- 15 Mayıs 2022
- 2.006
- 2.654
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.261
Tabii kiii balımHep destek tam destek
Öyle tabi kuzu ya sağlıklı olsunlar biz sağlıklı olalım gerisini bir şekilde hallederizAnladim canim hadi bakalim saglikli dogumlarimiz olsun. Artik giden maddi kısımlar sağlık olsun deyip gececeğimiz seyler
Sana güveniyorum kanka, spiral mı tutar seniEmzirirken hamile kaldım ya bebeğimspiralden aşağısı kurtarmaz beni
Merhaba, anneliğe hazırlananlar başlığına bakayım dedim bu konuşmaya denk geldim. Bu sebeple yazıyorum. Benim kızım 5 yaşında, ilk etapta park yatak aldım ve odasını da beşik takımlı yaptım. Her çocuk bir karakterle doğuyor, benim kızım park yatakta ve beşiğinde (ikisini de denedik) toplam 6 ay yatmadı, asla kabul etmedi, büyümeye başlayınca park yatağın fileleri parmaklarına değiyordu ve tırmalamaya başlıyordu, biz 1 yaşında Montessori yatak yaptırdık 120x200Kuzum basta montessori düşündüm baya alacaktik hatta. Sonra dedim ki ilk 1 yıl yanimizda yatar. Sonra odasindaki besikte. 4 5 yas civari belki arabalı yatak istiyorum diyecekonun istedigi olsun istiyorum.
Biz küçükken oyle her istedigimiz olmazdi (bkz barbie evi) yavrumun her istedigi olsun be
Valla olabiliyor tüp bağlatip hamile kalanı bile okudum bu sitedeSana güveniyorum kanka, spiral mı tutar seni
Ayyy size ne anlatıcamEmzirirken hamile kaldım ya bebeğimspiralden aşağısı kurtarmaz beni
Bence penyeBenim oglum da arabalarına garaj yapar artik
O zaman ben hangisini oneriyorsaniz 10lu ondan alayim yeter yaa. Müslin mi Penye mi ?
Spirallilere ankastre yüklendiAyyy size ne anlatıcambiz daha bebek düşünmüyorduk ve bende spiral vardı adetimde nasıl düzenlidir. O ay 5 gün geciktim ama spiral var ya ona güveniyorum neeeyyyseee doktora gittim gecikti diye doktor ultrasonla bi baktı dedi ki spiralin kaymışş ben şok. Diyor ki hamile olabilirsin şuan bişey göremiyorum bhcg testi ver. O muayene odasından nasıl çıktığımı bir ben bir allah bilir o zaman istemediğimiz için çok üzülmüş ve korkmuştum ama negatif geldi. Zaten muayeneden çıkınca regl oldum Neyse spirali çıkarttırdım daha da taktırmadım bu da böyle bir anımdır
Bu konuda o kadar rahatım ki hipo hipo olduğum için korunma ihtiyacım yok, gece gündüz durmadan bir şeyler olsada hamilelik ihtimali 0 altıAyyy size ne anlatıcambiz daha bebek düşünmüyorduk ve bende spiral vardı adetimde nasıl düzenlidir. O ay 5 gün geciktim ama spiral var ya ona güveniyorum neeeyyyseee doktora gittim gecikti diye doktor ultrasonla bi baktı dedi ki spiralin kaymışş ben şok. Diyor ki hamile olabilirsin şuan bişey göremiyorum bhcg testi ver. O muayene odasından nasıl çıktığımı bir ben bir allah bilir o zaman istemediğimiz için çok üzülmüş ve korkmuştum ama negatif geldi. Zaten muayeneden çıkınca regl oldum Neyse spirali çıkarttırdım daha da taktırmadım bu da böyle bir anımdır
Yaa ciddi misinAyyy size ne anlatıcambiz daha bebek düşünmüyorduk ve bende spiral vardı adetimde nasıl düzenlidir. O ay 5 gün geciktim ama spiral var ya ona güveniyorum neeeyyyseee doktora gittim gecikti diye doktor ultrasonla bi baktı dedi ki spiralin kaymışş ben şok. Diyor ki hamile olabilirsin şuan bişey göremiyorum bhcg testi ver. O muayene odasından nasıl çıktığımı bir ben bir allah bilir o zaman istemediğimiz için çok üzülmüş ve korkmuştum ama negatif geldi. Zaten muayeneden çıkınca regl oldum Neyse spirali çıkarttırdım daha da taktırmadım bu da böyle bir anımdır
Ya işte o kadar değişken ki bu yatak konusuMerhaba, anneliğe hazırlananlar başlığına bakayım dedim bu konuşmaya denk geldim. Bu sebeple yazıyorum. Benim kızım 5 yaşında, ilk etapta park yatak aldım ve odasını da beşik takımlı yaptım. Her çocuk bir karakterle doğuyor, benim kızım park yatakta ve beşiğinde (ikisini de denedik) toplam 6 ay yatmadı, asla kabul etmedi, büyümeye başlayınca park yatağın fileleri parmaklarına değiyordu ve tırmalamaya başlıyordu, biz 1 yaşında Montessori yatak yaptırdık 120x200döne döne yatıyor, anne babanın arasında yatmaya alışmaması açısından da faydalı oldu, yanına uzanacak kadar geniş böylece güzelce kitabımızı okuyup, hayaller kurup uyuyabiliyor. Montessori yatağı tercih etmemin en önemli sebebi de düşme tehlikesi olmamasıydı. Yatağı ahşap uzantılarından perdeler, süsler, ışıklar vs dilediği gibi süslüyor ve bu onun çok hoşuna gidiyor. Dediğim gibi her çocuğun karakteri farklı, 3 yaşına kadar park yatakta çocuğu uyuyan arkadaşım da vardı. Benim kızım dönerek ve genişçe uyumak konusundaki karakterini bebekken gösterdi ve iki beşiği de ikinci elden satmak durumunda kaldım. Belki fikir olur, böyle olacağını bilseydim, geniş bir tane uygun fiyatlı beşik/park yatak alıp çocuğu gözlemler ona göre de karar verirdim. Sağlıkla dünyaya gelsinler inşallah
O ne kiiiBu konuda o kadar rahatım ki hipo hipo olduğum için korunma ihtiyacım yok, gece gündüz durmadan bir şeyler olsada hamilelik ihtimali 0 altı
Sırayla emziriyorsun hatta başlarda not alıyodum unuttuğum içinKızlar diyelim doğdu evde emdi doydu, o göğüs tekrar ne zaman doluyor
Aşko hiç öyle deme ya bence bu işi kafaya takmadığın her an olma ihtimali yüksekBu konuda o kadar rahatım ki hipo hipo olduğum için korunma ihtiyacım yok, gece gündüz durmadan bir şeyler olsada hamilelik ihtimali 0 altı
6 ayda bir kontrol ettirmen gerekiyor bebiş. İşin garibi ben bu konularda disiplinliyimdir daha 6 ay olmamıştı bile. Doktora diyorum ki ne zaman kaymış onu ben bilemem takıldığının ertesi günü de kaymış olabilir, dünde diyorYaa ciddi misinspiral takınca da adetim gecikti mi noldu diye korkacaksam ne anladım o işten nasıl kaymış öyle ya kontrol mu ettirmek gerekiyor sık sık. Yani hiç düşünmedim henüz o konuyu ama en mantıklı spiral gibi geliyor bana şu an
Ben bunu düşüncem galiba yine ya6 ayda bir kontrol ettirmen gerekiyor bebiş. İşin garibi ben bu konularda disiplinliyimdir daha 6 ay olmamıştı bile. Doktora diyorum ki ne zaman kaymış onu ben bilemem takıldığının ertesi günü de kaymış olabilir, dünde diyoraşırı bilimsel yaklaşan bir doktordu sjsjsj sonradan da aklıma şu geldi 5 ay önce kaydıysa ve biz 5 aydır korunmuyorsak acaba bir problem mi var her türlü anksiyete sebebiydi yani
Ay bugün karşıma bir video çıktı, emzirirken 6 ay koruyor sonra güvenmeyin diyeEmzirirken hamile kaldım ya bebeğimspiralden aşağısı kurtarmaz beni
Yalnız buna güvenirsen cidden 5-6 doğurursunBu konuda o kadar rahatım ki hipo hipo olduğum için korunma ihtiyacım yok, gece gündüz durmadan bir şeyler olsada hamilelik ihtimali 0 altı
Ay geçen biri bir uygulama önermişti böyle hangi memede kaldığını not alan falan bulunca atayımSırayla emziriyorsun hatta başlarda not alıyodum unuttuğum içinbebeği emzirme sıklığına göre göğüsler sana ayak uyduruyor kusursuz yaradılmışız bir süre sonrada sen sertliğinden yumuşaklığından hangisi dolu hangisi boş anlamaya başlıyosun birde süt göğüse inerken değişik bir his oluyor sızlama gibi
Kanka yumurtalıklar beyinden sinyal gitmiyor uyarılma olmuyor, o yüzden adet olamıyorum hep ilaçla olmam lazım, doğuştan olan bir şey bu. Adet olamadığım yumurtalarda çalışmadığı için hamilelik ihtimali tüp bebek harici olmuyor maalesefO ne kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?