- 16 Eylül 2024
- 6.087
- 5.577
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.141
Duygularla karışmış senin ağrın canım. Biraz dinlen istirahat et daha iyi olursunevet canim bugun ayakta kaldim baya dedigin gibi uzandm gecti uyumusum sonra uyandm tekrR başladı kocam bey çay demlemiş icicem keyife gecicem insallah karın agrımda gecer
o kadar guzel seyler almsm ki yıkaym hepsini atarım size de cok bir eksigimz yokmus
zıbın almam lazım bir kactanede begendigim kiyafetlerden alırm
giyim konusunda hersey tam gibi
ama araba canta biberon ates olcer falan bu tarz seyler eksik onlari alinca kızım tamamdr kendi eksiklerimi alicam sonra
hem duygusal oldum bugun baya kıyafetlere bakınca
bir yandan da kardesi giyinicek kızım olucak yine ayrı heveslendim rabbim giyindirmeyi de nasip etsin insallah
muslin bende begeniyorumKızlar ağız mendili Müslin olanlar mı Penye kumaş olanlar mı daha iyi sizce ?
Müslinler daha hoşuma gidiyor.
evet bugun karışık moddayım aslında iyide geldi bakmak agrıda eşlik edince bu saatlere geldik bakalımDuygularla karışmış senin ağrın canım. Biraz dinlen istirahat et daha iyi olursunağır kaldırma cok egilip kalkma. O zamanda ağrı oluyor.
Birde büyüme haftaniz ne zaman o günlerde de ağrı oluyor.
Aşko bu neyin? Bakayım bende, anne yanıda oluyor muBen birde bu beşiği çok beğenmiştim buda aparatsız direk büyüyor sonrasında kullanım açısından da kullanışlı gibisepide
Kanka ben ikisindede aldımKızlar ağız mendili Müslin olanlar mı Penye kumaş olanlar mı daha iyi sizce ?
Müslinler daha hoşuma gidiyor.
İnşallah canım benim, güzel güzel düşünelim güzel olsunevet canim bugun ayakta kaldim baya dedigin gibi uzandm gecti uyumusum sonra uyandm tekrR başladı kocam bey çay demlemiş icicem keyife gecicem insallah karın agrımda gecer
o kadar guzel seyler almsm ki yıkaym hepsini atarım size de cok bir eksigimz yokmus
zıbın almam lazım bir kactanede begendigim kiyafetlerden alırm
giyim konusunda hersey tam gibi
ama araba canta biberon ates olcer falan bu tarz seyler eksik onlari alinca kızım tamamdr kendi eksiklerimi alicam sonra
hem duygusal oldum bugun baya kıyafetlere bakınca
bir yandan da kardesi giyinicek kızım olucak yine ayrı heveslendim rabbim giyindirmeyi de nasip etsin insallah
Tamam canim bir bak söylersin. Ben Müslin olanlari baya begeniyorum cok şeker desenler renkler var. Penye de yumuşak geliyor tabi. 2sinden de alayım desem o kadara gerek var mi bilmiyorum yaamuslin bende begeniyorum
ama penye kumastan kızımada oglumada cok almsm paketli baya vardi gordum bugun yumusacik penye ama markasıma bakamdm bakınca yazaym sana canım
Dinlen canım iyi olursun merak etme.evet bugun karışık moddayım aslında iyide geldi bakmak agrıda eşlik edince bu saatlere geldik bakalım
Bende alsam diyorum da ikisinden de en az 20 tane olacak nerdeyse lazim olur mu ki yaKanka ben ikisindede aldım
Kanka bende bilmiyorum nasıl olur ama görümce ağız mendili çok kullanırsın dedi neye göre dedi bilmiyorumBende alsam diyorum da ikisinden de en az 20 tane olacak nerdeyse lazim olur mu ki ya
Ben çok almıştım pek kullanamadım ya sonra ek gıda zamanı önlük falan yapayım dedim o da olmadı şu an kızım bebeklerine örtü yapıyor onlarıBende alsam diyorum da ikisinden de en az 20 tane olacak nerdeyse lazim olur mu ki ya
Kanka altı üstü agzindan gelecek bir damla süt silinecek yani bilemedim her damla icin yeni bir mendil mi kullancakmisiz acabaKanka bende bilmiyorum nasıl olur ama görümce ağız mendili çok kullanırsın dedi neye göre dedi bilmiyorumbende aldım 20 tane
Benim oglum da arabalarına garaj yapar artikB
Ben çok almıştım pek kullanamadım ya sonra ek gıda zamanı önlük falan yapayım dedim o da olmadı şu an kızım bebeklerine örtü yapıyor onları
Kanka ben birde büyük küçük aldımKanka altı üstü agzindan gelecek bir damla süt silinecek yani bilemedim her damla icin yeni bir mendil mi kullancakmisiz acaba
At kız linkosunuKanka ben birde büyük küçük aldım
kusunca kullanılıyor genelde gaz cikaracagi zaman omzuna yatirinca once omzuna bezini sarıp sonra bebegin gazini cikariyorsun oglumda reflu vardi aşırı kusan bebekti agız mendilleri yetismiyordu bile suan 20 den fazla var evdeKanka altı üstü agzindan gelecek bir damla süt silinecek yani bilemedim her damla icin yeni bir mendil mi kullancakmisiz acaba
Kanka ben onları baya önce aldımAt kız linkosunu
Ivit bu amaclarla kullanildigini biliyorum tabiki tamamen sıfır bilgiyle anne de olmuyorum yakusunca kullanılıyor genelde gaz cikaracagi zaman omzuna yatirinca once omzuna bezini sarıp sonra bebegin gazini cikariyorsun oglumda reflu vardi aşırı kusan bebekti agız mendilleri yetismiyordu bile suan 20 den fazla var evde
kusunca boynunu falan o bezle siliyordum hep herseye lazim bez aslinda cok amacli
Ayni markanın ürünlerine bakiyorum bendePenye Ağız Bezi 10 adet 28 x 28 cmcekic kids 10'lu Desenli Müslin Bebek Ağız Mendili %100 Pamuk - Fiyatı, Yorumları
cekic kids 10'lu Desenli Müslin Bebek Ağız Mendili %100 Pamuk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
baby me Penye Ağız Bezi 10 adet 28 x 28 cm - ebebek
Kanka bunları almışımCaramell Bebek Soft Girl Penye Ağız Mendili 7 Li Ekru - Fiyatı, Yorumları
Caramell Bebek Soft Girl Penye Ağız Mendili 7 Li Ekru yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl babylovee
kitikate Organik Wili 2'li Omuz Bezi Çok Renkli - Fiyatı, YorumlarıIvit bu amaclarla kullanildigini biliyorum tabiki tamamen sıfır bilgiyle anne de olmuyorum ya
Ay aman uzak olsun reflüler falan tüm bebislerden de yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?