Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    158
C şeklinde derken o kısmı anlamadım ama sanırım kahverengi kısmın tamamını bebeğin ağzına vermemiz gerekiyor dimi kuzum

Buda mantikli canim aslinda evet doğru. Cocugu cok bunaltmaz ama dimi

Ya sütüm gelmez gibi bir kaygım yok kuzu bende pozitif düşünüyorum sadece emzirme kısmında öğrenebileceğim ne varsa öğreneyim istiyorum ki o süreçte bebeğimde bende panik olmayalım teşekkür ederim önerilerin için

Ay inşallah dedigin gibi kolay olur kuzum ya. Hic zorlanmam da kolayca alışırız
Cok mantıklı cv ne ekle
Zaten gittigim hastanenin emzirme egitimi var dogumdan sonra. Bakalim hemsirelere güveniyorum
Doğum katını gezdin mi hiç canım ben bir gittiğimde gezmek istiyorum
Aşko bunda sallanma yokmuş yalnız
O konuda da kafam karışık aşkım yaa bir olsun iyi olur diyen var bide alışırsa başka türlü uyumaz diyen var öff

O konuda da kafam karışık aşkım yaa bir olsun iyi olur diyen var bide alışırsa başka türlü uyumaz diyen var öff
Kanka bende sallamicam ama baktım olmuyor mecbur başta ama alıştırmamaya çalışacağım

C şeklinde derken o kısmı anlamadım ama sanırım kahverengi kısmın tamamını bebeğin ağzına vermemiz gerekiyor dimi kuzum
bu sekil de canım en son attıgm da makas sekli tutma o yanlis c sekli dogru

Eklentiler

• Screenshot_20250831-222815_Chrome.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20250831-222649_Chrome.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20250831-222542_Chrome.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 38
en guzelini yapiyorsun canim

Kanka bende sallamicam ama baktım olmuyor mecbur başta ama alıştırmamaya çalışacağım
Ahahaj 4 ay sonra neler konuşacağız çok merak ediyorum jaja ayağımızda mı sallıcaz çarşafta mı acaba bebeleri uyusunlar diye
bu sekil de canım en son attıgm da makas sekli tutma o yanlis c sekli dogru
Ayy harika oldu görseller çok sağol kuzum

Valla cok aciklayici olmus. Bende sizden öğrendim bu c seklinde tutmanin önemini. Tecrübeli olmanizin bize de faydasi var
Cok teşekkür ederim kendi adıma bu bilgiler icin

Valla cok aciklayici olmus. Bende sizden öğrendim bu c seklinde tutmanin önemini. Tecrübeli olmanizin bize de faydasi var
Cok teşekkür ederim kendi adıma bu bilgiler icin
ne demek canım inan hala bilmedigimz seyler vardir bebeklerimiz bize cok guzel ogreticek onları
dogum sonrası burada sorular öneriler hersey yazılıcak hep beraber bircok seyi ogrenicez

Kuzum ben gezmedim henüz. Hep dolu oldugu icin dogum katı. Gezdirelim dediler ama müsait olmadi bir türlü. Simdide gezmeye pek sansim olmaz galiba. Kontrol bitince hemen eve geciyorum ya.

ne demek canım inan hala bilmedigimz seyler vardir bebeklerimiz bize cok guzel ogreticek onları
dogum sonrası burada sorular öneriler hersey yazılıcak hep beraber bircok seyi ogrenicez
Oy canım bi sağlıkla vakitleri gelince 9 aylari dolunca dogsunlar da
Dedigin gibi daha ogrenecek cok seyimiz var. Sıfırdan bir hayat buyutecegiz kolay mı

Kızlar diyelim doğdu evde emdi doydu, o göğüs tekrar ne zaman doluyor
canım bence o kisiden kisiye degisen birsey
eltimden ornek vereyim
sutu vardi ama tek basina bebege yetmiyordu 1 defa emziriyordu sonra bebek aglayinca gogusleri dolmamış oluyordu mamayla destekliyordu
1 emzirme 1 mama seklinde ilerledi hep
ama sütü cok olan mama destegiyle ilerlemeyen annelerin doluyor zaten 1 bucuk 2 saatte bir emzirme öneriliyor o sure zarfinda goguslerin agrıycak kadar doluyor
1 gogusu emzirdin sonra diger goguse gectin bebek emdi uyudu bir sonraki emzirmeyi en son emzirdigin gogusle devam ediyorsun cunku en cok yararli olan kilo aldiran kısma gelmis oluyorsun
yani her emzirmede 2 gogusu kullanmaya ve en son kaldigin memeden devam etmeye baslayinca cok guzen rutinin olusuyor zaten

Kuzum ben gezmedim henüz. Hep dolu oldugu icin dogum katı. Gezdirelim dediler ama müsait olmadi bir türlü. Simdide gezmeye pek sansim olmaz galiba. Kontrol bitince hemen eve geciyorum ya.
Ben her kontrolde soracağım mutlaka boş olduğu bir an olur heralde ya birde bizim doğuma girecek ebe o günkü nöbetçi olan kişi mi olacak acaba? Yoksa her doktorun bir ebesi mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…