Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    158
Ivit bu amaclarla kullanildigini biliyorum tabiki tamamen sıfır bilgiyle anne de olmuyorum ya
Ay aman uzak olsun reflüler falan tüm bebislerden de yaa
ben o bezleri aldigimda lazımmis almam gerekiyor heralde diye almstm cocuk dogduktan sonra amaclari kesfettim

Kanka bende bilmiyorum nasıl olur ama görümce ağız mendili çok kullanırsın dedi neye göre dedi bilmiyorum bende aldım 20 tane
Evet canım bende aldım annem en lazım olacak seyşerden bır tanesı dedi. Hatta her cıktıgımda hala onlara bakıyorum

Kuzum Park yatak alacaksan bu egebaby al bence de

ben o bezleri aldigimda lazımmis almam gerekiyor heralde diye almstm cocuk dogduktan sonra amaclari kesfettim
Hahah kıyamam yaa aslinda benimde baya daha bilmedigim sey var. Dün emzirme konusu konusuldu ya mesela ben bu konuda bomboşum ya sıfır bilgi.
Güya gebe okuluna gidecektim. O da nasip olmadı yatmam gerektigi icin. Artik youtube videolarindan devam

Eklentiler

• IMG_8226.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 33
gebe okuluna gittim bende gercekten baya faydasını gordum katılım belgesi de vermislerdi
eşim bana takılıyor iş basvurularina gidince onuda cv ekle diye
hemsireler de cok yardmci oluyor canim hic zorlanmazsn bence zaten sen memeyi ac bebek cok rahat buluyor işini hallediyor zaten emme de o tecrubeli doguyor
bizden daha iyi biliyorlar sen sadece memeyi tutuyorsun

Evet bır uygulamada okudum bugun. 25. Hagtadan ıtıbaren emme refleksı baslıyormus ne garip gercekten..

Bende alsam diyorum da ikisinden de en az 20 tane olacak nerdeyse lazim olur mu ki ya
Çok lazım diyorlar özellikle bebek kusan bir bebekse 20 tane bile az gelebilir
Kuzum Park yatak alacaksan bu egebaby al bence de
yaa dimi kuzu böyle ahşap beşik daha çok içime sinecek gibi. Ya da son attığım büyüyen beşikte olabilir gibi. Du bakalım

Kızlar ağız mendili Müslin olanlar mı Penye kumaş olanlar mı daha iyi sizce ?
Müslinler daha hoşuma gidiyor.
Kuzum ben ikisinden de aldım, annelerim de yaptılar ama şu son aldığımı çok beğendim atayım size de. Kocaman ister omzuna at bebeği yatır ister çıt çıt var bebeğe önlük yap. Annem buna bakarak devamını yapacak.

Çok lazım diyorlar özellikle bebek kusan bir bebekse 20 tane bile az gelebilir

yaa dimi kuzu böyle ahşap beşik daha çok içime sinecek gibi. Ya da son attığım büyüyen beşikte olabilir gibi. Du bakalım
Büyüyen beşikleri de çok beğeniyorum ama anne yanı zor olur gibi geliyor ama bu egebaby uzun zaman kullanılır bence

Canım o iş pek öyle kolay olmuyormuş yaaa. Bu konuda çok sıkıntı yaşayan var keşke hepimizin öyle kolay olsa dün emzirme konuşulunca tüm gece rüyamda bebek emzirdim durdum ajsjsjs bir ara aaa uyumuşum bebeğim aç kaldı diye ağlıyordum rüyamda

Evet bır uygulamada okudum bugun. 25. Hagtadan ıtıbaren emme refleksı baslıyormus ne garip gercekten..
22.haftada gittigim de dizini emiyordu doktorumuz gosterdi cok tatliydi fotografini cekti verdi bize
gercekten Allahın mucizesi bebekler kac ay karnimizda geliserek buyuyorlar cok guzel Allahım isteyen herkeze nasip etsin insallahh ilk hamileligm degil ama aşırı heyecanlıyım bebek ozlemisiz resmen

canım gogsu c seklinde tutup emzirince inan zor olmuyor makas seklinde yapip memenin agirligini bebege verince zaten emzirmede zor oluyor bebekte yoruluyor
c seklinde tutup agırlıgı biz alınca bebek agzini actignda kahve bolumu verince o rahat bir sekilde yakalayıp emiyor zaten
ben cok sukur hic zorlanmadm sadece gogus ucum yok diye aparatla emzirdim yara oldu o konuda cok cektim ama emzirmek harika bir duygu rabbim hepimize nasip etsin bol bol sutlerimz olsun insallah yazarken bile gogsum sızladı

Çok açıklayıcı olmuş aşko

hamileyken de sütüm olur mi falan diye hic stres yapmadm olacagına hep inandım aşırı emzirmek istiyordum zaten inanınca bol su icince oluyor
ilk bebek memeye gelince emiyor bos hic birsey yok kanallar aciliyor aslında sonra ki emzirmeye alınca o minnak agzinin yaninda 1 damla sütü göruyorsun asırı guzel bir his yazmak heyecanlandıriyor
sezeryan oldum cokta guzel geldi sadece sabır
bestlak damla da cok iyi geldi süt arttırmada cantalrinizda olsun kesin alacagım birsey
sonra 2 yaşa kadar emzirdim zaten insallah yine nasip olur

Ay inşallah dedigin gibi kolay olur kuzum ya. Hic zorlanmam da kolayca alışırız
Cok mantıklı cv ne ekle
Zaten gittigim hastanenin emzirme egitimi var dogumdan sonra. Bakalim hemsirelere güveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…