Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Duygularla karışmış senin ağrın canım. Biraz dinlen istirahat et daha iyi olursun ağır kaldırma cok egilip kalkma. O zamanda ağrı oluyor.
Birde büyüme haftaniz ne zaman o günlerde de ağrı oluyor.

Kızlar ağız mendili Müslin olanlar mı Penye kumaş olanlar mı daha iyi sizce ?
Müslinler daha hoşuma gidiyor.
muslin bende begeniyorum
ama penye kumastan kızımada oglumada cok almsm paketli baya vardi gordum bugun yumusacik penye ama markasıma bakamdm bakınca yazaym sana canım

Duygularla karışmış senin ağrın canım. Biraz dinlen istirahat et daha iyi olursun ağır kaldırma cok egilip kalkma. O zamanda ağrı oluyor.
Birde büyüme haftaniz ne zaman o günlerde de ağrı oluyor.
evet bugun karışık moddayım aslında iyide geldi bakmak agrıda eşlik edince bu saatlere geldik bakalım

İnşallah canım benim, güzel güzel düşünelim güzel olsun

muslin bende begeniyorum
ama penye kumastan kızımada oglumada cok almsm paketli baya vardi gordum bugun yumusacik penye ama markasıma bakamdm bakınca yazaym sana canım
Tamam canim bir bak söylersin. Ben Müslin olanlari baya begeniyorum cok şeker desenler renkler var. Penye de yumuşak geliyor tabi. 2sinden de alayım desem o kadara gerek var mi bilmiyorum yaa nerdeyse 20 adet fln oluyor o kadar lazim olur mu
evet bugun karışık moddayım aslında iyide geldi bakmak agrıda eşlik edince bu saatlere geldik bakalım
Dinlen canım iyi olursun merak etme.

Kanka bende bilmiyorum nasıl olur ama görümce ağız mendili çok kullanırsın dedi neye göre dedi bilmiyorum bende aldım 20 tane
Kanka altı üstü agzindan gelecek bir damla süt silinecek yani bilemedim her damla icin yeni bir mendil mi kullancakmisiz acaba

B

Ben çok almıştım pek kullanamadım ya sonra ek gıda zamanı önlük falan yapayım dedim o da olmadı şu an kızım bebeklerine örtü yapıyor onları
Benim oglum da arabalarına garaj yapar artik
O zaman ben hangisini oneriyorsaniz 10lu ondan alayim yeter yaa. Müslin mi Penye mi ?

Kanka altı üstü agzindan gelecek bir damla süt silinecek yani bilemedim her damla icin yeni bir mendil mi kullancakmisiz acaba
kusunca kullanılıyor genelde gaz cikaracagi zaman omzuna yatirinca once omzuna bezini sarıp sonra bebegin gazini cikariyorsun oglumda reflu vardi aşırı kusan bebekti agız mendilleri yetismiyordu bile suan 20 den fazla var evde
kusunca boynunu falan o bezle siliyordum hep herseye lazim bez aslinda cok amacli

Penye Ağız Bezi 10 adet 28 x 28 cm
baby me Penye Ağız Bezi 10 adet 28 x 28 cm - ebebek
Kanka bunları almışım babylovee

Ivit bu amaclarla kullanildigini biliyorum tabiki tamamen sıfır bilgiyle anne de olmuyorum ya
Ay aman uzak olsun reflüler falan tüm bebislerden de yaa

Ayni markanın ürünlerine bakiyorum bende sagol kanka. Cansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…