- 18 Temmuz 2022
- 6.653
- 11.306
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #30.201
Normal yuvarlak olanlardan almıştım ben iş görüyor ya. Bu tırnak konusu benim de çok büyük fobimdi ama gerçekten büyütülecek bişey yokmuş. Kimseyi inandiramiyorum ben illaki bir sürü şey alacaksınızKız bunun diğerlerinden farkı ne ki bu kadar pahalımanikürüde yapıyo galiba
Canım bu doğru muu şuan izne ayrılsam 150000 küsür para çıkartıyor. Ama ben etraftan hiç o kadar para alanı duymadımÜcretli izinde herkese yatan sabit bir ücret yok aslında. Günlük brüt maaşın 2/3ü kadar tutarı 112 ile çarpılarak hesaplanıyor. Şu siteden de bakabilirsin. Doğum İzni Hesaplama 2025 - HESAPLAMA.NET
Ben şu törpüyü aldıımm bblüv Trimö Pilli Tırnak Törpüsü - Fiyatı, Yorumları
Amaan bize yaranamazsın boşverNormal yuvarlak olanlardan almıştım ben iş görüyor ya. Bu tırnak konusu benim de çok büyük fobimdi ama gerçekten büyütülecek bişey yokmuş. Kimseyi inandiramiyorum ben illaki bir sürü şey alacaksınız
Aşkım şekerli içeceği içtikten sonra bebekte kıpırdama falan oldumu hareketlerinde değişiklikYa ben kendimi çok iyi hissediyorum. Ne zaman yükseliyor bu böyleBebeğimde irilik yada suyunda fazlalik falan da yok. Niye bu şeker böyle oldu anlamıyorum Neyse ya derdimiz bu olsun Allah beterinden korusun. Bugünkü sonucumu çok sakin karşıladım. Şeker çözümü olan bir sorun sonuçta
Canım gerçekten mi onlarda solunum yok mu şuan . Yedim bitirdim ben kendimi.Kuzum bizim soluduğumuz hava bebeğe gitmiyor ki. Bebeğimiz solunum bile yapmiyor şu an. Bizim kanımız onların besini. Kordondan alıyor gıdasını oksijenini. Kimyasal solumak zararlı tabi ama uzun süre maruz kalmayınca hicbisey olmaz. Bebekler öyle hassas değiller. Çok evham yapmışsın
Ben ilk 1-2 ay törpüyle yaptım. Zaten bebeğin etine zararı yok sadece tırnağı alıyor. Tırnakları da ilk aylarda yumuşak olduğu için törpüyle rahat oldu. Sonra tırnaklar sertleşince törpüyü bıraktım makasla yaptım. Bir de düz makas gibi olan tırnak makasları var. Onları da çok öneriyorlar ama ben denemedim. Etine gelme riski yokmuş onun öyle duymuştumAmaan bize yaranamazsın boşversen hangisini öneriyorsun törpü mü makas mı
Yok öyle bariz bir hareket değişimi hissetmedim ben her zamanki gibiydi. Genelde sabah açken daha hareketli hatta minnoşumAşkım şekerli içeceği içtikten sonra bebekte kıpırdama falan oldumu hareketlerinde değişiklik
Canım tabi ki yok suyun içindeler zaten nasıl nefes alsınlarCanım gerçekten mi onlarda solunum yok mu şuan . Yedim bitirdim ben kendimi.
Yok kuzum suda nasıl nefes alacaklar zaten. Solunum fonksiyonu doğunca başlıyor. Hatta boynuna kordon dolanıyor bebeklerin ama bişey olmuyor çünkü nefes almiyorlar doğana kadarCanım gerçekten mi onlarda solunum yok mu şuan . Yedim bitirdim ben kendimi.
öğlenden beri üzülüyorum canım ne bileyim ben çok evham yaptım ağladım gelişimini etkiledim ciğerleri bu kimyasalı soludu diye düşündüm durdumYok kuzum suda nasıl nefes alacaklar zaten. Solunum fonksiyonu doğunca başlıyor. Hatta boynuna kordon dolanıyor bebeklerin ama bişey olmuyor çünkü nefes almiyorlar doğana kadar
Senin vücuduna geçen kimyasal kanından ona da geçiyor ama bu sırada vücutta o kadar çok filtreden geçiyor ki. Ona en temiz en güzel haliyle kanın gidiyor. Uzun vadede kimyasala maruz kalmadığın sürece hiç birşey olmaz. Yine de mümkün olduğunca uzak durmak lazım. Ben de çamaşır suyu kullanırım wcde. Maske takıyorum temizlik yaparken ve mutlaka evin tüm camları ve wc kapısı açık şekilde temizlik yapıyorum. Emzirirken de buna dikkat et olur mu. Bugünkü yaşadığın şeyden dolayı bebeğine bişey olmaz merak etmeöğlenden beri üzülüyorum canım ne bileyim ben çok evham yaptım ağladım gelişimini etkiledim ciğerleri bu kimyasalı soludu diye düşündüm durdum
Ben artık sağlıklı düşünemiyorum kuzum kusura bakmayınCanım tabi ki yok suyun içindeler zaten nasıl nefes alsınlardoğduklarında alıyorlar ilk nefesi hatta o yüzden ağlıyorlar ciğerleri acıyor ilk nefes esnasında
Hahahahah diğer törpülere hiç bakmadım inan ama bu geldiğinde bozuk çalışmıyor zannettim, o kadar sessiz ki törpü başlığının döndüğünü dahi hissetmiyorsun ve hızlı döndüğü için gözün de ayırt edemiyor döndüğünü. En yakın arkadaşım ekimde doğum yaptı, memnun kalıp mutlaka al dediği şeyler arasındaydı bu ürün o yüzden sorgulamadan aldım. Hayli de kaliteli geldi evet çok pahalı ama farkını hissettiriyoKız bunun diğerlerinden farkı ne ki bu kadar pahalımanikürüde yapıyo galiba
Yani bildiğim kadarıyla ücretli izinde sgkdan yatan maaş şirketin sana vereceği yerine yatıyor, 40-50 vs gibi sabit bir değeri olması çok mantıklı değil. Herkesin maaşı neyse ona göre hesaplanıyor. Tabi ben de senin yazdığını görünce bi şüpheye düştüm ama yarın İK ya da bi sorarım benim bildiğim kadarıyla bu şekilde. Böyle olmasa zaten ücretli izin demelerinin bir anlamı kalmaz kiCanım bu doğru muu şuan izne ayrılsam 150000 küsür para çıkartıyor. Ama ben etraftan hiç o kadar para alanı duymadım
Canım çok sağol içim rahatladı Allah razı olsun senden veSenin vücuduna geçen kimyasal kanından ona da geçiyor ama bu sırada vücutta o kadar çok filtreden geçiyor ki. Ona en temiz en güzel haliyle kanın gidiyor. Uzun vadede kimyasala maruz kalmadığın sürece hiç birşey olmaz. Yine de mümkün olduğunca uzak durmak lazım. Ben de çamaşır suyu kullanırım wcde. Maske takıyorum temizlik yaparken ve mutlaka evin tüm camları ve wc kapısı açık şekilde temizlik yapıyorum. Emzirirken de buna dikkat et olur mu. Bugünkü yaşadığın şeyden dolayı bebeğine bişey olmaz merak etme
Balım benim ne kusuru aşk olsun birbirimize yardım etmek birbirimizi anlamak için burada paylaşımda bulunuyoruzBen artık sağlıklı düşünemiyorum kuzum kusura bakmayın
Sanırım ilk zamanlar çalışıyordun ben öyle hatırlıyorum canım gerçekten kendine bir uğraş bulursan insan kendini dinlemiyor. Mesela ben geçen hafta buzluk için bir kaç hazırlık yaptım baya da oyalandım, bu haftalarda biraz alışveriş için araştırma yapayım diyorum. Yoga, pilates, nefes egzersizleri yapıyorum. Online eğitimlere katılıyorum filan. Bende yıllardır çalışıp şimdi hamilelikte boş kalınca afalladım ama uğraş bulunca gerçekten daha iyi hissediyorum kendimiCanım çok sağol içim rahatladı Allah razı olsun senden vePamlok senden de benim biraz başka şeyler yapmaya ihtiyacım var galiba duygusal anlamda çok iyi değilim
Peki benim yüksek gerilim hattı stresim şeker konusundakiYa ben kendimi çok iyi hissediyorum. Ne zaman yükseliyor bu böyleBebeğimde irilik yada suyunda fazlalik falan da yok. Niye bu şeker böyle oldu anlamıyorum Neyse ya derdimiz bu olsun Allah beterinden korusun. Bugünkü sonucumu çok sakin karşıladım. Şeker çözümü olan bir sorun sonuçta
Evet canım ilk zamanlar çalışıyordum. Evde bebiş için bişeyler ördüm bi süre öyle geçirdim şimdi bişey yaptığım yok ev işlerine sardım işte böyle olduBalım benim ne kusuru aşk olsun birbirimize yardım etmek birbirimizi anlamak için burada paylaşımda bulunuyoruzcanını sıkma bebeğini sağ salim kucağına aldığın günleri hayal et
Sanırım ilk zamanlar çalışıyordun ben öyle hatırlıyorum canım gerçekten kendine bir uğraş bulursan insan kendini dinlemiyor. Mesela ben geçen hafta buzluk için bir kaç hazırlık yaptım baya da oyalandım, bu haftalarda biraz alışveriş için araştırma yapayım diyorum. Yoga, pilates, nefes egzersizleri yapıyorum. Online eğitimlere katılıyorum filan. Bende yıllardır çalışıp şimdi hamilelikte boş kalınca afalladım ama uğraş bulunca gerçekten daha iyi hissediyorum kendimi
Aa benide ekle umay dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?