- 16 Eylül 2024
- 6.354
- 5.895
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.461
Ay tamam ya bir saattir bakıyorumAşkım sanırım camda antikolik özelliği yoktu yanlış hatırlamıyorsam, o yüzden plastik almıştım
Bende muhtemelen kullanmam ama olur ya dogum sonrasi hemen süt gelmez o zaman elimde olsun diye hem mama hemde biberon alayim diyorum açıkçası.1 tane almıştım doğum sonrası iki sene çalışmayınca bir kez bile kullanmadım sonrada arkadaşıma hediye ettimAma kullanmadığıma pişman oldum.. sağıp geceleri eşime paslardım şimdi ki aklım olsa. Neyse şimdi ki aklımla yeniden hamileyim şimdi eşim düşünsün
Canim iste mochi ile lansinoh ayni mantik aslinda. Lansinoh biraz daha guvenilir geldi bana ondan onu sordum.Yine yoruma geldimgöğüs kalkanı avent olanı al canım ama süt toplama performansı için değil göğüslerinin yara olmaması ve iç çamaşırının habire süt lekesi olmaması için. Yani ilk gün başla kullanmaya emzir kapat iç çamaşırı giy böylece temas etmediği için inan yarasıza yakın atlatıyorsun hele bir de krem kullanırsan oh mis. Süt toplamak içinse mochi mükemmel acısız sağım gibi sen bir göğsünü emzirirken o da diğerini hafif vakumluyor ve biriktiriyor
Ben gögüs kalkanı alacağım kuzum. Birde biberonu da sütümü sağıp gece beslemesinde eşim yardımcı olması açısından ya da mesela dışarıda işim olduğunda ya da sadece hava almak için çıktığımda sağıp eve bırakırım eşim besler bebeği diye kullanmayı düşünüyorumKızlar birde bebis bir memeden emerken diger memeden damlayan sütleri toplamak icin şunlardan alayim diyorum ama fikrinize ihtiyacim var. Bu lansinoh olanı almak mı mantıklı yoksa, philipsin göğüs kalkanı olani almak mı mantıklı.
LANSINOH Silikon Göğüs Pompası - Fiyatı, Yorumları
LANSINOH Silikon Göğüs Pompası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Philips Avent Göğüs Kalkanı 2'li - Fiyatı, Yorumları
Philips Avent Göğüs Kalkanı 2'li yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bende kalkan alayim sadece diye düşünüyorum kuzu ya. Diger lansinoh tamam güzel ama kalkan hem göğüs ucu icin baska amacla da kullaniliyor hemde daha portatif, ic camasir icine koy dursun.Ben gögüs kalkanı alacağım kuzum. Birde biberonu da sütümü sağıp gece beslemesinde eşim yardımcı olması açısından ya da mesela dışarıda işim olduğunda ya da sadece hava almak için çıktığımda sağıp eve bırakırım eşim besler bebeği diye kullanmayı düşünüyorum
Aşkım ben e bebekten aldım, sürekli indirim geliyor orayaAy tamam ya bir saattir bakıyorumantikolikte cam yok çünkü. Sagol bebisim.
Hepsiburada nin sitesindeki yorumlarda hep emzik ucunun 2 numara geldigini söylemişler vallahi kafam yandı.
Sen nerden almıştın?
Şu evreye geçmek istiyorumKızlar bakın böyle yıkayın kıyafetleri ve böyle asın kurutmaya atmayın derim kücülüyorlar, birde yarim saat kısa ayara atınmiss gibi koksun tabi bunları yapmaya 11.aydan sonra mı başlarız nezaman başlarız?
Zülal Karakuş, Instagram: "Heyecan doluyum… ♥️"
4,698 likes, 69 comments - zulaalkarakus, July 31, 2025: "Heyecan doluyum… ♥️".www.instagram.com
Ya bende aslında böyle olsun istiyorum ama korkuyorum sonradan meme reddi olur mu acaba diyeBen gögüs kalkanı alacağım kuzum. Birde biberonu da sütümü sağıp gece beslemesinde eşim yardımcı olması açısından ya da mesela dışarıda işim olduğunda ya da sadece hava almak için çıktığımda sağıp eve bırakırım eşim besler bebeği diye kullanmayı düşünüyorum
Her şeyi ütüleyecek olma düşüncesi bile aşırı geriyorŞu evreye geçmek istiyorum
Tamam asko sagolAşkım ben e bebekten aldım, sürekli indirim geliyor oraya
Bide senin aldigin emzik kac numaraymis kolik biberondaki ? 2 numara emzik yollamislar hep alanlara ama.Ya bende aslında böyle olsun istiyorum ama korkuyorum sonradan meme reddi olur mu acaba diye
Allahimm ne cok ogrenmemiz gereken sey var flanş neymis yaa ilk kez duydum bunu daHer şeyi ütüleyecek olma düşüncesi bile aşırı geriyoryoksa hazırlık evresi baya eğlenceli
Beslenme gereçlerinden de konu açılmışken göğüs pompalarında doğru flanş seçimi ile ilgili şöyle görsele denk geldim
Ohoo neler neler varAllahimm ne cok ogrenmemiz gereken sey var flanş neymis yaa ilk kez duydum bunu da
Bencede kalkan mantıklı kuzu. Bende giyilebilir sağma makinesi alacağımBende kalkan alayim sadece diye düşünüyorum kuzu ya. Diger lansinoh tamam güzel ama kalkan hem göğüs ucu icin baska amacla da kullaniliyor hemde daha portatif, ic camasir icine koy dursun.
Ben sagim maminesi de almayi düşünmüyorum
Kuzu olmaz diye düşünüyorum ya kendime vakit ayırmam gerek yoksa bebeğe de iyi gelememYa bende aslında böyle olsun istiyorum ama korkuyorum sonradan meme reddi olur mu acaba diye
Sana katılıyorum canım mutlu anne = mutlu bebekBencede kalkan mantıklı kuzu. Bende giyilebilir sağma makinesi alacağım
Kuzu olmaz diye düşünüyorum ya kendime vakit ayırmam gerek yoksa bebeğe de iyi gelememzaten 6. Aydan sonra biberonla su vs vereceğiz doğru biberon ve başlığı seçersek sorun olmaz diye düşünüyorum (umut ediyorum)
Kanka küçük olanı 0+ aldımTamam asko sagolben simdilik göğüs kalkani siparis ettim. Olmadi magazadan yada ebebekten fln alayim biberonu. Hb de indirim var aslinda ama yorumlari beni rahatsiz etti markadan soğuyacagim.
Bide senin aldigin emzik kac numaraymis kolik biberondaki ? 2 numara emzik yollamislar hep alanlara ama.
Bende cok biberona alıştırmak istemiyorum aslinda direk dogal yerinden temin etsin sütü istiyorum
Yorumlarda biberonun meme reddi yaptigi yaziyor hep yaa. Kafam bi milyon oldu nerden okudum
Canım sağım makinesi hakkında bende biraz kararsızım alsam mı yoksa ihtiyaç halinde doğumdan sonra mı alsam diye illa bebeğe fazladan süt biriktirmek için değil de benim arkadaşım mastit olmuştu onun için ihtiyaç olmuş mesela eğer öyle bişey yaşarsan o zaman da alırsın veya manuel bi tane elinin altında olup mastit olacağını hissettiğin an hemen müdahele edebilirsin elinin altında olduğu içinBende kalkan alayim sadece diye düşünüyorum kuzu ya. Diger lansinoh tamam güzel ama kalkan hem göğüs ucu icin baska amacla da kullaniliyor hemde daha portatif, ic camasir icine koy dursun.
Ben sagim maminesi de almayi düşünmüyorum
bendeeŞu evreye geçmek istiyorum
Ayy ayy.. öğren öğren bitmiyorduOhoo neler neler vargöğüs pompası için kuzum çatlak yara vs olmaması için doğru flanşla süt sağımı yapmalıymışız lansinoh giyilebilir pompa aldım ama yanında standart flanş gönderilmiş ölçü uymazsa ekstra almak gerekmiş
Aldım gitti kalkanıBencede kalkan mantıklı kuzu. Bende giyilebilir sağma makinesi alacağım
Kuzu olmaz diye düşünüyorum ya kendime vakit ayırmam gerek yoksa bebeğe de iyi gelememzaten 6. Aydan sonra biberonla su vs vereceğiz doğru biberon ve başlığı seçersek sorun olmaz diye düşünüyorum (umut ediyorum)
Canım ben almayacagim simdi. Ne bileyim bazi şeylerin enerjisine inaniyorum yaa. Ihtiyac halinde almak mantikli geliyor.Canım sağım makinesi hakkında bende biraz kararsızım alsam mı yoksa ihtiyaç halinde doğumdan sonra mı alsam diye illa bebeğe fazladan süt biriktirmek için değil de benim arkadaşım mastit olmuştu onun için ihtiyaç olmuş mesela eğer öyle bişey yaşarsan o zaman da alırsın veya manuel bi tane elinin altında olup mastit olacağını hissettiğin an hemen müdahele edebilirsin elinin altında olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?