Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Tabi annesi olarak sen daha iyi bilirsin kuzum, bizimki naçizane tavsiye ben normal hayatımda da bu yaklaşımı benimsediğim için şimdi direkt komple montessori bir oda tasarlamaya çalışıyorum
Basta bende oyle istiyordum da kuzenim aldi bir turlu kullanamadik verimsiz bir yatak oldu falan dedi. Degistireceklerdi en son daha da sormadim. O yüzden biraz da vazgectim

Allah Allah sebebi neymiş, ilk kez böyle bir yorum duydum
Çocuğu yatmamış asla. Ve sürekli yataktan inip geliyor aksamlari diyordu her yatak her cocuga hitap etmiyor demek ki bende bilmiyorum. Hatta fotosunu atmisti yatagi sadece üzerine esya koymak icin kullaniyorlardi. Cocuguna normal park yatak almıştı onda yatiyordu cocuk. Gündüz zaten asla yatmıyor direkt kalkip oyun oynuyor oyuncaklariyla diyordu en ufak uyanma anında.

Çocuk bence genel olarak anne yanında yatmak istiyor baksana yavrum uyanır uyanmaz gidiyormuş

Hahaha gerçekten ilginç bir kullanıcı deneyimi olmuş Montessorinin amacı zaten çocuğun kendi başına bir seyleri yapabilmesi, o yüzden her şey minimal boyutta ve temel ilkeler bağımsızlık, özgürlük, güvenlik ve gelişimsel destek hepsi var daha ne istemiş kuzenin hahaha şaka bir yana canım gönüllerine göre bir yatak bulduklarına sevindim, bakalım bizim minikolar ne yapacak

Çocuk bence genel olarak anne yanında yatmak istiyor baksana yavrum uyanır uyanmaz gidiyormuş
Ayni annabelica nın kizcesi gibi o da montessori sevememisti napsin cocik
Bide montessori baya tek kisilik koca bir yatak yaa. 10 kilo bebislere gerek var mi o kadar büyük yataga bilemedim

Kuzum ben konyadayım 15.000 e bile çok güzel takım var ama ben daha ağır güzel bişey istediğim için ve 2 yatak alacağım için 50-60.000₺ arası tutucak
Oyy 15 miii ben daha modeli net kafamda oturtamadığım için fiyat alamadım ama 70-80 min deniyor

Besikte yatınca uyansa da kendi kendine dönüp dönüp uyuyor bebisler mesela. Ama montessori de kacacak bir yeri var ve uyaninca ışığın oldugu yere gidiyor cocuk demek ki aksamlari mesela.
Tek olumlu yani bence de güvenlik o ayri konu. Ama o yataga 4 yastan sonra anca hazır olur gibi geliyor bana ya onceden halbuki senin gibi düşünürdüm. Cok önceden degil yalniz 7 ay falan once. Bu tecrubeleri dinleyince,birde bir tane instada videoya denk gelmistim buna benzer yorumlar yapiyordu kadin kullanamadik falan diye. Vazgectim bende.
Öyle tabi canim ya. Her bebis farkli. Bakalim bizimkiler kolay uyum saglarlar hayata da koydugumuz yerde uyurlar inşallah

Oyy 15 miii ben daha modeli net kafamda oturtamadığım için fiyat alamadım ama 70-80 min deniyor
Bende şu tarz bir dolap ve şifonyer düşünüyorum ikiz olduğu için yatakta ikea divanı tarzı çocuk yataklarından düşünüyorum odalarına yanıma da 1 tane park yatak

Eklentiler

• IMG_9763.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…