- 23 Ekim 2024
- 4.498
- 7.160
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.221
Kanka bende dışardayken eşimle, kalbim güm güm elimde bir şey kaçırıyormuyum acaba ne konuşuluyor diyeKızlar yoğun bir gün geçirdim şimdi emojileyerek okuya okuya geldim son sayfayaEşim de bugün diyor aynı şeyleri iki sene önce konuştunuz zaten niye yine kk giriyorsun diye buna taktı bugün dümdüz erkek beyninle yorum yapma dedim hamileliği böyle birlikte geçirmek heyecanımızı paylaşmak bana çok güzel geliyor. Dışarda kimse hamile değil kimsenin gündemi de bu değil. O yüzden burada sizinle sohbet etmekten çoook mutluyum ben
Ben ikna oldum şahsenYavrum ya o artı 40-50 bine anan seni gezmelere götürür ya da 1 hafta daha bekle sen bilirsin desem çok mu tehditvari olur
Senin doktorda senin gibi düzenli biri deseneBenimki 1 anne bebek, 2 anne baba bebek, 3 tüm doğumhane ekibi atıyorbaktım hepsine aynı etiket yapmış Saadet ebe diye
Kuzu benim sigortam muayene ücretinin büyük bir bölümünü karşılıyor. Her muayenede ben çok az bir fark ödüyorum. Doğum ve muayeneler için bir limit var her muayene o limitten düşüyor doğuma kadar limitte ne kadar kalırsa da o da doğuma gidecek. Eğer doğum limitimden daha fazla tutarsa da üzerini biz ödeyeceğiz kuzu. Anlatabildim mi bilmiyorum biraz karışıkBencede diyebilirsor bakalim kuzu unutmazsam bende bir sorarim. Bende 2 sinde gidiyorum
Sigortan ile muayenelere ücret ödüyor musun sen canım? Yoksa karsiliyor mu. Ve dogumun ne kadarlik kısmını karsiliyor sigortan ?
Bu konuşmayi yapmayan anne olur mu ya. Soyliceksin tabiYavrum ya o artı 40-50 bine anan seni gezmelere götürür ya da 1 hafta daha bekle sen bilirsin desem çok mu tehditvari olur
Aaa ilk kez duydum böyle bir sigortaSenin doktorda senin gibi düzenli biri desenebizimki hiç ebeyle atmamış göremedim işimiz şansa kaldı
Kuzu benim sigortam muayene ücretinin büyük bir bölümünü karşılıyor. Her muayenede ben çok az bir fark ödüyorum. Doğum ve muayeneler için bir limit var her muayene o limitten düşüyor doğuma kadar limitte ne kadar kalırsa da o da doğuma gidecek. Eğer doğum limitimden daha fazla tutarsa da üzerini biz ödeyeceğiz kuzu. Anlatabildim mi bilmiyorum biraz karışık
Ay tam bizim doktorun vereceği bi cevapMantıklı canım sor vallaben ameliyat oldugumda kadin dogum katinda bos oda yoktu yine düşün. Allahtan da yoktu tabi o ayri konu. Ama odalar cok konforlu. Baya otel gibi. Ben cok begendim. Bi sorarsin yine gittiginde gezebilirsen bir iki foti cek bana da atarsin
Canim bu konu benimde hep aklima geliyir ebe konusu. Ama hep unutuyorum sormayim giristeki kadınlar bunu belki biliyordur bi sorabiliriz. Doktora da sorulur mu bilmiyorum ki. Napcan ebeyi dogumu ben yaptircam diyebilir sonucta
Erkekleri böyle bir forum ortamına koysan 3 sayfa mesaj çıkmazKanka bende dışardayken eşimle, kalbim güm güm elimde bir şey kaçırıyormuyum acaba ne konuşuluyor diye
Ben salı günü sormaya korkuyorumAaa ilk kez duydum böyle bir sigorta
AyyyKızlar benim hayattaki şansıma bakın doğum paketli sağlık sigortam var ve 5 Aralık'ta bitiyor.Sağlık sigortası hep yaptırırım ama doğum paketi tekrar almazdım. 5'ine kadar doğurmazsam tekrar doğum paketli almam gerekecek
O da max doğum ücretleri hahahahaErkekleri böyle bir forum ortamına koysan 3 sayfa mesaj çıkmaz
Sadece emojiyle cevapErkekleri böyle bir forum ortamına koysan 3 sayfa mesaj çıkmaz
Senin sigortan karşılamıyor mu kuzuBen salı günü sormaya korkuyorum
Kanka benim sigorta muayenelerde şu an yarısını karşılıyor sadece, doğumda nasıl bilmiyorumSenin sigortan karşılamıyor mu kuzu
Yay iyidir yay 21'ini atlatalımAyyyvalla eylül anneleri full ağustosta doğurdu bizim ne zaman olacak doğumlar merak ediyorumm bir yandan oğlak burcu olsun da istiyorum ama yay da fena değil kasap et derdinde koyun can derdinde sjsjs
Erkekler bizi hangi konuda anlamış ki bu konuda anlasınlarKızlar yoğun bir gün geçirdim şimdi emojileyerek okuya okuya geldim son sayfayaEşim de bugün diyor aynı şeyleri iki sene önce konuştunuz zaten niye yine kk giriyorsun diye buna taktı bugün dümdüz erkek beyninle yorum yapma dedim hamileliği böyle birlikte geçirmek heyecanımızı paylaşmak bana çok güzel geliyor. Dışarda kimse hamile değil kimsenin gündemi de bu değil. O yüzden burada sizinle sohbet etmekten çoook mutluyum ben
Ay ne değişik sigortalar var yaKanka benim sigorta muayenelerde şu an yarısını karşılıyor sadece, doğumda nasıl bilmiyorum
Bende yay olur gibi hissediyorum ben tam ortadayım yaYay iyidir yay 21'ini atlatalım
Bence senin 15'i gibi olur direkt yayBende yay olur gibi hissediyorum ben tam ortadayım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?