- 23 Ekim 2024
- 4.322
- 6.911
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.321
Banada kalp atışından sonra isticem demişti ilk testleriEvet bende de hemen kan testi istememişti ilk zamanlar şaşırmıştım hatta. Ya bişey eksikse ve tamamlamazsak bebek gelişmezse filan diye düşünmüştüm
Bilmiyorum ki kayıpları vardı diğer çocuklarda tedaviyleydi grubumuzun yaş olarakta en büyüğüydü garibim çok takılırdık onaKanka bunlarda eğer sonradan olduysa hipo hipo düzelen var ama benim doğuştan
Çoğu doktor böyle galiba bir tekYok canım doktorun ayrıca talep ediyor kan değerlerine bakmak isterse. Bende komple baktırmadı mesela, bir iki değer vardı daha önce gözüne çarpan onlara yaptırdı. Benim doktorum kan değerlerine bakılmasını pek sevmiyor nedense, aile hekimi bir kere baktı diye kızmıştı hatta
Dilinize düşürmesinBilmiyorum ki kayıpları vardı diğer çocuklarda tedaviyleydi grubumuzun yaş olarakta en büyüğüydü garibim çok takılırdık ona
Canım çok tombik olması da istenmiyor ya hiç kafana takma o yüzden. Bir tık daha fazla olsaydı ben de onu kafama takmaya başlardımOy baya tombik sizin bebeler ya maşallahBenim kız minik mi olacak nedir kefiri muzu abartıyorum ben artık
Yok canım şeker yüklemesinde sadece şekere bakılıyorBende onu merak ediyorum kan testi ne zaman isteyecekler baya oldu çünkü yaptıralı. Şeker yüklemesinde alınan kanda hepsine mi bakılıyor acaba
Kanka mesela ilaçları neye göre yazıyorsunuz dimi, d vit neye göre 7 damla? Demir neye göre 2, b12 neye göre 3 fıs, ya idrarda bir şey varsa. Çok değişik, bu seferde istemezse kendim gidip yaptıracamÇoğu doktor böyle galiba bir tekannabelica nın doktoru her seferinde test istiyormuş. Olması gereken bu gibi yani her muayenede olmasa bile her trimester başında bence istenmeli ya
Canım idrar özellikle önemli bence belirti vermiyor bazen. Zararlı bişey değil ki tahlil yaptırmak niye istemiyor ki bazı doktorlar acabaÇoğu doktor böyle galiba bir tekannabelica nın doktoru her seferinde test istiyormuş. Olması gereken bu gibi yani her muayenede olmasa bile her trimester başında bence istenmeli ya
Peki öncesinde kan testi istedi mi kuzu yaYok canım şeker yüklemesinde sadece şekere bakılıyor
Ay evet ya mesela gbtye sormuştum 7 damla çok dedi d vit için ben onu biraz sallıyorum haftada 2-3 kez 7 damla alıyorum.Kanka mesela ilaçları neye göre yazıyorsunuz dimi, d vit neye göre 7 damla? Demir neye göre 2, b12 neye göre 3 fıs, ya idrarda bir şey varsa. Çok değişik, bu seferde istemezse kendim gidip yaptıracam
Benim ilk kızımla bunun arasında aynı haftada 100 gram fark varmış. Onda da sonra durdu bir ara kilosu. Doktor 1 hafta geriden geliyor falan dedi. Son haftalarda atak yapıp 4 kiloya yakın doğdu. Yani doğuma kadar çok değişiyor ileri geri diye diye ortalamayı tutturuyorlar. Yine de içimden bir ses bu kızımın bir tık daha zayıf olacağını söylüyorCanım çok tombik olması da istenmiyor ya hiç kafana takma o yüzden. Bir tık daha fazla olsaydı ben de onu kafama takmaya başlardımBir de erkek bebişler biraz daha önden gidiyor sanırım ağırlık olarak. Kızlarımız daha narin daha zarif olacak tabi
Bencede kuzu kesinlikle istemeleri gerekiyor ama bir bildikleri vardır heralde ne bileyimCanım idrar özellikle önemli bence belirti vermiyor bazen. Zararlı bişey değil ki tahlil yaptırmak niye istemiyor ki bazı doktorlar acaba
Günde 2 damla alıyorum ben. Ya niye bu kadar farklılık var cidden anlamak mümkün değilPeki öncesinde kan testi istedi mi kuzu ya
Ay evet ya mesela gbtye sormuştum 7 damla çok dedi d vit için ben onu biraz sallıyorum haftada 2-3 kez 7 damla alıyorum.
Ya benim anladığım şöyle ki bu değerler hamilelikte gerçek değerleri yansıtmıyor. Zaten günlük içtiğimiz tonlarca takviye var. Onlar sonucu etkiliyor olabilir. O yüzden hamile bir kadının neye ihtiyacı varsa o kadar takviye veriyorlarKanka mesela ilaçları neye göre yazıyorsunuz dimi, d vit neye göre 7 damla? Demir neye göre 2, b12 neye göre 3 fıs, ya idrarda bir şey varsa. Çok değişik, bu seferde istemezse kendim gidip yaptıracam
Gbt de günde 2 damla öneriyor. Ki son gittiğim doktor d vitaminin ve demirin iyi gayet almasanda olur dedi istanbuldaki doktorum günde 7 damla önerdiGünde 2 damla alıyorum ben. Ya niye bu kadar farklılık var cidden anlamak mümkün değil
Oyy maşallah canım 4 kilo iyi beslemişsinBenim ilk kızımla bunun arasında aynı haftada 100 gram fark varmış. Onda da sonra durdu bir ara kilosu. Doktor 1 hafta geriden geliyor falan dedi. Son haftalarda atak yapıp 4 kiloya yakın doğdu. Yani doğuma kadar çok değişiyor ileri geri diye diye ortalamayı tutturuyorlar. Yine de içimden bir ses bu kızımın bir tık daha zayıf olacağını söylüyor
benim kız baya minikOy baya tombik sizin bebeler ya maşallahBenim kız minik mi olacak nedir kefiri muzu abartıyorum ben artık
22+2 de 480 kiloydu benim kızım da. ortalama 500 olması gerekiyordu sanırım. biraz ufak mı diye sordum da, sen de çok iri sayılmazsın dedi. seninki ideal gözüküyor :)benim kız baya minik
23+2 de 559 gr
9 damla mııı? Dur şimdi zaten ortalık karışıkdevit damla bana 9 damla kullanicaksin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?