- 16 Eylül 2024
- 6.086
- 5.577
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #28.921
Valla canım ben bi odasını yapacagim orada beşiği olacak , birde yanimizda kolay kullanim olmasi açısından park yatak alacağım.Şu park yatakları bir ben mi sevemedim ya
Canım bu da güzel görünüyor gerçekten ama ben bej istiyorum. Böyle gri düşünsem daha çok seçenek varMaxi-Cosi Zenit 7in1 Exclusive Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı Beşik 70x110 Cm - Fiyatı, Yorumları
Maxi-Cosi Zenit 7in1 Exclusive Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı Beşik 70x110 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
E erkekbebekBeyazyasemin bi yorumlardaki fotolara bakın benim hoşuma gitti şık duruyor
Bendee gözüme estetik gelmiyordu zaten birde geçen bir annenin videosunu atmıştım çocuğu park yatakta zıplarken yatak üstüne kapanmış ağzı yüzü kan içinde kalmış çocuğunŞu park yatakları bir ben mi sevemedim ya
Anladim canım renk kriterin bej ise baska tabi. Senin bebislerin odasi geldi mi kuruldu mu canim ?Canım bu da güzel görünüyor gerçekten ama ben bej istiyorum. Böyle gri düşünsem daha çok seçenek var
Yok yok gerçekten çok kullanışlıdır o yönden hiç şüphem yok sanırım ben görsel olarak sevemedim, çok yer kaplıyor vs. zaten ben 3-4 sene yanında yatırmayı da uygun bulmuyorum ( çocuğu alışamayanları, başka seçeneği olmayanları ya da böyle tercih edenleri tenzih ederim )Benim gördüğüm kadarıyla uzun süre rahatlıkla kullanıyorlar, pratik ve rahat geliyor. Evet görüntü çok hoş olmayabilir ama beni rahatsız etmiyor. İstediğin yere taşıyorsun, tatile falan bile götürüyorlar kılıfına koyup. Özellikleri de çok şimdi anne yanı park yatakların. O yüzden tercihim olacak gibi benim
Bunu görmemiştim canım güzelmiş bu da. Benim de beğendim model buMaxi-Cosi Zenit 7in1 Exclusive Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı Beşik 70x110 Cm - Fiyatı, Yorumları
Maxi-Cosi Zenit 7in1 Exclusive Anne Yanı Park Yatak Oyun Parkı Beşik 70x110 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
E erkekbebekBeyazyasemin bi yorumlardaki fotolara bakın benim hoşuma gitti şık duruyor
Kuzu odasına beşik yerine neden montessori almıyorsun kullanış bakımından çok daha uzun süreli olur. Bir de yanına zaten park yatak istiyorsun zaten o baya götürür sonra kendi odasına geçince de direkt yatakValla canım ben bi odasını yapacagim orada beşiği olacak , birde yanimizda kolay kullanim olmasi açısından park yatak alacağım.
Park yatak bizim icin kurtarici olacak. O ufak anne yani huggy moon muydu onlarda benim hosuma gitmiyor. Kullanimi cok kisa bir zaman falan artı eksileri düşününce park yatak almaya karar verdim.
Odasında zaten beşiği olacak. Aslinda besik degil montessori düşündük basta ama sonra vazgectim yaa. Normal beşik güzel birsey alacagiz inşallah
Canım bizim gibi tayinciysen kullanışlı olması en önemlisi oluyor. Uzun süre aynı yerde yaşayacak olsam belki başka şeyler düşünebilirdim ama iki bebekle en rahatı park yatak olur gibime geliyor. Bazı asker eşi problemleriŞu park yatakları bir ben mi sevemedim ya
Aa ben kaçırmışım canım süpersin teşekkürlerPaylaşmıştım geçenlerde, yarın tekrar seve seve paylaşırım tabi
Evet aşko şimdiden birkaç gün yağlı şeyler sür sonra tekrarlamaz zatenAyy cidden mi ya
Benim dünden beri var. Dus alinca biraz hafifledi gibi. Hic elimi bile sürmedim valla. Yarin devami olursa hindistan cevizi yagi falan sürerim o zaman. Tekrarlamaz insallah
Yok canım yapılıyor daha. Bir aya yaparız demişler bakalımAnladim canım renk kriterin bej ise baska tabi. Senin bebislerin odasi geldi mi kuruldu mu canim ?
Oyy canım Allah kolaylık versin haklısın tabi.Canım bizim gibi tayinciysen kullanışlı olması en önemlisi oluyor. Uzun süre aynı yerde yaşayacak olsam belki başka şeyler düşünebilirdim ama iki bebekle en rahatı park yatak olur gibime geliyor. Bazı asker eşi problemleri
Ayni modeli favlamisimBunu görmemiştim canım güzelmiş bu da. Benim de beğendim model bu
Elele Bonte 2 6in1 Lüks Anne Yanı Oyun Parkı Park Yatak Xl 70x120 Cm Kahverengi Yatak Hediye - Fiyatı, Yorumları
Canım bence de park yatak alacaksan başka bir beşiğe gerek yok. Bir süre yatak odasında kalır park yatak sonra odasına alırsın. Ben öyle düşünüyorum. Her şey yolunda giderse 1 yaşında falan alırım odalarına 3 yaşına kadar yatarlar öyle sonra da montessori yatak alırız dedikValla canım ben bi odasını yapacagim orada beşiği olacak , birde yanimizda kolay kullanim olmasi açısından park yatak alacağım.
Park yatak bizim icin kurtarici olacak. O ufak anne yani huggy moon muydu onlarda benim hosuma gitmiyor. Kullanimi cok kisa bir zaman falan artı eksileri düşününce park yatak almaya karar verdim.
Odasında zaten beşiği olacak. Aslinda besik degil montessori düşündük basta ama sonra vazgectim yaa. Normal beşik güzel birsey alacagiz inşallah
Kuzum basta montessori düşündüm baya alacaktik hatta. Sonra dedim ki ilk 1 yıl yanimizda yatar. Sonra odasindaki besikte. 4 5 yas civari belki arabalı yatak istiyorum diyecekKuzu odasına beşik yerine neden montessori almıyorsun kullanış bakımından çok daha uzun süreli olur. Bir de yanına zaten park yatak istiyorsun zaten o baya götürür sonra kendi odasına geçince de direkt yatak
Tabi annesi olarak sen daha iyi bilirsin kuzum, bizimki naçizane tavsiyeKuzum basta montessori düşündüm baya alacaktik hatta. Sonra dedim ki ilk 1 yıl yanimizda yatar. Sonra odasindaki besikte. 4 5 yas civari belki arabalı yatak istiyorum diyecekonun istedigi olsun istiyorum.
Biz küçükken oyle her istedigimiz olmazdi (bkz barbie evi) yavrumun her istedigi olsun be
Tamam kuzum cok sagolEvet aşko şimdiden birkaç gün yağlı şeyler sür sonra tekrarlamaz zaten
Allahım yicemKızlaar haftasonu olmasına rağmen maşallah bugün pek aktifsiniz
Ben şöyle bişey yaşadım normalde ben ayaktayken bebişi hiç hissetmiyorum bugün çok komik bişey oldu mutfakta kurabiye yapıyordum mikseri çalıştırdım ve bebişim 4-5 kere vurdu ben bir an nolduğunu anlamadım sonra dan anladım şapşik mikserin sesinden irkildi muhtemelenbir gülme tuttu beniiii, karnımı sevdim oğlumm güvendesin korkma diye sonra durdu yavruşum yaa artık dışarıdaki sesleri de net duyuyorlar anladığım kadarıyla. Çok tatlı bir andı ya
Ay daha bitmedi miii. Nereye yaptırıyorsunuz burda bir yere mi yoksa sehirdisi miYok canım yapılıyor daha. Bir aya yaparız demişler bakalım
Kuzu park yatak yanimizda ilk zamanlar icin ama gündüzleri kendi odasinda besiginde uyuturum ben. Gece bizim odamizda park yatakta yatar mesela 6 aydan sonra falan. Odasina yabancilik cekmesin. Bide 1 yaşında alacağıma dogumda alıyımCanım bence de park yatak alacaksan başka bir beşiğe gerek yok. Bir süre yatak odasında kalır park yatak sonra odasına alırsın. Ben öyle düşünüyorum. Her şey yolunda giderse 1 yaşında falan alırım odalarına 3 yaşına kadar yatarlar öyle sonra da montessori yatak alırız dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?