Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
ayy demi ya hayatımda en zorlandığım şey birde eşim benim beğendiklerimi beğenmiyor 3 ay kaldı karar vermek istiyorum artık
sizin aklımızdaki erkek isimleri neler
Biz de bi tık zor karar verdik gibi ben aslında öz türkçe isimlerden istiyordum ama bazı isimler tını olarak çok sert geliyordu bana o yüzden eşimle ailelerimiz her iki dilde de kolay söylenebilecek isimlerden bakalım dedik türkçede cihan korecede de okunuşu aynı olan isim var öyle karar verdik. Türkçede alem/dünya demek korece de dünyada bilgece yaşamış iyi işler başarmış kişi demekmiş. Biraz zor oldu ama son kararımız cihan şuan.

Yaa keşke bende azar azar alsam kilo ben son kontrolden beri 4 kilo almışım bebişte 1kiloyu geçmiş ( tokken tartıya çıktım bide çok su içmiştim) ama doktorum herhangi bi uyarıda bulunmadı kan ve idrar bende bugün verdim şeker yüklemesi yapıldı ama yüksek çıkmamış. Sağlıkla geldin bebişlerimiz

Aşkım çok belli, türk genleri kore genini bastıracağını düşünmüyorum ama böyle hem büyük hem çekik olur bayılıyorum bu bebeklere baksan wp koleksiyonum var

Eklentiler

• IMG_5438.webp
    39,3 KB · Görüntüleme: 38
Aşkım çok belli, türk genleri kore genini bastıracağını düşünmüyorum ama böyle hem büyük hem çekik olur bayılıyorum bu bebeklere baksan wp koleksiyonum var
Yaa banada çok tatlı geliyolar ama kızları daha tatlı oluyor aslında baba yabancı anne koreli olunca koreliye pek benzemiyor gördüklerimden yola çıkarak ama baba koreli anne yabancıysa koreli geni ağır basıyor eşimde söyleniyor sana benzeseydi keşke diye doğunca göreceğiz artık bizde nasıl olacak tam

Tam ideal olacak inşallah dadundan yenmez iki yabancının çocukları güzel oluyor genelde

Yaa ne güzel haber darısı diğer kız kardeşlerimin başına olsun

Bir de kızlar ben kamera arayışındayım araştıran var mı bu modeli almayı düşünüyorum .

Nursery View Pro 5’’ Dijital Ekranlı Bebek Kamerası
Hubble Nursery View Pro 5’’ Dijital Ekranlı Bebek Kamerası - ebebek

Eklentiler

• IMG_8259.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 33
Ay harika gidiyorsun kanka maşallah
Kolayca doğurursun inşallah
Bende bu güne kadar 4 kg almışım, herhalde 8-9 kg ile kapatıcam gibi görünüyor

Selam arkadaşlar, hepimize sağlıklı bir hamilelik, doğum ve lohusalık süreci diliyorum. Acaba hamileliğe yakın zamanda ya da hamilelik sırasında meme ultrasonu yaptıran ya da komplike kist takibi olan var mıdır? Hamilelikte basit kistler sanırım komplike gibi de görünebiliyormuş bilgisi ya da deneyimi olan var mı? Ben de 21 haftalık hamileyim de

Kızlar bebek arabası önerir misiniz acil
Ben doona alacağım canım
Herkesin bünyesi çok farklı canım ya bana en son doktor kilo alman lazım yoksa diyetisyene göndereceğim dedi senin doktorun birşey demediyse bence her şey yolundadır şekerin de yüksek çıkmamış harika
Amiinnn ben kamera araştırması henüz yapmadım ama bebevo markasının çok önerildiğini gördüm ona bir bakıcam

Yok canım evet bı arastırma yaptım artmıs sayımız kızlae ben seker e gıdoyorum bana da sans dıleyın
Hersey yolunda gitsin kuzum inşallah sağlıklı haberlerle gel
Canım ben baya kuyruk skumu kemiği agrısı cekıyorum acıuo yanı
Ay sorma o ağrı gercekten fena oluyor. Bazen oraya olan baskı artiyor galiba o zaman daha cok agriyor. Son aylara dogru daha fazla agri oluyormus bebisin başı büyüyüp baskı yapmaya başlıyormuş.
Sağlık olsun napalim

Tam ideal olacak inşallah dadundan yenmez iki yabancının çocukları güzel oluyor genelde
Güzel olsada olmasa da sevcez ben bugün bu resmi görüncede sevesim koklayasım geldi ama kargaya yavrusu kaz görünürmüş kayınvalidem görümcelerim de diyor sana benzeseydi keşke diye

Evet canım aynı durum bende de var kapı çalıyor ben yataktan kalkıp kapıyı açana kadar aradan 5 dk geçiyor resmen yataktan kalkıp 1 dk da oturup bekliyorum
Ayy kiyamam ya gecici diye düşünelim bebislerimiz iyi olsun yeterki diye düşünelim napalim

Güzel olsada olmasa da sevcez ben bugün bu resmi görüncede sevesim koklayasım geldi ama kargaya yavrusu kaz görünürmüş kayınvalidem görümcelerim de diyor sana benzeseydi keşke diye
Kanka öyle dediklerinde bende seviniyorum, bu demek ki biz güzeliz bizi beğeniyorlar o yüzden istiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…