- 15 Mayıs 2022
- 1.974
- 2.600
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.181
C şeklinde derken o kısmı anlamadım ama sanırım kahverengi kısmın tamamını bebeğin ağzına vermemiz gerekiyor dimi kuzumcanım gogsu c seklinde tutup emzirince inan zor olmuyor makas seklinde yapip memenin agirligini bebege verince zaten emzirmede zor oluyor bebekte yoruluyor
c seklinde tutup agırlıgı biz alınca bebek agzini actignda kahve bolumu verince o rahat bir sekilde yakalayıp emiyor zaten
ben cok sukur hic zorlanmadm sadece gogus ucum yok diye aparatla emzirdim yara oldu o konuda cok cektim ama emzirmek harika bir duygu rabbim hepimize nasip etsin bol bol sutlerimz olsun insallah yazarken bile gogsum sızladı
Buda mantikli canim aslinda evet doğru. Cocugu cok bunaltmaz ama dimiKuzum ben ikisinden de aldım, annelerim de yaptılar ama şu son aldığımı çok beğendim atayım size de. Kocaman ister omzuna at bebeği yatır ister çıt çıt var bebeğe önlük yap. Annem buna bakarak devamını yapacak.
Yada Baby Organik %100Pamuklu 2 Katlı Çift Taraflı Çıtçıtlı Müslin & Waffle Omuz Örtüsü ve 2 Adet Ağız Mendili - Fiyatı, Yorumları
Yada Baby Organik %100Pamuklu 2 Katlı Çift Taraflı Çıtçıtlı Müslin & Waffle Omuz Örtüsü ve 2 Adet Ağız Mendili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aşko bunda sallanma yokmuş yalnızEvet bende çok kullanışlı buldum bunu bebiş
Setay Mdf Beşik, Trend Büyüyen Beşik - Beyaz 1 Adet Comfort Yatak 90x130 - Fiyatı, Yorumları bir kaç markada var bu hangisi daha iyidir bilmiyorum kuzum anne yanı da olabiliyormuş
Ya sütüm gelmez gibi bir kaygım yok kuzu bende pozitif düşünüyorumhamileyken de sütüm olur mi falan diye hic stres yapmadm olacagına hep inandım aşırı emzirmek istiyordum zaten inanınca bol su icince oluyor
ilk bebek memeye gelince emiyor bos hic birsey yok kanallar aciliyor aslında sonra ki emzirmeye alınca o minnak agzinin yaninda 1 damla sütü göruyorsun asırı guzel bir his yazmak heyecanlandıriyor
sezeryan oldum cokta guzel geldi sadece sabır
bestlak damla da cok iyi geldi süt arttırmada cantalrinizda olsun kesin alacagım birsey
sonra 2 yaşa kadar emzirdim zaten insallah yine nasip olur
Doğum katını gezdin mi hiç canım ben bir gittiğimde gezmek istiyorumAy inşallah dedigin gibi kolay olur kuzum ya. Hic zorlanmam da kolayca alışırız
Cok mantıklı cv ne ekle
Zaten gittigim hastanenin emzirme egitimi var dogumdan sonra. Bakalim hemsirelere güveniyorum
O konuda da kafam karışık aşkım yaa bir olsun iyi olur diyen var bide alışırsa başka türlü uyumaz diyen var öffAşko bunda sallanma yokmuş yalnız
Kanka bende sallamicam ama baktım olmuyor mecburDoğum katını gezdin mi hiç canım ben bir gittiğimde gezmek istiyorum
O konuda da kafam karışık aşkım yaa bir olsun iyi olur diyen var bide alışırsa başka türlü uyumaz diyen var öff
bu sekil de canım en son attıgm da makas sekli tutma o yanlis c sekli dogruC şeklinde derken o kısmı anlamadım ama sanırım kahverengi kısmın tamamını bebeğin ağzına vermemiz gerekiyor dimi kuzum
en guzelini yapiyorsun canimYa sütüm gelmez gibi bir kaygım yok kuzu bende pozitif düşünüyorumsadece emzirme kısmında öğrenebileceğim ne varsa öğreneyim istiyorum ki o süreçte bebeğimde bende panik olmayalım teşekkür ederim önerilerin için
Kuzum önlükten ziyade ben omzumuza atmak için çok kullanışlı buldum yaBuda mantikli canim aslinda evet doğru. Cocugu cok bunaltmaz ama dimi
Ahahaj 4 ay sonra neler konuşacağız çok merak ediyorum jaja ayağımızda mı sallıcaz çarşafta mı acaba bebeleri uyusunlar diyeKanka bende sallamicam ama baktım olmuyor mecburbaşta ama alıştırmamaya çalışacağım
Ayy harika oldu görsellerbu sekil de canım en son attıgm da makas sekli tutma o yanlis c sekli dogru
O an iç sesleri “salla köle”Ahahaj 4 ay sonra neler konuşacağız çok merak ediyorum jaja ayağımızda mı sallıcaz çarşafta mı acaba bebeleri uyusunlar diye
Ayy harika oldu görsellerçok sağol kuzum
canım gogsu c seklinde tutup emzirince inan zor olmuyor makas seklinde yapip memenin agirligini bebege verince zaten emzirmede zor oluyor bebekte yoruluyor
c seklinde tutup agırlıgı biz alınca bebek agzini actignda kahve bolumu verince o rahat bir sekilde yakalayıp emiyor zaten
ben cok sukur hic zorlanmadm sadece gogus ucum yok diye aparatla emzirdim yara oldu o konuda cok cektim ama emzirmek harika bir duygu rabbim hepimize nasip etsin bol bol sutlerimz olsun insallah yazarken bile gogsum sızladı
Valla cok aciklayici olmus. Bende sizden öğrendim bu c seklinde tutmanin önemini. Tecrübeli olmanizin bize de faydasi varhamileyken de sütüm olur mi falan diye hic stres yapmadm olacagına hep inandım aşırı emzirmek istiyordum zaten inanınca bol su icince oluyor
ilk bebek memeye gelince emiyor bos hic birsey yok kanallar aciliyor aslında sonra ki emzirmeye alınca o minnak agzinin yaninda 1 damla sütü göruyorsun asırı guzel bir his yazmak heyecanlandıriyor
sezeryan oldum cokta guzel geldi sadece sabır
bestlak damla da cok iyi geldi süt arttırmada cantalrinizda olsun kesin alacagım birsey
sonra 2 yaşa kadar emzirdim zaten insallah yine nasip olur
ne demek canımValla cok aciklayici olmus. Bende sizden öğrendim bu c seklinde tutmanin önemini. Tecrübeli olmanizin bize de faydasi var
Cok teşekkür ederim kendi adıma bu bilgiler icin
Kuzum ben gezmedim henüz. Hep dolu oldugu icin dogum katı. Gezdirelim dediler ama müsait olmadi bir türlü. Simdide gezmeye pek sansim olmaz galiba. Kontrol bitince hemen eve geciyorum ya.Doğum katını gezdin mi hiç canım ben bir gittiğimde gezmek istiyorum
O konuda da kafam karışık aşkım yaa bir olsun iyi olur diyen var bide alışırsa başka türlü uyumaz diyen var öff
Oy canım bi sağlıkla vakitleri gelince 9 aylari dolunca dogsunlar dane demek canıminan hala bilmedigimz seyler vardir bebeklerimiz bize cok guzel ogreticek onları
dogum sonrası burada sorular öneriler hersey yazılıcak hep beraber bircok seyi ogrenicez
Dogru canım evet. Ihtiyaca yonelik kullanılırKuzum önlükten ziyade ben omzumuza atmak için çok kullanışlı buldum ya
Bizim soruların ortama girişiKızlar diyelim doğdu evde emdi doydu, o göğüs tekrar ne zaman doluyor
canım bence o kisiden kisiye degisen birseyKızlar diyelim doğdu evde emdi doydu, o göğüs tekrar ne zaman doluyor
Ben her kontrolde soracağım mutlaka boş olduğu bir an olur heralde yaKuzum ben gezmedim henüz. Hep dolu oldugu icin dogum katı. Gezdirelim dediler ama müsait olmadi bir türlü. Simdide gezmeye pek sansim olmaz galiba. Kontrol bitince hemen eve geciyorum ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?