Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Çoğu doktor böyle galiba bir tek annabelica nın doktoru her seferinde test istiyormuş. Olması gereken bu gibi yani her muayenede olmasa bile her trimester başında bence istenmeli ya

Oy baya tombik sizin bebeler ya maşallah Benim kız minik mi olacak nedir kefiri muzu abartıyorum ben artık
Canım çok tombik olması da istenmiyor ya hiç kafana takma o yüzden. Bir tık daha fazla olsaydı ben de onu kafama takmaya başlardım Bir de erkek bebişler biraz daha önden gidiyor sanırım ağırlık olarak. Kızlarımız daha narin daha zarif olacak tabi

Çoğu doktor böyle galiba bir tek annabelica nın doktoru her seferinde test istiyormuş. Olması gereken bu gibi yani her muayenede olmasa bile her trimester başında bence istenmeli ya
Kanka mesela ilaçları neye göre yazıyorsunuz dimi, d vit neye göre 7 damla? Demir neye göre 2, b12 neye göre 3 fıs, ya idrarda bir şey varsa. Çok değişik, bu seferde istemezse kendim gidip yaptıracam

Canım idrar özellikle önemli bence belirti vermiyor bazen. Zararlı bişey değil ki tahlil yaptırmak niye istemiyor ki bazı doktorlar acaba

Yok canım şeker yüklemesinde sadece şekere bakılıyor
Peki öncesinde kan testi istedi mi kuzu ya
Kanka mesela ilaçları neye göre yazıyorsunuz dimi, d vit neye göre 7 damla? Demir neye göre 2, b12 neye göre 3 fıs, ya idrarda bir şey varsa. Çok değişik, bu seferde istemezse kendim gidip yaptıracam
Ay evet ya mesela gbtye sormuştum 7 damla çok dedi d vit için ben onu biraz sallıyorum haftada 2-3 kez 7 damla alıyorum.

Benim ilk kızımla bunun arasında aynı haftada 100 gram fark varmış. Onda da sonra durdu bir ara kilosu. Doktor 1 hafta geriden geliyor falan dedi. Son haftalarda atak yapıp 4 kiloya yakın doğdu. Yani doğuma kadar çok değişiyor ileri geri diye diye ortalamayı tutturuyorlar. Yine de içimden bir ses bu kızımın bir tık daha zayıf olacağını söylüyor

Ya benim anladığım şöyle ki bu değerler hamilelikte gerçek değerleri yansıtmıyor. Zaten günlük içtiğimiz tonlarca takviye var. Onlar sonucu etkiliyor olabilir. O yüzden hamile bir kadının neye ihtiyacı varsa o kadar takviye veriyorlar tabi özel bir durumu yok ise. Asm de yaptırdığım teste şöyle kızdı, ee şimdi napacak yani15 tane referans dışı değer var, ne önerecek o doktor falan dedi baya tribe girdi kolesterol mesela yüksek çıkacak zaten buna baksan ne bakmasan ne falan filan baya sinirlendi

Günde 2 damla alıyorum ben. Ya niye bu kadar farklılık var cidden anlamak mümkün değil
Gbt de günde 2 damla öneriyor. Ki son gittiğim doktor d vitaminin ve demirin iyi gayet almasanda olur dedi istanbuldaki doktorum günde 7 damla önerdi Ben zaten tadını sevmiyorum bu bitince hap formunda olanı isticem.

Oyy maşallah canım 4 kilo iyi beslemişsin dediğin gibi daha yolumuz da uzun, değişir sürekli kiloları, sağlıklı sınırlar içinde kalsınlar da kaç olurlarsa artık napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…