Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Bak aşko ben bunu bilmiyordum, ben her uyandığında yeni göğüs şeklinde yapardım bilgelik 1- cahillik 0

Ben her kontrolde soracağım mutlaka boş olduğu bir an olur heralde ya birde bizim doğuma girecek ebe o günkü nöbetçi olan kişi mi olacak acaba? Yoksa her doktorun bir ebesi mi var
Mantıklı canım sor valla ben ameliyat oldugumda kadin dogum katinda bos oda yoktu yine düşün. Allahtan da yoktu tabi o ayri konu. Ama odalar cok konforlu. Baya otel gibi. Ben cok begendim. Bi sorarsin yine gittiginde gezebilirsen bir iki foti cek bana da atarsin
Canim bu konu benimde hep aklima geliyir ebe konusu. Ama hep unutuyorum sormayim giristeki kadınlar bunu belki biliyordur bi sorabiliriz. Doktora da sorulur mu bilmiyorum ki. Napcan ebeyi dogumu ben yaptircam diyebilir sonucta

Şimdi sen deyince merak edip baktım, benim doktorum her gün doğumlarını paylaşıyor instagramda. Hep aynı ebe var muhtemelen her doktorun ebesi var

Kanka ben her seferinde haftamı güncellemem lazım, yoksa ha bire 16 hafta olarak kaydetmiş
Sen en azından onun gözünde hamilesin
Kiii doktor kesin öyle der 12sinde randevum gidince bir sorayım bakalım dışardaki kızlara birde ben doğum paketi almıcam kendi sigortamla devam edicem doğum sonrası olan bazı ayrıcalıklar var ya onlardan yararlanabiliyo muyum onu da sorucam

Şimdi sen deyince merak edip baktım, benim doktorum her gün doğumlarını paylaşıyor instagramda. Hep aynı ebe var muhtemelen her doktorun ebesi var
Benim doktorum genelde bebis, anne ve babasi ile dogum oldugu anda birlikte poz veriyor pek ebe ortalarda olmuyor biz ancak sorup öğrenebiliriz. Ama muhtemeldir sabit bir ebe ile calisiyor olabilir benim dr da

Benim doktorum genelde bebis, anne ve babasi ile dogum oldugu anda birlikte poz veriyor pek ebe ortalarda olmuyor biz ancak sorup öğrenebiliriz. Ama muhtemeldir sabit bir ebe ile calisiyor olabilir benim dr da
Benimki 1 anne bebek, 2 anne baba bebek, 3 tüm doğumhane ekibi atıyor baktım hepsine aynı etiket yapmış Saadet ebe diye

Son düzenleme:
Bencede diyebilir sor bakalim kuzu unutmazsam bende bir sorarim. Bende 2 sinde gidiyorum
Sigortan ile muayenelere ücret ödüyor musun sen canım? Yoksa karsiliyor mu. Ve dogumun ne kadarlik kısmını karsiliyor sigortan ?

Kızlar benim hayattaki şansıma bakın doğum paketli sağlık sigortam var ve 5 Aralık'ta bitiyor. Sağlık sigortası hep yaptırırım ama doğum paketi tekrar almazdım. 5'ine kadar doğurmazsam tekrar doğum paketli almam gerekecek

Benimki 1 anne bebek, 2 anne baba bebek, 3 tüm doğumhane ekibi atıyor baktım hepsine aynı etiket yapmış Saadet eve diye
Sen ebecigini de gördün o zaman bizimki sürpriz artikk
Ay doktorumun o pozlarina bayılıyorum ama
Anne hala masada yatiyor babanin kucagina bebisi veriyorlar, bebis anne baba orda mutluluk gözyaşları halindeler, doktorda da bir gurur oyy diyorum her defasinda Allahım sağlıkla bize de nasip et bu pozları vermeyi

Kızlar yoğun bir gün geçirdim şimdi emojileyerek okuya okuya geldim son sayfaya Eşim de bugün diyor aynı şeyleri iki sene önce konuştunuz zaten niye yine kk giriyorsun diye buna taktı bugün dümdüz erkek beyninle yorum yapma dedim hamileliği böyle birlikte geçirmek heyecanımızı paylaşmak bana çok güzel geliyor. Dışarda kimse hamile değil kimsenin gündemi de bu değil. O yüzden burada sizinle sohbet etmekten çoook mutluyum ben

Bebeğinin bundan haberi var mı kitap okurken arada bunu da söyle de hazırlansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…