Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
seninle son adet tarihlerimiz aynı. bakalım doğumlar ne zaman olacak sağlıkla olsun da
Yaa bugün eylül annelerine düştüm zaten doğurmaya başlamışlar bana korku geldi nedense Hem o günü iple çekiyorum (zamanında olur inşallah ) hem de korku yüklendi bugün nedense doğuma gideceğim son geceyi falan düşündükçe biraz içim garip oldu
Benim sezaryen olacak canım 15-20 kasım gibi olur herhalde bebişim çılgınlık yapmazsa

ben daha o moda girmedim hiç. kıyafet de ilk kez dün aldım 2 parça bişiy:) doktorla normal mi olur sezaryen mi hiç konuşmadıda. kesin yay olur diyordum ama daha erken gelme ihtimali de var o zaman

Ay bende ne zamandır okuyorum onları ama hepsi ağustosta doğurdu nerdeyse eylül annelerinde eylülde doğuran olmayacak gibi

Ay bende ne zamandır okuyorum onları ama hepsi ağustosta doğurdu nerdeyse eylül annelerinde eylülde doğuran olmayacak gibi
Evet yaa sanki bizim grubumuzmuş da bizim doğum da yaklaşmış gibi panikledim okudukça ne güzel bir yandan da bebişlerine kavuşuyorlar. Bize de nasip olur inşallah

ben daha o moda girmedim hiç. kıyafet de ilk kez dün aldım 2 parça bişiy:) doktorla normal mi olur sezaryen mi hiç konuşmadıda. kesin yay olur diyordum ama daha erken gelme ihtimali de var o zaman
Ayy ben alışveriş konusunda da biraz panik davranıyorum. Hazır olsun, son ana kalmasın istiyorum
Canım normal olmana engel bir durumun yoksa zaten kendi istediği zaman gelecek

Ayy ben alışveriş konusunda da biraz panik davranıyorum. Hazır olsun, son ana kalmasın istiyorum
Canım normal olmana engel bir durumun yoksa zaten kendi istediği zaman gelecek
benim evim 1+1,eşyaları koyacak yer kalmadı. komidin alayım da kıyafetlere öyle başliyim dedim.senin oğluşunun epey bir şeyi tamam o zaman şimdiden

benim evim 1+1,eşyaları koyacak yer kalmadı. komidin alayım da kıyafetlere öyle başliyim dedim.senin oğluşunun epey bir şeyi tamam o zaman şimdiden
Evet canım çok şey hazır, ama çok da eksiğimiz var hala. Eksik bitmiyor
Eşyalar yığıldıkça yer kalmıyor gerçekten haklısın, senin işin hiç kolay değilmiş canım. Benim yerim var diye hazırladım koydum odasına

Valla olabiliyor tüp bağlatip hamile kalanı bile okudum bu sitede ben kocamı da yere yatircam artık en güvenli korunma yöntemi risk alamam bundan sonra
Ay acıle gıttitigim aksam ben içerideyken bir kadın geldı yatıs verdıler kadina Meger spıral ıle hamıle kalmıs cok sasırmıstım

eksik kolay kolay bitmez gibi görünüyor gerçekten de. ne çok alınacak şey ne çok detay var öyle. neyse ki sen imkanın oldukça almışsın ve eksikleri azaltmışsın. darısı başıma :)

Peki öncesinde kan testi istedi mi kuzu ya

Ay evet ya mesela gbtye sormuştum 7 damla çok dedi d vit için ben onu biraz sallıyorum haftada 2-3 kez 7 damla alıyorum.
Benım dr de 7 damla dedi bence kan tahlılşerındeki degerleere göre damla sayısı. Cunku benım tahlıl sonuclarıma bakarken 7 damla kullan sen dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…