Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Ohh yarasın bebişine, mis gibi atom çok mantıklı. Ben de yapayım bir süre, çok severim aklıma gelmemişti
Adanadaki muzlu süt mantığında yapıyorum kuzu sütü dondurup sonra muz süt ve balı blenderda çekiyorum baya iyi oluyor soğuk soğuk böyle de bir dene mutlaka

Adanadaki muzlu süt mantığında yapıyorum kuzu sütü dondurup sonra muz süt ve balı blenderda çekiyorum baya iyi oluyor soğuk soğuk böyle de bir dene mutlaka
Ayy aklıma girdi bir kere, yarın bir ara öğünümü direkt öyle yapıcam teşekkür ederim fikir için

Bende mete ismini beğendim ama eşimin arkadaşının adıymış çok hoşlanmıyorum ondan diyor biz böyle eleye eleye isim kalmadı
Ben Kıvanç istiyordum Eşim Yiğit sonra kimse kimseye kabullendiremedi öyleydi böyleydi derken oy birliği Metehan Kızımada uyuyor gibi bakalım Ben öğretmenim daha uslu sakin bir mete görmedim ama ümit dünyası

Kanka şu an önümde o şeyden var
Ya offff inan aldım yemeksepetinden siparis icin baktım ama biliyorum ki su an gelen o şey asla benim istedigim tazelikte olmayacak afiyet olsun kanka afiyettt. Yarasinn
Bide yarin seker yuklemesi yapilacak ya cesaretim yohhh yohh

Çok zormuş erkek ismi bulmak bizde bir fikir bile yok
Sarp güzel bak. Benim cevremde olan isimler kullanamıyorum size fikir olsun.
Mert de güzel.
Aden, Asil bunlar da bu senenin meshur isimlerinden.
Arda da eski gibi ama modern isimlerden
Ay isim bulmak cok zor yiaaa

Sarp güzel bak. Benim cevremde olan isimler kullanamıyorum size fikir olsun.
Mert de güzel.
Aden, Asil bunlar da bu senenin meshur isimlerinden.
Arda da eski gibi ama modern isimlerden
Ay isim bulmak cok zor yiaaa
Cidden isim bulmak çok zor ben hep kız hissediyordum 17. Haftaya kadarda kız dedi doktor hamile olmadan önce de eşimle daha sevgiliyken kızımız olursa adı inci olacaktı ama o zamanlar da oğlumuz okursa isim bulamamıştık 17. Haftada doktor erlek diyince çocğuğum isimsiz kaldı bir anda

Ya offff inan aldım yemeksepetinden siparis icin baktım ama biliyorum ki su an gelen o şey asla benim istedigim tazelikte olmayacak afiyet olsun kanka afiyettt. Yarasinn
Bide yarin seker yuklemesi yapilacak ya cesaretim yohhh yohh
Kanka ısıt mikrodalgada yanına peynir domates müko aynısını yaptım, oh yarasın bize, şeker yüklemesi varda dondurma yemedin ki aşkoo daha var vakit erir gider

Hahaah bizde inci düşünüyorduk sevgiliykej eşimle. Ama tabi böyle bir patlayacagini bilmiyorduk inci isminin. Simdi kizim olacak olsaydi yine isim düşünüyor olurduk muhtemelen
Erkek ismi bulmak cok daha zor ama cidden.
Güzel olsun karakteri olsun falan derken isim bulmak zor.

Kesinlikle katılıyorum erkek ismi çok zormuş kardeşimin iki oğlu var birini babamın adı birinide kayınbabasının adını koydu dedim niye böyle yaptın diyor ne isim koyacağımj düşünmekten yorulmuştum

Kanka ısıt mikrodalgada yanına peynir domates müko aynısını yaptım, oh yarasın bize, şeker yüklemesi varda dondurma yemedin ki aşkoo daha var vakit erir gider
Az önce ekrana bana bana tuzlu bisküvi yedim yaninda ceviz ve süt. Yeter kanka bu kadar. Sabah test vercem simdi bide bunca zaman diyet yaptim bosa gitmesin esim ben bu saydiklarimi yerken bile beni darliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…