- 23 Ekim 2024
- 4.401
- 7.015
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.301
Her sene bir. grupta göreceksiniz beniPgtli 1 embriyo için bile ne kadar uğraşıyor kuzum herkes. Gerçekten çok mutluyum senin adına. Peş peşe doğur hepsini kocaman olsun aileniz
Mükemmel fikirBen video çekip ıspatlamıştım aşkodışardan hareketlerini
Çarşamba gidicem ben de tam 25 olacak. Azıcık tombikleşsinler artık ya güzel bir rakam söyle doktor dicemSali günü 24.haftadan yazacam kanka
1 kg yapalım artık şunlarıÇarşamba gidicem ben de tam 25 olacak. Azıcık tombikleşsinler artık ya güzel bir rakam söyle doktor dicem
Evet ya düz bir kilo desin doktor da rahatlayalim bi1 kg yapalım artık şunları
Canım benimki biraz şişko patatesHaftada kaç gram alıyorlar ki. Beklentiye gircem ona göre
Ama bu grup ilk göz ağrın bizi unutmazsın dimiHer sene bir. grupta göreceksiniz beni
Yarım kilo domates seniCanım benimki biraz şişko patatesnormalde 25. hafta 660 civarı olmalıymış
Kanka sabahtan beri uğraşıyorum ya sizide yanıma ortak etmek içinAma bu grup ilk göz ağrın bizi unutmazsın dimi
Bende onu merak ediyorum kan testi ne zaman isteyecekler baya oldu çünkü yaptıralı. Şeker yüklemesinde alınan kanda hepsine mi bakılıyor acabaKızlar sizden 24.haftada testler istediler mi? Benimki bu sefer isteyecem demişti
Evet ya düz bir kilo desin doktor da rahatlayalim bi
Canım benimki de 24+1 de 706 gram demişti, ama direkt söyledi babasına çekmiş bunun göbeği var diyeCanım benimki biraz şişko patatesnormalde 25. hafta 660 civarı olmalıymış
Kuzu benimki her gittiğimde rutin kan idrar bakıyor zaten. Bu kez şeker yükleme de olacakKızlar sizden 24.haftada testler istediler mi? Benimki bu sefer isteyecem demişti
Kanka ben işe çok ara vermek istemiyorum yaaKanka sabahtan beri uğraşıyorum ya sizide yanıma ortak etmek için
Aşkım bende en son 8.haftada yaptırdım, parvana hoca bu konularda aşırı rahat ya o huyu geriyor beni biraz, en son gittiğimde 24.haftada gel o zaman tüm testleri yapacaz dediBende onu merak ediyorum kan testi ne zaman isteyecekler baya oldu çünkü yaptıralı. Şeker yüklemesinde alınan kanda hepsine mi bakılıyor acaba
Maşallah tombikime. Bizimkiler küçükmüş daha 1kilo 28de falan herhalde artıkCanım benimki biraz şişko patatesnormalde 25. hafta 660 civarı olmalıymış
Evet bende de hemen kan testi istememişti ilk zamanlar şaşırmıştım hatta. Ya bişey eksikse ve tamamlamazsak bebek gelişmezse filan diye düşünmüştümAşkım bende en son 8.haftada yaptırdım, parvana hoca bu konularda aşırı rahat ya o huyu geriyor beni biraz, en son gittiğimde 24.haftada gel o zaman tüm testleri yapacaz dedi
Yok canım doktorun ayrıca talep ediyor kan değerlerine bakmak isterse. Bende komple baktırmadı mesela, bir iki değer vardı daha önce gözüne çarpan onlara yaptırdı. Benim doktorum kan değerlerine bakılmasını pek sevmiyor nedense, aile hekimi bir kere baktı diye kızmıştı hattaBende onu merak ediyorum kan testi ne zaman isteyecekler baya oldu çünkü yaptıralı. Şeker yüklemesinde alınan kanda hepsine mi bakılıyor acaba
Oy baya tombik sizin bebeler ya maşallahCanım benimki de 24+1 de 706 gram demişti, ama direkt söyledi babasına çekmiş bunun göbeği var diye
Uykusuzluktan beyin yanıyor direk notlarıma girip yazmaya başlıyorsunAy geçen biri bir uygulama önermişti böyle hangi memede kaldığını not alan falan bulunca atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?