Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Kanka bende dışardayken eşimle, kalbim güm güm elimde bir şey kaçırıyormuyum acaba ne konuşuluyor diye

Benimki 1 anne bebek, 2 anne baba bebek, 3 tüm doğumhane ekibi atıyor baktım hepsine aynı etiket yapmış Saadet ebe diye
Senin doktorda senin gibi düzenli biri desene bizimki hiç ebeyle atmamış göremedim işimiz şansa kaldı
Bencede diyebilir sor bakalim kuzu unutmazsam bende bir sorarim. Bende 2 sinde gidiyorum
Sigortan ile muayenelere ücret ödüyor musun sen canım? Yoksa karsiliyor mu. Ve dogumun ne kadarlik kısmını karsiliyor sigortan ?
Kuzu benim sigortam muayene ücretinin büyük bir bölümünü karşılıyor. Her muayenede ben çok az bir fark ödüyorum. Doğum ve muayeneler için bir limit var her muayene o limitten düşüyor doğuma kadar limitte ne kadar kalırsa da o da doğuma gidecek. Eğer doğum limitimden daha fazla tutarsa da üzerini biz ödeyeceğiz kuzu. Anlatabildim mi bilmiyorum biraz karışık

Aaa ilk kez duydum böyle bir sigorta

Ay tam bizim doktorun vereceği bi cevap

Ayyy valla eylül anneleri full ağustosta doğurdu bizim ne zaman olacak doğumlar merak ediyorumm bir yandan oğlak burcu olsun da istiyorum ama yay da fena değil kasap et derdinde koyun can derdinde sjsjs

Erkekler bizi hangi konuda anlamış ki bu konuda anlasınlar

Kanka benim sigorta muayenelerde şu an yarısını karşılıyor sadece, doğumda nasıl bilmiyorum
Ay ne değişik sigortalar var ya benimki dümdüz 10 muayene + ben doğum paketi ekletmiştim. Yani gittiğimde sadece 50 TL katkı payı ödüyorum o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…