- 23 Ekim 2024
- 4.498
- 7.160
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.201
Kanka gpt güvenmiyorum bu konularda yaşamışlar daha iyi anlatırBizim soruların ortama girişi
Bak aşko ben bunu bilmiyordum, ben her uyandığında yeni göğüs şeklinde yapardımcanım bence o kisiden kisiye degisen birsey
eltimden ornek vereyim
sutu vardi ama tek basina bebege yetmiyordu 1 defa emziriyordu sonra bebek aglayinca gogusleri dolmamış oluyordu mamayla destekliyordu
1 emzirme 1 mama seklinde ilerledi hep
ama sütü cok olan mama destegiyle ilerlemeyen annelerin doluyor zaten 1 bucuk 2 saatte bir emzirme öneriliyor o sure zarfinda goguslerin agrıycak kadar doluyor
1 gogusu emzirdin sonra diger goguse gectin bebek emdi uyudu bir sonraki emzirmeyi en son emzirdigin gogusle devam ediyorsun cunku en cok yararli olan kilo aldiran kısma gelmis oluyorsun
yani her emzirmede 2 gogusu kullanmaya ve en son kaldigin memeden devam etmeye baslayinca cok guzen rutinin olusuyor zaten
Ben ona bayadır bişey sormuyorum zatenKanka gpt güvenmiyorum bu konularda yaşamışlar daha iyi anlatır
Kanka ben her seferinde haftamı güncellemem lazım, yoksa ha bire 16 hafta olarak kaydetmişBen ona bayadır bişey sormuyorum zatensürekli hamile olduğumu unutuyo her seferinde hatırlatmak zorunda kalıyorum
Mantıklı canım sor vallaBen her kontrolde soracağım mutlaka boş olduğu bir an olur heralde yabirde bizim doğuma girecek ebe o günkü nöbetçi olan kişi mi olacak acaba? Yoksa her doktorun bir ebesi mi var
Şimdi sen deyince merak edip baktım, benim doktorum her gün doğumlarını paylaşıyor instagramda. Hep aynı ebe varMantıklı canım sor vallaben ameliyat oldugumda kadin dogum katinda bos oda yoktu yine düşün. Allahtan da yoktu tabi o ayri konu. Ama odalar cok konforlu. Baya otel gibi. Ben cok begendim. Bi sorarsin yine gittiginde gezebilirsen bir iki foti cek bana da atarsin
Canim bu konu benimde hep aklima geliyir ebe konusu. Ama hep unutuyorum sormayim giristeki kadınlar bunu belki biliyordur bi sorabiliriz. Doktora da sorulur mu bilmiyorum ki. Napcan ebeyi dogumu ben yaptircam diyebilir sonucta
Sen en azından onun gözünde hamilesinKanka ben her seferinde haftamı güncellemem lazım, yoksa ha bire 16 hafta olarak kaydetmiş
Kiii doktor kesin öyle derMantıklı canım sor vallaben ameliyat oldugumda kadin dogum katinda bos oda yoktu yine düşün. Allahtan da yoktu tabi o ayri konu. Ama odalar cok konforlu. Baya otel gibi. Ben cok begendim. Bi sorarsin yine gittiginde gezebilirsen bir iki foti cek bana da atarsin
Canim bu konu benimde hep aklima geliyir ebe konusu. Ama hep unutuyorum sormayim giristeki kadınlar bunu belki biliyordur bi sorabiliriz. Doktora da sorulur mu bilmiyorum ki. Napcan ebeyi dogumu ben yaptircam diyebilir sonucta
Benim doktorum genelde bebis, anne ve babasi ile dogum oldugu anda birlikte poz veriyor pek ebe ortalarda olmuyorŞimdi sen deyince merak edip baktım, benim doktorum her gün doğumlarını paylaşıyor instagramda. Hep aynı ebe varmuhtemelen her doktorun ebesi var
Ben hiç ebelere bakmamışım bebelere bakmaktan ajajsj ama maske oluyor ya baksamda tanıyamam sanırımŞimdi sen deyince merak edip baktım, benim doktorum her gün doğumlarını paylaşıyor instagramda. Hep aynı ebe varmuhtemelen her doktorun ebesi var
Benimki 1 anne bebek, 2 anne baba bebek, 3 tüm doğumhane ekibi atıyorBenim doktorum genelde bebis, anne ve babasi ile dogum oldugu anda birlikte poz veriyor pek ebe ortalarda olmuyorbiz ancak sorup öğrenebiliriz. Ama muhtemeldir sabit bir ebe ile calisiyor olabilir benim dr da
bak burda cok guzel anlatms canim senin icin baktimBak aşko ben bunu bilmiyordum, ben her uyandığında yeni göğüs şeklinde yapardımbilgelik 1- cahillik 0
Bencede diyebilirSen en azından onun gözünde hamilesin
Kiii doktor kesin öyle der12sinde randevum gidince bir sorayım bakalım dışardaki kızlara birde ben doğum paketi almıcam kendi sigortamla devam edicem doğum sonrası olan bazı ayrıcalıklar var ya onlardan yararlanabiliyo muyum onu da sorucam
Kuzu bende etiketten anladımBen hiç ebelere bakmamışım bebelere bakmaktan ajajsj ama maske oluyor ya baksamda tanıyamam sanırım
Sen ebecigini de gördün o zamanBenimki 1 anne bebek, 2 anne baba bebek, 3 tüm doğumhane ekibi atıyorbaktım hepsine aynı etiket yapmış Saadet eve diye
Kanka el birliğiyle 5 aralık doğurtacaz seniKızlar benim hayattaki şansıma bakın doğum paketli sağlık sigortam var ve 5 Aralık'ta bitiyor.Sağlık sigortası hep yaptırırım ama doğum paketi tekrar almazdım. 5'ine kadar doğurmazsam tekrar doğum paketli almam gerekecek
Offf şöyle normal olsa 1-2 aralık gibi garanti olsunKanka el birliğiyle 5 aralık doğurtacaz seni
Bebeğinin bundan haberi var mıKızlar benim hayattaki şansıma bakın doğum paketli sağlık sigortam var ve 5 Aralık'ta bitiyor.Sağlık sigortası hep yaptırırım ama doğum paketi tekrar almazdım. 5'ine kadar doğurmazsam tekrar doğum paketli almam gerekecek
Yavrum ya o artı 40-50 bine anan seni gezmelere götürür ya da 1 hafta daha bekle sen bilirsin desem çok mu tehditvari olurBebeğinin bundan haberi var mıkitap okurken arada bunu da söyle de hazırlansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?