigim seninki de mesela park yatak sevmedi. Benim kuzeniminki de montessori sevmedi. Her çocuk farkli oluyor.Yok kuzu ben direkt park yataktan yere aldım. Montessori almadım ben muhtemelen daha biraz daha zamanımız var ayrılmak için
Yaaa emzirmeyi özledim kız inşallah bebişim sorunsuz olur da ablası gibi cork cork emer o daKanka sen onu bunca tecrübeden sonra havada emzirirsin
Başka şehire taşındım canım. Benim de 2 hafta kaldı randevuma inşallah sırayla güzel haberlerle gelirizCanım zorunu gecmissin taşınma bitmis. Gerisi yavas yavas hallolur. Hic yoksun merak ettim bende. Hersey yolunda olsun da gerisi önemli degil. Sen sehir mi degistirdin ayni sehirde mi tasinma yaptiniz.
Bende boool bol yatiyorum Canım napayimbebisimi de haftaya görmeye gidicez güzel haberlerle gelcez inşallah
Ya tam istediğim renklerde almissin. Bende bu renklerde istiyorumgüle güle kullanmak nasip olsun tüm bebislerimize kac liraya mal oldu Canım
Amin canım benim amin. Doktor falan ayarlayabildin mi gittigin sehirde iyi bari.Başka şehire taşındım canım. Benim de 2 hafta kaldı randevuma inşallah sırayla güzel haberlerle geliriz32 bin e aldık. Hem fiyatı uyguna geldi hem de malzeme kalitesi ve sağlık açısından uygunluğu hoşuma gitti inşallah uzun süreli kullanımda memnun kalırım
Kanka göbek deliği yanındamı yoksa daha yukarımı26. Haftadan bildiriyorum az önce oğlum göbek hizasında vurmaya başladı
Ahaha adama hak verdim gibiBenimkine her şeyi ben buluyorum sen bişey yapmıyorsun diyince herkesin bir görevi var, benimki finanse etmek diyorsana kablolu ev telefonu geliyore
Oyyhh maşallah kuzuya26. Haftadan bildiriyorum az önce oğlum göbek hizasında vurmaya başladı
19 aylık şu an kuzum. Hala çok küçük ya. 1 yaşta ayırırız odasını falan diyorsunuz ya benim içim bir titriyor açıkçası. Ki ben rahat bir anneyim aslında. Ama iç güdülerim asla ayrılmak istemiyor bebeğimden. Hala bezli çıtçıtlı bodyle süt kokulu uyuyor yanımda. İmkansız şu an ayrılmak. Hele ki 1 yaş aşırı aşırı küçük. 1 yaş bir bebek hala memede kucak bebeği oluyorBiliyorum kuzu, demek istedigim seninki de mesela park yatak sevmedi. Benim kuzeniminki de montessori sevmedi. Her çocuk farkli oluyor.
Mesela seninki 2 yaşına gelmek uzere miydi kuzuz hala hazır degil diyorsun bak.
1 buçuk 2 ay sürer dediler canım. Yerel bir mağaza. Doktor aklımda var ama nasıl olur memnun kalır mıyım hiç bilmiyorum o da ayrı bir stres konusuAmin canım benim amin. Doktor falan ayarlayabildin mi gittigin sehirde iyi bari.
Fiyatta iyiymis canım. Yasadigin sehire özel bir magaza mıydı yoksa her sehirde olanlardan mi. Ne zaman gelecekmis uzun zaman mi alacakmis
Ya aslında ne yaparsan yap bir şekilde tahriş oluyorAhahah aşko korkuyorum emzirme konusundan biraz yaabende gebe okulunda biraz bahsediliyor diye biliyorum ama sanırım bu konuda hastanedeki hemşireler çok yardımcı oluyor doğum sonrası. Bu aralar eylül annelerini filan okuyorum da kıyamam hepsi bu konudan muzdarip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?