- 18 Temmuz 2022
- 6.653
- 11.306
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.281
Yok ben hiç guvenmedim zaten süte falan. 6 ay içinde koruması çok yüksek ama o zaman bile hamile kalan oluyor. Dikkat edin kızlarAy bugün karşıma bir video çıktı, emzirirken 6 ay koruyor sonra güvenmeyin diye
Kanka bunlarda eğer sonradan olduysa hipo hipo düzelen var ama benim doğuştanYalnız buna güvenirsen cidden 5-6 doğurursuneski grubumda hipo olup tedavi ile 2 çocuğu olan biri vardı kadın öylesine rutin kontrole gidiyor (adette normalde olmadığı için ) 16 haftalık 3. Ye hamile olduğunu öğreniyor
Anlarım dimiSırayla emziriyorsun hatta başlarda not alıyodum unuttuğum içinbebeği emzirme sıklığına göre göğüsler sana ayak uyduruyor kusursuz yaradılmışız bir süre sonrada sen sertliğinden yumuşaklığından hangisi dolu hangisi boş anlamaya başlıyosun birde süt göğüse inerken değişik bir his oluyor sızlama gibi
bi de daha ilkel bir yöntem olan bileğine toka falan takma var:)Ay geçen biri bir uygulama önermişti böyle hangi memede kaldığını not alan falan bulunca atayım
Aaa lütfenAy geçen biri bir uygulama önermişti böyle hangi memede kaldığını not alan falan bulunca atayım
Tokaları boşuna almadığımı biliyordumbi de daha ilkel bir yöntem olan bileğine toka falan takma var:)
Yaa anladım kuzum ilk defa duydum. Ama tüp bebekte güzel yumurtlamışsın maşallah 7 bebeğin olacakKanka yumurtalıklar beyinden sinyal gitmiyor uyarılma olmuyor, o yüzden adet olamıyorum hep ilaçla olmam lazım, doğuştan olan bir şey bu. Adet olamadığım yumurtalarda çalışmadığı için hamilelik ihtimali tüp bebek harici olmuyor maalesef
bende toka da kalmadı, ben de stok yapayım ; )Tokaları boşuna almadığımı biliyordum
Canımmcebellato kuzu sen nerelerdesin kayboldun
Bir oldu pir olduYaa anladım kuzum ilk defa duydum. Ama tüp bebekte güzel yumurtlamışsın maşallah 7 bebeğin olacak
Canım yaklaşık 10 gün fark var ama 23+5'te 651 gramdıKızlar 25. Hafta civarı muayene olanlar bebekleriniz kaç gramdı
Benimkide hareket ederken babası seslense yada elini atsa göbeğime hareket etmeden duruyorCanımmiyiyim hiçbir sıkıntı yok çok şükür her şeyi okuyorum sadece henüz alışveriş bölümüne geçemediğim için sohbete dahil olamıyorum çarşamba günü kontrolüm var tatlı kıpırdamalar hissediyorum dışarıdan da görünüyor çoğu zaman ama baba dokunduğu an duruyor bebiş eşim sesleniyor kızımmmm diye ama sanki içeri kaçıyor arada aşağı vurunca bir irkiliyorum ama vurmayınca da ben dürtüklüyorum sen nasılsın güzel anne
Oyy masallah ona hep kıpır kıpır olsunlar ya harika bişeyCanımmiyiyim hiçbir sıkıntı yok çok şükür her şeyi okuyorum sadece henüz alışveriş bölümüne geçemediğim için sohbete dahil olamıyorum çarşamba günü kontrolüm var tatlı kıpırdamalar hissediyorum dışarıdan da görünüyor çoğu zaman ama baba dokunduğu an duruyor bebiş eşim sesleniyor kızımmmm diye ama sanki içeri kaçıyor arada aşağı vurunca bir irkiliyorum ama vurmayınca da ben dürtüklüyorum sen nasılsın güzel anne
Sali günü 24.haftadan yazacam kankaKızlar 25. Hafta civarı muayene olanlar bebekleriniz kaç gramdı
Pgtli 1 embriyo için bile ne kadar uğraşıyor kuzum herkes. Gerçekten çok mutluyum senin adına. Peş peşe doğur hepsini kocaman olsun ailenizBir oldu pir oldu
Ya çok sinir bozucu ama ben sanki tek başıma deliriyorum gibi oluyorBenimkide hareket ederken babası seslense yada elini atsa göbeğime hareket etmeden duruyor
Haftada kaç gram alıyorlar ki. Beklentiye gircem ona göreCanım yaklaşık 10 gün fark var ama 23+5'te 651 gramdı
Hadi inşallah canım yaOyy masallah ona hep kıpır kıpır olsunlar ya harika bişeyiyi olmanıza çok sevindim Çarşamba ben de gidicem kontrole. Hareketlere bakılırsa iyiyiz gayet ama ultrasonda görmek istiyorum ben de çok özledim kuzumu inşallah güzel haberlerle geliriz
Ben video çekip ıspatlamıştım aşkoYa çok sinir bozucu ama ben sanki tek başıma deliriyorum gibi oluyormehmeeettt kooşşşş hiçbir şey yok aşkımm koş hareket ediyooorr hiçbir şey yok kafayı yediğimi düşünecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?