Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    158
Bende onu merak ediyorum kan testi ne zaman isteyecekler baya oldu çünkü yaptıralı. Şeker yüklemesinde alınan kanda hepsine mi bakılıyor acaba
Aşkım bende en son 8.haftada yaptırdım, parvana hoca bu konularda aşırı rahat ya o huyu geriyor beni biraz, en son gittiğimde 24.haftada gel o zaman tüm testleri yapacaz dedi

Aşkım bende en son 8.haftada yaptırdım, parvana hoca bu konularda aşırı rahat ya o huyu geriyor beni biraz, en son gittiğimde 24.haftada gel o zaman tüm testleri yapacaz dedi
Evet bende de hemen kan testi istememişti ilk zamanlar şaşırmıştım hatta. Ya bişey eksikse ve tamamlamazsak bebek gelişmezse filan diye düşünmüştüm

Bende onu merak ediyorum kan testi ne zaman isteyecekler baya oldu çünkü yaptıralı. Şeker yüklemesinde alınan kanda hepsine mi bakılıyor acaba
Yok canım doktorun ayrıca talep ediyor kan değerlerine bakmak isterse. Bende komple baktırmadı mesela, bir iki değer vardı daha önce gözüne çarpan onlara yaptırdı. Benim doktorum kan değerlerine bakılmasını pek sevmiyor nedense, aile hekimi bir kere baktı diye kızmıştı hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…