Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Aşkım sanırım camda antikolik özelliği yoktu yanlış hatırlamıyorsam, o yüzden plastik almıştım
Ay tamam ya bir saattir bakıyorum antikolikte cam yok çünkü. Sagol bebisim.
Hepsiburada nin sitesindeki yorumlarda hep emzik ucunun 2 numara geldigini söylemişler vallahi kafam yandı.
Sen nerden almıştın?

Bende muhtemelen kullanmam ama olur ya dogum sonrasi hemen süt gelmez o zaman elimde olsun diye hem mama hemde biberon alayim diyorum açıkçası.
Iste bu taktiklerle ilerliyordu
Canim iste mochi ile lansinoh ayni mantik aslinda. Lansinoh biraz daha guvenilir geldi bana ondan onu sordum.
Amacim diger memeden damlayan sütü toplamak. Ilk aylar icin özellikle.
Göğüs kalkanında da ayni ozellik var askinda. Sadece vakumlayarak degilde direkt damlayan sütü topluyor kallkan. Aslinda bende hem memeyi korur hemde damlayan sütü toplar düşüncesi ile sadece kalkan mi alsam dedim. Bide kalkan daha portatif minnak bisey

Ben gögüs kalkanı alacağım kuzum. Birde biberonu da sütümü sağıp gece beslemesinde eşim yardımcı olması açısından ya da mesela dışarıda işim olduğunda ya da sadece hava almak için çıktığımda sağıp eve bırakırım eşim besler bebeği diye kullanmayı düşünüyorum

Bende kalkan alayim sadece diye düşünüyorum kuzu ya. Diger lansinoh tamam güzel ama kalkan hem göğüs ucu icin baska amacla da kullaniliyor hemde daha portatif, ic camasir icine koy dursun.
Ben sagim maminesi de almayi düşünmüyorum

Kızlar bakın böyle yıkayın kıyafetleri ve böyle asın kurutmaya atmayın derim kücülüyorlar, birde yarim saat kısa ayara atın miss gibi koksun tabi bunları yapmaya 11.aydan sonra mı başlarız nezaman başlarız?

Ay tamam ya bir saattir bakıyorum antikolikte cam yok çünkü. Sagol bebisim.
Hepsiburada nin sitesindeki yorumlarda hep emzik ucunun 2 numara geldigini söylemişler vallahi kafam yandı.
Sen nerden almıştın?
Aşkım ben e bebekten aldım, sürekli indirim geliyor oraya

Ya bende aslında böyle olsun istiyorum ama korkuyorum sonradan meme reddi olur mu acaba diye

Şu evreye geçmek istiyorum
Her şeyi ütüleyecek olma düşüncesi bile aşırı geriyor yoksa hazırlık evresi baya eğlenceli

Beslenme gereçlerinden de konu açılmışken göğüs pompalarında doğru flanş seçimi ile ilgili şöyle görsele denk geldim

Eklentiler

• IMG_8266.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 29
Aşkım ben e bebekten aldım, sürekli indirim geliyor oraya
Tamam asko sagol ben simdilik göğüs kalkani siparis ettim. Olmadi magazadan yada ebebekten fln alayim biberonu. Hb de indirim var aslinda ama yorumlari beni rahatsiz etti markadan soğuyacagim.
Ya bende aslında böyle olsun istiyorum ama korkuyorum sonradan meme reddi olur mu acaba diye
Bide senin aldigin emzik kac numaraymis kolik biberondaki ? 2 numara emzik yollamislar hep alanlara ama.
Bende cok biberona alıştırmak istemiyorum aslinda direk dogal yerinden temin etsin sütü istiyorum
Yorumlarda biberonun meme reddi yaptigi yaziyor hep yaa. Kafam bi milyon oldu nerden okudum

Allahimm ne cok ogrenmemiz gereken sey var flanş neymis yaa ilk kez duydum bunu da

Allahimm ne cok ogrenmemiz gereken sey var flanş neymis yaa ilk kez duydum bunu da
Ohoo neler neler var göğüs pompası için kuzum çatlak yara vs olmaması için doğru flanşla süt sağımı yapmalıymışız lansinoh giyilebilir pompa aldım ama yanında standart flanş gönderilmiş ölçü uymazsa ekstra almak gerekmiş

Bencede kalkan mantıklı kuzu. Bende giyilebilir sağma makinesi alacağım
Kuzu olmaz diye düşünüyorum ya kendime vakit ayırmam gerek yoksa bebeğe de iyi gelemem zaten 6. Aydan sonra biberonla su vs vereceğiz doğru biberon ve başlığı seçersek sorun olmaz diye düşünüyorum (umut ediyorum)

Sana katılıyorum canım mutlu anne = mutlu bebek

Kanka küçük olanı 0+ aldım
Büyüğü 1+ sanırım

Canım sağım makinesi hakkında bende biraz kararsızım alsam mı yoksa ihtiyaç halinde doğumdan sonra mı alsam diye illa bebeğe fazladan süt biriktirmek için değil de benim arkadaşım mastit olmuştu onun için ihtiyaç olmuş mesela eğer öyle bişey yaşarsan o zaman da alırsın veya manuel bi tane elinin altında olup mastit olacağını hissettiğin an hemen müdahele edebilirsin elinin altında olduğu için

Kızlar bakın böyle yıkayın kıyafetleri ve böyle asın kurutmaya atmayın derim kücülüyorlar, birde yarim saat kısa ayara atın miss gibi koksun tabi bunları yapmaya 11.aydan sonra mı başlarız nezaman başlarız?
Şu evreye geçmek istiyorum
bendee böyle hayal ettim az önce bide kış ayı ya böyle ev sıcacık böyle odasını yerleştiriyoz kıyafetleri hazırlıoz göbüş almış başını gitmiş dışarısı acayip soğuk kar yayıyor ayy icim kıpır kıpır oldu

Ayy ayy.. öğren öğren bitmiyordu

Aldım gitti kalkanı böyle ufak tefek alisverisler beni cok mutlu ediyor yia

Canım ben almayacagim simdi. Ne bileyim bazi şeylerin enerjisine inaniyorum yaa. Ihtiyac halinde almak mantikli geliyor.
Ihtiyac olursa tüm magazalar evimizin dibinde hemen gidip alınır. Eczaneler yine öyle.
Ben biberonu hastanede ilk gün belki süt hemen gelmezse diye aliyorum. Mama da alacagim amac sadece bulunsun. Hic ihtiyac olmasin inşallah
Bide ben çalışmıyorum, bebegimi de kolay kolay birine birakip gitmem. Zaten kış bebisi cok disari da cikmam bebisim olmadan. Gözümün önünden ayırmak istemem kimseye emanet edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…