- 16 Eylül 2024
- 6.198
- 5.709
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.161
Oyy seveyim onun ağzını yaa. Cok güzelmiş bende büyük agiz mendillerini omuzda da kullanırız diye düşünüyorum ayni zmaandakitikate Organik Wili 2'li Omuz Bezi Çok Renkli - Fiyatı, Yorumları
Omuz bezide bundan aldım aşkım ama birtane daha alacam bu ikisi yetmez bence
ben o bezleri aldigimda lazımmis almam gerekiyor heralde diye almstmIvit bu amaclarla kullanildigini biliyorum tabiki tamamen sıfır bilgiyle anne de olmuyorum ya
Ay aman uzak olsun reflüler falan tüm bebislerden de yaa
Evet canım bende aldım annem en lazım olacak seyşerden bır tanesı dedi. Hatta her cıktıgımda hala onlara bakıyorumKanka bende bilmiyorum nasıl olur ama görümce ağız mendili çok kullanırsın dedi neye göre dedi bilmiyorumbende aldım 20 tane
Kuzum Park yatak alacaksan bu egebaby al bence deBende yatak odasına park yataktan ziyade bu şekilde anne yanı olabilen ahşap beşik düşünmeye başladım. İkeada da var ona da bir bakıcam, bebek doğana kadar odasında durur doğunca yatak odasına alırız gibi düşünmeye başladım. Odasına montessori alıp almamak konusunda kararsızım hala zamanla şekillenecek gibi düşünüyorumstokkenin ahşap beşiğini görmüştüm gündüz yatağını görmedim bir bakayım ona
Hahahben o bezleri aldigimda lazımmis almam gerekiyor heralde diye almstmcocuk dogduktan sonra amaclari kesfettim
Ben de temudan bunları aldım yine alıcam çok hoş müslin yakakitikate Organik Wili 2'li Omuz Bezi Çok Renkli - Fiyatı, Yorumları
Omuz bezide bundan aldım aşkım ama birtane daha alacam bu ikisi yetmez bence
Çilek kıjjjjjjBen de temudan bunları aldım yine alıcam çok hoş müslin yaka
Evet bende çok kullanışlı buldum bunu bebişBende bu beşik tipini cok begeniyorum. Aklimda olan modellerden biri
Setay Mdf Beşik, Trend Büyüyen Beşik - Beyaz 1 Adet Comfort Yatak 90x130 - Fiyatı, Yorumları bir kaç markada var bu hangisi daha iyidir bilmiyorum kuzum anne yanı da olabiliyormuşAşko bu neyin? Bakayım bende, anne yanıda oluyor mu
Ay çok hoş. Kız annesı olunca her yer renklıBen de temudan bunları aldım yine alıcam çok hoş müslin yaka
gebe okuluna gittim bende gercekten baya faydasını gordum katılım belgesi de vermislerdiHahahkıyamam yaa aslinda benimde baya daha bilmedigim sey var. Dün emzirme konusu konusuldu ya mesela ben bu konuda bomboşum ya sıfır bilgi.
Güya gebe okuluna gidecektim. O da nasip olmadı yatmam gerektigi icin. Artik youtube videolarindan devam
Evet bır uygulamada okudum bugun. 25. Hagtadan ıtıbaren emme refleksı baslıyormus ne garip gercekten..gebe okuluna gittim bende gercekten baya faydasını gordum katılım belgesi de vermislerdi
eşim bana takılıyor iş basvurularina gidince onuda cv ekle diye
hemsireler de cok yardmci oluyor canim hic zorlanmazsn bence zaten sen memeyi ac bebek cok rahat buluyor işini hallediyor zatenemme de o tecrubeli doguyor
bizden daha iyi biliyorlar sen sadece memeyi tutuyorsun
Çok lazım diyorlar özellikle bebek kusan bir bebekse 20 tane bile az gelebilirBende alsam diyorum da ikisinden de en az 20 tane olacak nerdeyse lazim olur mu ki ya
yaa dimi kuzu böyle ahşap beşik daha çok içime sinecek gibi. Ya da son attığım büyüyen beşikte olabilir gibi. Du bakalımKuzum Park yatak alacaksan bu egebaby al bence de
Kuzum ben ikisinden de aldım, annelerim de yaptılar ama şu son aldığımı çok beğendim atayım size de. Kocaman ister omzuna at bebeği yatır ister çıt çıt var bebeğe önlük yap. Annem buna bakarak devamını yapacak.Kızlar ağız mendili Müslin olanlar mı Penye kumaş olanlar mı daha iyi sizce ?
Müslinler daha hoşuma gidiyor.
Büyüyen beşikleri de çok beğeniyorum ama anne yanı zor olur gibi geliyor ama bu egebaby uzun zaman kullanılır benceÇok lazım diyorlar özellikle bebek kusan bir bebekse 20 tane bile az gelebilir
yaa dimi kuzu böyle ahşap beşik daha çok içime sinecek gibi. Ya da son attığım büyüyen beşikte olabilir gibi. Du bakalım
Canım o iş pek öyle kolay olmuyormuş yaaa. Bu konuda çok sıkıntı yaşayan vargebe okuluna gittim bende gercekten baya faydasını gordum katılım belgesi de vermislerdi
hemsireler de cok yardmci oluyor canim hic zorlanmazsn bence zaten sen memeyi ac bebek cok rahat buluyor işini hallediyor zatenemme de o tecrubeli doguyor
22.haftada gittigim de dizini emiyordu doktorumuz gosterdi cok tatliydiEvet bır uygulamada okudum bugun. 25. Hagtadan ıtıbaren emme refleksı baslıyormus ne garip gercekten..
canım gogsu c seklinde tutup emzirince inan zor olmuyor makas seklinde yapip memenin agirligini bebege verince zaten emzirmede zor oluyor bebekte yoruluyorCanım o iş pek öyle kolay olmuyormuş yaaa. Bu konuda çok sıkıntı yaşayan varkeşke hepimizin öyle kolay olsa dün emzirme konuşulunca tüm gece rüyamda bebek emzirdim durdum ajsjsjs bir ara aaa uyumuşum bebeğim aç kaldı diye ağlıyordum rüyamda
Çok açıklayıcı olmuş aşkocanım gogsu c seklinde tutup emzirince inan zor olmuyor makas seklinde yapip memenin agirligini bebege verince zaten emzirmede zor oluyor bebekte yoruluyor
c seklinde tutup agırlıgı biz alınca bebek agzini actignda kahve bolumu verince o rahat bir sekilde yakalayıp emiyor zaten
ben cok sukur hic zorlanmadm sadece gogus ucum yok diye aparatla emzirdim yara oldu o konuda cok cektim ama emzirmek harika bir duygu rabbim hepimize nasip etsin bol bol sutlerimz olsun insallah yazarken bile gogsum sızladı
hamileyken de sütüm olur mi falan diye hic stres yapmadm olacagına hep inandım aşırı emzirmek istiyordum zaten inanınca bol su icince oluyorCanım o iş pek öyle kolay olmuyormuş yaaa. Bu konuda çok sıkıntı yaşayan varkeşke hepimizin öyle kolay olsa dün emzirme konuşulunca tüm gece rüyamda bebek emzirdim durdum ajsjsjs bir ara aaa uyumuşum bebeğim aç kaldı diye ağlıyordum rüyamda
Ay inşallah dedigin gibi kolay olur kuzum ya. Hic zorlanmam da kolayca alışırızgebe okuluna gittim bende gercekten baya faydasını gordum katılım belgesi de vermislerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?