Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Canım bence haftana göre bebeğinin boyu kilosu iyi ya. İnternetteki hafta hafta boy kilo tablosuna bakarsan da görürsün. Ben 24+1de gittiğimde kızım 614gr, oğlum 641gr dı ve doktorum iyi dedi. Benim doktorum da perinatolog bu arada.

Amin inşallah bütün anneler hep güzel haberler alsın bu grupta inşallah
Ya evet minik doğmasını kafama hiç takmıyorum vaktinde zamanında sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsinde inşallah güzelce büyütürüm ben minnoşumu

Arkadaşım bence de kilosu çok normal neden öyle dediler ki benim 23+5'te 651 gramdı şişko patates olacak dikkat et dedi haha

Evet aslında 23 haftalık olarak iyi ama aslında sata göre benim 24+5 falan olmam lazım bebeğimin ölçüleri 23+1 gibi çıkıyor bu yüzden 1.5 haftalık bir gerilik var diyorlar bu daha öncesinde 1 hafta kadar falandı şimdi bir buçuğa çıktı şu anda bu geriliğin artıp artmamasını takip edecekler

Arkadaşım bence de kilosu çok normal neden öyle dediler ki benim 23+5'te 651 gramdı şişko patates olacak dikkat et dedi haha
Oyş olsun bol bol yanak seversiniz ne güzel işte
Evet bence de kilosu gayet iyi takipli doktorum renkli görüntü açtı hatta ama yüzünü tam göstermedi yine de kenardan kıyıdan gördüğümüz kadarıyla yanakları falan çıkmaya başlamış
Gelişim geriliğini kilosuna boyuna göre söylemiyorlar zaten de sata göre geriden geldiği için öyle söylüyorlar yoksa bebeğimin 23 haftaya göre kafası karnı bacakları herşeyi uyumlu ama sata göre 24+5 olması gerekirken 23 haftalık işte

Maaallah kuzu bende zayıf bır anneyım hatta dr um bu nasıl 26 haftalık hamilelik dedi hatta 27 oluyorum. Bakalım bebek nasıl dedı ve şok. 960 gr (26+5). Biz almıyoruz ama cocuga aldırıyoruz demekkş

Kuzum bende cok gerı oldıgunu dusunmuyprum ve emınım kı onemlı olan son aylar o yuzden endıselenme sakın

Kızlar sırt üstü uzanmayı cok sık tutmuyorum ama bdlim agrıdıgında biraz dinlendirmek için uzanıyorum. 2 gunfur sırt ustu uzandıgımda bırı bogazımı sıkıyormus gıbı oluyorum nefes almıyorum sanırım artık hep yan yatmam gerekıyor yasayanınız var mı?

Kızlarrr ya hamilelikte göbek çizgisinin normal olduğunu biliyorum ama bende çizgi değil de göbek deliğim kahverengi oldu, kabuk gibi de değil gibi de. Çok ellemek de istemiyorum. Ama bu da normal mi ya olan var mı böyle

bende sırt ustu uzaninca nefes darlıgi cekiyorum kalbim bogazimda atiyor resmen
belim cok rahatliyor ama nefesim kesiliyor

Bu sırada gece gündüz sırtüstü yatan ben

bende sırt ustu uzaninca nefes darlıgi cekiyorum kalbim bogazimda atiyor resmen
belim cok rahatliyor ama nefesim kesiliyor
Evet sanırım artık yularılarda dıye mi acaba gercekten zorluyor bırtek sola yan yatabiliyorum sag tarafta da rahat degılım son haftalarda ne yapacagız allah bilir

Evet sanırım artık yularılarda dıye mi acaba gercekten zorluyor bırtek sola yan yatabiliyorum sag tarafta da rahat degılım son haftalarda ne yapacagız allah kerım
bende en cok sag tarafta rahat uyuyorum
kilo da fazla aldim sanırm o daha cok nefes darligi yapiyot

Canım ben de bu göbek çizgisini ve deliğini araştırmıştım İlk zamanlar herkeste oluyor mu diye bazı annelerde kararma oluyor bazı annelerde çizgi oluyor bazı annelerde İkisi de olmuyor veya ikisi de oluyor o yüzden Bence normal Bende şu an hiçbiri yok ama Göbek deliğim tamamen dışarıda artık

Yaa çok sevindim canım ne güzel şeyler duyup ayrılmışsın doktordan. En ufak bir sıkıntı çıkmamış şükürler olsun doktorun mesleki sorumluluk gereği tavsiyede bulunuyor. Yoksa o da demiş zaten bebeğin sağlıklı diye. Hiç bir sıkıntı olmadığına eminim için rahat bekle artık bebeğinin doğumunu

aa aşk olsun gayet genç anneleriz
(yaş 31)
Ya işte insan kendini suçluyor alakalı alakasız Amniyosentez olcam tam zaten stresim tavan o sırada eşimde işte hemşireye sordu çok sık yapılıyor mu falan hemşirede aynen şöyle dedi eveeet malum artık herkesin yaşı geçti ajsjdj

Benim göbek deliğim de dışarı çıkık ve doğumdan sonra da çukur kalmıştı. İyice bozulacak muhtemelen artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…