Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    158
Kız bunun diğerlerinden farkı ne ki bu kadar pahalı manikürüde yapıyo galiba
Normal yuvarlak olanlardan almıştım ben iş görüyor ya. Bu tırnak konusu benim de çok büyük fobimdi ama gerçekten büyütülecek bişey yokmuş. Kimseyi inandiramiyorum ben illaki bir sürü şey alacaksınız

Amaan bize yaranamazsın boşver sen hangisini öneriyorsun törpü mü makas mı

Aşkım şekerli içeceği içtikten sonra bebekte kıpırdama falan oldumu hareketlerinde değişiklik

Canım gerçekten mi onlarda solunum yok mu şuan . Yedim bitirdim ben kendimi.

Amaan bize yaranamazsın boşver sen hangisini öneriyorsun törpü mü makas mı
Ben ilk 1-2 ay törpüyle yaptım. Zaten bebeğin etine zararı yok sadece tırnağı alıyor. Tırnakları da ilk aylarda yumuşak olduğu için törpüyle rahat oldu. Sonra tırnaklar sertleşince törpüyü bıraktım makasla yaptım. Bir de düz makas gibi olan tırnak makasları var. Onları da çok öneriyorlar ama ben denemedim. Etine gelme riski yokmuş onun öyle duymuştum

Canım gerçekten mi onlarda solunum yok mu şuan . Yedim bitirdim ben kendimi.
Yok kuzum suda nasıl nefes alacaklar zaten. Solunum fonksiyonu doğunca başlıyor. Hatta boynuna kordon dolanıyor bebeklerin ama bişey olmuyor çünkü nefes almiyorlar doğana kadar

Yok kuzum suda nasıl nefes alacaklar zaten. Solunum fonksiyonu doğunca başlıyor. Hatta boynuna kordon dolanıyor bebeklerin ama bişey olmuyor çünkü nefes almiyorlar doğana kadar
öğlenden beri üzülüyorum canım ne bileyim ben çok evham yaptım ağladım gelişimini etkiledim ciğerleri bu kimyasalı soludu diye düşündüm durdum

öğlenden beri üzülüyorum canım ne bileyim ben çok evham yaptım ağladım gelişimini etkiledim ciğerleri bu kimyasalı soludu diye düşündüm durdum
Senin vücuduna geçen kimyasal kanından ona da geçiyor ama bu sırada vücutta o kadar çok filtreden geçiyor ki. Ona en temiz en güzel haliyle kanın gidiyor. Uzun vadede kimyasala maruz kalmadığın sürece hiç birşey olmaz. Yine de mümkün olduğunca uzak durmak lazım. Ben de çamaşır suyu kullanırım wcde. Maske takıyorum temizlik yaparken ve mutlaka evin tüm camları ve wc kapısı açık şekilde temizlik yapıyorum. Emzirirken de buna dikkat et olur mu. Bugünkü yaşadığın şeyden dolayı bebeğine bişey olmaz merak etme

adet olucakmis gibi sancım var hep ya artti bu akşam doktorumla konustum yarın gel dedi cumartesi randevum vardi normalde ama yarın gidicem kesin plesentayla alaki birsey diycek
boyle sancı olunca geriliyorum bacaklarima bile atıyor

Kız bunun diğerlerinden farkı ne ki bu kadar pahalı manikürüde yapıyo galiba
Hahahahah diğer törpülere hiç bakmadım inan ama bu geldiğinde bozuk çalışmıyor zannettim, o kadar sessiz ki törpü başlığının döndüğünü dahi hissetmiyorsun ve hızlı döndüğü için gözün de ayırt edemiyor döndüğünü. En yakın arkadaşım ekimde doğum yaptı, memnun kalıp mutlaka al dediği şeyler arasındaydı bu ürün o yüzden sorgulamadan aldım. Hayli de kaliteli geldi evet çok pahalı ama farkını hissettiriyo
Canım bu doğru muu şuan izne ayrılsam 150000 küsür para çıkartıyor. Ama ben etraftan hiç o kadar para alanı duymadım
Yani bildiğim kadarıyla ücretli izinde sgkdan yatan maaş şirketin sana vereceği yerine yatıyor, 40-50 vs gibi sabit bir değeri olması çok mantıklı değil. Herkesin maaşı neyse ona göre hesaplanıyor. Tabi ben de senin yazdığını görünce bi şüpheye düştüm ama yarın İK ya da bi sorarım benim bildiğim kadarıyla bu şekilde. Böyle olmasa zaten ücretli izin demelerinin bir anlamı kalmaz ki

Canım çok sağol içim rahatladı Allah razı olsun senden ve Pamlok senden de benim biraz başka şeyler yapmaya ihtiyacım var galiba duygusal anlamda çok iyi değilim

Ben artık sağlıklı düşünemiyorum kuzum kusura bakmayın
Balım benim ne kusuru aşk olsun birbirimize yardım etmek birbirimizi anlamak için burada paylaşımda bulunuyoruz canını sıkma bebeğini sağ salim kucağına aldığın günleri hayal et
Canım çok sağol içim rahatladı Allah razı olsun senden ve Pamlok senden de benim biraz başka şeyler yapmaya ihtiyacım var galiba duygusal anlamda çok iyi değilim
Sanırım ilk zamanlar çalışıyordun ben öyle hatırlıyorum canım gerçekten kendine bir uğraş bulursan insan kendini dinlemiyor. Mesela ben geçen hafta buzluk için bir kaç hazırlık yaptım baya da oyalandım, bu haftalarda biraz alışveriş için araştırma yapayım diyorum. Yoga, pilates, nefes egzersizleri yapıyorum. Online eğitimlere katılıyorum filan. Bende yıllardır çalışıp şimdi hamilelikte boş kalınca afalladım ama uğraş bulunca gerçekten daha iyi hissediyorum kendimi

Peki benim yüksek gerilim hattı stresim şeker konusundaki
O kadar ay diyet yap şeker testi haftasi hominigırtlak ye
Haklisin diyetle hallloluyor en azindan iyi tarafindan bakalim dimi

Evet canım ilk zamanlar çalışıyordum. Evde bebiş için bişeyler ördüm bi süre öyle geçirdim şimdi bişey yaptığım yok ev işlerine sardım işte böyle oldu bende nefes egzersizlerine başlasam iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…