- 16 Eylül 2024
- 6.086
- 5.577
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.941
Basta bende oyle istiyordum da kuzenim aldi bir turlu kullanamadik verimsiz bir yatak oldu falan dedi. Degistireceklerdi en son daha da sormadim. O yüzden biraz da vazgectimTabi annesi olarak sen daha iyi bilirsin kuzum, bizimki naçizane tavsiyeben normal hayatımda da bu yaklaşımı benimsediğim için şimdi direkt komple montessori bir oda tasarlamaya çalışıyorum
Allah Allah sebebi neymiş, ilk kez böyle bir yorum duydumBasta bende oyle istiyordum da kuzenim aldi bir turlu kullanamadik verimsiz bir yatak oldu falan dedi. Degistireceklerdi en son daha da sormadim. O yüzden biraz da vazgectim
Çocuğu yatmamış asla. Ve sürekli yataktan inip geliyor aksamlari diyorduAllah Allah sebebi neymiş, ilk kez böyle bir yorum duydum
Çocuk bence genel olarak anne yanında yatmak istiyorÇocuğu yatmamış asla. Ve sürekli yataktan inip geliyor aksamlari diyorduher yatak her cocuga hitap etmiyor demek ki bende bilmiyorum. Hatta fotosunu atmisti yatagi sadece üzerine esya koymak icin kullaniyorlardi. Cocuguna normal park yatak almıştı onda yatiyordu cocuk. Gündüz zaten asla yatmıyor direkt kalkip oyun oynuyor oyuncaklariyla diyordu en ufak uyanma anında.
Hahaha gerçekten ilginç bir kullanıcı deneyimi olmuşÇocuğu yatmamış asla. Ve sürekli yataktan inip geliyor aksamlari diyorduher yatak her cocuga hitap etmiyor demek ki bende bilmiyorum. Hatta fotosunu atmisti yatagi sadece üzerine esya koymak icin kullaniyorlardi. Cocuguna normal park yatak almıştı onda yatiyordu cocuk. Gündüz zaten asla yatmıyor direkt kalkip oyun oynuyor oyuncaklariyla diyordu en ufak uyanma anında.
Evet belki yanlış zamanlama ile ayırmış olabilirlerÇocuk bence genel olarak anne yanında yatmak istiyorbaksana yavrum uyanır uyanmaz gidiyormuş
AyniÇocuk bence genel olarak anne yanında yatmak istiyorbaksana yavrum uyanır uyanmaz gidiyormuş
Kuzum ben konyadayım 15.000 e bile çok güzel takım var ama ben daha ağır güzel bişey istediğim için ve 2 yatak alacağım için 50-60.000₺ arası tutucakBu arada oda yaptıranlar şehrinizde ortalama ne kadar fiyat veriliyor
Oyy 15 miiiKuzum ben konyadayım 15.000 e bile çok güzel takım var ama ben daha ağır güzel bişey istediğim için ve 2 yatak alacağım için 50-60.000₺ arası tutucak
Onun yaşında yerde yatan benAyniannabelica nın kizcesi gibi o da montessori sevememisti napsin cocik
Bide montessori baya tek kisilik koca bir yatak yaa. 10 kilo bebislere gerek var mi o kadar büyük yataga bilemedim
Besikte yatınca uyansa da kendi kendine dönüp dönüp uyuyor bebisler mesela. Ama montessori de kacacak bir yeri var ve uyaninca ışığın oldugu yere gidiyor cocuk demek kiHahaha gerçekten ilginç bir kullanıcı deneyimi olmuşMontessorinin amacı zaten çocuğun kendi başına bir seyleri yapabilmesi, o yüzden her şey minimal boyutta ve temel ilkeler bağımsızlık, özgürlük, güvenlik ve gelişimsel destek hepsi var daha ne istemiş kuzenin hahaha şaka bir yana canım gönüllerine göre bir yatak bulduklarına sevindim, bakalım bizim minikolar ne yapacak
Kurşun dök kurşunben bir nazar duası okuyup geliym tütütütü
Bende şu tarz bir dolap ve şifonyer düşünüyorum ikiz olduğu için yatakta ikea divanı tarzı çocuk yataklarından düşünüyorum odalarına yanıma da 1 tane park yatakOyy 15 miiiben daha modeli net kafamda oturtamadığım için fiyat alamadım ama 70-80 min deniyor
Ayyy odada 2 tane minik IKEA yatakları hayal ettimBende şu tarz bir dolap ve şifonyer düşünüyorum ikiz olduğu için yatakta ikea divanı tarzı çocuk yataklarından düşünüyorum odalarına yanıma da 1 tane park yatak
Ama bak mis gibi dalyan gibi kızlarızOnun yaşında yerde yatan ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?