Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Ay ne değişik sigortalar var ya benimki dümdüz 10 muayene + ben doğum paketi ekletmiştim. Yani gittiğimde sadece 50 TL katkı payı ödüyorum o kadar
Aşkım sen hamilelikten öncemi yaptırdın? Benimkinin öyle karşılaması için hamilelikten 6 ay önce başlatmam gerekiyormuş, abi ben nerden bileyim ne zaman hamile kalacam

Ayyy valla eylül anneleri full ağustosta doğurdu bizim ne zaman olacak doğumlar merak ediyorumm bir yandan oğlak burcu olsun da istiyorum ama yay da fena değil kasap et derdinde koyun can derdinde sjsjs
Bende bir oğlak var bir aksilik olmazsa yay olacak bir tane de. Üçüncüde akrep olma riski var sımsıkı koruncam artık o yüzden

Aşkım sen hamilelikten öncemi yaptırdın? Benimkinin öyle karşılaması için hamilelikten 6 ay önce başlatmam gerekiyormuş, abi ben nerden bileyim ne zaman hamile kalacam
Hahaha evet kuzu benim 2 yıldır doğum paketli sigortam vardı zaten

Hahaha evet kuzu benim 2 yıldır doğum paketli sigortam vardı zaten
Benim normal allianz yatarak sigorta kanka onuda eşim yaptırırken kadın sadece yatarak yaptır doğumda fayda sağlar, ayakta ikisini birlikte yaptırsan çok fark olmaz demiş ama pek güvenemedim, benimki keşin yanlış anladı

Kızlar ben dün gece artık kendimmi uyandım yoksa hareketlerinemi uyandım bilmiyorum ama uyandığımda kızım içerde sağ sola bale yapıyordu
Benimkide maşalah iki gündür çok hareketli birde onunla konuşunca daha çok tepikliyor aşırı hoşuma gidiyor ya bence peri kızı uyandırmıştır seni
Aaa ilk kez duydum böyle bir sigorta
Ben yaptırmadım kuzum bunu. Şirket çalışanlarına yaptırıyor ben bişey ödemiyorum. O yüzden ekstra bir seçeneğim yoktu ama memnunum baya ya işimi gördü. Detaylı ultrasona 855₺ verdim sadece.
Yay iyidir yay 21'ini atlatalım
Yay mı diyosun erkekte oğlakta iyidir ya

Ya gebe kaldıktan sonra sıkıntı ben ilk yaptırdığımda 2 yıl önce anadoluda bekleme süresi 1 aydı mesela. O sene hamile kalamadım zaten gitti. Tekrar yenilettim onda da tam sınırda denk geliyor olmadı 3. sene de doğum paketli olacak mecbur.

Uyyy babam oğlak çok severim ama sinir var oğlaklarda haha

Kanka bitmeden peşinden 2.yap kullan

Benimki tepki vermiyor ya konuştuğumda hareket etmiyor, ama o hareket ettiğinde ben konuşmaya başlıyorum

Bence senin 15'i gibi olur direkt yay
Benimde 25i oğlak görünüyor ama tam haftasını doldurması lazım bilemiyorum altan bilemiyorum
Kizlar bu aksam kuzenimin dugunu vardi bol bol tepindim bebem davul zurnadan nasil korktuysa hic hareket etmedi. Az once yolda karnimi sevdim biraz konustum hemen tekmeyi yedim sukur
Yaaa böyle iletişim kurmak bile çok keyifli dimi yaa

Anladim canim hadi bakalim saglikli dogumlarimiz olsun. Artik giden maddi kısımlar sağlık olsun deyip gececeğimiz seyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…