- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.801
Biz de bi tık zor karar verdik gibi ben aslında öz türkçe isimlerden istiyordum ama bazı isimler tını olarak çok sert geliyordu bana o yüzden eşimle ailelerimiz her iki dilde de kolay söylenebilecek isimlerden bakalım dedik türkçede cihan korecede de okunuşu aynı olan isim var öyle karar verdik. Türkçede alem/dünya demek korece de dünyada bilgece yaşamış iyi işler başarmış kişi demekmiş. Biraz zor oldu ama son kararımız cihan şuan.ayy demi ya hayatımda en zorlandığım şey birde eşim benim beğendiklerimi beğenmiyor 3 ay kaldı karar vermek istiyorum artık
sizin aklımızdaki erkek isimleri neler
Yaa keşke bende azar azar alsam kiloGünoooo kızlaaaarrdoktora gidenlerin ultrasonları ve testleri çook iyi gelsin
Beni de sağlık ocağından aramışlardı oraya gittim sabah. Aşıyı da yapalım dedi ama ben doktora gittiğimde bir soracağım ona göre yaptıracağım. Kan idrar tahlili verdim tansiyon ve kilo ölçümü yaptı. 62 kilo olmuşum alıyorum yavaş yavaş63le başlamıştım en son 60tım 2 kilo almışım gayet iyi bence tansiyonum düşük çıktı genel olarak öyle çıkıyor hamilelikten beri zaten test sonuçları da pazartesi çıkacak bakalım. Birde kalbini dinledik bebişimin pıt pıt atıyor bizde durumlarda böyle
Aşkım çok belli, türk genleri kore genini bastıracağını düşünmüyorumhepsi bu kadar net değil bu arada garip bi şekilde bebişimiz net gösterdi yüzünü kaç gündür konuşuyorum yüzünü güzelce göster annem diye diyebide korelilerin güzellik takıntısı şeysi işte illa bi yerleri düzeltiyorlar net görünsün diye ama doktorumuzda net güzel çıkmış dedi. Çekikmi olur çok bilemiyoruz şimdilik gözü kapalı olduğu için
Yaa banada çok tatlı geliyolar ama kızları daha tatlı oluyorAşkım çok belli, türk genleri kore genini bastıracağını düşünmüyorumama böyle hem büyük hem çekik olur bayılıyorum bu bebeklere baksan wp koleksiyonum var
Kanka pek araştırmadım, cybex mios aldımKızlar bebek arabası önerir misiniz acil
Tam ideal olacak inşallahYaa banada çok tatlı geliyolar ama kızları daha tatlı oluyoraslında baba yabancı anne koreli olunca koreliye pek benzemiyor gördüklerimden yola çıkarak ama baba koreli anne yabancıysa koreli geni ağır basıyor eşimde söyleniyor sana benzeseydi keşke diye doğunca göreceğiz artık bizde nasıl olacak tam
Yaa ne güzel haberGünoooo kızlaaaarrdoktora gidenlerin ultrasonları ve testleri çook iyi gelsin
Beni de sağlık ocağından aramışlardı oraya gittim sabah. Aşıyı da yapalım dedi ama ben doktora gittiğimde bir soracağım ona göre yaptıracağım. Kan idrar tahlili verdim tansiyon ve kilo ölçümü yaptı. 62 kilo olmuşum alıyorum yavaş yavaş63le başlamıştım en son 60tım 2 kilo almışım gayet iyi bence tansiyonum düşük çıktı genel olarak öyle çıkıyor hamilelikten beri zaten test sonuçları da pazartesi çıkacak bakalım. Birde kalbini dinledik bebişimin pıt pıt atıyor bizde durumlarda böyle
Ay harika gidiyorsun kanka maşallahGünoooo kızlaaaarrdoktora gidenlerin ultrasonları ve testleri çook iyi gelsin
supersinizAy harika gidiyorsun kanka maşallah
Kolayca doğurursun inşallah
Bende bu güne kadar 4 kg almışım, herhalde 8-9 kg ile kapatıcam gibi görünüyor
Fazla araştırmamak daha iyi galiba kafam çok karıştıKanka pek araştırmadım, cybex mios aldım
Açlık 114 çıktı doktoru bekliyorum iptal etmiş açlığı anlamadım
Naptin canım geriden okuyorum mesajlari tomluk kan da çıktı mi sonucun ?Canım şimdi tekrar kan vericem tokluk
Kleopatra gibi kadınsupersiniz
tartıya çıkmayı düşünmüyorum
Fazla araştırmamak daha iyi galiba kafam çok karıştı
Ben doona alacağım canımKızlar bebek arabası önerir misiniz acil
Herkesin bünyesi çok farklı canım ya bana en son doktor kilo alman lazım yoksa diyetisyene göndereceğim dediYaa keşke bende azar azar alsam kiloben son kontrolden beri 4 kilo almışım bebişte 1kiloyu geçmiş ( tokken tartıya çıktım bide çok su içmiştim) ama doktorum herhangi bi uyarıda bulunmadı kan ve idrar bende bugün verdim şeker yüklemesi yapıldı ama yüksek çıkmamış. Sağlıkla geldin bebişlerimiz
AmiinnnYaa ne güzel haberdarısı diğer kız kardeşlerimin başına olsun
Bir de kızlar ben kamera arayışındayım araştıran var mı bu modeli almayı düşünüyorum .
Nursery View Pro 5’’ Dijital Ekranlı Bebek Kamerası
Hubble Nursery View Pro 5’’ Dijital Ekranlı Bebek Kamerası - ebebek
Hersey yolunda gitsin kuzum inşallahYok canım evet bı arastırma yaptım artmıs sayımızkızlae ben seker e gıdoyorum bana da sans dıleyın
Ay sorma o ağrı gercekten fena oluyor. Bazen oraya olan baskı artiyor galiba o zaman daha cok agriyor. Son aylara dogru daha fazla agri oluyormus bebisin başı büyüyüp baskı yapmaya başlıyormuş.Canım ben baya kuyruk skumu kemiği agrısı cekıyorum acıuo yanı
Güzel olsada olmasa da sevcez ben bugün bu resmi görüncede sevesim koklayasım geldi ama kargaya yavrusu kaz görünürmüşTam ideal olacak inşallahdadundan yenmez iki yabancının çocukları güzel oluyor genelde
Kamera herhalde ilk doğduğu zamanlar lazım olmaz dimiYaa ne güzel haberdarısı diğer kız kardeşlerimin başına olsun
Bir de kızlar ben kamera arayışındayım araştıran var mı bu modeli almayı düşünüyorum .
Nursery View Pro 5’’ Dijital Ekranlı Bebek Kamerası
Hubble Nursery View Pro 5’’ Dijital Ekranlı Bebek Kamerası - ebebek
Ayy kiyamam yaEvet canım aynı durum bende de var kapı çalıyor ben yataktan kalkıp kapıyı açana kadar aradan 5 dk geçiyor resmen yataktan kalkıp 1 dk da oturup bekliyorum
Kanka öyle dediklerinde bende seviniyorum, bu demek ki biz güzeliz bizi beğeniyorlar o yüzden istiyorlarGüzel olsada olmasa da sevcez ben bugün bu resmi görüncede sevesim koklayasım geldi ama kargaya yavrusu kaz görünürmüşkayınvalidem görümcelerim de diyor sana benzeseydi keşke diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?