Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Benimkine her şeyi ben buluyorum sen bişey yapmıyorsun diyince herkesin bir görevi var, benimki finanse etmek diyor sana kablolu ev telefonu geliyore

Eklentiler

• IMG_5356.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 63
Benimkine her şeyi ben buluyorum sen bişey yapmıyorsun diyince herkesin bir görevi var, benimki finanse etmek diyor sana kablolu ev telefonu geliyore
Erkolar kapatılsın bana da aynısını dedi "eee bu alacağın şeylere para lazım sonuçta" o sırada benim de çalışıyor olmam dışında bir sorun yok

Canım ben de 3yqşa kadar park yatakta yatırıp sonra montessoriye geçmeyi planlıyorum. Tamamen içgüdüsel olarak ama bu düşüncem
Zaten bence de olmasi gereken bu. Tamamen içgüdüsel hareket etmek bebisler dogduktan sonra bakicaz mesela yanımızdan ayrilmaya hazir degillerse zorla da ayiramayiz ya
Bende alırım belki montessori ama simdi degil. Yani dedigin gibi 3 yastan sonra belki. Yeni dogmus bebise montessori cok cok büyük geliyor gözüme.
Ikeanin büyüyen yatakları var mesela onlar da cok hosuma gidiyor. Belki de onlardan alırım. Cok sevimli minik insan yataklari

Evet katılıyorum canım. Her bebek de bir olmuyor. Ben de biraz aklı kesince birlikte alıp sahiplensin istiyorum. Kervan yolda düzülür mantığı biraz da bebişler büyüdükçe karar vereceğiz artık

Canım zorunu gecmissin taşınma bitmis. Gerisi yavas yavas hallolur. Hic yoksun merak ettim bende. Hersey yolunda olsun da gerisi önemli degil. Sen sehir mi degistirdin ayni sehirde mi tasinma yaptiniz.
Bende boool bol yatiyorum Canım napayim bebisimi de haftaya görmeye gidicez güzel haberlerle gelcez inşallah
Ya tam istediğim renklerde almissin. Bende bu renklerde istiyorum güle güle kullanmak nasip olsun tüm bebislerimize kac liraya mal oldu Canım

Ayni annabelica nın kizcesi gibi o da montessori sevememisti napsin cocik
Bide montessori baya tek kisilik koca bir yatak yaa. 10 kilo bebislere gerek var mi o kadar büyük yataga bilemedim
Yok kuzu ben direkt park yataktan yere aldım. Montessori almadım ben muhtemelen daha biraz daha zamanımız var ayrılmak için

Evet katılıyorum canım. Her bebek de bir olmuyor. Ben de biraz aklı kesince birlikte alıp sahiplensin istiyorum. Kervan yolda düşülür mantığı biraz da bebişler büyüdükçe karar vereceğiz artık
Iste bende bu dusuncedeyim aslinda odasina da besik alacagim ama orda gündüz falan uyumasi icin odasini benimsemesi icin anca 6 aydan sonra gece yatirmayi denerim odasinda onun dışında sadece gündüzleri yatırırım 2 aydan falan sonra.
3 yas 4 yas civari da kendisi nasil bie yatakta yatmak isterse onunla secip almak isterim. Odasindaki besik o zaman kalkar yerine yeni yatak gelir. Kendi begensin kendi sevsin aynen canim bizde onlarla öğrene öğrene gidicez iste

Yok kuzu ben direkt park yataktan yere aldım. Montessori almadım ben muhtemelen daha biraz daha zamanımız var ayrılmak için
Biliyorum kuzu, demek istedigim seninki de mesela park yatak sevmedi. Benim kuzeniminki de montessori sevmedi. Her çocuk farkli oluyor.
Mesela seninki 2 yaşına gelmek uzere miydi kuzuz hala hazır degil diyorsun bak.

Başka şehire taşındım canım. Benim de 2 hafta kaldı randevuma inşallah sırayla güzel haberlerle geliriz 32 bin e aldık. Hem fiyatı uyguna geldi hem de malzeme kalitesi ve sağlık açısından uygunluğu hoşuma gitti inşallah uzun süreli kullanımda memnun kalırım

Amin canım benim amin. Doktor falan ayarlayabildin mi gittigin sehirde iyi bari.
Fiyatta iyiymis canım. Yasadigin sehire özel bir magaza mıydı yoksa her sehirde olanlardan mi. Ne zaman gelecekmis uzun zaman mi alacakmis

Ahaha adama hak verdim gibi ya zaten herşeye karışsa da rahatsız olursun boşver böyle sen seçiyorsun o alıyor ne güzeel
26. Haftadan bildiriyorum az önce oğlum göbek hizasında vurmaya başladı
Oyyhh maşallah kuzuya

Benimkide göbek çevresinde yüzüyor bu aralar

Biliyorum kuzu, demek istedigim seninki de mesela park yatak sevmedi. Benim kuzeniminki de montessori sevmedi. Her çocuk farkli oluyor.
Mesela seninki 2 yaşına gelmek uzere miydi kuzuz hala hazır degil diyorsun bak.
19 aylık şu an kuzum. Hala çok küçük ya. 1 yaşta ayırırız odasını falan diyorsunuz ya benim içim bir titriyor açıkçası. Ki ben rahat bir anneyim aslında. Ama iç güdülerim asla ayrılmak istemiyor bebeğimden. Hala bezli çıtçıtlı bodyle süt kokulu uyuyor yanımda. İmkansız şu an ayrılmak. Hele ki 1 yaş aşırı aşırı küçük. 1 yaş bir bebek hala memede kucak bebeği oluyor

Amin canım benim amin. Doktor falan ayarlayabildin mi gittigin sehirde iyi bari.
Fiyatta iyiymis canım. Yasadigin sehire özel bir magaza mıydı yoksa her sehirde olanlardan mi. Ne zaman gelecekmis uzun zaman mi alacakmis
1 buçuk 2 ay sürer dediler canım. Yerel bir mağaza. Doktor aklımda var ama nasıl olur memnun kalır mıyım hiç bilmiyorum o da ayrı bir stres konusu

Ya aslında ne yaparsan yap bir şekilde tahriş oluyor iki önemli şey var birincisi nemli tutmak ikincisi hava almasını sağlayıcı ürünler takıp iç çamaşırıyla teması kesmek. Emzirirkende erken doğan bebekler biraz daha zorlanıyor annenin göğüs ucu da önemli faktör. Makas işareti ile eski usül kesinlikle tutulmamalı o yara yapan ilk şey alttan kavrayıp baş parmak üstte olacak şekilde tutarak bebeğin ağzına yerleştirilmeli ne kadar çok koyu kısmı kavrarsa o kadar verimli çekiyordur ve tahriş az olacaktır.. ilk emzirirken bebek hafif dik olmalı ten teması ve bebekle etkileşim ne kadar çok olursa süt o yoğunlukta artacak Hemşirelerde çok yardımcı oluyor youtube videolarıda var bir sürü. He bide ilk zamanlar 2 saati aşarsan bebeğin şekeri düşüyor güçsüzleşip çekemiyor onlar uyuyacak biz zorla uyandıracağız uyanmazsa hemşireler gelip uyandırıyor Gılgamış destanımı halâ okuyorsanız teşekkür ediyorum hahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…