- 16 Eylül 2024
- 5.994
- 5.453
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #29.521
Adanadaki muzlu süt mantığında yapıyorum kuzu sütü dondurup sonra muz süt ve balı blenderda çekiyorum baya iyi oluyor soğuk soğukOhh yarasın bebişine, mis gibi atom çok mantıklı. Ben de yapayım bir süre, çok severim aklıma gelmemişti
Ayy aklıma girdi bir kere, yarın bir ara öğünümü direkt öyle yapıcamAdanadaki muzlu süt mantığında yapıyorum kuzu sütü dondurup sonra muz süt ve balı blenderda çekiyorum baya iyi oluyor soğuk soğukböyle de bir dene mutlaka
KankaSakın masterchef izleme gibi bir hataya düşmeyin yaa
Afiyet bal şeker olsun kuzuna şifa olsunAyy aklıma girdi bir kere, yarın bir ara öğünümü direkt öyle yapıcamteşekkür ederim fikir için
Kuzum ıstersen ara ıstersen bıekac gun daha bekleYazıyor canımda msjdan önce gelmeyin diyorlardı raporlama vs için mi bilmiyorum başka şehir sonuçta garanti olmadan gideyimde diyemiyorum bi kaç gün daha bekleyeyim bari msjı
Çok zormuş erkek ismi bulmak bizde bir fikir bile yokAy yok canım ya bizde bulamadik daha sende durumlar nasıl
Sanırım benimde öyle olacak hiçbir isim yok aklımdaHala net bu diyemedik.. çocuğum korkarım ki isimsiz kalacak
MetehanKızlar erkek bebiş bekleyenler isim buldunuz mu
Bende mete ismini beğendim ama eşimin arkadaşının adıymış çok hoşlanmıyorum ondan diyor biz böyle eleye eleye isim kalmadıMetehan
Ben Kıvanç istiyordum Eşim Yiğit sonra kimse kimseye kabullendiremedi öyleydi böyleydi derken oy birliği MetehanBende mete ismini beğendim ama eşimin arkadaşının adıymış çok hoşlanmıyorum ondan diyor biz böyle eleye eleye isim kalmadı
Ben Kıvanç istiyordum Eşim Yiğit sonra kimse kimseye kabullendiremedi öyleydi böyleydi derken oy birliği MetehanKızımada uyuyor gibi bakalım Ben öğretmenim daha uslu sakin bir mete görmedim ama ümit dünyası
Ya offffKankaşu an önümde o şeyden var
Sarp güzel bak. Benim cevremde olan isimler kullanamıyorum size fikir olsun.Çok zormuş erkek ismi bulmak bizde bir fikir bile yok
Cidden isim bulmak çok zor ben hep kız hissediyordum 17. Haftaya kadarda kız dedi doktor hamile olmadan önce de eşimle daha sevgiliyken kızımız olursa adı inci olacaktı ama o zamanlar da oğlumuz okursa isim bulamamıştık 17. Haftada doktor erlek diyince çocğuğum isimsiz kaldı bir andaSarp güzel bak. Benim cevremde olan isimler kullanamıyorum size fikir olsun.
Mert de güzel.
Aden, Asil bunlar da bu senenin meshur isimlerinden.
Arda da eski gibi ama modern isimlerden
Ay isim bulmak cok zor yiaaa
Kanka ısıt mikrodalgada yanına peynir domates mükoYa offffinan aldım yemeksepetinden siparis icin baktım ama biliyorum ki su an gelen o şey asla benim istedigim tazelikte olmayacak afiyet olsun kanka afiyettt. Yarasinn
Bide yarin seker yuklemesi yapilacak ya cesaretim yohhh yohh
HahaahCidden isim bulmak çok zor ben hep kız hissediyordum 17. Haftaya kadarda kız dedi doktor hamile olmadan önce de eşimle daha sevgiliyken kızımız olursa adı inci olacaktı ama o zamanlar da oğlumuz okursa isim bulamamıştık 17. Haftada doktor erlek diyince çocğuğum isimsiz kaldı bir anda
Kesinlikle katılıyorum erkek ismi çok zormuş kardeşimin iki oğlu var birini babamın adı birinide kayınbabasının adını koydu dedim niye böyle yaptın diyor ne isim koyacağımj düşünmekten yorulmuştumHahaahbizde inci düşünüyorduk sevgiliykej eşimle. Ama tabi böyle bir patlayacagini bilmiyorduk inci isminin. Simdi kizim olacak olsaydi yine isim düşünüyor olurduk muhtemelen
Erkek ismi bulmak cok daha zor ama cidden.
Güzel olsun karakteri olsun falan derken isim bulmak zor.
Az önce ekrana bana bana tuzlu bisküvi yedimKanka ısıt mikrodalgada yanına peynir domates mükoaynısını yaptım, oh yarasın bize, şeker yüklemesi varda dondurma yemedin ki aşkoo daha var vakit erir gider
canım mesaj gelmeden gitme bize de ayni seyi soylediler raporlama olunca mesaj atıcaz carsamba haric diger gunlerde gelip alabilirsiniz demislerdiEzmu0810 kuzum e nabızda böyle yazıyor ama msj gelmedi sence sonuçlanmış mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?