Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Kanka sirinm sayesinde pek araştırma yapmıyorum sağolsun
Eylülde geldi bu ay yatağını falan halledirim diye düşünüyorum, bu hafta tatile gidebilirim kızlar
Evet ya eylül ayını severim senin bebek arabası geldi mi? Yatak konusunda çok karışığım ben ay napcam bilmiyorum sen huggy moon mu düşünüyosun?
Git git tatile bi babymoon fena olmaz

Evet ya eylül ayını severim senin bebek arabası geldi mi? Yatak konusunda çok karışığım ben ay napcam bilmiyorum sen huggy moon mu düşünüyosun?
Kanka bu ay gelecek araba inşallah eylülün 2.haftası dediler. Bekliyoree biraz geç gelebilir yer tutmasın gaza geldim aldım
Kanka ben yatak odasına egebaby marka ahşap yatak alacam anne yanı, 4 yaşına kadar kullanabiliyormuş. Salona bir şeyler almam lazım, 6 aylık olana kadar salonda idare bir şey olsada olur diyorum, çünkü 6. Aydan sonra hep yatak odasında yatağında yatırmaya alıştırmak istiyorum gündüz uykularındada. Gündüz için stokke gündüz yatağıda alabilirim salona, hem tatile galan gidersekte yanında taşıyabiliyormuşsun, şu an e bebekte indirime girmiş umarım kalır ben alana kadar

Eklentiler

• IMG_5361.webp
    38,7 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_5362.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 41
Yatak en zor olanıydı benim için ya karar vermek

Bende yatak odasına park yataktan ziyade bu şekilde anne yanı olabilen ahşap beşik düşünmeye başladım. İkeada da var ona da bir bakıcam, bebek doğana kadar odasında durur doğunca yatak odasına alırız gibi düşünmeye başladım. Odasına montessori alıp almamak konusunda kararsızım hala zamanla şekillenecek gibi düşünüyorum stokkenin ahşap beşiğini görmüştüm gündüz yatağını görmedim bir bakayım ona

iyi akşamlar kızlar
inşallah herkez iyidir
bugun hep adet sancısı gibi sancım vardı uyumusum baya ama az var yine
sorum var
bugun bazanın altını actık kızım elbislerinde lekeler oluşmus
sarı lekeler var cok uzuldum hemen leke cıkarıcı siparis verdim sizce cıkar mı
8 bucuk yıl olmuş
yada onerdiginz birsey varmı nasıl cıkarabilirm
cogusu sarı lekeli birtane cok sevdigim tulumda çitcıtların demirleri yesil olmuş küf gibi havasızlıktan mı oldu acaba
hepsi cok guzel bayada birseyler varmıs
insallah leke cıkarıcı cıkarabilirde kızıma giyindirebilirm

Kanka bu ahşap olan egebaby’de aparatı varmış 13 yaşına kadar kullanabilirsin, dediğin gibide mantıklı kendi odasına yatak almazsın, böyle buna benzer bir yatak alırsın odasını ayırdığında direk yatakla beraber geçirirsin, oda rengine göre bir şey alırsın, ahşapların beyazı siyahida var.

Yatak işi en zoru gerçekten yaa offf birde ankarada mobilyacıların olduğu siteler diye bir yer var oraya gidip bir göz gezdirelim dedik eşimle belki farklı bir fikir olur bizim içinde minimum eforla maksimum faydayı almak istiyorum o yüzden kafam karışıyor

Aşkım adet sancısı bendede çok ayakta kalırsam oluyor ama sola uzanınca 15-20 dk içinde geçiyor. Yoruldun mu bu gün?
Leke çıkarıcı çıkarır canım mutlaka sonuçta yemek lekesi değil ya, yıkasan bile çıkar belki

Kanka bende aldıktan sonra memnun kalmazsam falan diye endişe ediyorum ama yorumlara güvenerek alacam artık

Kanka bende aldıktan sonra memnun kalmazsam falan diye endişe ediyorum ama yorumlara güvenerek alacam artık
Kuzu beşik cidden çok güzel ve kullanışlı görünüyor bende bakmıştım buna internetten ama aklımda kalmamış. Hatırlattığın iyi oldu renkleri de çok tatlı mint yeşili olana bayıldım

Kızlar ağız mendili Müslin olanlar mı Penye kumaş olanlar mı daha iyi sizce ?
Müslinler daha hoşuma gidiyor.

evet canim bugun ayakta kaldim baya dedigin gibi uzandm gecti uyumusum sonra uyandm tekrR başladı kocam bey çay demlemiş icicem keyife gecicem insallah karın agrımda gecer
o kadar guzel seyler almsm ki yıkaym hepsini atarım size de cok bir eksigimz yokmus
zıbın almam lazım bir kactanede begendigim kiyafetlerden alırm
giyim konusunda hersey tam gibi
ama araba canta biberon ates olcer falan bu tarz seyler eksik onlari alinca kızım tamamdr kendi eksiklerimi alicam sonra
hem duygusal oldum bugun baya kıyafetlere bakınca
bir yandan da kardesi giyinicek kızım olucak yine ayrı heveslendim rabbim giyindirmeyi de nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…